Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyõznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Sajnos annyi hatulutoje van hogy vannak olyan palayak ahol, kockak lesznek a fak bokrok a fu helyett esetleg megjelenik sotet textura es ilyen nyalanksagok. De maga a palya azert autozhato.
Hülye kérdésre, csak hülye választ kapsz.
MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM) JELSZÓ:hun
KEZDÉS: 2014.08.26. 20:00 QUAL | RACE: 10 perc | 8 kör FÉRŐHELY:20 PÁLYA: Silverstone AUTÓ: KTM
a serveren 100%os gumikopás, 100%-os mechanikai sérülés és 100%-os üzemanyagfogyasztás lesz...
a pálya tapadása időmérőn 94 %ról (+-2%) kezdődik és folyamatosan javul majd kicsit... a verseny végére talán meg lesz a 100% tapadás ha sokan leszünk
TeamSpeak IP: 87.229.108.129
Jelszó: maszim
TS szoba: ASSETTO CORSA
http://steamcommunity.com//sharedfiles/filedetails/?id=193684938
Friss, pár napos reggel nem tudtam URL hivatkozásként betenni, sorry.
Utoljára szerkesztette: titi7, 2014.08.26. 09:57:00
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyõznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Nekem 3 hét kellett mire megszoktam a jót és megszerettem, de addig küzdelmes volt, szóval adj neki időt. Vádliban izomláz garantált. <#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.08.26. 02:06:03
Kivancsisagbol kitoroltem a cokpitet a Civic-bol, beallitottam 50 meterre az alapot, mint ha jobb lett volna. Bar csak 6-an maradtunk a masik versenyre😄
De vicces volt, mert jonehany alkatresz szerte-szet volt szorodva az auto korul, ment az autoval egyutt, neha nem sokat lattam amikor az arcomba csuzott valami😄DD

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Itt egy link ahol elég korrektül leírják mit csinálj mielőtt szervízbe viszed, ha még nem csináltál ilyesmit akkor, nem árt egy autóvillamosságis, és pikk-pakk kiderül hogy mi a gond.
link
A felesleges körök futásával nincs baj, a felesleges pénzkidobással már igen.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
amúgy vicces volt, lementem szegedre, ott nem indult, betoltuk majd fullra lemerült megálltam, se szervó se semmi. Járt a motor és nem tudtam gázt adni, mert a pedál is elektromos 😄DD
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.08.25. 20:32:32
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
most volt kuplungcserén ,azóta ilyen 😞(
Ezekhez kell majd az ODE.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Nem tudom valami nem stimmel, vagy nincs töltés vagy nem tudom, úgy lemerült az akksim ( persze szegeden, miért is ne 😊)
hogy az ablakokat nem tudtam felhúzni 😊)
De nem jajjgat hogy nincs töltés ...
létezik, hogy egy 12.1 volton álló akksi meg sem mozdítja az önidítót? 😊
lekörözöttet vagy ha leköröznek mutatja app...arra is van app h figyedlmeztessen ha baleset van előtted stb
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.08.25. 19:27:01
58 perctol peldaul:
Plusz eredetileg volt igerve koritesnek es rasegitesnek fizikai-platform is (volt amikor PhysX es volt amikor a ODE-t emlegette). Azok foleg a toresekhez kellenenek (leszakado es fityego alkatreszek), es persze a palyafizikahoz (szetutheto, torheto, mozgathato/mozgo dolgok). Persze ma mar az ilyenek szuksegesek lennenek, de mivel ebbol nem lesz AAA meg NextGen, igy a jelenlegi felhasznalashoz es celkozonseghez csal latvanyelem, annyira nem fontos😉
Inkabb legyen elobb (jobb) motor, valto, fek serules, kulonfele melegedes (olaj, viz).
Ja, es meg az ejszaka is hianyzik, az pedig FONTOS😄DDD Ahhoz meg kell a dinamikus palyavilagitas plusz az autoreflektorok (arnyekokkal).
Az esot mar nem is irom...
Igy vegiggondolva, jo lesz ez jovo decemberre is😄DDD