Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.11.23. 22:46:56
www.smart-bus.hu
De sajnos 2 kor utan annyira el kezd recsegni a progi, hogy ki kell lepjek:/
Es mostanaban feljebb veszem az autoknal az erot (+100), mivel az utolso update-et utan nagyatlagban gyengult. De ez auto fuggo is.
Nekem meg mindig az a gondom az FFB-vel, mint eddig, hogy alapbol nagyon jo, valszeg meg mindig a Kunosnak a hires 10 soros kodjaval mukodik, de egy ido utan (gyors, tapados, aero-s autok) mar csak ide-oda rugozo sinautos erzes jon belole. Csak hintazik es billeg jobbra-balra.
Elvileg sodrodik, csuszik-maszik az auto, az eleje es a hatulja „kulon-kulon” mozog, de a kormany csak ide-oda huzgal. Ha mar csuszik, akkor az egyertelmu, de az mar keso😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ötször kell megszületnem ....😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A heten nem tudtam autozni, igy nem is probaltam, de jo otlet, remelem kesobb is lesz mindegyik autoval! Nord-ot mindenki szerteti😛
- A infobar progit bovitettem, es ha van valaki a szerveren, akkor azt is kiirja az auto melle zarojalbe (most csak a mentett hotlapok vannak feltuntetve): online/hotlapok.
- Plusz a baloldalt villog egy piros negyzet ha eppen van fent valaki.
- Jovoheten megprobalok a palyaba belepiszklani, hogy azonnal mentse a koridot.
Amugy ez clipping hiba, tul kozel van a ket object (a reklamtabla egy kulon lap), es neha elszamolja.
Nekem ezek vannak...
+próbáltam videot csinálni a textura villogásról. Ez leginkább a hiredtő táblákon jelentkezik, ha atvaltok belső nézetbe eltűnik.
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2014.11.23. 19:00:32
TP óta még véletlenül sem kapcsoltam be 😊)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A játékban az anti aliasingal lehet valamit kezdeni??
Menuben hiába teszem 4x -re és az fxaa hiaába kapcsolom be ugyanolyan ocsmány marad. Ráadásul a legtöbb pályán némelyik textúra főleg a távolban villog, leginkább a reklámtáblák pl. ami elég zavaró! <#levele>#levele>
Utoljára szerkesztette: Shodan, 2014.11.23. 17:30:36
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Lake louise loop road
Az RC-HU és HROC közös szervezésében folyó tesztsorozat következő állomásán igazi versenyautók gurulnak a silverstone-i aszfaltcsíkra.
Kezdés: 2014.11.14. 20:00.
A gyakorló szerver a nap 24 órájában elérhető. Az eseményről fórumunkban további információkat olvashattok
A versenyre minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Én az (elvileg összkerekes) Subaru-nál néztem...mint minden rendes ember én is kedvelem a Subaru-kat is, gyors lehúztam aztán gyors letöröltem 😞
Semmi értelme.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Altalaban nem is nezegetem oket , 90 %- ban ugyis vacak, ha majd lesz valami utos, annak a hire ugyis eljut hozzam 😊)
Ez a sok autómodell szvsz egyvalamire jó, ...jobb mintha nem lenne. 😊)
pl. van benne bogár....sztem tuti van olyan aki azt akarja faragni lehetőleg a tökéletességig, a bogarasok nagyon alaposak 😊
A Lada detto, az engem fogott meg...az utcai autók fizikáját lehet faragni, elszántság kérdése sztem, én inkább a GT meg a sportkocsik faragására nem vagyok kíváncsi....azt majd Kunos hozza, meg még amit hozzá.
kár hogy kicsit bonyi a telemetria, így szuperlassításban nézegetem hogy mi történik az autóval erős fékezésnél koppanásig, mikor koppan, mennyit lököget ahogy meg-megblokkolva pattog a gumi, aztán ahogy megdől...hogyan mozognak az erők, mert ilyen számok írásánál sosem érzem a harmoniát ahogy egy futómű rögzítési pontjához nyúlok az mint egy csuszkarendszer jópár paramétert kellene hogy arányaiban még változtasson, mivel ez nincs így marad a szemre minden, meg érzésre.
De mivel szeretem ezt a részét, és jól is működik a játékban ezért mint egy minijáték leköt.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
A múltkori fizetős modban is rávetődtem a lamborghinire,mondom kíváncsi vagyok ,hogy modellezték le a 4 kerék hajtást....Sehogy!
Ráadásul, még ha saját termés lenne az az R8 LMS Ultra, akkor is sokallnám a 7 dolcsit, így meg végképp.
"Nulla tenaci invia est via"
..és a festőknek is ! <#eljen>#eljen>
Van valami olcsó-jó h váltó manapság ?
Meg nem quali köröket akarok menni, az nem hat meg, valami fun futam kellene .