Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Nameg az 1 liter benzin. Összesen veszítettem spa-ban a sikántól az egyenes közepéig mondjuk 2kg-t. 1,635N/mm-es rugó nem túl acélos, azt hittem keményebb van egy GT autóban<#idiota>
b-type
kézenfekvő lenne azt írni hogy 3millimétert emelt a meleg gumi, de ha jól vágom ilyeneket nem számol (még?). második varia, az lenne hogy összeszedtél 3mm-nyi koszt a pályáról...de ilyet meg semmi nem számol, így azt kell mondjam ennyit leizzadtál, súlytvesztettél...ezért 3mm kirugta magát a rugózás <#idiota>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bardocz
Hotlap kezdete: beállítom a hasmagasságot 61mm-re, kimegyek a pályára, megyek vele, aztán visszamegyek a boxba: hasmagasság 64mm. A boxba máshogy mérik, mint kint a pályán vagy mi?
b-type
Az nincs 😞 de a többit rá lehet festeni..és egy nagy koromfoltot is 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Holnap este Olaszországban, olasz autókat hajtunk.
Tudom, hogy a holnapi nap fénypontja az érkező márkakupa megjelenés, ennek ellenére mindenkit sok szeretettel várunk következő szervezett futamunkra. További információ: itt.
bardocz
Lexus optikás hátsólámpát se felejtsük!
Alexease
Meg gyorsito csik sincs rajta, "No Fear" felirattal, lemalo fekete ablakfoliaval, kek folias fenyszorokkal es dupla kalyhacsovel, ami legalabb +10LE <#idiota>
bardocz
Biztos nem csiptuningos<#idiota>
Norbi1990
Hol marad a korom a TDI mögött? 😄
oneal1
😊)

!Forza Ferrari!

Addig jó lesz edző-autónak! 😊

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

oneal1
olnap pedig jön az eurocup ugye?😊

!Forza Ferrari!

b-type
tisztességesen összerakott kocsi:
Assetto Corsa - Seat Leon CAR MOD
tegnap délután kipróbáltam, sztem frankón rendben van.

Thx! Ha lesz egy kis szabadidőm, akkor megcsinálom 😊
lac coo
Maximus-crashus ???? <#banplz>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Adam Jonas
Majd biztos lesz erre is egy DLC, jó kis pénzért <#idiota>

Alexease
$.ACSet("AAAA?BBBB/VALTOZO NEVE: ", js.valtozo.neve);

AAAA = az .ini file nevebol (online-favorites.ini) a nev: ONLINE-FAVORITES
BBBB = section neve, pl. SZERVEREK

$.ACSet("ONLINE-FAVORITES?SZERVEREK/SZERVER_NAME ",server.name);
$.ACSet("ONLINE-FAVORITES?SZERVEREK/SZERVER_IP ",server.ip);

SERVER_NAME = Maximus-crashus
SERVER_IP = 666.666.666.666

Persze be kell iktatni valtozokat, hogy tobb szervert taroljon, de az most mindegy😉
En tuti nem csinalom meg, meguntam😄 Ezt Kunosnak kellett volna az utobbi 4-5 evben, annyira alap dolog lenne...
Próbáltam én is elkerülni a kézzel való file szerkesztést, de egyelőre nem találtam arra megoldást, hogy kliens oldalon mentsek adatokat js-ből. Számomra ez már használható, de gondoltam megosztom, hátha másnak is hasznos.
És reméljük, hogy tényleg lesz vmi Kunos féle hivatalos megoldás. 😊
Alexease
Ez jo, de ez a Kunoseknak illene megcsinalni, foleg igy az 1.0 kornyeken😉 Es nem INI irogatosra, hanem listaban ki/be kattintgatosra. (Szabadon lehet irni az INI file-okat, akar sajatot is, ha nagyon raersz, megcsinalhatod😄DDD)

Feleve en is csinaltam hasonlot, de meguntam, mert naponta frissitettek a progit;D

Készítettem egy apró kiegészítést a server filterezéshez, ami lényegében bookmarkolásnak felel meg.
Részletek: link

Kép:

Nekem személy szerint nagyon hiányzott ez a funkció, mert így legalább egyből láthatom összes olyan szerver állapotát, amit látogatni szoktam.
Igen nagy érdeklődés övezte az első GT3-as bajnoki futamot, a prekvalifikáció során több mint 100-an futottak mért kört és 40-en adtak le nevezést a csütörtök esti futamra!

A futam egyelőre még nem hivatalos végeredményét a fenti képen nézhetitek meg, a futam replay pedig a következő helyről tölthető le:
AC GT3 Tesztkupa - Replayek

Ne feledjétek, vasárnap este is lesz futam, ahol várhatóan már 3 db szervert kell majd indítanunk, az induláshoz nevezés szükséges, ne maradjatok le! <#wink>
Infók itt: AC GT3 Tesztkupa - Spa
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.12.13. 17:35:14

barcalaci84
péntek esti kergetőzés:

lac coo
Nekem a ki muanyag tarcsa miatt halt be a dfgt, eloszor neha tevesen kalibralt, utana jatek alatt is elmaszott mar, szetrepedt benne az a filleres vacak...

Ez a kormánykalibrálás "probléma" nálam azóta van, hogy feltettem a win8.1-et, win7-en mindig elsőre megcsinálta. Most amikor bekapcsolom a gépet, bekalibrálja egyszer jól, majd újra, de akkor nem megy végig, és utána harmadszorra is megcsinálja, de akkor megint csak jól, és utána teljesen jól tudom is használni. Am ezek a kalibrálások mennyire tesznek rosszat neki? Inkább nekem is mindig ki-be kéne húzogatnom az usb-t a számítógép ki-be kapcsolásakor?
Mondjuk logitech kormányoknál asszem ez a pedál cucc alap, így működik a drivere. Próbáld ki légyszi majd, hogy windowsban még végignyomkodod a pedálokat és utána indítod az assettot.
Nagyon finoman használom, viszonylag alacsony ffb-ve. Olvastam ezt a problémát, de szerintem nekem nem ez van, mert nincs kalibrálási hiba és nem mászik el menet közben, csak a gép bekapcsolásakor nem jó, de ott is csak emiatt a pillanatnyi kihagyás miatt ( inkább a Win mást csinál, és ezért áll meg egy pillanatra ). Ha be lehetne állítani, hogy bekapcsoláskor a kormányt indítsa el legutoljára, akkor nem lenne semmi baj, vagy ha lenne egy ki-be kapcsoló a kormányon. De nincs. Marad a kihúzgálás, majd miután felállt a Win, visszadugás, játék indítás után letalpalás. Egyébként 2006 óta hibátlanul működik.<#eljen>
Gadfly13
A FUN szerver már Aosta-val megy!

További részletek: ITT

simraceseries.com

barcalaci84
volt 2 DFGT-m és egy g27-em...mindháromnál játéktól , windowstól függetlenül bekapcsolás után játék előtt usb ki -bedug és pedálok benyomása kellett h biztosan jól érzékelje a pedálokat...thrustmaster f430-nál és a mostani fanatecnél erre nincs szükség...
ez szerintem ilyen logitech sajátosság😊
Krunky
@GeriDoc

Sajnos nem, nekem is csinált ilyet a G27... szét kellett szednem és ahol a motor végén van az optikai szenzor a tengelyen van egy kis barázdás műanyag tárcsa ami nincs rögzítve gyárilag, ha az az idő folyamán lejjebb csúszik akkor csinál ilyen baromságokat a kormány. A Szétszedés a fos munka de a hiba igazából nüansznyi (könnyű megcsinálni). 😊 Túl durva vagy a kormánnyal 😄 ÉN is 😄
Logitech G25, Win7. A gép bekapcsolása utáni első game indításnál én is végigtalpalom az összes pedált. AC, rF, Race- mindnél. Ez ilyen, nem program vagy rendszer vagy bármilyen hiba.
Ami jobban idegesít, hogy bekapcsoláskor 2x próbálja kalibrálni, és a másodiknál megáll egy pillanatra, ezért utána nem áll középre. Mindig ki kell húznom, és újra bedugni. Lassan kikopik az usb csatlakozóm az alaplapba<#confused>.
Nekem logi driving force gt-m van.Akkor ezekszerint a legtöbb logi kormánnyal csinálja.Akkor a letalpalás másnál is működik.<#awink>
Krunky
@Lacoo

Nálam is van ez a probléma. Én mikor leállítom a gépet akkor áramtalanítom is. Minden egyes bekapcsoláskor mikor belépek az Assettoba, épphogy hozzáérek a pedálhoz és maxra ugrik (gáz/fék/kuplung), viszont ha egyszer eltalpalom tökig mindegyiket akkor utána jó, egyedül a fék necces mivel csináltam bele egy távtartót, hogy rendesen tudjak fékezni "blokkolás" nélkül de emiatt nem tudom totálisan lenyomni és szét kell szednem. 😊 Lehet a G27 csinálja vagy a Win8.1, míg Win7-em volt nem találkoztam ilyen problémával. 😞
Szerintem a progi hibája!De a leírtakkal rögtön megoldható.Másnál:gtr2, race 07, rbr ,nál soha nem volt ilyen,ezért gondolom a játék kalibrál be valamit rosszul.
Norbi1990
Gondolom a kezed mozgását figyeli, tehát ha tárgyat fogsz vele pl a kormányt és mozgatod a kezed akkor a játékba is ezt fogja csinálni a kezed. Gondolom majd lesz egy pár ms input lagg úgyhogy simhez máris rossz lesz 😄
Ez játékvezérlő probléma, vagy a játék ilyen? Mert lehet ettől van a fék túlérzékenységem mostanában...
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.12.12. 22:41:41
bardocz
Nekem rF-ben minden egyes indításnál ezt kellett csinálni, amíg nem nyomtam le tökig a féket, addig az éppen aktuálisat érzékelte maxnak.
Nekem is gyakran van ilyen!Én kihúzom a pedált a kormányból majd a féket tökig lenyomom és bedugom újra ,megjavul.Lehet a pedál tökig lenyomása csak placebó<#alien>
A bemutatás se rossz ötlet, de a menüben járkálás meg ilyen UI-s navigálós dolgokra gondoltam első körben 😊
lac coo
És itt hogy lehet fékezni meg gázt adni , Vagy az automata ? 😊

Szabi
Spyker "gyár" <#szeret>

"Nulla tenaci invia est via"

lac coo
Nálatok nem szokott olyan lenni, hogy néha megvadulnak apedálok ?
túlérzékeny lesz . Régen rF-ben volt hasonló, ott újra kellett kalibrálni, itt elég ki-belépni .
az előbb voltam fennt aszerveren ugyanígy volt. ahogy picit lenyomtam a féket azonnal blokkolt...
kiléptem és most jó volt .

b-type
jó ez a Mini Cooper, elég szegényes az autó részletessége, és jósz@r lassú Magione-n, de autósan vezetve fel sem tűnik, király
link

bardocz
Azért az nem lehet akkora élmény, ha nincsen fizikai kontakt.
alma2
Attol meg az eszkozeid azert megmaradnak es hasznalod oket kozben.

Itt mar kevesbe, na erre pont jo a forza, anno ki is probaltam, de celszeru a kezbe venni egy labas fedot legalabb :p

szerintem

lac coo
Dehogynem , pont azt akarok , nem pedig hadonászni a levegőbe 😊))

Ha már nem igazi autók vezetek legalább amit fogok az legyen igazi 😊)

BooMiller
Te nem szimezni akarsz😊 Csak drága a benzin😊

lac coo
Nekem kell valto! Meg pedal es kormany is! 😊)
Lassan eljutunk az ovis wii szintre, ebben mi a jo? 😊)

alma2
Akkor mar ezt is kar lenne kihagyni, ha kifogyna a benzin, meg be tudnam tolni a pitbe a kocsit 😊

szerintem

BooMiller
Te nem nézted meg a videót? Pl nem kell váltó mert így váltasz vagy kapcsolgatod a kapcsolokat a simben bent a műszerfalon tényleg szar😊

lac coo
Otven pixeles vackokra nem is figyelek fel.: ))

Szerk.: Boonak ment a valasz.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.12.12. 19:58:25