Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Holnap este Olaszországban, olasz autókat hajtunk.
Tudom, hogy a holnapi nap fénypontja az érkező márkakupa megjelenés, ennek ellenére mindenkit sok szeretettel várunk következő szervezett futamunkra. További információ: itt.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Assetto Corsa - Seat Leon CAR MOD
tegnap délután kipróbáltam, sztem frankón rendben van.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
AAAA = az .ini file nevebol (online-favorites.ini) a nev: ONLINE-FAVORITES
BBBB = section neve, pl. SZERVEREK
$.ACSet("ONLINE-FAVORITES?SZERVEREK/SZERVER_NAME ",server.name);
$.ACSet("ONLINE-FAVORITES?SZERVEREK/SZERVER_IP ",server.ip);
SERVER_NAME = Maximus-crashus
SERVER_IP = 666.666.666.666
Persze be kell iktatni valtozokat, hogy tobb szervert taroljon, de az most mindegy😉
En tuti nem csinalom meg, meguntam😄 Ezt Kunosnak kellett volna az utobbi 4-5 evben, annyira alap dolog lenne...
És reméljük, hogy tényleg lesz vmi Kunos féle hivatalos megoldás. 😊
Feleve en is csinaltam hasonlot, de meguntam, mert naponta frissitettek a progit;D
Részletek: link
Kép:
Nekem személy szerint nagyon hiányzott ez a funkció, mert így legalább egyből láthatom összes olyan szerver állapotát, amit látogatni szoktam.
A futam egyelőre még nem hivatalos végeredményét a fenti képen nézhetitek meg, a futam replay pedig a következő helyről tölthető le:
AC GT3 Tesztkupa - Replayek
Ne feledjétek, vasárnap este is lesz futam, ahol várhatóan már 3 db szervert kell majd indítanunk, az induláshoz nevezés szükséges, ne maradjatok le! <#wink>#wink>
Infók itt: AC GT3 Tesztkupa - Spa
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.12.13. 17:35:14
simraceseries.com
ez szerintem ilyen logitech sajátosság😊
Sajnos nem, nekem is csinált ilyet a G27... szét kellett szednem és ahol a motor végén van az optikai szenzor a tengelyen van egy kis barázdás műanyag tárcsa ami nincs rögzítve gyárilag, ha az az idő folyamán lejjebb csúszik akkor csinál ilyen baromságokat a kormány. A Szétszedés a fos munka de a hiba igazából nüansznyi (könnyű megcsinálni). 😊 Túl durva vagy a kormánnyal 😄 ÉN is 😄
Ami jobban idegesít, hogy bekapcsoláskor 2x próbálja kalibrálni, és a másodiknál megáll egy pillanatra, ezért utána nem áll középre. Mindig ki kell húznom, és újra bedugni. Lassan kikopik az usb csatlakozóm az alaplapba<#confused>#confused>.
Nálam is van ez a probléma. Én mikor leállítom a gépet akkor áramtalanítom is. Minden egyes bekapcsoláskor mikor belépek az Assettoba, épphogy hozzáérek a pedálhoz és maxra ugrik (gáz/fék/kuplung), viszont ha egyszer eltalpalom tökig mindegyiket akkor utána jó, egyedül a fék necces mivel csináltam bele egy távtartót, hogy rendesen tudjak fékezni "blokkolás" nélkül de emiatt nem tudom totálisan lenyomni és szét kell szednem. 😊 Lehet a G27 csinálja vagy a Win8.1, míg Win7-em volt nem találkoztam ilyen problémával. 😞
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.12.12. 22:41:41
túlérzékeny lesz . Régen rF-ben volt hasonló, ott újra kellett kalibrálni, itt elég ki-belépni .
az előbb voltam fennt aszerveren ugyanígy volt. ahogy picit lenyomtam a féket azonnal blokkolt...
kiléptem és most jó volt .
link
Itt mar kevesbe, na erre pont jo a forza, anno ki is probaltam, de celszeru a kezbe venni egy labas fedot legalabb :p
szerintem
Ha már nem igazi autók vezetek legalább amit fogok az legyen igazi 😊)
Lassan eljutunk az ovis wii szintre, ebben mi a jo? 😊)
szerintem