42876
-
cstibikeee #34268 Köszönöm szépen az ötleteket!
Hétvégén megoldom vagy így vagy úgy.
Addig pedig csak olyan szerveren játszok, ahol rajtam kívül mindenki kap 100 kg + súlyt,h ne legyek hátrányba. :D :D :D :D
Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.12.16. 23:03:36 -
Hogy ,mik vannak, ez pont a balmentes csavaros otletemre epul :) -
#34266 Szerezz valahonnan egy ilyen csavar kihajtót, ezzel sima ügy kiszedni. -
#34265 Ha van kis rezgos reszelod, vagy netan olyasmid, mint a sikito, csak kis fejjel. Vagjal bele egy keresztet es akkor siman, egy csillag csavarhuzoval ki tudod csavarni. Vagy fogjal egy balmenetes csavart ami kemenyebb, beleroszakolsz tekerve a lyukba azzal is siman ki tudod csavarni, ezek eppen, hogy tartanak valamit.
Vagy beleteszed a kulcsot, korbe ragasztod, annyit talan megtart, amig kitekered vele :)
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.12.16. 22:59:38 -
#34264 Próbáld meg a torx fejet beleerőszakolni, ha nem megy fúrd ki, utána ami benne marad már talán könnyen kiszedhető. Ilyen csavart meg biztos kapni, szerencsére metrikus méreteket használnak a logitechnél. -
cstibikeee #34263 Az a probléma,h a csavar teteje szinte kör alakúra kopott, így nem tudom sehogy se kiszedni. Beleütni bármit félek,h nehogy baj legyen az ütéstől. Mindegyik pedálban az egyik ilyen lett, itt a felső.
Kép spoilerben.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.12.16. 22:47:22 -
#34262 Mar tele is a szerver 18 fovel, persze mar nem magyarok, de jo volt.
Az tetszett legjobban amikor tulkemenyitett, ultettt futoval egyszeruen lepattogott az utrol a kis fiat a gyors jobb bal kanyarban, a bal bemenete tele van huplival. Ezt ketszer is megszivtam egy verseny alatt :)
-
Solt #34261 Biztos elkopott? Nem csak valami kosz van benne? Én pont így jártam pár napja... azt hittem elkopott a csavar, mert nem ment bele az imbuszkulcs, erre amikor 10 perc kínlódás után jobban megvilágítottam és közelebb hajoltam, akkor láttam, hogy mintha valami lenne a csavar fejében. Belepiszkáltam egy tűvel a közepébe, és egy ilyen kis megkeményedett kosz darab esett ki belőle... :))
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.12.16. 22:23:04 -
#34260 Az imbuszfejű csavar? Esetleg hasonló méretű torx fejet ha beleütsz akkor az hátha megfogja. Vagy próbáltad, hogy ha nem is veszed le akkor is széthúzod annyira, hogy a potihoz odaférj? -
cstibikeee #34259 Nos... van egy kis problémám. Szét szeretném szedni a G25 pedálját, a potmétert megcsinálni a gáznál, mert ugrál. Viszont mind 3 pedálnál az egyik csavar fejébe a "minta" kikopott, nem tudom kicsavarozni. Hogy szedjem szét? Fúrjam ki a csavart? Valaki a szerveren írt nekem ezzel kapcsolatosan. Pls help! -
cstibikeee #34258 Soha nem állítom le. :)
Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.12.16. 22:11:55 -
#34257 Kösz, holnap este is kapcsold majd be ! :) -
#34256 Hát ez nagyon jó volt, remek az autó így komolyabban meghajtva .
volt néhány kocc, jó hír, hogy egyértelműen javul az ütközés, már nem löki ki az autót az űrbe minden pici koccra ! -
#34255 ez jó kis spontán összeröffenés volt, köszi -
#34254 most mar meg is van. Koszi!
-
cstibikeee #34253 Igen, nincs rajta jeslzó
Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.12.16. 20:51:20 -
#34252 Megy a szerver? Felmegyek par korre LAccoo melle, ne egyedul korozgessen.
Szerintem jelszo nem kellene ra, hatha betalal meg valaki. -
#34251 Jó a kis ford, lehet vele úszkálni, de azért én nem mernék rátenni 5 forintot, hogy ez valójában is így tekeredett gázadástól, gyak mintha nem is érne az úthoz sokszor :)
De jó, én is szeretem .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.12.16. 20:43:17 -
#34250 Az uj fordhoz kepest nagyon az.
...
Kicsit szetment a terdem es fajt mostansag a sok fekezestol, (meghogy nem sport a kocsi vezetes gep elott :) ) ezert kiszedtem a masodik rugot a gyari mellol (g27) es mecsinaltam legrugosnak egy sima tomito gyuruvel. Valami hihetetlen jo es finom ahogy az asszony mondana, habos-babos erzes nyomkodni igy zokniban. Tegnap mondjuk "eromlott" egy ido utan, felhupult, kiment valahogy a levego belole, viszont mara sikerult visszaszivnia magat, mert hozza nem nyultam. Nagyon jo igy. Mint a troli fekjet olyan erzes nyomni. (igen kiskoromban vezettem par szaz meter trolibuszt :p)
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.12.16. 20:38:49 -
#34249 Stabil !!!??? :) -
#34248 a holland friss levegotol es az orszaguti tempotol amivel megy az a kis atomstabil jarmu :) -
#34247 -
cstibikeee #34246 10 perc -
#34245 És mitől alszol el ? :)) -
#34244 van egy par szerver az uj fiattal, brand hatch indy-n, vagy hogy hivjak, 1 oraja meg tele voltak.
Azert egy zandvoorton elalszik az ember :) -
#34243 Valaki nem indit kisfiat szervert, Zanvoorton ? :) -
#34242 Én még csak tegnap vettem meg a DP2-t is, szóval csak kapkodom a fejem....kánaán.
A Ford és a kupás Abarth tényleg fenomenális. -
#34241 Telejesen kesz vagyok, nem is tudom mikor elveztem igy az AC-t, ezzel az uj kis forddal a brand hatchen, valami iszonyat elvezet menni.
Ezt a palyat sosem szerettem, vagy ismertem igazan, de itt amilyen kihivast csinal a dimbes-dombos jobbra-balra dolo aszfaltjaval, mar-mar siman nordschleife fele oromoket nyujt. Mindezt besuritve par kilometerbe.
Hatalmas :) -
#34240 Első féktáv, ismerős reakcióval ? :)) 2:50
-
#34239 -
manacz #34238 Köszönöm, ha megjön az új kormány utána lehet elkezdem összerakosgatni! :) -
#34237 Regen, meg falun laktam a csaladom minden evben termesztett repat...
En tutira tudom, hogy kisebbeknek van a legjobb izuk ! ;) -
Zozzer #34236 Jajj ez a kép nagyon jó! :D Ami nekem megvan, ott a baloldalt a rock, jazz, blues van, fentjobb meg a pop :) Na változtattak valamit, ami említésre méltó? (az új tartalmakat kivéve) Gondolok a fizikára, gumikra, stb. Sajna pénteken lesz vga-m, az i5 Hd4600-al el sem indítom inkább. -
Pitti #34235 Én GTX770-el kezdtem kisebb kompromisszumokkal közepes grafikával vígan vidte a 5760*1080 felbontást három monitoron. i5 cpu mellett.
Most nekem is GTX 970 van i7 procival max grafikával megy stabilan 3 monitoron.
(kivéve: füst low és reflection rendering frequency static, PP off) Ez az oculust is viszi vígan
PS...hú ezt hányszor leírtam már...
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.12.16. 13:24:11 -
manacz #34234 Sziasztok!
Egy 3 monitoros setup mennyire terhelne meg egy single GTX 970-et Assetto-ban? :)
Tervezgetnék majd valamikor hasonlót de nem tudom milyen hardveres háttér kell neki.
Esetleg a VR élményhez is elég lenne a fent említett kártya? Első blikk-re inkább 3 monitoros párti lennék, de lehet ha fejemre tolnának egy Oculust akkor megváltozna a vélemény. Nyilván nem akarnék végletekig tartó háborút beindítani itt, csak érdekelne 1-2 vélemény a nagyoktól! -
#34233 Igen lattam, erdekes. Amugy nekem is tetszik, kemenyre allitva egesz jo, minden foghato, mo djuk rf ben is a clio.
Gt az mar annyira nem , az maradt a mostani rossz gumi. -
GPx8 #34232 És tényleg! :) -
Pitti #34231 A kupás fityó nekem tetszik akkor is (mondjuk a többi is)
És van neki világítás visszajelzője, ... de basszus világít a varrás a műszerfalon??... ez valami vicc vagy komoly? -
-
Ratrak #34229 Brands még mindig totál más ritmusú, mint amit én fel tudnék venni, még akkor is, ha már gyakoroltam rajta eleget virtuálisan a GT6-ban, de a kis ford konkrétan a legjobb autó lett számomra az AC-ban! :) Messze-messze a legjobb "ott vagyok" érzés árad belőle, igazi analóg autó a sok digitális izé mellett: mindene szuper, a hangja, a visszajelzései, igazi élmény vele minden kanyar, minden kigyorsítás... Életemben először csináltam olyat szimulátorban, hogy érzés alapján egy kanyarban vagy 5x váltottam ívet, ellenkormányoztam, volt az autó alul- majd túlkormányzott, és mindez nem csak "megtörtént", hanem kb. irányítottam is, vagy legalábbis nagyjából éreztem, hogy mi történik, és mi fog történni... végigvigyorogtam a tesztet ezzel a kis méregzsákkal! :D