42876
-
goldboy #34509 OFF
Óvatosan a bejglivel ! -
#34508 1100 HP...Mire jó egy ilyen autó ? :))
-
Ratrak #34507 NAGYBAN függ tőle! Ha nagyon frankó a wifi, akkor lehet fele olyan jó, mint a vezetékes, de ha nem erős és/vagy nem jó a router, vagy a hálózat bármelyik eleme gyengébb, akkor lehet konkrétan akár használhatatlan is valós játékra... szóval ha egy mód van rá, még mindig a kábel a nyerő... ;)
Az USB-s vevő netezésre meg youtube-ra elég, és ha mázlid van, akkor lehet jó az egész rendszer hálós játékra is... de valószínűbb, hogy nem lesz az. Tapasztalat.... -
#34506 GT autók, mindenféle. -
#34505 Azzal eddig nem volt gond . Milyen autó ? -
#34504 Az lehet, de mindig is így játszottunk és semmi baja nem volt. Kb. 3 hónapja nem vol elindítva, előtte vígan nyomtuk haverokkal. -
#34503 Létezik, hogy nem megy a Steam community szervere? elfelejtettem a jelszót és nem akar felcsatlakozni, hogy beállítsak újat .... -
#34502 Gondolom csak annyi, hogy nem szereti a program, ha ugyanarról a gépről van szerver indítva meg a játék is. -
#34501 Pedig hidd el, egy 458 GT3-mal elég nagy lépéselőnybe kerülhetnének... -
#34500 Mi van ezzel a kurva játékkal? Csinálom a szerót hogy haverokkal nyomjuk, berakok 18 autót, hogy legyen miből válogatni és 14 fps-em van. Kiveszek párat, marad 10 autó és ugyanúgy 14 fps-em van. -
#34499 Az jo bizony, de nalam el sem indul mar ..... -
hqx #34498 Kár, hogy ezt (1999 Nissan Primera BTCC) Nem fejezte be. Milyen jó kis autó volt ez...:) -
#34497 -
#34496 URD shop-ban elméletileg akciós árak vannak.. de azt nem írja hogy mik voltak az eredeti árak.. ehh :D -
#34495 -
#34494 ó, NEM ÚGY VAN AZ, AMI JÁR AZ JÁR ! :)) -
#34493 nincs. :)
milyen ajándék az amit elvár az ember :)
Ez olyan mint amikor apám akart adni pénzt pár hónapja a házfelújításba, már amennyi van neki, de azt mondtam hogy nem, mert onnan már számítok rá :))
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.12.25. 15:53:35 -
#34492 Na hol van az uj auto ? :) -
:) -
hqx #34490 Az igaz, de tavaly december 24.-én délután jött.
#34487: Nekem nem nagy dolog, ha nem jön semmi, de problémát sem, ha mégis.:D Nem tudtam, hogy mondta, lehet holnapra halasztották vagy későbbre. -
#34489 Jah, amugy boldog karit mindenkinek ! -
#34488 Hat meglepodnek ha legalabb egy tucat auto ne lenne ott majdnem kesz allapotban ! :)
Ezek sza.jak az autokat :) -
cstibikeee #34487 Én nem hiszem,h jönni fog.....de ne legyen igazam. Igaz nem mint ha olyan nagy dolog lenne, de problémát nem okoz egyetlen egy plusz autó se. :)
Update: ezt mondta: Before Christmas there will be another bonus content.
Ezek szerint még van 129 percük.... ha nem, visszakérem a játék árát, mert becsaptak. :D :D
Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.12.24. 22:51:40 -
#34486 Igazabol csak holnap van karacsony, vagyis meg johet valami;) -
cstibikeee #34485 Részemről is kellemes ünnepeket mindenkinek!
Marco valóban azt mondta 1 hónapja,h karácsonyra jön még egy ingyen autó, és 31.-én pedig egy új licence bejelentése.
Biztos csak elfelejtették..... :D :D -
hqx #34484 Boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket mindenkinek!:)
Idén karira, nem kaptunk ingyenes autót vagy pályát stb. Tavaly a RUF Yellowbird volt. -
#34483 Kellemes unnepeket! -
#34482 boldog karácsonyt -
croatianus #34481 Áldott Karácsonyt!
-
#34480 Mesz veluk 10 kort es felirod az idodet, ennyi. Az realis lesz, az ,higy megeloz az AI vagy akarki user az nem feltetlen az autot osztalyozza hanem a versenyzot . -
#34479 nem késő, épp most véglegesítem a fájlokat :)
és PONT a corvette-s event nem akar betöltődni :((
ráadásul ahogy nézem szórtam a rajthoz pár gt3 kocsit is, akkor azokat kiveszem...
jah, a gt3 esetén sejtettem, hogy "egyszerű" a helyzet, de jobb ezt tőletek IS hallani ... (tesztelni is nehéz nekem, mert atombéna vagyok, ergo hiába megy el mellettem egy gt3, az semmit nem mond a valódi erőviszonyokról :)) -
#34478 GT bol annyi van mar, meg sem lehet szamolni. Inkabb a kis es picit nagyobb turakat kellene eroltetni , az nagyon hianyzik. Az Abarth 500 jol jott, es lesz gyari Audi TT Cup is , de ebbol nagy hiany van .... -
Jackal #34477 Kell valami a következő dlc-be is. -
#34476 a wifi mindig fölösleges macera, ha ellehet kerülni, akkor érdemes is.. :) -
#34475 Sziasztok! Szerintetek a net gyorsasága és stabilitása függhet attól, hogy vezetékes vagy wifis? Nekem vezetékes netem van és a pingem általában 10 alatt van. Azért érdekelne mert gondolkodom usb-s wifis megoldáson, csak nem tudom jól járok-e ezzel a változattal.
Kellemes ünnepeket! -
#34474 sok minden van a tarsolyban készen, vagy legalább készhez közeli állapotban, de nem adják ki egybe, mert akkor utána gyorsan kéne dolgozni hogy legyen új tartalom.. nincs is nagy gond az adagolással, bár így mire kijön a konzolos már 50ezer ft fölött járunk majd.. :D -
shiet #34473 Nekem úgy rémlik, hogy Kunosék főhadiszállása vmelyik olasz pályához közel van, ezért ha ott verseny van vagy tesztelnek egy autót akkor könnyen kiugranak oda és felveszik az autó adatait, emiatt van az, hogy tök random módon kerülnek az autók a DLC-kbe. Amíg azon a pályán nem tesztelnek GT3-as Ferrarit addig az nem lesz benne a játékban.
Utoljára szerkesztette: shiet, 2015.12.24. 09:51:21 -
#34472 Persze, de amikor egy LaFerrari licenszét meg tudják szerezni, akkor nem hiszem, hogy a GT3-as 458 Italia licenszét már olyan nehezükre esne... -
hqx #34471 Kurva jó ez a banner!:) Játékból van? Olyan, mint az igazi.:D -
shiet #34470 Gondolom licenszelési kérdés ez és nem arról van szó, hogy a 3d modellt átalakítsák meg hasonlók.