Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabbi97
LOG
Én ettől nem lettem okosabb

http://netrally.hu http://fb.com/kistuningrbr http://fb.com/netrallysimracing

alma2
hat nem tudom szebben kifejezni magam a jo ku>**a anyjat a kunosnak. Hogy a 31 koros versenyben kifogy a benzinem, a 28 korben, amikor 32 korre tanokoltam.Igy kiestem a 3. helyrol a b szerveren.Kivancsi vagyok masnak is elszamolta-e.

Az elozo versenyen grammra pont egy korrel tobb maradt, ahogy irta a rajtnal.

szerintem

G27. Így meg van. Nem tudtam, hogy mindent át kell nézni megint, hova dugtak még el esetleg valami kis segítséget, meg bekapcsolni valót. Egyébként ha nem kapcsolom be, akkor megyek 1mp-el jobbat, mint az, aki bekapcsolta? Talán holnap kipróbálom, de lehet már nem is érdekel. Elhiszem, hogy neked ez istenkirály game, eddig én is szerettem, de ez most a jó szimből ultra gagyi játék lett (hacsak nincs valami letöltési anomália). Nem hiszem, hogy egy "alulkormányozottság effekt" bekapcsolása segítene.
Bocsánat, de egyszerűen nem akarom elhinni, hogy ilyen lett.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.10.08. 22:26:42
Felbontás jól van beállítva? Amikor valami furcsa van beállítva csinálja ezt sokszor. Ha az assetto_corsa.ini-ben a WARNINGS_AS_ERRORS=1 -re van állítva akkor a log file menti,h mi a hiba, viszonylag egyszerűen rá lehet jönni. A vége fele van egy CRASH in sor, utána jön a hiba forrása
Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.10.08. 22:26:16
lac coo
ezért is kapcsolható, és nem fix 😉

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Szabbi97
Belépek, betölt minden szart, és kidob a faszra... elkezd mozogni a kép a pályán, és kifagy...

http://netrally.hu http://fb.com/kistuningrbr http://fb.com/netrallysimracing

öööööö... na...főmenü -> options-> controls -> advanced. Milyen kormányod van?
Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.10.08. 22:19:08
arty
akkor te kb az első 2 percben vetted 😄 mázlista....

Forza.

Ugye, ugye. Ezen gondolkodok én is, hogy már megint ezt írd át, azt kacsold be, gyro, soft lock. Azt sem tudom melyik micsoda. Senkiháziak kezében van a szimulátor szakma.<#nevetes2>
bardocz
Egyáltalán minek kellenek ilyen effektek?
In game menüben a understeer effect. Az hol van, én nem találok ilyet?
Kipróbálhatnál néhány v4-es gumi modellű autót is, hogy azok is változtak-e.

Gadfly13
Jól látom, hogy "már csak" -20%-on lehet megvenni a DP2-őt okt. 15-ig?
Én szinte azonnal vettem és akkor -40% volt. <#hawaii>

simraceseries.com

Nézzétek meg a assetto_corsa.ini-ben a MAX_FF_RATE_HZ-t. 350? Írd át 333-ra és néz meg úgy. Én nem érzem,h mint ha a föld felett menne, stb. Meg javaslom a soft lock bekapcsolását is. Ugyanott az assetto_corsa.ini-ben. In game menüben a understeer effect be van kapcsolva? Nekem érzésre a mostani a legjobb. Érezni,h fokozatosan egyre jobban tapad, minden.
Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.10.08. 21:56:31
Alexease
Aris kiprobal nehany utcai agyon elektronikazott cuccott ovatosan (azert ne torje ossze), aztan kitalalja hogyan mukodik egy 4x erosebb GT vagy egy 20-50 eves natur cucc😄 Persze, ez csak poen. 😛
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.10.08. 21:53:10
lac coo
Ááá, nem hiszem, ez olyan mint régen volt a GT. akárhogy padlóztad semmi nem történt 😊))

Arisnak ez a bárhogy tolod neki csak szépen kilincsel menjen előre, ez a mániája ! 😄D

Alexease
Probald gamepad-del, lehet hogy most azzal tuti lett <#idiota>
Szerintem ne huzd fel magad, hetvegeig tuti lesz meg valami valtozas, talan Kunos kint vagy bent felejtett valamit a kodban😉
Menj már fel légyszíves szerverre, hogy mindenkié ilyen-e, vagy csak nekünk. Én nem vettem meg a DP2-t.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.10.08. 21:45:42
lac coo
Leszarom ez tényleg totál buta, ezt nem is nevezném szimulátornak !!! 😄D

De komolyan !

lac coo
Hát ez én sem ....

Ha valakinek hasonló baja van, akkor option/ force32bit megoldotta
Ezt nem igazán értem, jó hogy 64bites-re okosították, de hagytak egy ilyen opciót...
Alexease
Lehet hogy az elozo volt tul nehez, es igazabol most real! 😊 Amig nem probalod ki az igazit is, addig nem tudhatod😄D
Akkor neked vagy ugyanaz az anomália, mint nálam, vagy nem értem. Ferrari GT2 Modena Faston full buta, gyagyi vezetéssel -1.6 mp.<#wow1>
Padlófék, kormány elteker, padlógáz, ha megcsúszik, kicsi kormánymozdulat, és mész előre. 458 drift, szinte lehetetlen megforogni full gázzal. No TC.
Nekünk már a konzolos verziót töltötte le.<#taps>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.10.08. 21:37:45
lac coo
De ez a Lambo GT, Spanyol pályán valami vicc ! 😊))

mintha az út fölött menne, érzésre is totál sínen !!! Semmi nem történik vele, néha letúrja magát az útrol ....

lac coo
Úgy hagytam ott a vérrel futott legjobb időmet Zandvoortban, mint a szart ! 😊

És semmit nem csináltam mint padlógáz padló fék ...
a futam alatt győztem balettozni a gázzal, hogy ne dobjam el8 sokan el is dobálták ...9, most semmi ...

ez most nagyon elvette a kedvem ....

Alexease
Meg szerencse, hogy nem tudom kiprobalni, majd hetvegen😉 Addigra lesz hozza meg patch😛
Rosszat tuti nem akar Kunos, csak hat egyre szelesebbek az igenyek, es ahogy irtak a patch-hez, uj dolgokkal is probalkoznak (erinti a gumit, FFB-t stb).

Nekem biztos meglepetes lesz, a Steam alapjan mar augusztus vege ota el sem inditottam a progit😊
macleody
Ne bassz már fel, elmegy a kedvem, hogy elindítsam.
Megnéztem a Doc/... mappában, ott 0. Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy ilyen sz.r lett.<#falbav>
lac coo
Nálam is 100 az iniben...De szerintem az nem számít ..

Ha ilyen lett akkor sikerült jóval PCars alá pozicionálni magukat 😄DD

lac coo
Jah..A Lambo GT-t kipróbáltam, hát azt had ne írjam itt le mi a vélemyényem !! <#gun>

Megnézné valaki? Belenéztem az assists .ini fájlba, és a stability 100-on van. A menüben meg 0-n. Ez így jó, vagy valami letöltési anomália van nálam is?

Most olvasom Laccoo-t. Akkor ez ilyen lett?

Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.10.08. 21:27:36
lac coo
2000 km-eet tettem a Nissan GT3-ba ...
Röviden a véleményem: ez most ultra szar gagyi lett!!!!4

amilyen jó kis fickós gumi volt, most valami förtelem !!!

az, hogy alig akar elpörögni az egy dolog, de érzésre is az a atipikus árkáéd vérpistois vacaklett, én ezt nem értem, hogy gondolták ....

Nálam a pálya betöltésnél homokóra, majd kilép a menübe... 😞
KTMNORBI
Nekem is dettó ez volt.Helyi fájl ellenőrzés, frissítés újratelepít, aztán már szaladt is<#awink>
Most már a konzolos közönség igényeit is figyelembe kell venni <#beka2>

<#eljen>
Na, jó. Valahol még lehet állítani/kikapcsolni valami stabilitási sz.rt, vagy ez most ilyen lett? P4/5 szintén ultra gagyi.<#fejvakaras><#nemtudom>
Azért nem tudsz néha vissza váltani, mert már van védelem a váltóba, mint az igazi autóban,h ne tedd tönkre a váltót.
Szabi
az úgy fura, nekem még soha nem akadt össze o.0

"Nulla tenaci invia est via"

lac coo
Nem jött be, gép reatart sem, vizsgálat kellett..

Szabi
első tippre steam újraindítás

"Nulla tenaci invia est via"

BMW Z4 GT3 Nurburgring. Nem lehet megforogni vele. Stability off. Most mi van? Milyenek az új autók?
Plusz néha nem vált vissza, ez az ffb állítás is akadozik. Van, hogy 3X nyomok a gombra, mire megmozdul. Ez mitől van?
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.10.08. 20:59:45
alma2
ahh, bocs igazad, van, csak fiattal jarok, olasz-olasz, az all a szamra kezemre 😊

ui: ,mar par kulso app frissult is, lehet updatelni oket.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.10.08. 20:52:49

szerintem

<#eljen>

Alma2 tegyük már helyre: ALFA és 155.<#nezze><#nyes>
barcalaci84
ffb-t + és - gombokkal tudsz akár vezetés közben állítani...
alma2
Igen az ffb-t, nem lehet setup kozben allitani egyelore.
PL a fiat 166 rohadt eros lett ezert le kellett vennem.
de pl a fiat gta meg maradt olyan, ezert ott meg gyenge ha lehuzom.
A nagy kedes, hogy a fiattal ment a nagy kavaras (keves 4 kerekmeghajtasu autok egyeike a jatekban) Vagy a gtr szerveren tett be neki ez a plusz 150 kilo, hog 5 masodperccel lassabb.
Mert pl a fiat gta-val pont ugyanannyit mentem az uj gumifizika ellenere mint regen.
Bar megyek egyet singleben, hamar kiderul a fiat 166 mizeria.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.10.08. 20:46:02

szerintem

lac coo
Nekem nem megy végig a frissítés, letöltötte amit kell ,de a végéhez érve lemez olvasási hibát ír mindig ...

ilyenkor mit kell csinálni ? 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.08. 20:34:56

Ferrari GT2 Modena Fast-on nagyon gagyi.<#wow1> Plusz nem lehet állítani az ffb erősségét a garázsban. Tolódik is a DP2 vásárlás.<#falbav>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.10.08. 20:32:45
b-type
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én most esztergomban vagyok pihenőn meg hogy együtt legyünk, itt a család amíg kész nincs a kégli lent, a kakucsi házban jelenleg egy konnektor üzemel, minden villanyszerelés ok, de most kerül le a szerelőbeton a szobákba, aztán a szigetelés, és fütéscsövek..bejavítás, festés-burkolás...utána szerelvényezzük a villanyt véglegesre..akkor tudom majd leghamarabb beizzítani, addig minden lent van a pincébe 😄

szal jöhet minden infóóó 😊 mi sz@r mi jó...stb

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Ne szivass mar , este , ejjel huzod a betont ??? 😊