42876

banner
  • csokiskex
    Köszi a tippet, ez volt a megoldás. :)
  • Alexease
    Tud olyan szeles lenni egy auto, hogy semmivel sem fersz el mellette;) Nord-on amugy sem egyszeru elozni. Plusz "vendeg" volt, gondolom nem akart kockaztatni. Ha rendes szezont ment volna, akkor valszeg (sokkal) elorebb vegez.
    Lopez most mar iR-rel tolja, nem kell PS :D
  • arty
    amit én láttam, hogy mennyire "vakmerően" ment, miközben a többiek eléggé óvatoskodtak ... (nem csodálom, pl egy ferrariban ülve, esőben, EZEN a pályán.... én se mernék menni)
    Utoljára szerkesztette: arty, 2016.03.20. 16:06:06
  • mumus70
    Igen. De nála felbecsülhetetlen előny volt a pályaismerettel, amit kíméletlenül ki kellett volna használnia egy Trabanttal is! A többiek 90%-a max képen, meg szimulátoron látta előtte a pályát, az más kérdés hogy Lopez állítólag napi 10 órában, egy héten keresztül ült otthon a playstation előtt, és körözgetett naphosszat rajta. :D
  • Szabi #35867
  • lac coo
    Ez nem az akore mikor mindenki szaraz gumin volt, tobbiek meg mar versenyre szant szarazzal ??:)
  • Szabi #35865
    ha elkészül vele a srác, remélem megveszik Kunos-ék, ahogy a Forzákban is van, ide is jöhetne néhány poén autó :DD
  • Alexease
    A ..\Documents\Assetto Corsa\ reszt torolted, tuti megjegyzett valamit, hiaba az uninstall?
  • csokiskex
    Korábban 1080P volt beállítva, most a menüig se jutok el. :(
  • Alexease
    A jatekban beallitottad rendesen a felbontasokat?
  • csokiskex
    Sziasztok!
    Tegnap cseréltem VGA-t a gépben. Előtte egy R7 260X volt. AMD driver le, nVidia fel. AC nem indul. Kunos logo, majd az intronál AC.exe leállt.
    DirectX frissítve, Steam-en ellenőriztem a helyi fájlokat, minden ok. Ugyan ez a helyzet. AC uninstall, AC install. Változatlan. Ötletek? Látott-e valaki hasonlót? (Egyszer volt valami hasonló problémám AMD driver frissítés után, de az megoldódott idővel)
  • Totti5
    Amiért érdemes nézni a reakciók, ívek, előre gondolkodás, helyezkedések. Jól mozog a pályán és nagyon jól vezet. Tövig nyomja a gázt nem kíméli, nem fél, nem óvatos.

( jó lesz látni a Top Gearban különféle autókat vezetni )
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.03.20. 10:05:40
  • Alexease
    Azert az kicsit mas volt;) Gyengebb, "egyforma", ismeretlen autok, beugro "vendeg" versenyzokent. A Porsche a "sajatja", "eles" versenyben, es sokszor azert "elengedtek". Nord-on azert nem egyszeru elozni, ha valaki ugy akarja, akkor gyengebb autoval is lehet cumiztatni.
  • Totti5
    Jól ment. Egy autóba beugrani meg mindig nehéz. WTCC meg front hajtás volt.
  • mumus70
    Ami a WTCC-ben xart se ért...... :D
  • Alexease
    Igen;) De azert itt volt egy kissebb auto kategoria kulonbseg is, plusz az a nehany plusz ezer kor tapasztalat, ami Sabine mellettvan:P
  • KTMNORBI
    A többiek is versenyben vannak?
  • Alexease
    Queen!
  • Totti5
  • lac coo
    BSZ !!
  • Skypack
    Boldogot :)
  • Alexease
    Koszi! :)
  • croatianus
    Hja, hogy ez ilyen patinásos. Én leragadtam Pikes Peak-nél.
    Én mindenesetre örülök neki, ha ez lesz. Nem egy hosszú szakasz, de azért ezek jó kis tempós nehéz kanyaroknak tűnnek.
  • Szabi #35848
    ja és csak most látom, Boldog születésnapot Alex! :D
  • Szabi #35847
    '64-óta hillclimbeznek ezen az útszakaszon, rengeteg autós találkozó és gurulás volt már itt, tele van a jútúb vele, viszont a képeken olyan mintha a hegyről lefelé jönnének :D

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.03.19. 12:51:46
  • croatianus
    Arra a Virdzsíniára jól ráhibáztál, az tényleg nagyon olyan.
  • Szabi #35845
    szépen gyűlnek a rally szakaszok :)

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.03.19. 12:36:20
  • lac coo
    Elso futamon elindultam, utana nem, nem is akarok amig nem javul....
  • tobias88
    A gumi engem is frusztrál. Vasárnap is lesz GT3as futam ugye ahol talán a legjobban kijönnek a hibái és inkább meccset nézek helyette, mert annyira elvette a kedvem ettől a játéktól
  • Nekrofil
    és ha minden igaz, akkor jelentősen átdolgozott gumi is lesz. legalábbis pletyka szintjén biztosan megvan, remélem így lesz
  • Szabi #35841
    1.5-ről amit eddig tudunk:
    - felújítják a pályákat hogy még pontosabbak/szebbek legyenek
    - valószínűleg jön a Monza ovál és remélhetőleg a Junior is
    - jön Mustang és Corvette ingyen
    - úgy tűnik hogy lesz új bemutatótermes izé, meg remélhetőleg új amcsi pálya

- valószínűleg lesznek új hangok
    - elméletileg lesz az egyjátékos részében is box.. :D

és akkor amire csak elszórt utalások vannak
    DP4-be Mazda MX-5, Abarth 595 SS.. ideje lenne kiadni a Ferrari F138-t is.. ha már elkezdődött az idei F1 szezon is :D
    plusz jöhetne már a Quattro S1 is.. láthattuk már hogy rég készen van..
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.03.19. 10:59:19
  • lac coo
    :)
    Nekem igazabol mindegy , csak valami legyen mar, leginkabb mert en pl kb viccnek tartom a versenyauto gumikat, valamit jo lenne mar javitani rajta .....:)
  • Szabi #35839
    én sajnos továbbra is csak egy kb. másfél mérföldes egyenes szakaszt tudok reálisnak gondolni.. :D
  • lac coo
    Vinyon elfer, de ertelmet nem latom. Inkabb legyen ot nem szkennelt rendes versenypalya, hamar rdcing szimulator :)
  • arty
    szerintem jót tenne egy ilyen is a változatosságnak... de szvsz nem lesz usa kontent :)

(hacsak nem egy nem-lézerszkennelt-mod-pálya lesz)
  • lac coo
    Hat nem ,tudom, en konzolon szoktam ilyeneket latni, hal istennek pc a pc kivetelevel nem igen eroltettek.Zavarni persze nem zavar, sok embert nem fog izgatni de legalabb ilyen is lesz( felteve ha tenyleg ilyen palya lesz, ki tudja ....).
  • sertrex
    Ha már az AC, az utcai autókban a legjobb, akkor nagyon jó volna egy igazi utcai, közúti "krúzolás" benne. Részemről örülnék akár egy 200 km-es autóútnak is. De az valószínű csak tíz alatt készülne el fogyasztható minőségben, Kunosék pályakészítési tempóját figyelembe véve. :))
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.19. 10:25:37
  • arty
    konzolon kötelező? forza horizon 1-et kivéve (ami ugye openworld) semmiben nincs még csak hasonló sem :)
  • lac coo
    Szerintem ez a konzolon kotelezo hetvenhet kilometer hosszu amcsi kozut lesz, semmire nem jo kb :))
  • Szabi #35832
    csak nehogy egy amcsi gyorsulós pálya legyen... :D