Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyszerűen csak igényesebb vagyok nálad.
Puszi! 😉
Utoljára szerkesztette: Ginger17, 2016.02.05. 11:13:40
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Persze az egész progiban van 3-4 fa modell... de lehet, hogy sokat mondok. 😄 Ezt nem tolták túl, az biztos.
Mondjuk amennyi munkaóra van benne... ez már a "pont leszarom" kategória lehetett, pedig én azt mondom, hogy a jó "környezet", úgy általában (pit rádió, közönség, vagy egy normális fa az út mentén stb) legalább annyit dobna a dolgon, mint egy jó karrier, de hát még offline pit stop sincs így hány év után is... nem is merek belegondolni... de 434db utcai Lotus, az nagyon kell. 😄
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Ez nem neked készült.Pont!
De az mindegy , ko zolosoknak csak a penze kell...😊
Amugy mikor piszkaltam a monitorok miatt, nekem is sikerult igy beallitanom egyszer , minden fa meg bokor ilyen lett.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
A kőkemény szimulátoros meg még ki is kapcsolja a környezetet, nehogy már bezavarjon,
hiszen elég oda két fehér vonal közé szorított szürke csík is, amin lehet tekeregni.
Ne vicceljünk már! 2016 van.
Nyilván nem azt várom, hogy Kunosék botanikai részletekbe menően reprodukáljanak egy bokrot,
de ez már a qrvagáz kategória. Legalább a színe lenne hihető.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Utoljára szerkesztette: haflac, 2016.02.05. 07:01:20
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Csak bele bele tekergettem, de ezt a két mondatot én is elkaptam.
Majd lehet megnézem az egészet ilyen gyöngyszemek után kutatva 😄.
Több hasonló yt-ra töltögető emberkével ellentétben értelmes kiejtéssel beszél és nem az van mint a legtöbbnél, hogy már annyira idegesít a hangja és a beszédstílusa, mentalitása, hogy 1 percnél tovább nem bírom hallgatni/nézni a videót.....
Egyébként meg ez jut eszembe, ha nagy ritkán elindítok 1-1 ilyen videót:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2016.02.05. 00:02:29
ami persze Nektek lehet jó lenne, én eléggé másra vágyok/-nék 😊
Forza.
haflac #35249: GT?? tán van ps4-re GT? 😊
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.02.04. 22:24:18
Forza.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
2. Kicsit trukkosen, jatektol is fugg, be lehet allitani a 3 monitort is, es akkor a programban lehet allitani a monitorok szoget es egyebet. Pl. 3 FullHD-hez csinalsz egyedi felbontast, 5760x1080px, a jatekban azt valasztod ki, es ha "beveszi", akkor 3 monitort szamol rendesen, de csak kettot latsz (eleg pazarlo) 😊 Nalam rF2-ben mukodott, AC-ban nem probaltam.
Van egy gtx970-em elvileg támogat 4 monitoros rendszert! Hogyan tudnám működésre bírni? Ha legalább a kocsi jobb oldalából látnék valami már az is haladás lenne! Később megpróbálok szerezni egy 3. monitor. Van egy 16:9-es 24" monitorom és egy 4:3-as, szerencsére ugyanakkora a képernyőmagasság! Köszi!
Fel oranyi folyamatos massziv valasztekos karomkodasokba fuztem bele az olasz minoseget vagy szazszor;D
rohadt dolog ez az egész kizárólagos licensz ügy 😞(
Forza.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.02.02. 09:05:01
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Forza.
az embernek kedve lenne csak ezek miatt nevezni/indulni 😊
Forza.
forza4/2011 - RUF alapból, 2012-ben utólag Porsche expansion dlc (kocsik, eventek)
forza horizon1/2012 - RUF alapból, Porsche sose jött hozzá
forza5/2013 - RUF alapból, Porsche sose jött hozzá
forza horizon2/2014 - RUF alapból, Porsche expansion dlc később lett (kocsik, eventek)
forza6/2015 - nincs RUF, Porsche dlc-re van ígéret
szal nem állandó szereplők, de nem is reménytelen a helyzet 😊
mondhatni lehúzásra alkalmas márka ..... (dlc-k)
Forza.