Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ginger17
Igazad lehet.
Egyszerűen csak igényesebb vagyok nálad.
Puszi! 😉
Utoljára szerkesztette: Ginger17, 2016.02.05. 11:13:40

“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen

Ginger17
Jaja... anno ugyan ez volt a baja a PC-n is. Talán most a PC-n azért nem tűnnek fel ezek, mert a színeket úgy ahogy belőtték már.
Persze az egész progiban van 3-4 fa modell... de lehet, hogy sokat mondok. 😄 Ezt nem tolták túl, az biztos.

Mondjuk amennyi munkaóra van benne... ez már a "pont leszarom" kategória lehetett, pedig én azt mondom, hogy a jó "környezet", úgy általában (pit rádió, közönség, vagy egy normális fa az út mentén stb) legalább annyit dobna a dolgon, mint egy jó karrier, de hát még offline pit stop sincs így hány év után is... nem is merek belegondolni... de 434db utcai Lotus, az nagyon kell. 😄

“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen

Go play NFS!
Ez nem neked készült.Pont!
arty
valahogy az egész konzolos verza túlszaturált....

Forza.

lac coo
Gondolom valamit nem bir a konzol, igazabol pc re sem az az atom gyors motor.
De az mindegy , ko zolosoknak csak a penze kell...😊

Amugy mikor piszkaltam a monitorok miatt, nekem is sikerult igy beallitanom egyszer , minden fa meg bokor ilyen lett.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Szerintem a konzol verzióról beszél.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
Na mar az AC is szarul nez ki ....? 😊)

Ginger17
Igen-igen... nyilván attól vérprofi egy szimulátor, ha sz@rul is néz ki.
A kőkemény szimulátoros meg még ki is kapcsolja a környezetet, nehogy már bezavarjon,
hiszen elég oda két fehér vonal közé szorított szürke csík is, amin lehet tekeregni.

Ne vicceljünk már! 2016 van.
Nyilván nem azt várom, hogy Kunosék botanikai részletekbe menően reprodukáljanak egy bokrot,
de ez már a qrvagáz kategória. Legalább a színe lenne hihető.

tobias88
Valószínű azért kellett lebutítani ennyire, mert az autók fizikáját másképp nem bírja el a konzol. Nem erre lett tervezve...
az Nfs sorozatban szép fák,meg környezet van....Go!talán fóruma is van,fel tudjátok lendíteni.....
Az?Az csúcs grafika: 😊

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Ginger17
Azok ott micsodák? 😄
???

Utoljára szerkesztette: Ginger17, 2016.02.05. 08:08:37

Még nincs kész.Talán "alpha" ő is.😊
Utoljára szerkesztette: haflac, 2016.02.05. 07:01:20

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Hát na, nem egy matek zseni 😄.
Csak bele bele tekergettem, de ezt a két mondatot én is elkaptam.
Majd lehet megnézem az egészet ilyen gyöngyszemek után kutatva 😄.
Több hasonló yt-ra töltögető emberkével ellentétben értelmes kiejtéssel beszél és nem az van mint a legtöbbnél, hogy már annyira idegesít a hangja és a beszédstílusa, mentalitása, hogy 1 percnél tovább nem bírom hallgatni/nézni a videót.....

Egyébként meg ez jut eszembe, ha nagy ritkán elindítok 1-1 ilyen videót:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2016.02.05. 00:02:29

arty
nincs 😊 és lehet, hogy csak valami MMO-ként jön, majd... egyszer... 😞

ami persze Nektek lehet jó lenne, én eléggé másra vágyok/-nék 😊

Forza.

lac coo
Gran Turismo van ps4-re nem ? Nem ertek hozza de mintha lenne 😊

arty
<#szeret><#beka2>

haflac #35249: GT?? tán van ps4-re GT? 😊
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.02.04. 22:24:18

Forza.

Hát a Gran Turismo nincs veszélyben ahogy elnézem,alpha ide-oda.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Remélem 1.5-ben Pc-re is jönnek a hőlégballonok(mondjuk egy helikopteres kamera nézet elférne)
Ezt sem perwollal mosták... <#zavart1>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Ez olyan mint 100 és 80 között lefelezni az AI-t 84-re<#hehe>
TeeBeee
" ...tudod azt hogy mész és a 100 és az 50 méteres tábla között, de nem félúton, hanem mondjuk 75 méternél kb..." <#fejvakaras>

bardocz
Én ha kihúztam usb-ről a kormányt meg epdált, akkor win10 alatt mindig újra kellett kalibrálnom az egészet.
Nekem semmi gondom nincsen Windows 10 alatt vele.
KTMNORBI
Szerintetek windows 10-el hogy áll Assetto, mert most nekem az van 1 napja. Meg egyáltalán mennyire stabil vagy nem?
Huh, ez fájt! Olyan, mintha Én készítenék főzőműsort (a teán, virslin és rántottán kívül még életemben nem készítettem semmit és a virslit is elrontom néha).

lac coo
En hivatalos palyarol csak a Redbbull ringrol hallottam, autok azok nem tudom mik lesznek a mostani ingyenesben, de mintha tobb japan autorol lett volna szo, ugy remlik. Meg lesz valami ford is asszem.

lac coo
A shadowplay nem mukodik harom monitorral ????

Alexease
1. Az nVidia Surrund-dal be tudsz kapcsolni/allitgatni sok monitort, lehet oket virtualisan tologatni (fel/le, oldalra) es allitani a kavak meretet. De ez csak sikban kezeli a monitorokat. Jo szeles lesz, de kicsit furcsa.
2. Kicsit trukkosen, jatektol is fugg, be lehet allitani a 3 monitort is, es akkor a programban lehet allitani a monitorok szoget es egyebet. Pl. 3 FullHD-hez csinalsz egyedi felbontast, 5760x1080px, a jatekban azt valasztod ki, es ha "beveszi", akkor 3 monitort szamol rendesen, de csak kettot latsz (eleg pazarlo) 😊 Nalam rF2-ben mukodott, AC-ban nem probaltam.
barcalaci84
nem követtem egy jó ideig a dolgokat...milyen pálya/pályák érkezése várható ?
Sziasztok! Van aki két monitorral játszik?
Van egy gtx970-em elvileg támogat 4 monitoros rendszert! Hogyan tudnám működésre bírni? Ha legalább a kocsi jobb oldalából látnék valami már az is haladás lenne! Később megpróbálok szerezni egy 3. monitor. Van egy 16:9-es 24" monitorom és egy 4:3-as, szerencsére ugyanakkora a képernyőmagasság! Köszi!

Jó hát ez olyan horgász fél óra ám... <#hehe> Az ilyen fél órás káromkodásokat én már 5 perc alatt lezavarom... <#idiota>

Fél órányi? Jesszus!😄
Alexease
Csak az, mas miatt nem szoktam karomkodni😄
lac coo
Jah, valami munka vagy mi ?

Alexease
Webportal 😉
lac coo
Minek a minőségét? 😊

Alexease
OFF, nem AC, de olasz😉
Fel oranyi folyamatos massziv valasztekos karomkodasokba fuztem bele az olasz minoseget vagy szazszor;D
arty
nyilván az EA is pénzből él(t) és a t10/ms fizetett annyit, hogy nekik odaadják a licenszt... 😞
rohadt dolog ez az egész kizárólagos licensz ügy 😞(

Forza.

Idén jár le, ha minden igaz.

A 2 expansion kivételével áll a dolog. Lehet vettek az EA-tól licencet. Nem tudom, hogy mióta szimezel, de valóban megvette az EA a licenceket, és az volt, hogy senki nem csinálhat Porschét, legalábbis pc-n. Még a moddereket is büntető perrel fenyegették, ha ki mernek adni ezen a néven autót. Akkor állt át mindenki RUF-ra, meg Flat 6-re, meg Dorsche-re. Pontosan nem emlékszem, hogy melyik évben volt ez.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.02.02. 09:05:01
arty
<#eljen>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nagyon érzi a "fényképezőgépet", itt csak spoilerben merem leírni, hogy neki forzázni/grantirusmosni IS kéne és ott kattintgatni a "gépet" 😊 asszem szívesen elidőznék a galériájában....

Forza.

Külön emberünk van rá, itt tudod nézegetni még Kristóf munkáit: Album, Videók <#wink>
(persze van köztük gyári, talált, meg saját screenshot is...)
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.02.01. 21:18:29

arty
ezeket a frankó háttérképeket te csinálod?!

az embernek kedve lenne csak ezek miatt nevezni/indulni 😊

Forza.

arty
forza3/2009 - RUF nem volt, de Porschek alapból igen
forza4/2011 - RUF alapból, 2012-ben utólag Porsche expansion dlc (kocsik, eventek)
forza horizon1/2012 - RUF alapból, Porsche sose jött hozzá
forza5/2013 - RUF alapból, Porsche sose jött hozzá
forza horizon2/2014 - RUF alapból, Porsche expansion dlc később lett (kocsik, eventek)
forza6/2015 - nincs RUF, Porsche dlc-re van ígéret

szal nem állandó szereplők, de nem is reménytelen a helyzet 😊
mondhatni lehúzásra alkalmas márka ..... (dlc-k)

Forza.

Kedd este: Nyílt bemelegítő futam az első verseny helyszínén - infók
Vasárnap: A GT3 Bajnokság első futama - Imola - infók

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.02.01. 18:11:07

alma2
Akiknek hianyzik barmelyik szimbol a pitstop-os szorakozas, azoknak tokeletes 😊

szerintem