42876

banner
  • Tyuki80
    Köszönöm!
    Hidd el,nagyjából rajtatokon kívül,meg talán pár emberen, nagyjából senkit nem érdekel amiről vitáztok,mert ez egy Ac fórum.Ti meg A race roomról beszéltek.
    A dlc nagyon jó,aki megveszi az jól jár,aki meg nem nem.
    Egyébiránt szerintem az eddigi legjobb dlc-t kaptuk.PAZAR!
    Nincs benne olyan autó,ami nem dobbantaná meg a szívemet.Nem is tudom melyikkel menjek.
    Sajna online csak a Nord megy a sok fogalmatlannal.Pedig pályán nagyon adná a dolog.
  • Adam Jonas
    Fingfűrészelés és matematika tanulás mellett is olvasom a fórumon a lényeget, de én az előbb rágugliztam, nem találtam frissebbet. Tegnap volt patch, gondolom még kell neki 1-2 nap, mire javítva lesz.

Megnyugtatásképp: nem Te vagy az egyetlen, aki probléma ütközött.

Jövőre nézve meg hasznos, esetleg érdemes lenne elmentened az oldalt a Könyvjelzők közé: link.
    Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2016.05.19. 11:53:24
  • Adam Jonas
    Akkor meg sok a pénzed :D

Na de senkit sem sértegetni akartam, félreértés ne essék. Egyébként meg - szerintem - megéri megvenni sokszor az összeset így, csomagban, mert sose tudhatod, hogy mikor fog jól jönni. Gondolj bele: pl. az ADAC GT Masters-ből megveszel 2 autót, az már 6-700 vRP, a teljes csomag meg 999 vRP. Akkor már jövő szempontjából jobban megéri kipengetni azt a maradék 3-400 vRP-t.

De mind1, nem akarok senkit sem meggyőzni, a topikot szétoffolni meg végképp.
  • Tyuki80
    Fingfűrészelés helyett esetleg valaki olvassa is azt ami a fórum lényege lenne?
    Mini stat bar -t keresek ami működik hibátlanul a japán pakkal!!HELP PLS!!
  • tobias88
    Én egy autót szoktam megvenni, de egyáltalán nem vagyok hülye. Kipróbálom melyik tetszik a csomagból és kizárólag azt veszem meg mert az olcsóbb és úgy sem fogom a másikat használni. Szerverre meg így is úgy is tudsz csatlakozni...
  • Adam Jonas
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Persze, nem gond. Én is csak azért kérdeztem, hogy ki terjeszti ezt, mert ez így azért nem teljesen valós. (Általában az R3E-t használók csomagba szokták megvenni a cuccokat, és nem így egyenként, ezért is írtam, amit - ezt meg fórumról tudom, mert elég sokan kérdezték annak idején, amikor még nem volt, hogy mikor lesznek ilyen akciós csomagok.)

Egyébiránt ha azt vesszük, az AC-s DLC-k némelyike is "lehúzás", legalábbis az esetemben. Mert engem pl. a DP3-ból marhára nem érdekelt sok autó, csak a 650S GT3, Mercedes AMG GT3 meg Brands Hatch --> ugyanúgy ki kellett pengetnem a 8€-t, ergo itt se került sokkal olcsóbba egy autó vagy pálya. :)
    Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2016.05.19. 11:43:29
  • fs9pilot
    Te se haragudj meg, de én pont lesz*rom, ki mit vesz egyenként, meg hol és hogy. :D :D
    Én nem vettem, szimplán csak olvasgattam a fórumokat és onnan láttam mi a tendencia. Engem a RaceRoom annyira érdekelt, mint gázszerelőt a villanybojler...

Ha 1 autóra vetíted le az árát (mert igen sokan vannak akik úgy veszik), akkor nevetséges lehúzás.... De mindegy, nem offolok szét RaceRoom-al egy Assetto topikot. Részemről ennyi. :)

Ja és félre ne érts, nem "balhézok" veled, meg senkivel csak írtam a véleményem meg a "meglátásom". :) :)
    Utoljára szerkesztette: fs9pilot, 2016.05.19. 11:35:13
  • Adam Jonas
    Persze, ilyet maximum az csinál, aki - ne haragudj meg érte -, de:
    a) irtózatosan hülye
    b) annyi pénze van, hogy nem tud már vele mit kezdeni

Erre találták ki a különböző csomagokat, pl. ADAC GT Masters 2015. Ha nincs meg egy autó se, akkor 999 vRP.

1 € ~ 117 vRP (attól függ, hogy melyik csomagból számolod, én a 2000 vRP - 17 €-ból számoltam), akkor a 999 vRP ~ 8,54 €, ami egy nagyon durva kerekítéssel is 3000 Ft. A fent említett csomagban 8 db autó van, az összes festéssel együtt -> 375 Ft/autó.

Szóval igen, vegyétek csak egyenként az autókat, úgy tényleg "megéri". ;) :)
  • fs9pilot
    Pl. ha veszel egy 349vRP-s autót... Számold ki.
    1vRP = 1 eurócent. 100 Eurócent = 1 euró (100vRP), 200 Eurócent = 2 euró (200vRP) + 300 Eurócent = 3 euró (300vRP) + 50 eurócent = 0,50 Euró (50vRP). Azaz 349vRP = 3,5 euró. 3,5 euró*311 = 1.088Ft, jelen árfolyam szerint. 1 autó, 1 liveryvel.

Assettoban most kaptál 1500 forintért 6 új alap modellt, alapból több liveryvel...

Lehet számolni, mi éri meg és mi nem.

Utoljára szerkesztette: fs9pilot, 2016.05.19. 11:24:23
  • Tyuki80
    Légyszi segítsetek!
    Mini stat bar plus-t hol lehet leszedni?Amelyik működik is.
    Mindig ezt használom,de a mostani dlc-vel kicsit szétesett.Leolvashatatlan,mert egymásra rakja a számokat,így azt sem tudom mennyi benya kell stb
    Köszi!
  • Adam Jonas
    + fs9pilot

Kérlek, linkkel együtt, mutassátok már meg, hogy melyik ez az autó, ami 1500-2000 Ft-ba kerül a RaceRoom oldalon? Erre marha kíváncsi vagyok. (Jó oké, a most megjelent formula autókat leszámítva.)
    Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2016.05.19. 11:13:40
  • fs9pilot
    Ez valóban így igaz... Azért ha megnézzük nevetségesen olcsóak ezek a csomagok, az előzőekben az autók mellett pályát is kaptunk, nem elhanyagolható hogy lézer-szkenneléses technológiával mint eddig is. Szerintem ez a változó 1500-2500 Forintos árazás több mint tökéletes, és azt is vegyük figyelembe hogy eredeti licensz, gyönyörű modellek, gyönyörű és 100%-ban élethű pálya (ha tartalmaz), és brutális vezetési élmény, amit én idáig csak az Assetto-tól kaptam meg, pedig már igen régóta szimulátorozom. :) Nem utolsó sorban, azért a licenszek sem olcsó mutatványok, meg maga a pálya lézer szkennelése sem éppen 2000 forint, pláne egy Nordschleife esetében. Ennek ellenére mégis "viccesen" olcsóak a plusz tartalmak....

Régen szemeztem a Raceroom-al, de egyáltalán nem az én világom... és hogy ne offoljak ezzel, igen, RaceRoom esetében 1500-2500 forintért jó esetben egy autót kapsz, vagy egy livery-t jóformán...
    Utoljára szerkesztette: fs9pilot, 2016.05.19. 11:03:06
  • tobias88
    Ennyit erről. Raceroomnál egy autóért kérnek el sokszor majdnem ennyit. Több kocsi is van, amivel jó lesz menni, kupás mx5 bajnokságot is el tudok képzelni

Nálam nem csak 1, hanem 4 autó is van ami miatt megvettem: Mazda MX-5 és cup, 2015 Nissan 370Z Nismo, the Nissan GT-R 34
    Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.05.19. 10:44:28
  • Alexease
    Igen, en is ezt irtam multkor;)
    Ez a lenyege ezeknek a csomagoknak, legyen annyira vegyes, hogy mindenki talaljon benne 1-1 autot, amiert megeri megvenni.
  • Alexease
    Nekem mindegyik auto tetszett, bar csak 2-3 koroket mentem veluk (a tunning, drift es time cuccokkal nem foglalkoztam). A hangokba is egyre jobban beletalalnak, foleg RX7, a turbok, nem a tolakodo hatasvadasz, hanem a kellemesebb fajta.

Az MX5 is jo lett. Az iR-rel hasonlitottam 5-5 kor erejeig, hasonlo vezetes, valtas pontok ugyanott (meg az 5. is, tempos kanyarban, ugyan ott a kerekveto szelenel). Bar az iR-rel 3-5 masodperccel jobbat mentem, gumizodastol fuggoen:) Persze, mind kettoben boven vannak meg masodpercek, nem toltam ki a szemet, ra kell hangolodni, foleg hataron jonnek ki a kulonbsegek (gumi, vezethetoseg, tapadas, FFB).
  • lac coo
    1500-er ha egy jo auto van benne , mar akkor megeri.
  • Alexease
    Ez a DLC valszeg mar a konzollal egyutt volt betervezve, igy kicsit "veszteseges" hogy csak PC, a palya jo lesz kesobb egy masik csomagba;)
  • Szabi #36654
    az R34 is zseniális az összkerék hajtással és kormányzással :)

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.05.19. 08:34:11
  • El Gigante
    Nekem az tetszik a legjobban eddig, az utcai!
  • Szabi #36652
    nekem az is jó, ha később jön az A1-ring, de akkor leglább legyen ingyen :P
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.05.19. 08:01:25
  • arty
    nincs benne pluszpálya :( lett volna 8-9, de pályával .... :/
  • Szabi #36650
    az alap élvezetes, pont amilyenek képzelem, a ~800lóerős time attackos meg egy beteg állat, főleg fullos turbóval.. :D
  • b-type
    Supra milyen?
  • Timbu
    Erre most nincs 20% kedvezmény? :)
  • lac coo
    Nekem a két MX5 tetszik, a többi nem az én világom ,de biztos azok is jók .
  • macleody
    Picsába, nincs pénz a kártyámon :)
  • Szabi #36645
    whááá, zseeeeeniiiááááliiis
  • El Gigante
    zsír! 8-9-re számítottam!
  • Szabi #36643
    majd a Mazda jön remélhetőleg hamarosan.. kezdésnek az is megteszi.. :D
  • Adam Jonas
    Azt hittem, ha már Japanese Pack, akkor jön a Toyota LMP1 is...
  • tjoe
    4.99euro
  • goldboy
    lehet tölteni...
  • Gibor
    Kupás Mazda már most a kedvencem :D
  • Tomo15
    Egy kis fejlesztői livestream:

Utoljára szerkesztette: Tomo15, 2016.05.18. 18:27:20
  • Szabi #36637
    "Release is set for 7pm (Italy time, do your conversions) with a discount on AC various packets (excl. the new Japanese Pack).

We're ready to go but want to avoid the situation where ppl buy and find a discount after 1 hour."
  • lac coo
    Ertem, de ez olyan mar megint kategoria :))
  • tobias88
    "Improved MP collision system" - azért ezt csak érted (Multiplayer) és azért nem jelentéktelen
  • lac coo
    Amirol ertem mi soda az tok jeletektelen nekem, tobbirol meg azt se tudom. micsoda :))
  • tobias88
    Ballast
  • Alexease
    Balance Of Performance:) Kiegyenlitettek a GT3 erosorrendjet.