43023
  • lac coo
    tudom, úgy gondoltam később tuti belehegeszti . :) NKP-ban is van és szerintem teljesen jó lett !
  • lac coo
    Csak már lenne itt az az első nap :)

Hát gondoljunk már bele . F40 ezzel a fizikával, grafikával !!!!! :DD
  • bardocz
    Elején nem lesz eső.
  • Alexease
    Az elso nehany nap tuti warez aradat lesz, tele lesz a topic uj arcokkal;)
    De valszeg hamar kihalnak innen, mert szolgaltatasra nem fog megfelelni a tobbsegnek. Foleg, ha meg a tores sem lesz benne a veglegesben, igy zuzni sem tudnak. Raadasul Kunos free online szerverek sem lesznek, igy online sem tudnak csapatni;D
  • lac coo
    Eső tuti lesz benne , más nagyon nem érdekel. Legalább autó lesz benne dögivel. RF2 szép meg jó de számomra totál nem érte meg az árát.....Még ! :)

Fizika nekem nextgennek tűnik, többi már csak ráadás.... moddolható, és ahogy sokszor írtad, tűzközelben vannak, lehetnek nem gyenge csapatok ....
  • Alexease
    Sajnos eppenhogy a kepeken nem latszik milyen lesz a program, az a legcsalokabb. (Persze ugy-ahogy tudjuk mire szamitsunk:P)

Ebbol nem tudjuk meg, hogyan sikerult az nKP utan az uj net-kod, sem azt, milyen lett elete elso AI-a. De azt sem, hogy van-e remeny, mikor es milyen a realroad-ra, napszakra es idojarasra. Be van igerve, de mennyi ido amig osszeall a „vegleges”: 1–3 ev?!

De pl. eredetileg karrier sem volt a most tavaszi megjelenesbe betervezve, de elvileg rabeszeltek. Beleeroltette, milyen lett ennyi ido alatt? Van ertelme vagy csak benne lesz az is?

Es igazabol darabokban jon, mert majd ketszer ennyi auto licenszuk van, mint amennyi a veglegesbe lesz, de mivel nincs eroforras hogy befejezzek, majd utana a fizetos DLC-kben;)
    Ha 45EUR lesz a progi, akkor valszeg ~15EUR 1-1 DLC.
    Nekem nincs gondom az arral, de vaszleg ezek miatt sem lesz valami nepszeru.
  • Totti5
    Főleg hogy igényes játékot kapunk, ez a képeken is látszik, ami nem mellesleg több évre fog szólni. Nem darabokban jön, nem online kötelező, nem bétateszterkedni kell majd benne.

Nem ezen kell spórolni. Ezért vígan ki fogom fizetni.
  • Szabi #3019
    több hazai és rengeteg külföldi lehetőség van, ha találok majd jóárast és megbízhatót, linkelem ide :D
  • cstibikeee
    Lehet,hogy ez az: http://cdkulcsok.info/steam.html
  • cselt
    És hol lehet ilyen kódokat venni?
  • lac coo
    13 teljesen korrekt ár...
    Akinek ez sok az 30-100 000 Ft-os kormány és a 200 000 Ft-os PXC mellé, az így járt .....
  • Szabi #3015
    ami steam-re vagy origin-re felkerül, ahhoz lehet olcsóbb kódokat venni egyéb oldalakról... megjelenés napján a 12-14ezres játékokat 6-7ezerért meglehet venni.. teljesen legálisan, szabályosan, számlával stb.. :D
  • Alexease
    Az a sajat „forrasa” volt: remenykedik:P
    Elvileg osszejohet, kb. 5 ev mulva, amikor kiadja az AC2 techpreview-t, amit felaru AC1-gyel lehet „megvenni” :)
  • Alexease
    En eredetileg 39.90EUR-ra tippeltem korabban, a 40EUR amjdnem es a 45EUR sem sokkal tobb;)
    Erre lehetett szamitani, ebbol nem fognak 100E-es darabszamot ertekesiteni, kenytelenek magasabbra tenni az arat.
    Reteg jatek, hiaba a sok szep kep – a sok szep kepes celkozonsegnek ez durvan ingerszegeny program lesz.
  • Jackal
    Bocs, nem voltam elég egyértelmű, a 6-7e -es kulcs forrására voltam kíváncsi.
  • Alexease
    #3007 :) Jol vissza olvastal:))))
  • Alexease
    A menuben elfer a zene, azzal nincs gondom, csak normalisabb legyen (ez persze szubjektiv:P).
  • Jackal
    Majd írd be ide is légyszi a forrást, ha publikus
    13e-et tuti nem ér meg az a játék (a késést és sumákolást is beleszámolva :) )
  • Szabi #3008
    érdekes játékai vannak Kunos-nak.. :D

13ezer ft-os ár érdekesen hangzik, de remélhetőleg lesz 6-7ért is kulcs :)
  • Debilon
    hmm.. érdekes:

AC pre-order info?
  • endy papp
    Most mi lesz???????
    Képeskönyvet adnak ki vagy mi???
    Már valami értelmes vidit magából a játékból, versenyféléről igazán megnéznék......
    De az is lehet hogy kifestős játék lesz és bónuszként aki teljesíti az mehet egy köt monzában a lotussal
    De komolyan...... ez lesz az a játék amiről éveket beszélnek, évekig ("sokan várják")és soha nem jelenik meg???????????????????????

De jó..... lesz zene is benne,lehet nyitni az ajtót stb.... (de remélem hogy az anyós ülés felőlit is hogy az asszony is be tudjon ülni
    Na az meg már maga a "gyönyör" hogy a lámpát is felkapcsolhatom.......
  • GPx8
    Apropó zene. Első dolgom, hogy kikapcsolom, de pl. a pCARS-ban a menü zenéje kifejezetten bátor. Nekem tetszik.
  • lac coo
    Valahol mintha azt olvastam volna, hogy ajtót nyitogatni, lámpát kapcsolgatni lehet majd a showroomban ! :D

Amit kb letojok :)
    De az autókínálat elég izgire sikerült nekik ahogy nézem ! Bast buy ! :DDD
  • Alexease
    Ha Kunosnak is olyan bevetele lesz mint a Forzanak, es mogotte lesz 2-300 ember, akkor majd az AC2-ben is nezegetheted a technikat a burkolat alatt;) Addig szerintem mondj le rola:P
    Egyelore annak is orulnenk, ha az AC mar ebben az evben mukodne...
  • Totti5
    Ha megcsináltak egy igényes és résztletes modellt, akkor körbe akarom nyalogatni:D

Érdekel, főleg ami a motorháztető alatt van. Forzában van pl LMP1es Pözsó. Sokáig nézegettem a felfüggesztést és a technikát ami a burkolat alatt van. Jó dolgok ezek.

Zene? menübe legyen, máshova nem kell. Első dolog kikapcsolni minden autós játékba.
  • Alexease
    Igen, valami hasonlot irtak, hogy lesz showroom, ahol lehet sasolni;) Meg lesz zene;)

Nem azt mondom, hogy ezek feleslegesek, mert ez is kell bele, de remelem emelett azert keszulnek az ertelmesebb dolgok is: onboard/realtime pilota pozicio-fov+dinamika allitas. Esetleg realroad;) Lehet hogy ezekkel is tortenik kozben valami, csak ezt nem raklamozza, mert megosztos hirnek fontosabb a szep kep, a showroom meg a zene;P

De ha a veglegesben marha szepen fog csillogni az auto a showroomba, de ki-be kell majd lepkedjek beallitani a dolgokat, k*rv* morcos leszek;DDD
  • Totti5
    Nagyon szép! Végre vannak olyan képek amiken nem sárga és mesések a színek. Kimondottan tetszetős, aprólékos. Remélem a modelleket majd lehet vizsgálni ilyen garázs módban mint a képeken.

Mikorjönmárki? :)))
  • Alexease
    Uj kepek es friss infok
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Nem, nem jelenik meg holnap :)
  • Alexease
    Ezt szerintem Kunostol kerdezd meg:) Nem tudok rola, hogy lenne is beta-teszter.
  • lac coo
  • Jackal
    Nem tudja valaki, hogy custom mod-okat bepakolni milyen formában lehet majd? Simán bemásolható lesz majd egy pálya vagy auto pack, mint pl. a race07-ben?
  • lac coo
    Jó esély van rá szerintem ...
  • Alexease

Es remelem lesz nem hivatalos Historic is:)
  • lac coo
    Alex örülhetsz lesz Historic Pack ! :DDD
  • Fehercsoki
    Ez nagyon optimista becslés:)
  • Jackal
    Hátakkó még legalább 2-3 hónap... :S
  • cstibikeee
    Marco interview
  • cstibikeee
    [URL=https://dl.dropboxusercontent.com/u/45439858/ac_wip_quiz.mp3]Luca Sodano #AssettoCorsa WIP:"sounds like... like a.. well, yes, it's a..." ok, easy, but which track is that?[/URL]
  • Jacek
    Nekem is ez problémám...:) de puding próbája az evés... ilyet csak akkor vennék ha kipróbálhatom.
  • balintk
    Szerintem majd fizess be egy szemműtétre is, ha esetleg veszel egy ilyet. Pár centiről nézni a monitort nem túl jó dolog, kivéve ha szeretnél egy kis retina pörkölést. ;)