43023
  • b-type
    szimben én is inkább a 10 év, valami suhogósjátékban lehet 3 év, de szimulátornak nevezhető játékban ez a szint...
  • antiqueA
    Jelen állást figyelembe véve, max 3 év :)
  • Alexease
    Majd talan 10 ev mulva:D
  • AnuluWork #3223
    Nem követem, csak láttam a képet, ezért kérdeztem.
  • GPx8
  • AnuluWork #3221
    Nem mondjátok, hogy ez a játékból van?!
  • TeeBeee
    Remélem ez egyet jelent az SLS utcai és GT3 verzió elkészítésével. Lassan már minden autó meg lesz egy komplett GT versenyhez. Az RSR csapat készíti a Lambót, Audi még nincs sajnos. Meg lesz Spa, Nurburgring, biztos megcsinálja valaki LeMans-t is, hihetetlen lesz! Bízom benne, hogy látványosabban be fog indulni a MINŐSÉGI moddolás mint rF2-nél és akkor nem lehet panaszunk.
  • lac coo
    Kunos nagyon durva tartalmat kapar össze a semmiből, nem semmi !!!!
    Lassan megalázóan durva :D
  • lac coo
    Új borító FB-n :

Assetto Corsa welcomes Mercedes!

• precise
    RaceLog

Available featuresRanked races for Formula Truck and Game Stock Car.Session (practice, qualy, race) results.Global rankingGame filtersServer filtersLap historySession streamsComing soon Ranked races for rFactor 2, GT Legends, RACE 07, Assetto Corsa (t.b.a), Project CARS(t.b.d.)Live timingLive track viewReal-time event sign-upSpecial features for our Premium Members (thanks for keeping this website alive with your donations, lots of love!)
  • Totti5
    Igazság szerint leghatékonyaban úgy lehet menni, de ha belső nézetből is megyek, akkor is lehető legmagasabbra van állítva a nézet. Látnom kell a pályát a kerékvetőt, más különben nem találom a féktávokat:) Nem vagyok sem lúzer, sem béna, sem lassú, de belső nézetet ritkán szeressem ( ha állítani sem lehet akkor pláne halál pl Codie F1ben ), ha lehet normális T-camból nyomni akkor inkább az, de érdekes mód ez csak formulánál van így nálam.
  • bardocz
    Volt olyan rF mod, ahol úgy mentem. A készítő gondolta, hogy majd ő megcsinálja a bukósisakot faszán, ami annyi volt, hogy odamodellezte a kocsival együtt. Ha rosszul állítottad be, eleve nem láttál semmit. És kanyarban, meg féktávon oda vissza mászkált a kamera, mint ahogy azt kell, csak ugye a bukó ezt nem követte le, így takart mindent minden irányba.
  • GPx8
    F1-ben meg mindenki T-cam nézetből vezet, mert úgy real... :D
    (Ezt látták a TV-ben is).
  • lac coo
    Tudtam, hogy valaki előhozza monacot :)))

Vagy nem :)
  • Totti5
    Pedig Monacoban a hajtűben elengedi és egy kézzel fordítja át:)
  • lac coo
    Gondolom úgy lesz .Kisebb hibák mindig vannak, rosszul fog át stb, de úgy lesz. Bár engem mostanában zavar a plusz egy kormány meg plusz egy kéz, ki szoktam kapcsolni :)
  • Totti5
    Akkor én is kikapcsolnám, mert élvezhetetlen, ha megáll az anim 180foknál, vagy ha én tekerem mint a kamiont az meg elmozdul 20 centit. Csinálják meg szépen autófüggőre reálisan.
  • lac coo
    F1 topikban írta egy srác, hogy mekkora szar már, hogy a tv kamera nem középen van .... :D
  • lac coo
    Nyilván nem, vagy legalább is elég bonyolult lenne .F1 nél megtudják szépen, ott nincs anomália nem fog át sehová :D
  • Alexease
    Ja, ilyenert mindig megy a siras, aztan meg mi van: haaaat kiulnek a motorhaztetore, mert neki ugy real, es pillangozza az 50 eves autot:DDDD
  • Alexease
    CARS-ban sokat foglalkoztak vele, valszeg jobb lesz mint az atlag, de ott sem tudjak megcsinalni rendesen (sehol sem lehet). Vannak benne autok ami mar ugy ahogy de soknal meg teljesen hianyzik.
  • lac coo
    Menne a sírás, hogy mekkora gagyiság ! :)
  • Alexease
    En nem szaroznek az animmal, 180 fokig a leggyakoribb, addig anim es linearis, azutan stop:DDDDD Sokan ugyis kikapcsoljak a tobbiek meg amugyis bamulnak ki az szelvedon;D
  • lac coo
    Hát az ilyen, másképp nem lehet :) Carsban a legrosszabb , ott tiszteleg a nézőknek ! :D
  • Alexease
    Szerintem altalanosban gondolta, nem csak erre az autora.

Mondjuk ez a Ferrari eppen necces, mert 540–650 kozott lehet az igazi (a GT-s), azt animacioban megcsinalni eleg kellemetlen;D

De a kormany animacio amugy is gazos.
    A program nem tudja, hogy felet akarok forgatni (amit elengedes nelkul lazan) vagy haromnegyedet vagy tobbet. A progi mar a negyed utan elengedi es elkezdi atfogi. En meg palyan haromnegyedig-egeszig hulye lennek elengedni a kormanyt, foleg atfogni:D

Ezert van pl. az AC TP-ben, hogy ha ugy jon ki a kormanyzas, akkor kanyar kozben az anim 1 kezzel fogja a kormanyes a masikkal ide-oda legyez a levegoben:DDDD
  • lac coo
    Bár akár foroghat 900-at is, gondolom az animáció nem fix, ha tovább tekered megy tovább a mozdulat,és meg lehet hekkelni, hogy 900-on menjen, de minek ezt olyan teherautósra állítani ? :)
  • lac coo
    Mivel real sem forog annyit ebben a verdában szerintem játékban sem fog :)
    Sőt ugye elvileg át is áll a kormány erre a szögre .
  • Totti5
    Csalódott leszek ha nem fog 900 fokban forogni a kormány és az animáció mint a Lotusban...
  • TeeBeee
    De jó ez a Le Mans onboard.
  • TeeBeee
    Viszont végre van egy kis tűzcsóva visszaváltásnál. A videó végén 1:57 körül látszik. Ha jól tudom a McLaren-es Silverstone videón nincs.

Lehet a kéz animáció miatt vették lentebb a kormányszöget? Így is kritizálja a sok marha, hát még ha összevissza kalimpált volna. Mindenesetre nálam is ki lesz kapcsolva a kormánnyal egyetemben.
  • Alexease
    A leiras alapjan nem volt segitseg.

Szerintem egyszeruen csak a szokasos szamitogepes-autos-szimes-kezelesnek koszonheto: ketpedal-pillango, padlozas (gaz-fek - hallani is folyamatosan a gumikon), es a fele akkora kormanyszog mint ami kellene. Az elso sikanban illnene legalabb felet fordulnia a kormanynak, es nem csak akkor, amikor tolja az elejet az auto, es ezert rakormanyoz masszivan:DD

Ilyenkor termeszetes, hogy real GT2 vs Monza onboard-ot nem talaltam:D
    De van helyette GT3 Monza es GT2 LeMans:D

• Alexease
    Nekem 3 monitor kellene a sebessegerzethez (meg hozza egy uj gep):)

A valtas nincs kesz, azt irtak is, de azt amugy sem lehet normalisan megoldani. Leprogramozni, scriptelni, tukkozni nmem eri meg nekik, felesleges, jo lesz az ami a Lotus-ban is van mutatoba (valtaspontoknal ki var egy kicsit).
  • lac coo
    Ne mond már...! A videóid előtt milyen gírdó lesz majd ha ezt bevágod néhány másodpercre ! :DDD
  • lac coo
    Én szeretem magasan, tudom nem real, de jobb a sebességérzet ....:)

Jah , és csak lefelé váltás anim van :) Mondjuk a kezek lesznek az elsők amit kikapcsolok ....

sieett, de néha furcsán derékszögben fordult be, de simán az a tippem, hogy valami segítség be volt kapcsolva ...
  • Alexease
    Nah ez ami semmire nem jo, de talan az eladasok miatt jo lesz:)
    Es megtalaltak a Fraps-t:DDDDDD Ugy nez ki ezt birja a gep:DD
  • Alexease
    Semmi gond nincs a Fraps-sal, teljesen felesleges digikartya.
    Foleg az iPad-es videokhoz kepest:DDD
  • Alexease
    Nekem egy kicsit tavol van es magasan, de ezt remelem lehet majd allitani;)
    Sietett a ficko, gyorsat akart menni, es valszeg pillangoval nyomta, a valto anim nem is tudta kovetni, visszafele csak fele annyit valtott (mondjuk ez meg a botvaltot sem kovetne:P).
  • lac coo
    Jópofa ez a showroom...Én meg vagyok nélküle, de valamivel madarat is kell fogni :)
    Az a fülke meg több mint tökéletes :)
  • TeeBeee
    Egyet értek, nekem a második sikánnál kicsit fura volt,hogy meg tudta menteni és még a kijáratot is eltalálta, rF2-nél ez tuti keresztbe fordulás, talán egy open wheeler-rel nem, ha jó a brake ballance.
    Vagy lehet hogy egy GT autó ilyen stabil tud maradni.
  • Szabi #3187
    fraps is 9k.. :DD