43023
  • Alexease
    Akkor lehet, ott van a felreertes, mert szerinted 12 van egy evben, szerinte meg lehet csak 10:) Nalam volt olyan is, amikor ugy gondoltak csak 6:D
  • lac coo
    Jah, de az a baj egy evben nem csak egy fizetes van, ugyhogy az megoldodott, most megint szopok :)
  • Alexease
    Koszontelek a klubban:) Amugymeg wtf?! Multkor mintha mar megoldodott volna nalad a fizetes gond.
  • lac coo
    Mondjuk en orulnek ha csuszna, mert ha addig osszejon a megfelelo csillagallas, talan vegre megkapom a fizetesem, es meg is tudom venni ! :) ( Csicska magyarorszag powwa... ! :) )
  • lac coo
    Na menjetek meditálni, belső béke meg minden, aztán majd megnyugszotok ! :DDD Majd ha kint lesz kint lesz..... az a pillanat csak egyszer van mikor először kipróbáljátok ,kár azt elsietni :DDD
  • Alexease
    Nem torlom, mert igazabol k*rv* idegesito amit es ahogy csinalnak:)
    Termeszetesen elhiszem es tudom, hogy vannak, lehetnek gondok, kulonfele szempontok, ez az egyetlen huzasuk igy fontos stb., de azert lehetne ezt normalisabban is csinalni.
    Teny, amig nincs elorendelve, kifizetve, addig huzzak amig akarjak.
  • GPx8
    Ha már elkezdik begyűjteni a lóvét, akkor mondani kell konkrétumokat is.
  • swadawa senpai
    Ó valahogy kurvára gondoltam hogy "we might miss that", azt is gondolom hogy "we might go LFS style". Én igy utálom meg őket, ne mondjanak semmit se, becslést se, de az persze megy, hogy nekik van monza+ferrari licenszük ,kiadnak 3 képet a monzai f1-en, kurvára grat! ti tudtok!
    És akinek nem tetszik hogy trágárkodtam, megbántottam lelkét, ez van, ez a szép véleményem! Nem bánom ha végülis törlitek.
  • Alexease
    Szinte biztos vagyok benne, hogy elhalasztjak:D
  • cstibikeee
    Jesper Giørtz ‏@jespergb 1 h
    @KunosStefano Is september still scheduled for pre-order of Assetto Corsa?

Stefano Casillo ‏@KunosStefano 1 h
    @jespergb we might miss that.
  • pedobear
  • Alexease
  • lac coo
    Nem hivatalos,saját, csak hogy jobb kedvetek legyen :)
  • Alexease
    Uj Kunos promo?:)
    Es ez mihez kepest? Mert egy progressbar tol-ig mer valamit, de ha nem tudjuk a ket idopontot, az a maradek 1% meg barmennyi lehet;)
    Mig mas extra hangokkal es videokkal nyomul, addig Kunosek ASCII PB-t tolnak, ismeretlen funkcioval:P

Valszeg jovoheten mar lesz elorendeles, elotte kiteszik azt az 1 videot is. Sajnos elegge minimalizalodott az izgalom, mert kifizetem, aztan remenykedem, hogy meg ebben az evben kapunk valamit;)
  • lac coo
    ██████████████] 99%
  • GPx8
    Szép képek
  • GPx8
    Irigyellek... :P
  • lac coo
  • bardocz
    :DDDD

Pedig ez már szinte igazinak tűnik :DD
  • Alexease
    Nyertem valami dijat, de valszeg sose tudom meg hogy mit;D Legalabb Angolul spamelnenek;D

• Alexease
    „Codemasters had videos, kunos have nothing more than pictures. If this was a contest codemasters would win by default. @Kunos, thanks for more amazing PICS, my photo album is almost full.”
  • Ginger17
    ...de tökjó, hogy nem lett igazam. :D
  • bardocz

Hogy van ebben a sebességek kiosztása? A letakart gondolom a hátramenet.
  • lac coo
    A kis lotust is erezni rendesen, mikor elkezd csuszni, pontosan tudom mar akkor mikor neyeri vissza a tapadast, erezni lehet a ritmust :))))))
  • cstibikeee
    Nekem is teszik nagyon! :D
    Én főleg ezért (is) várom, mert bízok benne, hogy tényleg érezni a kocsit, és akkor mehet a drift éjjel nappal.

Itt egy másik régi videó, ha jól látom Aris vezet, pörög a kormány rendesen.

http://www.youtube.com/watch?v=EgH5nwKNLAQ
  • lac coo
    De nekem tetszik, nagyon is, en driftelni nem fogok, meg is tudok, de jo latni, hogy valami tortenik mikor csuszik az auto.....
  • Fehercsoki
    Most még csak fejlesztői változat van, ott szar a felbontás, de majd a végleges változatnál nagyobb felbontású kijelző lesz.(talán 1080p, nem nagyon emlékszek már)
  • lac coo
    Rossz vagy jó ? :)

Valami ultra kis kormányszöggel mehetett , ezt 900 fokon tuti nem lehet megcsinálni, és mivel ide-oda vágódik a kerék szerintem attól kicsit furán mozog az autó .
  • cstibikeee
    Ez annyira......

• lac coo
    Iracing tesztet már olvastam, ott is azt mondták, hogy használhatatlan a kis felbontás miatt, nem látta kanyarbejáratot időben ....
  • precise
    Az Oculus Rift üzletünkben kipróbálható, az 1 órás programban kérés szerint lehetőség van virtuális hullámvasutazásra, űrsétára, búvárkodásra, vadvízi evezésre, szimulátorázásra (motion cockpit-ben), vagy a szemüveg képességeit bemutató számtalan tech-demo megtekintésére, illetve akár kedvenc játékodat is újraélheted az Oculus Rift-en keresztül!Az 1 órás program ára 8000 Ft, melyre jelentkezni egyénileg, illetve 2-3 fős csoportokban is lehet.
    (az ár a résztevők számától független, a motion szimulátor az Oculus Rift-tel párhuzamosan is próbálható 3 monitoros rendszerben)Címünk: 1134 Budapest, Klapka utca 1. (Dózsa György úti metrómegállótól 5 percre, térkép)Időpont egyeztetés:
    Kovács Lajos: [email protected] - +36 20 289 09 29
  • precise
    Itt azt írják, hogy a Simhouse-nál (magyar) kilehet próbálni iRacingel, előzetes egyeztetés után.
  • Alexease
    Biztos hogy jo lesz, ha egyszer kesz lesz:) De amig ez a kis ceg piszkalgatja, raszall egy nagyobb es komolyabb, es kiadnak valami extrat ultra felbontassal:D Bar valszeg a nagyceges cucc, az eleve 4x ennyibe kerulne...
  • bardocz
    Pont a war thunderhez kéne nekem :D
  • precise
    Rift Pletyka
  • cstibikeee
    Sztem benne lesz az a Ferrari is, mivel az egyik Marco által postolt kép neve az volt,h Screenshot_ferrari_312t_monza_10-9-2013-14-14-48
  • lac coo
    Ferrari lesz annyi mint a szemét, szerintem konkrétan ezt is olvastam valahol, hogy benne lesz .
  • Ginger17
    "a vegleges megjelenese utan varhatok."

Lesz-e egyátalán ilyen? Elnézve a mai szimulátorok megjelenési módját: kiadnak egy "béta" verziót, mellékelve a szöveget: folyamatosan fejlesztjük - ezért pedig fizess nekünk. Az alagút vége pedig sosem látszik. Így könnyű ellenállni a kritikának is, mondván - ez még nem a végleges - és lehet, hogy sosem lesz az. :) Csinálhatná ugyan ezt az AC is... nem pedig húzni az agyunkat. A Laudás Ferrari kép sztem csak a filmbemutató miatt került ki - nem hinném, hogy benne lesz a progiban - bár ne legyen igazam. Szetm az olaszoknál is most volt a bemutató.
  • lac coo
    Hat mit varjon , ha mas nincs ?! CARS-t ? :))))))
  • GPx8
    "LOL- ezt ki állította, hogy az évtized szimulátora ? :D"
    Pedig mindenki ezt várja, mint a messiást... :)