43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
az istennek nem tudom teljes képernyőre rakni :))) -
Kösz, majd ránézek, úgy is unom most kicsit ami van :) Nem tudom, hogy próbáltam-e már ... -
Azt nem, legfokeppen majd:P
Kicsit/nagyon OFF, de foleg neked szanom, mert mindenhol utalod a versenyautokat es inkabb sport/utcai autokat szeretnel:)
Miota az SRW kicsit leirta magat, foleg az ACR-rel autokazom. Nem szim (se kezelesre se jatekmenetre), de egy eleg jo simcade vagy driving game vagy realistic driving game es hasonlo;D
Biztos tesztelted, de az utobbi idoben eleg sokat valtozott.
Hatranya:
- nincs cockpit, de a motorhazteto nem rossz
- a kormany/ffb beallitas eleg szegenyes, de megoldhato, eleg jol eltalaltak
- a fizika, kormanyzas inkabb Physx-es
- az online resz arkad
- offline AI-val csak 3 koros versenyeket lehet nyomni (regen mintha tobb lett volna, remelem piszkaljak hog tobb legyen) es nem lehet allitani az erosseguket
Elonye, egyebek:
- alapbol ingyenes, gyujtogetos, fejlesztos, tunningolos, vasarolgatos (penz es/vagy kredit)
- eleg komplex a rendszer, minden autohoz tartoznak „feladatok”, sokmindenert szorja a krediteket
- foleg utcai es sport autok, versenycuccok nincsenek
- a hangok nagyon jok (az ABS valoban tuti, es mukodesre is)
- a tunningok, fejlesztesek eleg/nagyon jol erezhetok
A tunning szerencsere nem a szokasos agymenes, hogy mindent megveszel es rapakolod rogyasig, aztan mindenkinek, mindig, mindenre ugyanolyan sinautod lesz!
Van 12 upgrade, 5 helyre, X pontbol gazdalkodva. Igy ossze kell logikazni a dolgokat, eppen mi lenne a jo a palyara. Palyankent valtozhat eppen mi a jo, van amikor 1-1 hotlapon 3-szor kell „atszerelni” hogy jo legyen;) Neha masodperceket de van amikor csak tizedeket lehet vele nyerni, es ezt teljesen mas autokezelessel.
Pl. a Camaro, ami az rF2-ben halalos, itt alapbol utcai, szep nagyokat lehet vele driftelni, meg van az az erzes/latvany, mint az igazi videokban.
De ratolva a feltoltot, konnyu kasztnit, verseny felfuggesztest, mar csak egyenesben hasznalhato, kanyarban csak felgaz, gepeszkedos:)
De visszateve a nehezebb kasztnit es egy sport felfuggesztest mar bekesebb, kezelhetobb, de azert mertekkel;P
Lenyegeben elvezetes, kar hogy az offline resze szegenyes:/ Nagyon remelem hogy osszerakjak, mert ha igy folytatjak, ez teljesen jo lenne.
Es full ultraban, az 5. generacos regi kartyammal fix 60fps:)
Persze 10 percnel vagy 1 napnal tobbet kell raszanni, foleg a gyujtogetes miatt:)
Es persze ez nem az AC/rF2/iR/stb. helyett, hanem azok mellett jo.
-
precise #3743 off:
Hát egy ekkora pályán mit vársz ekkora látótávval. Amúgy 40-50 fps kihozható belőle... Nekem kb 30, de ha repülővel megyek végig a pályán gyorsan akkor 10
Amúgy aki megvette nem is számított másra. De ott van a codemasters féle operation flashpoint amit már nem a bethesda fejlesztett. az nem akad viszont arcade fos, köze nincs az elrabolt nevéhez. -
És még mindig mindenkinek játszhatatlan... -
GPx8 #3741 Nem kényszerít senki, de a fejlesztőket sem rugdossa senki, hogy készen legyenek. -
precise #3740 Hát azért egy játszható demó általában mindig van. Esetleg annyira olcsó az early access, hogy ha be is nyelik a zsét senkit nem érdekel túlzottan.
Az ARMA 3-nál pl majd féláron volt az early access mintha a megjelenéskor vetted volna meg... -
Timbu #3739 Igazából senki nem, kényszerít senkit, hogy előre fizessen.
Szerintem ez sokkal jobb megoldás, mint ahol a kiadó adja a pénzt és cserébe mindenbe beleszól, valamint elvárja az eladások maximalizálását (értsd: arcade játékmenet). -
GPx8 #3738 Megmondom őszintén, hogy nekem nem nagyon tetszik, hogy újabban az a trend, hogy előre beszedik a pénzt félkész, ill. még épphogy elkezdődött projektekre.
Addig fog ez tartani, amig valami szélhámos társaság jól sikerült renderekkel és szép ígéretekkel nem kaszálja le a kiéhezett szimulátor rajongókat... :) -
precise #3737 Két cégvezető beszélget:
- Te figyi már, fizetsz te az embereidnek?
-Nem.
- és bejárnak?
-be.
- Te, nem kéne ezektől belépődíjat szedni?
(gondolom már ismeritek, de eszembe jutott) -
Screenracer #3736 Azt nem. De most mindenki az olasz bürökráciát szidja, Kunosék helyett. :D -
És azt nem mondták mire lehet számítani ? :) -
Akkor az Olaszoknal sem jobb mint nalunk:)
A SimBin csinalja jol, ok (elvileg) Svajcba/Luxemburgba szamlaztatnak, hasonloan a Steam-hez:D -
Screenracer #3733 Time to make some clarification about the rumours related to pre-orders. We confirm we worked on this matter in the last two months. When we supposed that the entire process was almost ready to be started, our lead programmer unofficially confirmed on his personal twitter account that pre-orders would start very soon. This was supposed to be true. Sadly, in our Country the laws related to e-commerce are very complicated and inadequate for the digital distribution. At the last minute, just a couple of days before to launch the pre-order, we have been informed about some additional documentation and rules that don't allow us to start the pre-order phase already set. This has nothing to do with Steam nor with the development of the game, it's just burocracy. We understand you can be disappointed about it, but well, you can figure how much we are too. Anyway, if we made any mistake or lack in communication, we apologise for it. Everyone can make mistakes, we are not better than any other.
Now we are working on a different strategy, with the aim to meet -as soon as possible - your wishes and our needs. As soon as we are able to give you more information, we'll update you with more details, through our official channels. Meanwhile, thank you for your kind patience and support. -
Persze, ha csinalnak egy utos videot, amiben szetdriftelnek egy M3-ast (es minden mast:P), bazinagy porgo driftpontszamokkal, akkor valszeg megfognak nehany embert:D A korabbi videoikbol lehetett latni, ez tuti koncepcio:D
Amugy meg promo video. Mar jonehany hete talan annak is, hogy csipipelte, csak ugy, hogy keszul, van, jaj de jo, de ugy nez ki annak is csuszik a megjelenese, az elorendelessel egyutt;D
Ugy nez ki 1 videoval keszulnek, mint AC promo, es most orizgetik a nagy napig:P -
Az alapjan amit itt-ott nyilatkozott, az AC-t AA(A) kategorias jateknak szeretnek, millios eladasokkal(?!). Valszeg emiatt van mar lassan 1 eve a csuszas, mert szeretnek minnel jobban osszerakni, hogy minnel „dobozosabbnak” tunjon. Nem akarnak nKP-szeru ertekesitest;)
Manapsag haromfele kiadassal lehet hosszutavon/nagyot keresni:
1. a sorozat licensz (pl. NASCAR, F1), amire sokan buknak es evente kiadjak;
2. valami alap cucc, korlatozott felhasznaloval, es folyamatos bevetellel (iR tuti, bar pontos szamokat nem ismerni, az SRW/ACR/R3E kerdeses). Persze ezek kicsit tobb labon allnak (SimCenterek, az ACR-nel a NASCAR), ami az AC-nal is adott lett volna (Evotek es hasonlok);
3. valami utos, csillogo-villogo, latvanyos, divatos orulet, amire egyszerre sokan raszabadulnak, meg a warez mellett is sokat lehet ertekesiteni (pl. SHIFT, GRID, NFS cuccok).
A baj az, hogy az AC igazabol egyikbe sem fer bele.
Az elso ketto egyertelmu, a harmadik meg az only-pc, es a keretrendszer, stilus miatt kerdeses, hogy nem lesz a nagybevetel forrasnak vakonvasarlos.
Mert most nem az a reteg a kerdeses, nem azok hoznak nagy vevetelt akik most is figyelik, varjak, kovetik a programot es a fejlesztest. Azokat mar regen meggyozte az nKP-vel, az AC auto es palya licenszekkel:) -
precise #3730 Steamen van Early Acces, minimum 3 ilyen játékom van mint alpha "hulladék" az AC TP sokkal jobb állapotban van azoknál. Miért nem adja ki akkor EA-ban, teljes áron? -
Ezt a palyat mar csinaljak nehany honapja, es eleve a megjeleneset a DLC-be tervezik, 1-2 honappal a vegleges utan. Vagyis boven jo, hogy most adnak rola egy scan kepet.
De teny, ez csak mosakodas az elmaradt elorendeles miatt:P -
swadawa senpai #3728 Na ez aztán igen bazd+!!!!!Szkennelt, még csak nem is normál! kiderül hogy a játék még csak most készül! -
GPx8 #3727 Tök jó, hogy szkennelnek, de... -
Újabb atomdurva kép...
-
Ezt én sem értem. Gyakorlatilag szinte ingyen lehetne nyomni ezt, percek alatt terjedne az interneten, de nem. -
GPx8 #3724 Igen. Ha van mit mutatni. Ha nincs még, az elég gáz. Mostanra normális AI-nak és menünek/setup felületnek kéne lennie. Azokat pl. már lehetne mutogatni. -
Igen, manapsag mar szinte ingyen van a promo/hirdetes. Legalabbis ezen a szinten. Az onkentes portalosok, az FB es a Twitter eleg jol szorjak a hireket. -
GPx8 #3722 Persze, megértelek. Az a vicc, hogy a mai világban a jó promóció nem is pénz kérdése. Kell egy-két lelkes ember (ez lehet tesztelő is), akik jó vidókat tudnak készíteni és megfelelő "PR" szövegeket tudnak nyomatni mellé.
Reménykedjünk, hogy még idén lesz valami. -
Igen, ez egyertelmu, ezzel nincs is gond:P
Ket problema van igazabol.
Az egyik, hogy hivatalosan igazabol soha semmi nem tortenik, nem mondanak semmit. Ami kiderul, az innen-onnan twitterekbol, magan FB-rol, interjubol stb. Vagyis hivatalos bejelentesek, tajekoztatasok nincsenek.
A masik, hogy ha nem lesz szeptember vegen elovasarlas, akkor megjelenes sem lesz oktoberben, sot akkor novemberben sem, marad a december es annak is valszeg a vege. Persze nem surgos, van masik program, penzem sincs, de azert megis:P -
GPx8 #3720 Nyilván azért halasztották el, mert a pre-order után 4-6 héttel már illik megjelenni. -
Amíg nem jelent meg kár számolgatni, AI-val és online ellenfelekkel kellene tesztelni ...A TP-hez képest is biztos sokat változott mára a dolog. De jobb gép biztos több fps-t hoz :) -
Most mar teljesen mindegy mit mond, ugy sem hisszuk el:D
Az a biztos, amikor mar hasznaljuk. Persze, ha mar elo lehet rendelni, az is biztos lehet, de tippem szerint meg abba is kepesek lennenek belesulni, es honapokat csuszni a megjelenessel az elorendelesekkel a hatterben.
Es tuti addigra duborogne a gazdasagunk, es csak 100 forint lenne az Euro, milyen sokat vesztenenk rajta:DDDDDD Aztan kihuzom a kezem a bilibol...:) -
Nekem jó karácsonyra, de akkor mondják hogy akkor és kész... ez a tologatom és utolsó pillanatban bejelentem hogy nem a legrosszabb dolog amit velünk tenni tudnak. Ha meg nem akkor mondja azt hogy 2014 nyár. Ennyi. -
De meg mindig ebben az evben akarnak megjelenni:)
Ha igen, akkor tippem szerint Karacsony elott, mert azt hiszik, akkor majd jobban fogy:)
Elorendeles elobejelentes valszeg mar nem lesz, megegyszer nem szivatja meg magat:P Remeljuk november vegen vagy december elejen lesz elorendeles. Ha nem, akkor 2014:D -
Nem meglepő, de mégis szomorú hír.
Amúgy én is számításaim szerint (persze ez nem jelent semmit) Karácsonyig tervezek egy komoly gépfejlesztést, így most megvagyok AC nélkül. :)
Van valakinek tapasztalata 3 monitoros setup téren? Konkrétan egy GTX670 4Gb meghajtaná a 3 HD monitort az AC alatt? -
Kunos Simulazioni has delayed the pre-order start of their Assetto Corsa title.
Semmi meglepő... -
GPx8 #3713 Utolsó build-ben nagyon leesett az fps, ennél jobban futott. -
Solt #3712 Én sem ma kezdtem, és hidd el nekem, nem nemzetfüggő, hogy a vállalkozói réteg hogyan viselkedik. :) Kár ezt magyar specifikus kérdésként beállítani. ;) -
Solt #3711 :D :D -
Inkabb legyen egy kis felig-off;)
Ilyen vagy nagyon hasonlo megoldas volt az esos felulet az nKP-ben is. Egyszeru de nagyszeru. Persze itt a CARS-ban mar dinamikus, nem csak egy generalt kep, de ez mar lazan beleferne Kunoseknak is. Kesobb teljesen jo megoldas lenne.
Persze nem tokeletes, mert veletlenszeru, semmi koze a valodi palyahoz es egyeletlensegekhez, de azt ugyis extrem lenne megcsinalni.
-
Sajat fonokomet csak ismerem :) De amugy szinte mindegy csak ne magyar legyen, tetszik , nem tetszik 10-bol 8 gatlastalan szemetlada !!!! De ez nem tema itt, meg nem is kell a szentbeszed, nem ma kezdtem, tudom mit beszelek..... -
GPx8 #3708 Akik most nem fizetnek neked, azoknak sem biztos, hogy megvan a keresztlevelük... ;) -
Majd 30 millat kotlottek uj gepekre, mert jo tamogatas volt ra, a mi fizetesunkre mar nem jutott :) Azt mondtak kerjunk kolcson valahonnan, birjuk ki valahogy :) Eskuszom jobb lenne ha a zsidok belehuznanak es mindent megvennenek, mert a tokom tele van a magyar vallalkozokkal !!!! :)