43023
  • Alexease
    Most mar csak arra a kerdesre kellene valaszt kicsikarni beloluk, hogy naluk a "Very Soon" hagy napot takar?:)
  • bardocz
    És később megkapod a teljes játékot. A techdemo meg rF2 demojának összehasonlításából meg számomra egyértelműen érződik, hogy melyik lesz a jobb, és hol nem lesz olyan mozdulat, hogy ez most mégis miért.
  • bardocz
    "Bardócz Dávid These are the cars, that will be in the first version? I mean the cars, that you're showing to us.
    3 perce · Tetszik
    Aristotelis Vasilakos Bardócz Dávid Yes"

HÁHÁ, megmondtam :DD
  • cstibikeee
    Kivancsi leszek a modolasi lehetosegre is, hogy azt azonnal engedik majd, vagy csak majd az 1.0 utan (1 ev?!):)))

Modding tools right after we see there are no big bugs that affect the build and/or future features still to be included
  • lac coo
    Akkor még valami forma autót belerakhatnának ! :)
  • lac coo
    Van egy kis domb a kerékvető előtt.... Legalább erre jó a leaserscan ...:)
  • Alexease
    Ha hetfotol szamoljuk, akkor ez mar a 7. ;) Belehuztak:P
  • lac coo
    Akkor az hány nap ..., :)
  • Alexease
    Napi 1 kep lesz a megjelenesig?
  • cstibikeee

Aris most írta, hogy azokról az autókról tesz ki képet amelyek az első kiadásban benne lesznek.
  • precise
    Nekem tetszik a modell, nagyon is. Ha nem lenne Early Acces akkor várhatnánk még 1 évet és megvehetnénk ugyanennyi pénzért. Így most kifezetem ugyanazt a pénzt, sőt kevesebbet a preorder miatt és már használhatom ami készen van.

(Van olyan játék is ami a béta fázis alatt drágább mint a megjelenéskör, azért fizetsz, hogy bétázhass, pl Planetary Anhillation)
  • cstibikeee
    Mindkét fizetési mód megfelelő steamen.
  • lac coo
    Gondolkodj el a lehetosegeikrol.... (ISI ,Kunos....akarki......)
  • GPx8
    Nyilván meg fogom venni, de ez a divatos üzleti modell nekem nem tetszik.
  • Alexease
    Eppen azert nevezik beta-nak, mert nincs kesz:D Annyi kulonbseggel, hogy nem kapod meg azokat a dolgokat, ami annyira nincs kesz, hogy durvan fagyna vagy bugzana:D Ha odaadnanak mindent beta cimszoval, de a fele sem mukodne, akkor azert is lazadas lenne.
  • lac coo
    Ne hidd.....TP - ben az istennek nem erem utol a sajat ghost-omat ! :)))))
    Amugy tippem szerint valami ujabb Ferrari is kotelezoen bent lesz az elso betaban....
  • Alexease
    35EUR-bol nehogy mar kedvezmenyt adjanak:D A Codies F1, amit evente kiadnak, millios peldanyban, az 45-55EUR:)
    Az AC-bol jo ha nehany 10E-et eladnak, 4-5 evig csinaltak. En 49.90EUR-ra szamitottam, es esetleg abbol egy 10-15%-os kedvezmenyre.
  • GPx8
    Te úgy is a Fiat 500-al fogsz körözgetni valami gokart pályán (egyelőre egyedül, úgyhogy az esélyeid is jók lesznek a győzelemre...)!
  • lac coo
    Rf2- hoz meg nem igertek normalis palyakat, es izgalmas autok tucatjait ! :))
  • lac coo
    Vettem en mar dragabban is jatekot, ez manapsag olcso.... :)
    Nem szidjuk ( ez amugy is ilyen ovis duma, hogy szidjuk....), ez van.Ha jol emlekszem az 15 ropiert vettem, es meg mindig beta :)))) Ez ilyen vilag, manapsag ugy latszik ez a meno, betat kiadni :)
  • TeeBeee
    Hihetetlen! Ezt is megéltük.
    Annyira nem érdekel, hogy mennyibe kerül,de hogy kell majd ezt kifizetnem? Paypal? Visa kártya?
  • hondash3
    Ha valaki mindenhol az rF2-t szidja unalmában, az menő?
  • precise
  • Totti5
    rF2 évi 10 ezerért a kurva drága, úgy hogy tartalom 0a igénytelenségben meg világelső.
  • Totti5
    Nem kell megvenni, vársz a kész verzióra és akkor veszed.
  • GPx8
    ~10500 Ft. Szerintem nem olcsó egy fél/negyed/??? kész cuccért!
    Ebbe ne menjünk bele, de rF2 -ben sok korszerű szimulátoros dolog van, amit az AC-hoz soha nem is ígértek... :)
  • lac coo
    De nem is kötelező.
    Szerintem meg olcsó, ennyit röhögve megér nekem :)És nem a betát kapod ezért hanem a teljest , majd, de addig használhatod a bétát....

Én örülök annak, és csodálom őket, hogy ideáig is eljutottak, és minden bizonnyal lesz 1.0-ás ....Nem úgy rF2 ...:))))
  • GPx8
    Nekem úgy tűnik, hogy egy tuningolt techdemo-t kapunk, nem egy "játékot". Ahhoz képest viszont nem olcsó.
  • Totti5
    Az autó kidolgozása gyönyörű, a kép minősége az no comment...

Végre megkapjuk a játékot, csak betartották az idei ígéretüket
  • lac coo

Szamomra sem kerdes, ha az elejen egy autot egy palyat adott volna penzert azt is megvettem volna :)Ideveleazonnal ! :)))
  • b-type
    ahogy lehet megveszem, ezt már az első AC hír hallatán tudtam, számomra kihagyhatatlan. ...beletolok egy hétvége túlórát a melóba, pedig imádom a szabadidőm. :)
    Még csak azt se mondom, hogy frázist puffogtatok azzal hogy kihagyhatatlan, tök egyszerűen így van.
    Mindegy hogy 30-40, vagy 50 euro, vagy mennyire félkész..pár napig húznám csak ha halogatnám sztem :)
  • Fehercsoki
    35 euróba már benne van a kedvezmény.
  • Jackal
    De most akkor 35 euro lesz a full és abból jön le early acces-ként 22% kedvezmény?
  • bardocz
    Azt írják nem full pénzért árulják. Én elég régóta csak egyedül körözgetek, szóval nekem tökéletesen megéri. Majd esetleg nyílt szervereken versenyezgetek.
  • Jackal
    UI: csak azt nem értem mért nevezik bétának, amikor fele-kétharmada funkció hiányzik a programból...
  • Jackal
    The first build of Assetto Corsa includes the main structure of the game and 8 classes of cars for a total number of 11 vehicles, with the aim to guarantee just from the beginning the chance to enjoy the dynamic model of the game racing with different kind of vehicles.

Az a 3 kocsi csak bónusz dlc helyett kerül majd be az 1.0-ba.
    11 kocsival kezdenek. Én még kivárok az első tapasztalatokig és multiplayerig, mert anélkül üres pályán egyedeül AI nélkül kacskaringózni annyira nem menő full pénzért.
  • Ginger17
    Akkor most az lesz, hogy ez a "béta" el fog húzódni 2-3 évig... nem baj, csak tényleg jöjjön hozzá a tartalom.
  • Alexease
    Igen, ha vegre kikerul valami, akkor tele lesz a net AC-vel:) Meg ennyit sem kell faradozniuk a reklamozassal:D
  • bardocz
    A promo a felhasználók által készített videók lesznek majd :D
  • Alexease
    Remelhetoleg azert 3 palyat beletesznek. Mindet nem hiszem, az kell a tovabbi promohoz;)

Mert valami logika azert van abban, hogy ok is belevagnak a beta-s eladom/fejlesztem dologban (meg ha az elejen nem is akartak).
    Valszeg rajottek, hogy sose adnanak el belole annyit, ha egyszer kitolnak a veglegest, foleg igy, hogy nagyon nem akar elkeszulni (folyamatos csuszas-hangulat), es valszeg mindig van benne valami kissebb/nagyobb bug (a betanal az belefer:P).

De igy, 2-3 hetente (vagy 1-2 havonta:DDDD), ha mindig kitesznek valami promo cuccot keppel (videot nem irok:P), az eppen aktualis autorol es/vagy palyarol, talan mindig racuppan nehany ember.
    Mindenkinek van auto/palya gyengeje, foleg hogy kozben folyamatosan latja az user kepeket es videokat, lesz olyan pont, amikor mar nem birja tovabb, es beleugrik a dologba:D