43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
És nem tudom egész hétvégén nyomni, ááááá :DDD -
10MB/sec, mégiscsak jó valamire a 120as net :DD -
jó időzítés fizetésnap megjelentetni egy játékot.. :D -
Ami benne van:
CARS
PRODUCTION
- ABARTH 500 ESSEESSE
- LOTUS ELISE SC
- LOTUS EXIGE SCURA
GT
- BMW M3 E30 EVOLUZIONE
- BMW M3 E92
- BMW Z4 E89
GTR
- BMW M3 GT2
CLASSIC GP
- CLASSIC TEAM LOTUS TYPE 49
SUPERCAR
- FERRARI 458 ITALIA
TRACKDAY
- KTM X-BOW R
OPEN WHEEL
- TATUUS FA01
TRACKS
- AUTODROMO DI MAGIONE
- AUTODROMO DI IMOLA
- SILVERSTONE - INTERNATIONAL
- AUTODROMO DI MONZA CLASSIC 60'S EDITION -
Már töltődik. -
Megy a hivatalos oldal is...deszííp :) -
precise #4183 netkar is jó volt az uccsó patchtől kezdve online-ra! Töltöm AC-t lefeléééééééé -
ATB-t idézve: "You're not alone" 
-
Jaja, meg is lehet venni. Ki lesz az első? -
Aaaa, es nincs penz a hitelkartyan, azt meg ma mar nem tudom feltolteni :((((( -
Mondtam én, hogy steamen lesz először..vááá :) -
"We're out guys... ball is in your court now :)"
Hol mi mi mi? :) -
cstibikeee #4177 MEGCSINÁLTÁK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá -
Gerdai #4176 Ez is egy nagy zsákbamacska. Ez is olyan lesz, mint a Netkar. Körözgetni jó lesz vele offline, de online versenyre ez sem lesz jó, mint a Netkar. De inkább ne legyen igazam! Nincs igazam? 
-
Alex Buncombe nem GT Academy győztes, ő segíti őket. -
Ha beindul az AC weboldal, ott majd ugy is kint lesz. -
Pedig azt hittem;) De beneztem:P -
Hehe. 
Ezt érdemes sasolni. -
nem azt írtam, hogy ő vezet :D
csak erre akartam utalni, Ferrari: De la Rosának hála, nagyot fejlődött a szimulátorunk! -
Hova? Hosszuhetvegere a tengerpart melle?:P -
Elfordulhatsz, hasonlo eredmennyel, mint de la Rosa jobbra;DDD -
Én pedig azt remélem, hogy 1:04-nél elfordulhatunk majd balra is.
-
remélem ez a Pedro de la Rosa féle csúcs szuper Ferrari szimulátor :D
-
GPx8 #4166 Buktával dícsérjük a napot! :D -
@KunosStefano: it's all ready to go :) -
Azzal nincs gond, valszeg a "vegleges" (amire osszeall a progi, es megkap minden tervezett tartalmat, a DLC-ket nem szamolva) elhuzodik jovo Karacsonyig. -
cstibikeee #4163 Ma azt ìrta,h a build kész, promo video is van. Csak ők is várnak valamire. A közös hajóban evezünk kifejezést használta. Azért ezt már csak nem hùzzák sokáig. -
GPx8 #4162 Gondolom, pár hónapig el lesz a kész autók csepegtetésével is... (Ne legyen igazam). -
Bar meg csak 4. napja van Soon, Kunos szinten ez meg semmi:)
Kivancsi leszek a 2 heti update-ekre:P
-
Amikor ket napja Kunos azt irta, hogy most mar nincs kodolas es figyeli a net-et, optimista hozzaallassal a weboldal inditasat es a megjelenest jelentette volna. De ugy nez ki, inkabb szereti nezni, ahogy a celkozonseg agonizal:DDDD -
Te most miről beszélsz?
-
cstibikeee #4158
Háháháháháháhá -
OFF
Az amatőr (és most már a profi) rallysokkal az a bajom, hogy van néhány száz versenykilóméterük, és azt hiszik, hogy hatalmas versenyzők, akiknek nem lehet újat mutatni. Nagy szart. Balfasz az összes (tisztelet a kivételnek). A legtöbbjük összeállítani sem bír egy épkézláb futóművet vagy féket, nem hogy beállítani azt. A szimulátoros playerek top hányada állítom, hogy körbeverné a magyar rally 2-t, az rte-t, vagy a rallysprint mezőnyt. Meg lehet nézni a gran turismo academy győztes Alex Buncombe-t. Szó szerint kitiltották a brit gt osztályból, mert jobb időt ment, mint a profik mennének, csak hát az ráadásul egy amatőr liga. Minden versenyen 10 helyes büntetést kapott (vagy mennyit) pont amiatt, hogy mennyivel gyorsabb mindenkinél a pályán. Ennek ellenére megnyerte az idényt és a legtöbb versenyt is. Jelenleg profi szériában nyomja továbbra is GT3-as Nissan-nal.
ON -
Hidd el, hogy van. :)
Nem nyomtad még neki elég keményen. Igencsak lehet pislogni, amikor csak utas vagy az autóban. És nem kell eszeveszett tempó, elég 70-80 km/h.
De mindegy nem akarok okoskodni, induljatok 1-2 amatőr rally versenyen és megérzitek mire célzok.
-
Ja, ezt én is néztem, nagyon jó:)
-
Amugy sima rFactorba is jol kordaban lehet tartani az autokat, csak jo mod kell hozza , ott van pl. a Historix mod es allat jo , szerintem rF2-be is a moddal lehet a problema -
Nem, mindig nem, mindig itt sem tudom , nem is állítottam....
De meg is lep, valamit még ott is reagál arra ahogy próbálom összekaparni, nem csak a korcsolyázás :) -
Azert joval kiszamithatobb elobe mint a szimulatorba , igaz en meg uccai auton kivul csak gokartal mentem , de nincs az a megfoghatatlansag mint a szimekbe, az hogy megindul az auto es barmit is teszel nem lehet megfogni meg 900 fokkal se -
Ha a netkar fizikajat csak atpakoljak Assettoba mar szerintem mindenkinek megfelelo lessz:) -
Csak most neztem meg, de eddig ez a legjobb hozzafuzott komment:
"This is not just another vintage Formula car.
This is the car that won the last manufacturers world championship before the sponsors moved in.
This is the last car that won painted with its country national colours.
This is the last car that won without any aerodynamic devices on it.
This is the car that head programmer Dave Kaemmer put inside GPL and made some guys like us, start a crazy 15 years journey, so cheers Dave.
This car, on this track, is the holy grail of simracing."