43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Ezt a debilséget, hogy ha megcsípem a füvet elveszi a gázt öt másodpercre nem lehet valahogy kikacsolni ? :)))) -
Fox44 #4268 Vagy az egész winfost. Bár nem tudom mennyire ért hozzá. -
endy papp #4267 Akkor nem kapkodom el a vásárlást..... 
Talán ha majd mindazok mellé amiket írtál hogy nincs benne(alap kellene hogy legyen)belekerül és tartalommal is megtölti a játékot, akkor beruházok rá.
Mellesleg az iRacing-ben ennyiért versenyezni is lehet....nem csak körözgetni 4 pályán.....
Na de majd csak alakul valamerre ha már sokan megvették és lesz bevételük belőle stb stb... -
attila46 #4266 köszi -
GPx8 #4265 Hát ügye fejlődött a program, fejlődött a gépigény is.
Amúgy lehet, hogy nem ártana újratelepítened a kormány driveredet... -
nincsenek 3d-s levelek.
nagyon jó az autó, nagyon jól mozog, műfű..vagy mi az kegyetlen, rámész szinte foghatatlan RWD-nél. mindenhol máshol nagyon hihető, ahogy elindul, ahogy átcsap, teljesen jó...még mindig nem próbáltam másik kocsit :DD
Replay-t valamiért nem mentette el, azt hittem hogy a leggyorsabb kört menti, de valszeg még a pályán kellett volna menteni. -
Fox44 #4263 Assetto Corsa , Pre Alpha Build 0.1 , LIVE STREAM (20:30) -
Nem hiszem, ugyan az mint demonál volt :)
70 fps stabil .... -
GPx8 #4261 Nem gyenge hozzá a géped? -
attila46 #4260 Lehet hülyeség de nekem sokat számit a garfika...valaki mondjon véleményt
kb milyen a game -
GPx8 #4259 Itt konkrétan benne ül a csávó a műszerfalban, úgyhogy csak lehet valahogy állítani(?) -
És egy jól látható input lagg is van ..... -
attila46 #4257 Konkrétabban légyszi
-
Hát nálam valamiért totál ócska az ffb... Nem isérezni semmit csak valami középrehúzást, kerékvető vagy ilyesmi nulla... Középen egy jó adag lyukkal, ...
Én vártam itt a legjobban de ez nekem a használhatatlan kategoria. Kalibráltam álltigattam dampert stb, de semmi.
Demoban tökéletesnél is jobb volt! Nem tudom mi lehet, majd ránézek más fórumra.... -
Nem, jobb egy fokkal. -
attila46 #4254 Most ez úgye nem olyan rfactor 2 -es graf..mert a vidik elég szarok. -
attila46 #4253 Köszi
-
Van. -
precise #4251 teljesen jó az ffb -
A beallitasoknal kormenyt valasztottal es nem piszkaltal el gamma vagy filter beallitast. Probald kalibralni, ha lehet, az meg meg sem neztem van-e egyaltalan:D -
Nekem totál szar az ffb :((((
Minden állítgattam már a demoban 100%-os, itt valami shift szerű vacak :((((( Nem is értem, de nekem ez így használhatatlan :((((( -
10500...
-
attila46 #4247 Ez most ma mennyire jön ki Ft...kb??
köszi
-
Nem tudom mit csinalt Kunos az utobbi egy evben, de azert kicsit bekaphatja:D Persze csak kicsit, mert legalabb ma kiadta(k);D
Szimes szempontbol semmit nem csinalt:
- Nincs options resz az garazsban/autoban (ki-be lepkedes)
- Kormanyzar allitas vagy ha mar nincs kormanyattetel a garazsban?
- A garazs-setup kepernyok setszorva tucat oldalra, atlatszo hatterrel nem valami praktikus.
- Pilota pozicio, dinamika, FOV allitas?! Nem hogy gombon, meg menuben sincs...
- Szepek ezek a Python-os overlay cuccok - baszott nagy felbontasra es monitorra;)
Amugy szep, meg jo, csak most piszkalnom kell:DDDD
-
Fox44 #4245 Csinálhatnál róla egy videót.:) -
Hát most te érzed vagy én :))) Középen alig van erő, utána meg egy pontnál löki vissza arugó :)))) Halál kellemetlen érzés egyenesen menni ... Demo nem ilyen volt, az teljesen tuti ,mit állítsak? :) -
Fox44 #4243 Assetto Corsa Fun! Live -
ááá...nagyon jó, nagyon messze vagyok még a tizedes faragásoktól, gyakorlatilag bátorság kérdése a köridő :)))
-
Fox44 #4241 Nem lehet elég korán kezdeni.:D -
Gerdai #4240 Billeg a valagad az!
A lehető legjobb a Force Feedback benne!
-
Ott nem volt az, nálam ez a közelében sincs a demoban lévőnek :(((( Középen van egy jó adag langyosbuzi érzés :(((
De majd állítgatom, még nem laktam be .
De a kis Fiat állat :))) -
GPx8 #4238 Tech demo-ban is az volt. -
Fox44 #4237 End. -
egyébként a képernyő szélén lévő Help-ben írja a ctrl-A az abs kapcsolása, ctrl-T traction.. -
Végül sikerült megvennem ! :)
Nekem elsőre középen kicsit billegősnek tűnik ez az ffb ......:(
kamerát fov-ot hol lehet állítani ? Ha lehet ... -
hát ez qva jó.
Imolában bímerezek, és nem bírtam ki hogy ne írjam...még akkor is ha minden H betünél megszólal a duda a játékban :DDD
Szal tudom hogy az eleje még, de nagyon jó.
pl. lehet felülkormányozni, és lassú az autó! ritka...
szal Bmw+Imola: pipa. -
Latod, en keszultem, ezert (sem) fizettem be szamlakat multhonap vegen:D -
Fox44 #4232 Az!:D
-
Fox44 #4231 Konzolos szimulátor...:DD -
55 uj hozzaszolas?! Csak nem, unnepnap van? :P