43023
  • swadawa senpai
    kerékvető semmi nálam se, csak néha ilyen langyos k*cs*g, neked megvan már az update és ugy játszod?
  • Alexease
    Mert nincs benne semmi ami DX11 lenne. Egyszeruen ma atalt DX11 compillerre, aztan ennyi.

De annyira nem erdekli az emberek gondja, nem vagyok egyedul, hogy beirta a topic-ba hogy nem, aztan letiltotta, torolte az egeszet. Le van zarva.

Nem lazadok, mert jogos, oda volt irva. Csak genyosag, mert kenyelmesen meg lehetne oldani. A CARS-nal is megoldottak, hogy DX9-en (!) is menjen, pedig az egy szammal komolyabb grafikai engine.
  • oneal1
    bakker:S

akkor gondolom lesz gép upgrade majd
  • Ginger17
    Akkor miért indult el tegnap este?
    Ez mekkora szivacsmá'...
  • Totti5
    Elsőre az FFB nálam sem jó. Fanatec CSR. Kerékvető semmi, kb ugyan az mint Lacnak.
  • b-type
    ááá.. :(
    nagyon sajnálom.
  • oneal1
    látom mennyire borzalmas:D:D
  • Alexease
    Kunos azt irta: NEM ;) Igazabol jogos, odairta a minimumot, bar a TP alapjan cumi, es az is hogy nem emeltek ki most a Steam-es verzional, de hat ez van:)

Uninstall:P
  • b-type
    :(
    Nem tudom nálatok Laccoo-val mi lehet, nálam cefet jó, a KTM-t nyüstölöm most és már fáj a vállam :))
  • Tomsteel

Semi-slick

Srácok ez borzalmas, full mást csinál a kormány mint kéne.
  • Szabi #4459
    én eddig 6600ért találtam a legolcsóbb kulcsot, szóval kíváncsian várom, hogy mit találtál :D

szerk: ja, hogy ráadásul magyar sráctól van a kulcs
  • SirAlo
    Megvettem Az Assetto-t 5200 FT-ert :) Akit erdekel ennyiert az irjon privatba:)
  • bardocz
    Vallelunga mennyire király pálya, 458-assal mentem rajta, már az első két kanyar valami istenkirály. Ha nem lennék béna, driftelni is jókat lehetne itt.
  • b-type
    felvettem a pálya hőfokát a max 36° fokra
    állítottam terpesztést guminyomást aero-t, de a legtöbbet sztem a pályahő hozta :)
  • Ginger17
  • lac coo
    Igen, ez az .
  • Fehercsoki
    Szedd le a warezt, addig is tudsz játszani.
  • raczger
    Grat, az már jó idő, kb mit seteltél hozzá?
  • Ginger17
    http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_11_9_dt9psu0sya.jpg
  • Ginger17

Ez lehet az?
  • Norbi1990
    Alap settel pattog a hátulja nagyon ha rázóköveket rendesen használod, kigyorsításon számít eléggé.
  • Ginger17
    Nem tudom Norbi... nekem nem ír ki semmit, de gondolom ezt csinálja a Steam magától. Mondjuk nem ártott volna egy verziószámot belökni valahova a progiba, hogx ez most a v0.1.0002 vagy ilyesmi.
  • b-type
    amit lehet, ...sokat nem :))
    de pont jó is ez így, nagyon jó alapbeállításon is.
    ahogy nézem a híreket lesz itt még nagyobb dolog is, pedig már így is qva jó sztem.
    ...bár persze ideje lenne megnézni a többi kocsit is :)...a KTM sem tűnik rossznak, bár ahhoz is jöhetne egy jobb pályagumi
  • Norbi1990
    Egyébként ezután a frissítés után, lassabban tölt be a játék nekem.
  • lac coo
    De valamit írt már valaki kunostól ? Meg mondjuk ezért is volt a TP. szerintem ez így elég szívatás lenne ...
  • Norbi1990
    Automatikusan frissíti nekem. Ha megnyitod a steamet és bemész a könyvtáradba alul írja, hogy "1 item downloaded" vagy valami ilyesmi.
  • Alexease
    Ebben semmi DX11 nincs, max azt a forditot hasznalja:)
    Amugy hivatalosan megteheti, hogy beszivasson, mert a minimumnak oda volt irva, hogy nVidia 460 :)
    De legalabb 1 napig hasznaltam:D
  • Szabi #4442
    "dynamic simulation of the tyre rubber deposited on track"

• Ginger17
    "Always keep this game up to date" - mondjuk ez be van kapcsolva.
  • Ginger17
    Na ok, de ezt most felrakta a steam automatikusan? Nem is láttam, hogy töltene bármit is.
  • Norbi1990
    Setupoltál?
    Nekem 13.1 a legjobbam alap settel semislick gumival.
  • lac coo
    Hat ja, az eleg szivatas, ha egy napig megy mig mwgveszed aztan off......De remeljuk visszallitja, nem olyan hatalmas grafika ez......
  • Alexease
    Dehogy megy:) De szerencsere van mas is, akinek ilyesmi kartyaja van, azoknak sem megy:P Ha komolyan gondolta Kunos, hogy 1 nap utan all at fix DX11-re, akkor kellemes szivatas volt:DD

De remelem valami bug vagy gyorsban forditotta a progit, es kimaradt valami. Toroltem a 43-as compillert, a Steam gyorsban update-elt, es mar a 46-osat tette fel;) Valami aomalia biztos van.
  • swadawa senpai
    aha, igy van beállitva, de ha rázó kört érek imolába semmi, bármivel, ferrarival, stb, de maggioneba mar mas jobb, bar ott is van mikor nem érzek semmit :(
  • lac coo
    Na mi van ? Megy ???
  • lac coo
    CTRL+A az az abs, CTRL+ T az meg a kipörgésgátló... Csak ezzel lehet kikapcsolni , és csak mikor már a pályán vagy ...
  • bardocz
    Lévén, hogy más autóban más a kormány áttétel.
  • lac coo
    Még csak itt tartasz ??? Én már legalább körbeértem ! :DDD
  • b-type
    persze hogy ki, most itt tartok:

• lac coo
    Jah ,ez ilyen, némelyik nekem is túl érzékeny, alig kell picit mozgatni egész pályán ...