43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
ha a világ vége is jó (17. kerület), én szívesen látlak! (csak DP-m van a 1070en, miniDP nincs) -
Solt #39219 Urak,
Van valaki aki a III. kerület környékén lakik, lenne rám cirka 15 perce, és van olyan VGA-ja amin van mini displayport, vagy displayport kimenet? -
Kedd este kis Lotus 25-ös bolyozás.
Következő bandázós, bolyozó esténken a kis porszkáló Lotus 25-öst vesszük kezelés alá. Viszont a pályára tévedhet két traktor is. Safety car. Akinek a régi járgány nemjönne be, mankónak, ott lesz két SUV, sok lúd hátha disznót győz alapon. Lássuk ki a főtroll, de maradjon minden sportszerű! Pálya a rövidített BrandsHatch Indy változata lesz. Gyertek!
http://gtr-masters.hu/tema/6091 -
http://www.kephost.com/ ;) -
töltsd fel máshova és szúrd be a képet... -
Árához képest jó is lehet. -
AssettoDriftER #39214 Töltenék fel egy képet a poén kedvéért a 3 monitoros rendszerről ami kezd összeállni, de a képfeltöltési korlát 35Kbyte.
Hahó, 2016van gecc!
-
Ezrk teljesen jok, csak nekem passziv kellene.
DE ma elohoztam pincebol a megmaradt regi cuccot, van vagy 20 db 16 centis melykozep, 5 magassugarzo, van 5 darab allithato hangvalto, mar csak doboz kell hozza, meg nemi akarat ...:) -
Ilyet használok, teljesen jó. Hugomnak is ezt fog kapni jézuskától, mert amin most hallgat zenét, attól fáj a fejem :D -
Jackal #39211 Régen a Geniusnak voltak viszonylag szépen szóló szgép hangfalai, fa dobozzal. Talán ez az: link
De inkább vegyél rendeset, ha van erősítő, meg keret rá (60-80e).
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.12.11. 16:05:43 -
Tyuki80 #39210 Kicsit ránéztem Neked!A jófogáson millió van eladó.Csak be kell lőnöd mennyit akarsz rá költeni! -
Ilyen 10 X 10-es nekem is van, annal azert jobb kellene :)
Polchangfal amit regen a szekreny tetejere tettunk ! :))
De oocsot nem kapni, horror ara van .....
Valszeg osszedobok egy parat, evek ota all a a szekrenyben a hangfalcucc, csak lusta vagyok szivni vele, meg a csillapitovattaba belekoltoztek az egerek a pinceben ....:)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.12.10. 22:11:28 -
Tyuki80 #39208 Volt egy noname 2.1 es hangfalszettem a géphez,(nem szólt rosszul)csak a mélynyomónál a kapcsoló kontaktos lett és összehányta magát.A két kicsi hangfalam az megvan.Ez tényleg kicsi,olyan kb 10*10 cm-es.Ha kell,egy barna sörért a tied! -
Mit jelent a polchangfal? ~10×15cm es lapos, fekete/barna, kabel nelkuli? Mi az olcso 1-2000Ft vagy 10-20000Ft ?:)) -
Off.
Hol tudnek kis ketutas polchanfalat venni, sehol nem talalok, nagyon dragakat, vagy 5.0, 5.1 szetben.
Nem kellene draga, sot olcso legyen... -
Ma volt kint a pályán egy Audi quattro s1, külsőleg elnézve a vezetését nem egyszerű vas. -
Én is mindig meglepódök, nem tudom mifene történt ez alatt a másfél év alatt amíg nem használtam.
..és hozzáteszem, Nord szerveren volt olyan hogy én voltam a leghülyébb, nem okoztam semmit, csak nagyon hülye helyen előztem...még pár km-n ezen ettem magam. :)
Persze nyitott sima public szerveren nincs garancia semmire. -
Altalaban vannak mindig, de nagyon "szetszort" a mezony.
Most is ~1600-an vannak, de ha kidobaljuk a password-os szervereket; a tobb oras, csak gyakorlo szervereket; azokat ahol 5-nel kevesebben vannak; a 3 kor alatti versenyeket; es az "ismeretlen/beszerezhetetlen" mod palyakat; akkor "nem sok" marad, de azert van nehany hasznalhato szerver;)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.12.09. 23:29:09 -
Azért elég sok ember van publicon így péntek este is, meglepett
-
kovi166 #39201 Pedig amikor volt a Seat bajnokság voltak rajta bőven!
http://maszim.hu/forum/viewtopic.php?f=50&t=2170#p72184
És még jó csaták is voltak!
Igaz volt egy két okos de hol nincs! :-)
Sajnos Csak RFactorom meg Assettom van. -
raceroom gtr-masters wtcc, másról nem tudok (nem csoda, mert utálom a FWD-ot mint sokan mások
)
-
kovi166 #39199 Sziasztok.
Nem tud valaki egy jó kis FWD ligát.
Bohockodnék egy kicsit.
Tele a puttony a hátulhajtóssal. :-) -
Hasonlóan a Pagani Huayra-hoz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
nosztalgia :)
-
Download A Brand New Version Of RSR Formula 3 for Assetto Corsa
-
Jah, jó ötlet, akkor és ott termel leszorítóerőt amikor kell.... -
Így videón nézve sokkal menőbb, mint gondoltam. -
Jah, közben megtaláltam mi ez ... -
Így hirtelen ránézve féktávon ahogy emelkedik a segge, a szárny meredekebb állású lesz. -
-
Ezmiez? Aris nagyon örül neki, hogy működik de mi ez, Valami felfüggesztés által mozgatott szárny...? :))
-
AssettoDriftER #39189 Debrecenből 
R4-re járnak a Ladás cimbik trainingezni.
Meg hébe hóba motorral is oda jártam ki vergődni.
-
Deeee 
Csak nem a keleti régióból jöttél te is ide?
-
AssettoDriftER #39187 Ez véletlenül nem a kabai placcon volt?
A "E36_Practice_Onboard" pedig a szoboszló felöli R4-en?
-
Hali!
Ritkán írok mostanában ide, de gondoltam megosztom veletek életem első drift próbálkozását, ami nem live for speed vagy assetto. Aznap vezettem először az autót és aznap volt alkalmam először padlózni is egy hátsó kerekest. Leszámítva a havat...az más tészta, abban már volt tapasztalat.
M50B20 amúgy hegesztett rövid difivel. :D
A barátom nem mert beállni a placc közepére, félt hogy elütöm. Rendeltem fejpántot a go-pronak, később lesz normális felvétel is ha érdekel valakit szívesen közzé teszem. -
szétlöktem a verzuszt
..azaz valami hülye beszabadult a Mitsu vs. Subaru mókára és elcseszett felfutó áttétellel elbarmolta a mókát.
-
croatianus #39184 911 rsr 3.0 ugyan inkább pályaautó, és rallyra jobbára a '72-es elődjét, meg egyéb, harmatosabb verziókat használtak, de azért előfordul, legalábbis manapság:
A GT3 RS-ből is inkább a pár évvel ezelőttiekkel veretik, de valószínűleg csak, mert a 2016-os még nagyon új:
A többi komment nélkül:
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2016.12.05. 01:11:21 -
egyik sem. de a Quattro az közel áll nálam, de igazad van pongyola megfogalmazás volt. -
GPx8 #39182 Melyik rali autó a gyáriak közül? Szerintem egyik sem. -
sok midnen lehet, de a vetült fény pl. nem :( Pedig egy jó éjszakai rally zsivány lenne.
A legjobb az egészben hogy sok rally autót kipróbáltam, de a gyáriakon kívül ez a Polo a legjobb, és ebből sem a legújabb verziót használom, mert egy hangyafsznyit bütyköltem ezen is, ezért is van ez a barkács hang. De ezzel már nagyon jól elvagyok rally feeling-re, sima aszfaltra meg bőven van választék.