43023
  • Alexease
    Frog-fridge :)
  • Alexease
    Sorry, szar a gepem:DDD
  • precise
  • Fox44
    Thx, nem láttam jól.:))
  • Alexease
    Teny, hogy Coca-Cola-nak nez ki, de ez 1966-os plakat. Elol az "uj" logo van, oldalt a "regi".
  • lac coo
    Szemben meg a coca :)))) Nagy harc volt a reklám felületekért, úgy látszik :)))
  • Alexease
    http://www.chosi.org/bottles/pepsi/pepsi_5.jpg
  • oneal1
    az első pepsi
  • lac coo
    Pepsi Cola :DDD
  • Fox44
    Milyen itóka az a kép jobboldalán (az üveg)?
  • Alexease
    De valoban brutal lett az FFB. Nekem az elozo patch kimaradt (:P), es most durvan erezni a valtozast. Nalam alapbol is jo volt, de fel kellett huzni 100% fole, de most valszeg vissza kell venni, mert meg a GT2-ben is eleg kemeny kozepen, a formulaban valszeg megemeli az asztalt, es lerazza a monitort a foldre;)
  • Alexease
    Ez reggel 9:00. Amugy meg az "osregi nem tamogatott kartyam", ahogy Kunos irta:)
  • Alexease
    Vagy alitsd at a napszakot, oda ahol eppen jo;)
    Amug ymas palyan nem lattam ilyen eros fenyesseget, csak itt monzaban, talan majd allitanak rajta.

• Fox44
    Még jó! Kifizettek több mint 10000 Ft és nem tudták használni.
  • bardocz
    Vagy kikapcsolom majd a hdr-t, és kipróbálom úgy. TP-ben nem is használtam asszem.
  • lac coo
    Túl sok a sötét rész a képen és túlexponálja a hdr .....
    TP ben billel lehetett állítani, most sajnos nincs benne .... Esetleg a photomod appot kapcsold be, és ott vedd lejjebb ...
  • bardocz
    Ja amúgy ezt a párosítást próbáljátok ki, veszett jó móka. Két helyen kell csak fékezni, végig padlógáz az alap beállítás.
  • bardocz

Csak szerintem nem így kéne kinéznie?
  • lac coo
  • Alexease
    Kunos gyors volt, vagy piszkalta a csoret vagy sokan panaszkodtak vagy megijedt, de megcsinalta hogy megis menjen DX10-en:)
    Hogy hany patchben/updateben lesz benne, nem tudom, de legalabb most mukodik:P
  • oneal1
    custom-re tedd a szintet és úgy vagy pedig pro-ra egyből
  • Gabisan666 #4528
    Hogy lehet kikapcsolni a racing line-t?
  • oneal1
    kiváncsi volnék, hogy mondjuk 15 autó mellett mi a pontos gépigény:)

fps-t még nem mértem
    i5 4670
    radeon 7950 3gb

hasít mint kés a vajban maxon, majd holnap rámérek fraps-el
  • raczger
    http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?attachments/shelby-cobra-test45-jpg.630/
  • raczger
    A fórumot böngészve várhatunk igazán komoly, igényes modokat, itt az egyik készülő autóról egy renderelt kép:
  • bardocz
    i5 2500k+ HD7870, és vsync, semmi ingadozás. És még nem húztam maxra.
  • neilszab
    Sziasztok!

Megvettem én is, egyelőre még próbálgatom, de idő kell hozzá az biztos! :)

Ami talán hasznos infó az érdeklődőknek, hogy elsősorban a VGA-ra érzékeny a Corsa, a procim egy ősrégi Athlon X2 250, azt hiába húzom, viszont Radeon HD7870 feltekerést megérzi (szinte azonos százalékban), pedig ez egy erősen poci limites config. FULL HD-ban 1 monitorral a fenti konfiggal én bőven 100 FPS fölött vagyok közepes beállítással.

Multi még nincs, mindenesetre kezdjünk el hozzá gyülekezni, itt a magyar Steam csoport:

http://steamcommunity.com/groups/assettocorsahungary/

• Toby0501
    A gloval device settingsnél pipáld ki az "Allow game to adjust settings" jelölőnégyzetet, hátha. Vagy ha ki van pipálva, vedd ki a pipát.
  • lac coo
    Mindent! :)
  • swadawa senpai
    ésazt véletlen nem tod mit nyomkodtál? :) :(
  • lac coo
    Töröltem a profilokat a driverben, meg ott nyomkodtam valamit és jobb lett. Patch után meg még jobb .
  • Norbi1990
    Felraktam még egy köröm. Nagyon tetszik ez a KTM :)
  • swadawa senpai
    na, ezt nem értem, én nem értem ezt a kunost, tp-be minden jó, olyan hogy majd megszólal, eljön az "elvileg" csiszoltabb jobb beta, és egy nagy fos, nem hiszem el ezt,
    remélem update megfogja oldani,

volt itt valaki akinek ugyanugy ez volt még 200%-os ffb-vel is, de már jó, veled mitörtént?
  • SirAlo
    g27
  • swadawa senpai
    és neked nem is volt bajod vele?
    kormányod?
    ÉN se értem, és idegesitő, volt egy videó, amin g25-el játszottak még régebben, az alapján gondoltam fasza lesz, kunos: nánj
  • SirAlo
    Nem tudom nektek hogy gyenge az FFB meg nincs razoko effekt, de nalam annal inkabb van :D epp silverstoneba probalgattam a KTM-et, jatekba 40 az FFB ha jol emlekszek driverbe meg 105% , es van rendesen FFB
  • Screenracer #4513
    Csak a kezeket lehet kikapcsolni és a kormányt mozdulatlanná tenni. A Video beállításban a view résznél.
  • precise
    kormányt kilehet valahogy kapcsolni? Mármint hogy nelátszódjon a játékban.
  • swadawa senpai
    dupla post, bocs, azt kérdezném, akinek volt ilyen gondja, update után megoldódott e?
  • Screenracer #4510
    Vallelunga-ban próbáld, nálam ott egész jó volt.