43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Fox44 #4670 Honnan tudod?:) Dokumentum esetleg?
"egyéb helyről"? -
a steam-es árak fele a valve zsebébe kerül.. :D
minden kulcs hivatalos, nincs kulcsgenerátor vagy akármi, ezek nagykerből/egyéb helyről kerülnek ki és nem fogyasztói/bolti áron árulják...
a 11k felét Gabe bácsi kapja, a bolti áraknál meg a nyomdászok/bolt/szállítók stb. -
Fox44 #4668 De legalább valami befolyik. Ezeknél már nem vagyok biztos. -
Szerintem a 11k sem hozzá folyik be, csak egy része... Ezek valószínűleg azért olcsóbbak, mert kevesebb emberen keresztül jutnak el a vásárlóhoz, kisebb rajta a haszon. -
nincs .
-
Fox44 #4665 Ezek nem hozzá folynak be(Kunos), nem? gamekeys4all: 22.40 euro ~ 6 644 Ft
egy magyar sráctól: 5200 ft -
Olyan nekem is van egy, ha kell valakinek ajandekba:) -
vSync nincs bekapcsolva?:) -
F1 2012 nem kell ,ajándékba ? :))) Steames, eredeti legális . -
Nálam semmi plusz fps-t nem hoz a fű meg egyéb object kikapcsolása . -

-
ha utalod a steam-es árat, veszek neked kulcsot amit beaktiválhatsz steam-re 
steam: 34,99 euro ~10 379 Ft
gamekeys4all: 22.40 euro ~ 6 644 Ft
egy magyar sráctól: 5200 ft
-
Remélem találok valakit aki miután átutaltam az árát megveszi nekem... -
Igen. -
5 a sok fű ?
Pukkandúr én megvenném ,de igazából nekem számlám sincs csak asszonynak :))) -
c:/Users/TE_NEVED/Documents/Assetto Corsa/cfg/video.ini
WORLD_DETAIL=5 ; 0 to 5 -
Elneveztem 2.0-nak, es feltoltam a tobbi kozo, thx!
AC Files -
Es hol lehet kiloni a.fuvet, engem nagyon nem erdekel..... -
Megneztem a World Detail beallitast, emnnyit szamit (meg nem lehet menubol allitani).
Az autoban ulve, igazabol csak a 3D-s fivon latszik (sok, keves, nulla), a tavoli dolgok lenyegtelenek, nem latszik (persze, aki photomode-ra akarja hasznalni, annak az is szamit;P).
Max-on 75fps, aztan keves fuvel 85fps, nulla fuvel 100fps:D
Ha beleszamolom hogy nagyobb felbontason vagyok a szokasosnal, nagyobb arnyekolason, es meg a tukrozodes is be van kacsolva LOW-ra, talan meg AI-val is boen jo lesz, az unsupported kartyamon:D -
Kicsit frissítettem a még TP-hez írt drift appot, innen szedhetitek:
http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/app-drift-points.419/#post-13317
-
Ha átutalom az árát megvennéd nekem? -
Nincs a választható kártyák közt a Maestro. Az előbb elírtam, nem mastercardom van, hanem maestro. -
Már néztem, de az a baj, hogy ha a paypal-t választom nem jön be az a rész ahol az egyenlegemről tudnék fizetni, mindenáron a bankárya beállítást erőltetné:-( -
Hogyhogy nem tudsz vele? -
En segitenek, mar masnak is vettem ezt azt, de most ezt a lecsalt kozoskoltsegbol es T-Home csekk arabol vettem, nincs tobb keret:)))
Lacc is biztos segitene, de o meg rohangalt mint pok a falon, mert tok ures volt a szamlaja:DDDDDDD
Magyarorszag, en igy szeretlek! :D -
A mostani patch-ben mar alapban visszarakta:)
Meg mindig jobb, mintha a megjelenes utan 2 honappal adna valami eletjelet;DDD
Gondolom igy hogy SEA es olcsobb, kenytelen megnyomni, hogy minnel elobb lehessen jobb, szebb, bugmentesebb es kesz, hog megjelenjen veglegesben, teljes aron.
Remelem, most hetekig ez a tempo marad, es ilyen lendulettel jon az AI, Online es a tobbi tartalom is:P -
Timbu #4644
A PayPal-t is kipróbálhatod. Azt is elfogadja a Steam és elvileg nem kell hozzá bankkártya, mert belföldi utalással is fel lehet tölteni. (Bár nekem nemrég több hónap után elkezdett erősködni, hogy márpedig adjam meg a bankkártya számomat.)
-
Esetleg innen valaki nem tudna segíteni? Átutalnám a pénzt egy megadott számlára és ha jól olvastam meg lehet venni "ajándéknak" is, így gondolom utána letölthetném. -
Ahelyett, hogy heverészne így vasárnap ! :DDD -
Fox44 #4641 A folytonos update az egyik legjobb warez elleni módszer.:D -
Valakit megkérsz, hogy vegye meg . -
Én visszaraktam 333-ra, sokkal jobb, részletesebb ... -
mastercarddal sajnos nem... -
Megint tolt egy update-et, ugy nez ki "kiprobalja" a kitargyalt FFB-szamitast, vissza is tete 333Hz-re;DDDD
Hatarozott egy fejleszto, de legalabb meg lehet gyozni:)
Ez az en szerencsem is!!!! :D Kunos The King! :P
Early Access 0.1.2
- Improved Force Feedback by removing redundant traffic
- Default FF rate is back to maximum
- Fixed autoclutch not fast enough to act as antistall when stopping the car in first gear
- Fixed problem when loading replays
- Added a change log :) -
Fox44 #4636 Lehet, a sok tekergetéstől férfivá érett...
-
szerintem ma már mindegyikkel lehet .... -
Üdv! Ha nincs olyan bankkártyám amivel online lehetne fizetni akkor így jártam? -
nincs . most jó, bár erősebbre kell raknom mint sokaknak de az mindegy . -
Fox44 #4632 :D Na, mivan?:) Megjavult az FFB? Lyuk már nincs? -
Akkor hajrá :)))