43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Debilon #4710 nem kell átírni semmit sem, a patch automatikusan a megfelelő beállítást használja.. -
Lattam leirast is hogy ini-be at kell irni dolgokat es akkor megy DX10en, van valami elonye nekem ezt atirni? -
Amugy allitolag csak DX11 kartyaval kellene mukodjon a jatek, nekem HD 4830 van ami DX 10.1es , viszont siman megy vele a jatek -
Screenracer #4707 Ez tök jó. Pont tegnap írtam, hogy marha jó a játék, azóta jött már rá 4-5 patch. Hát basszus! Még jobb lett.
-
Pontosan ezt akartam írni! :) -
Tudnátok tolni valami kellemes HDR beállítást? Akár merre tekerem, csak rosszabb lesz: vagy sötét, vagy homályos...
-
swadawa senpai #4704 nézd a sisakot hogy rezeg mikor rámegy :) -
-
En is tole vettem, es megbizhato -
-
tilos itt reklámozni őt.. :D
de ha a játék nevét és az összeget egy google keresésbe írod be....... :) -
5200ért simán megvásárolnám, de mi az, hogy egy magyar sráctól ? -
Max graffal kis állítgatással simán lehet olyant mint CARS-ban van :))))
Ez nem a max ...:) -
-
-
Fox44 #4695 AI-t és/vagy online-t, jó lenne, ha karácsony elött, vagy még ebben az évben beletenné.) -
E30-as idődből kiindulva én 42-őt mondok, most mentem egy 45,2-t setupolás nélkül. -
Szep mezony, lenne, ha mukodne:D
-
sajna csak holnap, aludnom kell, éjjel meló. :( -
endy papp #4691 Nem mert a pipával engedélyezed ,mint mindent a játékban-okban.
Nekem a TP nél sem volt bepipálva mert fps nyertem vele.....és nem volt annyival rosszabb,ennél meg még nem tudom milye..... -
Próbáld Monzában. Zseniális. -
Aztaqva ez a GT2 Bömös mekkora..
elég részletes setup van hozzá, szal a franc tudja mire jó, de holnap meló után betöröm 1:45-re Imola-ban, Ezzel is uaz mint az E30-l minél keményebben mész annál jobb, zseniális. -
Amit írtam, hogy az pitben lévő telemetria rosszul mutatja a sebességi fokozatot, a köv patchban javítva lesz. Hozzájárultam a játék fejlesztéséhez
-
Ja, utána én is olvastam. Érdekes dolog ez. -
Szerintem Imolaba elobe se raz a razoko , itt nagy sebesseggel ramegy es meg se rezdul a kamera
-
Amugy erdekes ez a HDR, ha bepipalom hogy Disable HDR akkor fenyes az aszfalt, ha leveszem a pipat akkor meg jobb, nem akkor kene legyen HDR amikor nincs bepipalva ? -
sztem inkább üt, de persze attól függ, versenyautóban nagyon merev a kasztni.
Ezekben a 'puha' kocsikban mint az E92 a játékban már tekeredik bőven...érezni is vezetés közben.
De a kasztni mozgása nem befolyásolhatja a kormányzás pontosságát.
Egyébként van rázókő a játékban ami ráz...egy ilyen rácsos izé valamelyik pályán...rámész és megráz meg rázóhangja van.
De ezek a sima hurkák csak eldobnak, meg odavernek a kasztninak. :) -
Az nem lehet hogy olyan razoko van a palyan ami simabb ? Vagyis olyasmi mintha sima aszfalt lenne csak lefestve -
precise #4682 De az nem kamu. A kormányon kamu, de ha mondjuk az ülésed ráz az már nem mert a kasztni az berezonál a rázókövön. -
Mondjuk a hangja az eleg gaz, lehetne hangosabb meg jobb, az azert sokat dobna az erzesen :) -
Neki kamu razoko effekt kell, olyan ami az rF1 es tarsaiban van: tukor sima aszfalt, piros-feher felfestes, es brutal rangatja a kormanytr jobbra-balra, elhuz valamelyik iranyba, es sebessegtol fuggetlenul szol a kerekveto hang (minden tipuson ugyanaz):)
De lehet hogy cockpithez kell vagy valami ilyesmi... -
Szereti, ha rázza valami... akkor is, ha nincs ott semmi. -
Ezt en sem ertem, hogyan mukodik. Ha a Steam 35EUR-ert adja, a Steam-nek van folyamatos koltsege az egesszel, ki valik meg bo 10EUR-tol hogy olcsobban adjak?! Kunosek biztos nem;) A Steam meg miert?!
Igazabol mindegy, en maradok a Steam-nel. Es mivel ezek az oldalok tiszta web cimen uzemelnek, mar reg becsuktak volna oket ha valami kamu lenne.
Lehet hogy valami reklamozos, promocios, email es egyeb adatgyujtogetos dolgoggal van osszekombinalva, azert adjak olcsobban: a Steam-tol megveszik 35EUR-ert, oda csaljak az embereket ~22EUR-ert, de a megadott adatokkal es infoval uzletelgetnek itt-ott (volt aki vegigolvasta az 1pontos tobb oldalas szerzodesi feltetelek reszt?). -
Ott van boven, imolaban nem igen..... -
Igazabol tuti jo ez, csak hozzaszoktam mar hogy raz mindegyik :)))
De tuti raz itt is ami reces, mert valoban van, hogy a betonhibakat is jelzi az ffb.Imolaban is van a celegyenesben egy kis szintkulonbseg, ott isszepen ugrik egyet. Meg azt imadom, ahogy a teljes, felkor szeru kerekveton keresztul megy a kerek, azt teljesen jol adja vissza, erezni, hogy ives.... -
nekem van razoko effekt, silverstoneba tuti van, ott probaltam leginkabb eddig -
De minek neked kamu razoko effekt?!:) -
precise #4673 Akkor ha nem lesz FFB-ben kamu rázókő effekt, akkor valahogy csak megkéne ezt oldani. Van pl az D-box cumó . Vagy valami megoldás csak kéne. -
De ez tudtommal onli steam...hogy kaphat ebbol mas is ? En ezt sose ertettem.....Ha steam adja, kezeli, aktivalja a kodot hogy lehet olcsobb, miert lenne ez jo neki..... -
acs.exe hibára tudtok valamit?