43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Wheel rate meg height dolog mit csinál? Ahhoz nem ír semmi helpet nálam. -
Hát mondjuk a public-on tuti engedélyezve lesz minden. :)
De éles bajnokiban hogy nézne már ki hogy TC meg ABS? Nagyon nem szeretném... Most sincs olyanunk. :P -
Solt #4910 Nem attól szimulátor valami, hogy kezelhetetlen! :)
Bízom benne, hogy többségben olyan szerverek lesznek, amik segítség nélkül mennek. -
-
Hát én nyomhattam mint süket az ólajtót. :D
Amúgy a Ferkán próbáltam a TC-t és ABS-t tényleg frankón csúszott, mászott, közben szépen fogható volt, na de nem hiszem hogy mi szimesek ehhez vagyunk szokva. :)
Szerintetek az autóban lévő helpeket majd a szeró beállításban ki lehet kapcsolni? -
Sziasztok!
Megvásároltam én is a játékot,eddig nagyon tetszik.Várom már a teljes verziót :)
Hoztam is egy köridőt,amit kb 15 kör alatt értem el.Segítségekből ABS,és automata kuplung volt bekapcsolva.
-
Solt #4906 Nekem a vándorló gurulós székem a kihívás! :DD
#4903: Én sem... minden ki van kapcsolva, csak azt használom amit az autó egyébként is tud a valóságban! :) Eléggé ideiglenes helyen vannak a cuccaim, ezért inkább azokat a verdákat nyúzom most, amihez a valóságban sem kell kuplung és H váltó! :)
#4904: Nem csupán a kihívás a lényeg, hanem a valósághűség is. Ha gyárilag van benne TC meg ABS miért ne lehetne használni? :) Messze van ez attól, hogy emiatt a "pedálok tövig" effektus lépne elő! :) -
GPx8 #4905 Ha utcai autóról beszélünk, akkor "legális" az ABS, azt igazából sem lehet többnyire kikapcsolni. -
De ABS-el meg TC-vel hol a kihívás? :D Csak taposom a pedálokat tövig oszt jóvan?! Erre ott a Simbin. :D
Pont ez a jó az AC-ben hogy még egy fékezés is kihívás! Így van ez élőben is. :) -
ja, semmit.
én spec automata kuplungot sem, nem kéri a játék. A Lotus is egyenlőre elvan gázfröccsös visszaváltással, majd ha jobban ki lesz dolgozva a mechanikai sérülés, akkor gondolom vége a jó világnak. :)
Jelenleg gázos fék az egyenes féktávokhoz, és gázfröccsel visszaváltás mindenhol máshol... -
Én nehezítésként a 10 éves Momo forcommal tolom mert nincs más:DDDDD +1 sec:D -
Solt #4901 Szimulátor topik... alap tétel, hogy segítségek nélkül mennek a júzerek! (pontosabban max csak azt használjuk ami gyárilag benne van az autóban)
Ha nem így lenne, gondolom jeleznék... (legalábbis remélem) -
Meg mikor időt írtok, akkor is illene leírni hogyan, milyen helpekkel készült. :) -
Ti nem kapcsoljátok ki a segítségeket? :O
Akartam már régebben is mondani hogy a videóba tegyétek be a pedálmozgást is, abból kiderül milyen helpekkel mentek. -
Mentem vele most ott is, hogy ismerkedjünk :)
Ott 1:29
Már kezdünk jóba lenni:
Monza:1:29.8
Imola:1:49.2
Magione:1:15.1
A fékkel nem tudok mit csinálni az ilyen, nagyon odafigyelős, a difi-t Magione-n elég jól ki lehet próbálgatni. -
Itt lesz a Ghost car-om, hátha tudod használni.
Dokumentumokban van. -
még nem mentem, de tervezem, csak monzában nyomtam vele -
Nincs még, nálam a save replay gomb egyelőre sötét itt ezen a képernyőn, ahol az időt mutatja. Jó lenne rájönni, hogy miért, nem vágom még pontosan, hogy mit-merre lehet állítani. -
Az kemeny, videod nincs?:D -
Pont nemrég írták twitteren, hogy a "végleges" verzióig, tehát a teljes béta periódus alatt. -
antiqueA #4890 Meddig lesz ez az "elővételi" akció? -
Bocsi. 
Túlfékeztem az utolsó előttit, 54 eleje benne lesz gyári beállítással, semi-slicken. -
HDR nelkul is fenyes az aszfalt nalam, ezen lehet javitni valahogy?
-
Imola-ban mi a jó idő a szivarral, ki mit megy?
-
Hamarosan lessz video is:)
-
Minek húzod le? Automatikusan megcsinálja a progi. Hiába 900 fok - hagyd úgy - addig fogod csak tudni tekerni ameddig a valóságban van. -
Kormanyzarat amugy nem lehet allitni a jatekba? Vagy ha lehet milyen nevvel van ? Probaltam a forma1-es autot, gondoltam lehuzom 900 fokrol 450-re mert csak forma1-es auto, de allati erzekeny lett igy a kormany -
Az ini-ben állítottad át?
Utána már nem szabad nyúlni a progiban a csúszkához, mert "lenullázza". -
egy pillanatra megilyedtem, hogy ez imolai idő:D
Jó amúgy ez a Vallelugna? még nem próbáltam -
Köszi ez jól esett, de nem hinném, hogy a 900H-s köreim mérvadóak lennének. :)
Néhány kör után itt járok az említett kombón:
Ennél 720-pillangó ugyebár. -
Tehetnél fel te is videót, de legalább egy-két köridőt, hogy tudjunk mihez viszonyítani :) -
Gratula Gergő, szép kör lett.
Én 458-cal köröztem itt, zseniális pálya. (autó is az) -
precise #4878 Olasz a fejlesztője. Stefano "Kunos" Casillo
-
Nem könnyű, nem sokszor sikerült rendesen bevennem a KTM-el:) -
Szintén ATI. -
ATI kártyán se engedi egyszerre a kettőt. -
Nálam is kiütik egymást az AASAMLES és a FXAA. -
Leírom hátha kínlódik valaki hasonló buggal nVidia kártyán(?).
Nálam az AASAMLES és a FXAA nem állítható egyszerre. Kiütik egymást (vagy micsoda). A video.ini viszont engedi bántani egyszerre a kettőt, ergo, ha valakinek hiányzik a még durvább "bemosás" a HDR mellé, az tekergesse az INI fájlban. Nálam megoldotta azt a kérdést, hogy az AAS-t (a TP-vel ellentétben) nem engedte csak 4-ig tekerni és így eltűntek a pixelek. Végre. (Újabb -20fps, de fő a látvány... ugye
).
-
W aWaW Wah #4872 magyar* -
Úgy látom, nem csak nekem nem sikerül soha az a kanyar 52mp-nél :D