43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Hali! FPS-t ki lehet íratni a játékkal, vagy külső progi kell? Ma jutottam odáig, hogy kipróbáljam. A sebességérzetes meglátást én is osztom, ha meg lehet indokolni ha nem. Valóban nehéz reálisan felmérni a sebességet, így ezzel együtt sokszor a féktávokat is. Persze szokható a dolog, de szimulátorról lévén szó kicsit furcsa, hogy ahhoz kell hozzászokni, hogy jócskán eltér a valóságostól. Alig egy pályát és pár autót próbáltam, de számomra a Lotus Elise aránytalanul érzékenyebb visszaváltásra, és fékezésre a többi kipróbált autóhoz képet, amik, talán már túlságosan érzéketlenek ugyan ezen dolgokra és egyszerűen kordában tarthatók. -
GPx8 #5031 Miért nem írjátok meg a hivatalos fórumban ezeket az észrevételeket?
Nem sok értelme van itt sopánkodni... -
Hehe, tényleg :)))))) -
Vallelungán mi a legjobbatok?
-
Nekem amúgy az újabbik M3 -ról kapásból a régi promó GTR- ISI M3 játék jutott eszembe az volt hasonló .... ez meg azért elég szégyen :))
Fene tudja, talán az még jobb is :)
-
A játékbeli leírás alapján is, csak lehet nem kattintottam eleget, hogy kiüsse a szemem a különbség :D -
Ezt az Aristoltelist ki kell rúgni, hozta magával az ISI gumikat :)))) Régi NKP ...RIP ! -
Ha belegondolsz akkor ez elég egyszerű eldönteni, hogy ha lágyítod meg ha keményíted akkor mibe fog változni a rugózás :D -
Akkor jól sejtettem, meg éreztem, de időben nem vett el semmit. Köszi. Szerintem most végre majd megtanulom beállítani a kocsit, jó, hogy így kiírja mi mit jelent, kényelmesen. -
Pattogós útra lágyítani kell, akkor könnyebben rugózik az egész felfüggesztés. -
Magione hátsó részein a kis formula szeret pattogni. Kipróbáltam azt, hogy lejjebb vettem a gyors ki-be rugózást, aztán azt, hogy feljebb, és érzésre talán lejjebb venni jobb, kevésbé pattogós, de időben semmi különbség nincsen. Melyik lenne amúgy a helyes beállítás ilyen útra amúgy? Lengéscsillapítókkal sosem játszadoztam még érdemben. -
Ha csodálkozni akarsz akkor egy pillanatra rakd át az irányítást billre és pl az E30-at nyomkodd meg jobbra balra..... tudom hogy nem billel irányítod az autót nade ez olyan mintha nem lenne benne rugó.. -
Pont nem látszik a tapadás fogása. Csak az utána kis billegés. Az a baj, hogy más videó nincs, ahol határon próbálnak ezzel autózni. De billegés mindenképp van, bár nyílván ez kicsit el van túlozva AC-ben. De az atomstabiltól nagyon messze van, mégiscsak egy utcai futómű, ami pályára nem sokmindenre elég.
Például nézzétek meg ezt, ez egy M6, Winkler ment vele óvatosba, bőven nem határon és viszonylag egy lassabb tempójú részen (Hungaroring sikánja). Nagyon tudnak ezek billegni, ha a gyári gépet odaviszed. (saját fotó:D) -
Ez tényleg igaz.
-
Azt nézd meg mikor a drift után tapadást fog, ott látszik hogy atomstabil a kasztni ! Ne mondjátok már ...
AC-ben meg milyen cirkuszt lerendez ilyenkor !!!! -
Hat most vagy az en szemem rossz vagy nem tudom, de alig dol meg, ahogy azt kell, szinge gogartos erzes...... -
Vagy ha ezt forditva nezed, lehet itt eppen azert ilyen fura a rugozas, mert baj van a gumival, es valahogy tompitani kell a rossz tapadasvesztes- visszanyeres ertekeket...... -
Belső kamerát 2:01-nél figyeljétek, ez is mocorog rendesen jobbra-balra. -
Azt akartam ebbol kihozna, ha mar ilyen puha a futomu, a masodik rangatas utan mar nem tudna visszarakni a kasztnit, elfordulna ugy a kormany hogy atterhelodne a sulypont.Itt mintha ossza lenne kotve a kormany a rugokkal, neha ha kell ha nem billegeti magat jobbrol- ballra. Pedig 1,5 tonna...... -
Az egy dolog, hogy szerintem sokat tud billenni , ( csak nezzuk vegig akkorat dol oldalra mint amennyit bolint satufekre....), az ilyen, legfeljebb sokunknak nem hiteles az adott autohoz, de ahogybillen az a fura. Foleg, ha az ember megrangatja jobbra ballra, ekkora.tomehet, ilyen melyrol nincs az a futomu ami egy masodperc alatt it atdobal haromszor negyszer egyik oldalrol a masikra, mindenhol a foldig koppanva ......Ehez meg hozza jon a kisse billegest atado ffb (( ami vegul is nagyon jo, mert hat billeg azt adja at nagyon erezjetoen... ).Ahogy Alex is irta, van valami cifrasag meg a gatlokkal, visszarugozassal.......... -
Mivel még két utcai aszfalt is full más, nem hogy egy pályán. Pályán nagyobbat fog billenteni, mivel később csúszik meg a gumi, nagyobb lehet az oldalterhelés. -
endy papp #5011 Mindenki ezzel a pályával jön.
Mintha anélkül nem lehetne érezni és látni azt ami nyilvánvaló.....
De mint Laccoo is írta akinek így jó azzal sincs baj egészségére. -
Versenypályán voltál velük? Pálya aszfalt vs. közút (főleg az itthoni) nagyon nem ugyanaz. -
endy papp #5009 Erre csak annyit reagálnék hogy sok fajta kocsit és BMW is volt szerencsém kipróbálni de akkor se magyarázza be nekem senki hogy ennek így kell billegni és ekkorát ,de akinek jó így, hajóhintásan az csak hintázzon.
-
Lassítva még el lehet nézegetni ,rendes tempónál már viccesebb az egész :)) -
Igazából Aristotelés is ezt mondta kb : attól , hogy valakinek nem tetszik, nem tud jól menni vele, sokaknak még tetszik, úgyhogy jó ez :))))
Magyarul : leszarjuk ez van ! :) -
1:52-nél a Z4 gondolom egy b***tt nagy huplin ugratott át, ezért koppant fel a futómű. Én utcán egy 4 centit ültetett "vasaló" Swiftet hajtok, nyilván nem mérvadó, hiszen gyári lágy gátlók vannak alatta, de ezzel együtt is kőkemény sínautó. Tud szépet billenni, főleg mikor elvittem a Hringre és pl a sikánban teherváltáskor még a videón is látszik milyet billen.
-
endy papp #5005 Kérdés kinek mi jó a fizikában és mi fér bele....a furcsa jelzőbe. -
endy papp #5004 Ezt délután én is láttam ,be is akartam linkelni ....de megtörtént.
1:52-nél a legdurvább....
A valóság hoz nem sok köze van....sajna.
De azért ez is """szim""" vagy az lesz valamikor.....
Azt nem mondja valaki hogy grafikai bug... mert
Na van itt dolog rendesen kunoséknak....... -
Fizikával szerintem semmi baj nincs, utólag visszanézve teljesen rendben van, vezetés közben érződik furcsának pár dolog, de azt én az FFB számlájára írnám. -
Hotlap videóm.
Sok helyen elóvatoskodtam, de jó látni, hogy bírna többet is a set.
53 benne lesz. -
Szerintem is gagyin billeg:)) Konkrétan amikor először mentem az E30-al néztem hogy ez mi a faszom... mintha a kocsi közepe jobbra balra billegne 20 centit. -
Lassítva látni, hogy billeg :)
-
Picit setupoltam. -
Hú, ez érdekes, ezt egyébként érezni is, hogy nem túl direkt sem a visszajelzés, sem a lekövetés. -
Aris írt a gumikról:
"In AC tyres are doing "virtual distance". That means that if you go for example in a straight line at an average speed, the tyres wear out very very little. almost zero.
When tyres generate slipangle, slipration and temperature, then they start to add up virtual kms and of course the more virtual kms they add, the more they wear. So the more aggressive you drive, the more virtual Kms you do, the more you wear tyres."
The wear is not even linear, depending on the tyre compound. A soft tyre will give perfect grip for the first 3-4 laps maybe, and then wear out pretty fast.
A hard tyre will need some laps to start giving perfect grip, then go down a bit and stay stable for a much bigger time, before slowly worsening again.
And all in between situations for various compounds.
-
-
Hát gondom nincs csak kipróbáltam volna más FOV-ot, de az alap is kellemes, csak a kíváncsiság... :) -
Na itt a kör. Szerintem végig szabályos. a kuplungolást meg nem mutatja a replayben, de minden váltásnál csinálom. -
Nem biztos, nincs 3 monitorom:) De az AC forumon lattam, hogy 3 monitorral meg tobb gondjuk is van.