43023
  • Alexease
    A piszkalas elso lepese a BACKUP:D

hdr.ini:
    [HDR]
    HIGH_PASS_LEVEL=0.45
    BLOOM_BASE=1.0
    BLOOM_LEVEL=5.5
    BLUR_ITERATIONS=4

lighting.ini:
    [HDR]
    MIN_EXPOSURE=0.16
    MAX_EXPOSURE=0.55

• Ginger17
    .....szameg! Addig tekergettem az iniket, hogy már nem is tudom, hogy mi volt az alap. Legyen szíves valaki küldje el az eredeti hdr.ini fájlt! Előre is köszi!
  • Alexease
    Nekem is a 60-65 a jo (1 monitorra), afolott mar eleg torz. Az alap 40-es korrekt, de 1 monitorra keves:/
  • lac coo
  • Alexease
    Ezek az INI-k egyszeruen irhatok, 1-2-ot teszteltem, viszonylag jol lehet proramozni a menut, es uj beallitasokat felvenni. Ha veglegesebb lesz a program, valszeg csinalok egy Advanced menut, ahova minden letezo INI allitast beteszek kapcsolora, potira, gorgetore akarmire;D
  • lac coo
    azaz, megőrjít ez a gyenge sebbességérzet :)))De nem kell 90 elég a 65 is, ha kicsivel többet látok az útból ...
  • Alexease
    A APP-nal ahol allitod, van SAVE gomb, az ugy marad:)

Amugy a c:/Users/Alexease/Documents/Assetto Corsa/cfg/cars/ konyvtaron belul, autonkenti konyvtarba, a view.ini file-ba irkalja az adatokat.

Ha tul akarod allitani, mint amennyit az APP egged, azt csak itt (pl. kitolni a szelvedore a kamerat, 90-es FOV-val:DDDD).
  • lac coo
    Autó fülke kameráját hol tudnám piszkálni, hogy úgy is maradjon ?
  • Alexease
    A d:/Steam/SteamApps/common/assettocorsa/system/cfg/ mappaban van LIGHTING es HDR ini is. Nalam jo, nem teszteltem oket, de valamit biztos lehet piszkalni rajta.
  • lac coo
    Én a pageup-down billekkel szépen beállítom ....
  • bardocz
    Én kikapcsoltam, így jó :DD
  • Ginger17
    Megőrülök ettől a túltekert HDR-től... ráadásu lautónként más és más. A Z4-ből kinézni (ami egyébként tényleg billeg mint a p...csa) egyszerűen tragédia. Pláne ahogyan változik ahogyan kiér az árnyékból az autó. Nekem ilyen szarok a szemeim, vagy más is kínlódik. Gagyi.
  • Alexease
    Cannot set degrees of rotation, Logitech Profiler settings ignored:
    Make sure it targets acs.exe - not AssettoCorsa.exe, this is only the launcher of the game.
  • lac coo
    Jól van , hagyjad ! ,) No para .
  • Jacek
    Tök jó hogy aki még az életben nem írt ide be akarja szabályozni mit is lehet ide írni....
  • bardocz
    Ja, csak rá kéne nézni a honlapjukra. Az alapján sajnos nem lesz Nordschleife benne, germany track néven van csak a Nürburgring lesz benne.
  • Totti5
    Autó és pályalista már jó ideje köztudott...
  • endy papp
    Kicsit szomorú vagyok..... nagyon kevés nyitott versenygépet látok.
    A dobozosok annyira nem hoznak lázba ahogy eddig se ,na mind1 majd idővel csak több lesz benne,ahogy a pályákból is biztos.
    A multi is jöhetne még az idén.
    No és a pályák felhozatalára is kivi leszek
  • neilszab
    Kicsit nincs sok abból a Lotus-ból?
  • bardocz
    Egész jó GT3-as bajnokságot lehetne kezdeni rögtön az elején.
  • Szabi #5132
    utcai járgányok
  • neilszab
    Assetto Corsa - teljes autólista:
    https://www.facebook.com/AssettoCorsaHungary/posts/635468609830316
  • endy papp
    Jó van na..... én eddig ezt nem tudtam,de lehet nem vagyok vele egyedül,azért bátorkodtam beírni,ha mindenki tudta csak én láma nem akkor bocs....
  • endy papp
    Még egyenlőre nincs akkora jelentősége de köszi.
    Amúgy se nagyon megyek az időre,de ha össze jön a fejlesztés ,a több fps érdekében akkor már inkább többet fogom tolni.
    No meg az az igazság nincs is időm setupogatni, nem is nagyon értek hozzá ,majd ha oda kerülünk csak megszán valaki és azzal ami nekem jobban fekszik fogok menni.
  • Screenracer #5128
    "...ENABLE_DEV_APPS=0 ha átírod 1..."
    Minden patch után ez volt az első, amit megcsináltam.
  • endy papp
    Most találtam egy másik fórumon .
    Ha ezt átírod ami írva vagyon akkor mindent elő tudsz csalni a menüből jobb oldalt s mindenre fény derül.
    Ennyi mindent még szimben nem nagyon láttam.

"Steam/steamapps/common/Assetto Corsa/system/cfg/assetto_corsa
    ebben van egy olyan sor hogy ENABLE_DEV_APPS=0 ha átírod 1 esre akkor jobb oldalt sokkal több minden megjelenik
    ha zenét is akarsz halgatni akkor a Dokumnetumok/Assett..../music mapábba másold a számokat"

Itt egy kép róla mi mindent lehet kipakolni már ami elfért a monitorokraDDDD.
    http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_11_14_skq2b2kf1v.jpg
  • Tomsteel
    Bocs, benéztem a nyomás értékeket, elől emeltem rajta 2psi-t.
    Viszont így egyben a kisebb összetartás és a nagyobb első dőlés hozott a sebességen elég sokat.
  • Tomsteel
    Emelj a nyomáson 10psi-t és figyeld mennyivel gyorsabb vagy a ghost carodnál az egyenesekben.

Én emeltem rajta, ezen kívül a kerékösszetartást és a dőlést állítottam a 458-nál, érezhetően kezesebb és a sebessége is sokkal jobb. Nyilván puhább gumival lehet nyerni valamennyit, de pl Imolában az egyenesben azonnal el is buktad.
  • endy papp
    Csak a guminyomásra írnám.
    Már a netkar-nál is azzal kezdtem hogy a gumikat lejjebb vettem,itt is mindegyiket lejjebb vettem sokkal kezesebb.
    A többit nem nagyon piszkálgattam úgy is béta, majd a véglegesben.
    Már csak az a kérdés mikor lesz
  • Alexease
    Es ha mar kerekveo, legyen valami pozitivum is az AC-vel kapcslatban, amit jo lenne ha atvennenek mas programok is.

A mufunek es egyeb ut melletti apro reszekbol allo boritasnak teljesen jo a hangja. Valoban olyan/hasonlo, mint amikor a bordazott gumi gordul valami durvabb feluleten. Vagyis gumi hang, nem felfuggesztesbol szarmazo mechanikai razkodas.
    Egyszeru de nagyszeru;P
  • Alexease
    A kerekvetok a koncepcio (fizikabol szamolja) es az esetleges bug miatt ilyenek.
    Amelyik kerekveto teljesen lapos es nagyreszt sikban van, ott nem lehet erezni semmit (normalis).
    Amelyiknel szintkulonbseg van, merettol es profiltol fuggoen erezni a felfuggesztesen es igy a kormanyon is.
    Es azok amelyek darabokbol vannak, valtozo szintkulonbsegekkel, csak azok raznak.

Allitolag lesz valami kerekveto patch. Az hogy fizikabol novelik a szamitasat vagy pakolnak bele kamu effekteket mint az rFactor es tarsaiban, azt meg nem tudni.
  • Alexease
    A Logi profillerrel volt valami bug vagy anomalia. Nem tudom hol tartanak vele.
    Tudom fapados es spartai megoldas, de en a Logitech Profillert gyokerestol szoktam kiirtani, meg veletlenul sem kavarjon be semmibe.

Amugy nalam semmi gond a kormanyzassal es FFB-vel (G25), a driverben mindig 900 fok, azt sose allitgatom. Ha az AC-ben is, akkor minden autonal ott van a kormanyzas vege, ahol igazabol is. Ha erzekenynek talalom (tul kozvetlen, keves, rangat) akkor az AC-ben lejebb veszem, igy hasonloan az iR-hez, linearis marad, de megno a kormanyattetel.
  • Danecay
    Ti milyen FFB beállítást ajánlotok Logitech Profiler-ben és játékban mert számomra is sokszor olyan semmilyen az FFB? Egyébként nálatok sem változik a kormányszög játékban történő állítás hatására? Arra gondolok, hogy hiába állítottam játékon belül 900 fokra a kormányt és a controllers menüben ennek megfelelően működött is a dolog, az autót vezetve viszont már csak vagy 300 fokon működött amíg Profiler-ben a Global Device settings alatt be nem állítottam a 900 fokot. Pedig előzőleg hoztam létre specifikusan AC profilt ahol 900 fokot állítottam be valamint kipipáltam, hogy játékon belül is állítható legyen.
  • precise
    nekem=neked
  • precise
    Nekem már évek óta az átdobás, átcsapás, meg hasonló bajaid vannak az összes szimmel. Ha billel ide oda rángatod az autót akkor nyilván előjönnek anomáliák (nem próbáltam). De mutass már be nekem olyan embert aki 1ezred másodperc alatt eltekeri a kormányt a két véglet között.
  • GPx8
    Én meg azt hittem, hogy jött egy új patch... (64 új hosszászólás).
  • swadawa senpai
    MEgvan a játék végre, gondoltam, 1.2 update stb, faszább lesz az ffb, jobb lett, de még mindig az van hogy magionen, van ahol ráz a rázókö, van ahol semmit nem érzek,van ahol meg valami kicsi semmiséget érzek, nekem ne mondja senki hogy a rázókö nem ráz, föleg hogy csak kicsit :)
  • Alexease
    Ugy sem lesz egyetertes:)

Jelenleg 4 szim. keszul. Nincs ketto, ami egyforma lenne. Mas-mas celkozonseg, igeny, tartalom, celok, lehetoseg stb. Soha nem lesz 1 olyan, ami tokeletes lenne.

Az AC az egyik, ami kicsit "mindenkinek" jellegu/celu: nem draga; nem elofizeteses; nem csak modolasra van; ismert es divatos autokat tartalmaz; sok utcai verdaval.
    Raadasul, a lehetosegek miatt, meg egy kicsit bugos.

De ha mindegyik szimes kicsit kulon kategorianak es stilusnak tekintjuk, sajat koncepcioval (melyek es milyenek az elsodleges funciok es mukodesuk) akkor az AC teljesen tokeletes lesz, ha egyszer kesz lesz;)
  • Alexease
    De az sem rossz, amikor az asszonyt/baratnot bekarjak egy Smart-ba, de az auto elejere kicsi krom kengururacsot, a hatuljara vonohorgot tesznek:) Ez a parkolofeny (veszvillogo) melle kotelezo parkolast konnyito rendszer;D
  • Laceee
    Nyugi...naponta befogja irni...