43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Na elmész a tudodhova! :DD -
03.960 (ABS off, jobb láb fék) :D -
Meg gyanús, hogy ez Mugello. -
Ne csináld, rémálmaim lesznek. :) Most még a Steamről álmodok, ahogy fut a frissítés, ne rombold le ezt.
-
Menj gyorsabban...
-
Kiraktam a sebességmérőt. -
swadawa senpai #5266 Persze, értem én :) még pre alpha :DD
Solt: me, törlöm a játékot, meg a topicot se :)
GPx8 : nem virág verzió,, steam-es! 1.2-es. -
Sziasztok! Sebesség érzeten lehet valamit javitani valami beállitással vagy fájl módositásával?? -
Topgear-es, és hasonló videók alapján pont így képzelem el ezt az autót. -
imádom az sg új "fejlesztőit"... csodás hogy hasznos bugokat sikerült kiirtani.... de rengeteg zavaró bugot sikerült csinálni, majd kijavítani már minek őket.......
szóval a P4/5 egy Enzo egyedi Pininfarina karosszériával amit Glickenhaus rendelt, majd később megcsináltatta annak a mintájára P4/5 Competizione-t, ami F430 Scuderia alapjaira épült, de mivel nem a Ferrari csinálta a verseny verziót, ezért azt nem lehet Ferrari-nak nevezni, hiába Ferrari motor, alvázszám és egyéb alkatrészek vannak benne.. :D
-
Óóó, a régi szép idők :DD
Kipróbáltam, a freetrack működik a játékban, szóval valszeg a trackir is. Már tényleg ideje lenne megcsinálnom a rendes fejkövetőmet. Fejet forgatni csak annyira engedi, hogy látszódjon a jobb oldali tükör, nem lehet annyira sem, mint gombbal. -
Akkor jövőhét pénteken végre jön a Scirocco? :D :D
( Ezt csak LFS-esek érthetik :) ) -
F430 amcsi karosszériával :D
James Glickenhaus egyedi Ferrarija a Ferrari P4/5
-
ezmiez? -
Én is bízom benne, majdnem olyan keményen néz ki, mint a Zakspeed Calibra, bár ahhoz képest azért persze nincsen sehol...:D -
remélem ez azt jelenti, hogy ő lesz az egyik új autó.. :D
-
végén a gallardo az érdekes.. :D
-
Olyan számláló, ami nKp-ben volt tök jó lenne, csak mondjuk kocsikra lebontva, és nem nullázódna újratelepítésnél...:D -
Az nVidiásoktól kérdezném, hogy a kártya vezérlőpultjánál van a "3d beállítások kezelése" lehetőség - bal oldalon fentről a második kék bekezdés. Ha itt rábökök a programbeállítások fülre, akkor valamiért ott figyel az acs.exe hivatkozás... hogy a bubiba kerül oda? Én nem állítottam be és nem is akarok extra hardveres setett a játékhoz - viszont kitörölni sem tudom! Nektek is ott van? -
Csinálok majd még egyet, 1-2 óra és jövök. -
Rugóknak nem szabad, hogy bajuk legyen ennyitől, tehát ha gátló kuka, akkor könnyebben és tovább engedi behúzódni, majd nagy erővel ki is katapultálja. (az autóval együtt) -
rakd ki a sebesség kijelzőjét, és könnyebb lesz megmondani hogy mi van.
...én egyébként lopom a videót ha nem baj, sztem állat. :)
Nekem is egy kicsit soknak tűnik, de amíg nem látom a sebességet, addig nem tudom mi van. -
Én arra gondolok, hogy a töréssel elment volna egy csomó energia is, nem pattan ekkorát, de amúgy ha azt veszem, hogy lfs-ben, meg nKp-ben mekkorákat repültem néha, ez simán vállalható :DD -
Azt biztos, hogy tönkretenne mindent egy ilyen, de egy M3-nak nem lenne szabad ennyire csillapítatlanul felütni, ráadásul ennyiszer egy 2 kerekes elemelkedés után. Konkrétan feldobta magát 4 kerékkel a levegőbe miután leért a 2 belső kerék. Ha a eltörtek volna a gátlók akkor talán így viselkednének, ami remek dolog lesz ha bele kerül a játékba, viszont én ezután mentem tovább mintha mi sem történt volna. :) -
kábbe 
Erről van szó, autózni kell nem gondolkodni :)
Nem tudom hol számolja a játék, de sztem benne van már 60 köröm Imola-ban ezzel a E92-vel.. -
sztem ott fogja meg a határoló.
Nem tudom Kunos milyen mélységig programozott, gondolok itt a menetstabilizátorra, mert az 'élő' rendszer kegyetlen összetett, fullos elektronikával, tehát ahogy nagymamám is elvezetné nagyon sok mindent szabályoz.
De itt ennél mikor megáll a lengő ez sztem sima határoló, nem rúghatja ki magát, és term. össze sem ülhet, mindkét esetre határolók vannak. -
Itt lehet már az is probléma, hogy nincsen még sérülés. Egy ilyen ütés emlékeim szerint LFS-ben szétverte a futóművet. Lehet, ha tudna sérülni jobban nézne ki. -
A harc hát legyen harc
Najó, csaltam, a kocsi abs-e be volt kapcsolva
-
Egyre inkább én is azt érzem, hogy itt valami butítva van a fizikában.
Ezen a videómon jól látszik ahogy még a hátsó keréknek is van kilengése, ami egy elég bonyolult rendszerről árulkodik, de aztán mintha figyelmen kívül hagyná a beérkező adatok egy részét.
-
Erről beszéltem még anno a TP után amikor kirakták azt a rengetek driftelős videót. Ezek mást sem csináltak egy évig mint driftelgettek az irodában... najó, Kunos gitározott is.
-
GPx8 #5242 A "fizika" már nem fog változni. Majd pár széria autónál erősebbre veszik a csillapítást és kész. Esetleg a gátlók beragadásával fognak valamit kezdeni, mert az egyértelmű hiba. -
GPx8 #5241 Megvetted, vagy a warez verzióval próbálkozol? -
addig addig dumáltunk róla, csak lementem 2min5 alá vele 
-
vagy nézd meg a balesetes videókat, mindegyikben kitör a fara a gépnek és falatfognak, na jó van 1-2 amiben szakadékba esnek le :D -
A formula driftelős? Oké, 90/10es difivel kemény, de más beállítással nem érzem ezt. -
De itt mindennel szinte csak driftelni lwhet :)))) Szinte meg a formula is arra van beallitva, de majd lesz Zonda R , az is ilyen kanyarbadolosdriftelos lesz ? :- -
Nézd meg szinte bármelyik autós magazinban ezt a E92 V8 420 lóerős járgányt, szinte mindegyikben driftelnek vele
.
vajon méér? :))
Van benne erő.
De egyébként az autóválasztékot elnézve, lesz majd keményebb kocsi, mindenki megtalálja a magának megfelelőt. :) -
ez nem játék, ez egy korai béta verziója a játéknak, remélhetőleg a megjelenés még jó messze van.. mert van mit csinálni még bőven.. :D -
Solt #5234 Töröld a játékot és a topikot is, az a biztos. -
Dekomolyra forditva ! :)
Mar a tp idejen ertam, hogy rohadt jo dolog, hogy ilyen szepen atjon a kasztni mozgasi, a sulypont athelyezodesek, ez maradjon is igy, nagyszeru dolog, es epp ez az ami miat kulonleges az AC, isten ments, hogy ez megszunjon......De valami trukkozes, vagy felkesz allapot miatt szerintem kisse el van ez tulozva, nem konret autora gondolok, mindegyiken ilyen erzesem van, meg a furmulan is .Cserebe viszont pont hianyzik belole ami miatt epp jo a kemenyebb futomu : a kis pici megcsuszasok, amivel semmit nem kell csinalni, pici elle kormanyzas, meg a gazt sem kell elvenni aztan megy govabb egyenesen.Aki tolja Rf2 megannal az tudja..... Ezek nagyon hianyouznak nekem, enelkul vicc egy gt auto.....
Valamiert most tenyleg olyan, mintha a kilincselesben es adriftben latnak egywdul a funfaktort a keszitok, es mas nincs is benne.