43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Nem :)
használtam én is s msxon, de a visszajátszásokon úgy láttam mintha túl direkt lenne....olyan már szinte mintha billentyűvel vezetnél, ezért levettem 60 körülire, és aztán autója válogatja. -
MauroN #5311 És szerintetek megéri az árát? 10-ért nem drága? A teljesbe nem lesznek időszakos csomagok, mint iR-be? -
MauroN #5310 Thx -
numerikus plusz, mínusz gombokkal tud állítani. -
MauroN #5308 Youtube-on láttam egy olyan videót, ahol nagyon közel ült a sofőr a műszerfalhoz. Lehet állítani a FOV-ot, vagy külön plug-in kell hozzá? -
remélem lesz majd egyszer a frissített verzió is, de azért ez a 2011es is jóféle! :D
viszont ez az épület vajon melyik pályán van ? :D -
neilszab #5306 Hétvégi Assetto Corsa videócsokor:
https://www.facebook.com/AssettoCorsaHungary
-
MauroN #5305 Köszönöm! -
Ahhoz képest jobb. Az utóbbi 1-2 évben ir-nek nagyon elcseszték szerintem a fizikáját. Ha a régebbivel kéne összehasonlítani, talán még akkor is picit azt mondanám, hogy a gyerekbetegségek ellenére talán picit jobb ennek a fizikája. -
MauroN #5303 Fizika milyen? iRacinghez képest? -
Igen. -
Szerintem drifthez tul erzekeny ugy a kormany, legalabbis nekem:) -
MauroN #5300 Multiplayer lesz benne? -
Ingyen megkapod a fullos játékot. Érdemes most megvenni, mert most olcsóbban meg lehet vásárolni mint majd a kész játékot! -
Nem kell semmit, megkapsz mindent. Kivéve, ha lesz fizetős dlc, de az mindenkinek pénzbe kerül majd. -
MauroN #5297 És ha most megveszem, aakkor amikor megjelenik a játék, akkor kell még fizetnem, vagy ingyen megkapom a többi features-t? -
Beállítani driverben meg játékban is 900°-ra, és használni az autó eredeti áttételét az már nagyon gagyi?
-
Olyasmi mint egy elorendeles, csak annyi kulombseggel hogy meg megjelenes elott jatszhatsz a felkesz jatekkal -
MauroN #5294 Ami most megjelent Early Access a Steamen, ez most teljes verziója a játéknak (1.0) vagy ez is csak ilyen kedvcsináló? -
Ghost-od megvan róla? Megnézném mit tudok. :P -
Le lett írva. Legjobb ha maxra húzod driver-ben.
A játékban meg ahogy érzed, ha túl direkt akkor lefele, ha túl sokat kell mozgatni akkor felfelé húzod a kormányod elfordulási szögét. -
Én meg azt gondoltam csak nekem jutott eszembe. :) (Mondjuk én nem csináltam) -
attila46 #5290 és mi van a kormányszögekkel....mindehol úgyan az ,vagy az autó setupban lehet ezt variálni...??milyen legyen a driver kormányszöge stb..??
köszi
-
Jah, ram is villogtak rendesen :))) -
Tesztelgettem a groove-t (csak latvanyra, tapadasra nem). Alapbol 3 fele lesz benne: egysegesen sotetedo aszfalt; fektavokon guminyomok; kanyarban guminyomok.
Az hogy menetkozben mennyire tudja majd dinamikusan, azt nem tudom, de mindegyiknel lehet allitani a kezdo es a vegerteket, egy szorzoval egyutt.
-
-
Engem ma délután tuti hülyének néztek hogy mit rángatom össze vissza a mondeot:DDDDDD Gondoltam ha megállít a rendőr majd az mondom megjelent az Asetto és a fizikát tesztelem:DDDD -
Ide-oda én is tudom aztán vége is... :D -
Totál így vagyok én is. Úgy érzem egyáltalán nem segít az FFB ez ügyben. Mikor érzem hogy vissza kéne kormányozni már rééég elkéstem. Ráadásul elég erősen kell visszahúzni ami nem mondhatnám hogy megszokott dolog. Értem én hogy nem hc szim a GTR/GTL de ott lazán megfogok ilyeneket fülég érő szájjal. :P Itt meg fosva megyek nehogy kicsivel is jobban kimenjen a segge mert akkor kormányoznom sem érdemes már... :S
Sokszor meg átmenet nélkül olyan hirtelen kitör hogy csak nézek. :O
Nem tom hogyan driftelnek akkorákat... :S -
Azzal nekem sem megy, de a 458 segge faszán pakolgatható ide-oda. -
Mi a véleményetek a driftről? Én lfs-ben bármilyen layout-ot végig driftelek, de itt az e92-vel hihetetlen béna vagyok. Egyszerűen nem tudom se a gázzal se a kormánnyal íven tartani. Vagy sok vagy betapad és össze se tudom szedni. Nagyon nem tetszik. Ha ennyire erőltetik a driftet akkor tegyenek bele olyan gépet ami beállítható rá. Minimum zárt difi. :) -
swadawa senpai #5281 Volt itt valaki aki hasonló problémával küzdött mint én (mi), hogy lagymatag volt neki az ffb, még tattusnál is,majd megjavult a update után,
mit csináltál a profileredbe?
Illetve esetleg ha van valakinek g25-27-e, neki jó? beállitások? -
GPx8 #5280 Az lesz, amit megjósoltam. 2-3 hetente kiadnak egy új autót és mindeki elájul.
Kíváncsi leszek, hogy a futómű szimulációval mikor fogalkoznak és mikor jön az Ai...?
Amúgy a netkódot csak át kéne emelni az Nkp-ból. -

-
Én Silverstonet próbáltam vele, egy kört nem mentem még rajta(najó, mentem vele talán egyet a lotussal), mert nem szeretem, de megjött a kedvem hozzá. -
Mert az ABS off is nagyon élethű, ez így csalás
-
-
Az tagadhatatlan, hogy a 458-ast kegyetlenül összerakták a srácok. Ez AZ autó félelmetes. Ha egy kicsit is meginog a bizalmunk a készítők felé, elég 5 kör Imolában (mialatt szétgyűrjük az utcai gumit) és a fülig ér az ember szája.
-
képt, onboárd vidt vagy nem hisszük
-
01.760 (ABS off, fek nelkul)