43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Azt sem néztem, hogy egyátalán a gumikon látszik-e a kopás. Nekem az is hiányzik, hogy nekem kellett beindítani az autót... ilyen miért nincs? Meg amit lacooo ír: a full elektronika. Azt hittem, ez alapból benne lesz. -
Ha mar nem tudja osszedrotozni az Options/Controls menut a futo programmal, akkor legalabb valahogy a Python-t csinalta volna meg tobb bekerheto adattal. Azt ugy sem o csinalja (elvileg);)
Igy egyelore nagyon-nagyon messze van az iR-tol, bar kerdeses, hogy ebbe a programba mennyire fontos az olyan reszletesseg: autonkent konfigolhato es mentheto kontroller es onboard beallitasok; onboard setup/group/program kapcsolok es tarcsak; 3D mozgo kapcsolok es kijelzok; stb.
Bar ha nem szamolja oket, es meg alapveto dolgokban is hianyossagok vannak (gumi/fek melegedes es kopas), akkor teljesen feleslegesek az ilyen dolgok;) -
Erdekes lett volna, az biztos;)
En ennyire nem voltam optimista, de abban azert remenykedtem, hogy legalabb az alap, egyertelmu auto specifikus dolgokat ossze tudja drotozni. A kipufogo hangero es hasonlo dolgok azert nem annyira fomtosak;))
Pl. a Ferrarinal ami fontos az az 5 allasu kapcsolo (Water, Sport, Race, CT off, CST off), a felfuggesztes-valto, es esetleg a dinamikus HUD, ami a kulnfele modokhoz jelzi a keszenleti allapotot (Warmup, Go, Over). -
swadawa senpai #5429 Én is, de menjünk ilyen magaslatokba hogy rajtoltato, meg kipufogó halkhangos, a manettino-nak kell alapnak lennie, ha bármennyire szimulátorosnak akarja ezt a játékot, meg persze a bmw m3 gt be azok a szép kis gombocskák ha interaktivak lennének :) -
Én titkon azt reméltem, a Ferrariban benne lesznek az elektronikák ... Több fajta menetstabilizáló program,rajtautomatika, futómű keménység, kipufogó halk-hangos, visszaváltás kar folyamatos húzására automatán váltogat vissza. ..
Ez baromi érdekes lett volna :))) -
Itt valoszinuleg semmi sem vegleges;) Azert Demo/EA :)
Nem igy szerettek volna, de bele kellett torodniuk, hogy szimulator-tipusu dolgot kiadni keszen, dobozosban nem lehet;P Mindenki felkesz (BETA) es fejlesztes alatt allo dolgokkal nyomul, tobb-kevesebb penzert (iR, R3E, rF2, SRW). -
Nálam is egyszeresen vannak, sőt volt hogy maxra tettem őket. :P
Eldurrantani a NK-ban ellehetett úgy rémlik, de lehet csak kockásra lehetett fékezni.
Forma autósok találkoztak már valamelyik dologgal itt? Csak mert abban látszik a gumi menet közben. :)
-
Es az a ~11bar-os gumi is eleg "kemeny" :D -
172 fok az semmi, megy az 800 felett is:) 
-
nortsen #5423 Nekem olyan érzésem van, hogy a gumimodell nem végleges. Bár nem emlékszem Netkarban ki lehetett e durrantani? -
GPx8 #5422 Megpróbáltam a Ferkán eldurrantani a gumikat. Nem sikerült 172 C-n sem a széria gumikat. Na jó, nem Lfs. (Vagy ennyire jók a gumik.) :) -
Csak egy bátortalan kérdés.
Én lúzer vagyok ugye, ha egy szimulátorban a hotlapozáskor 1× értéken hagyom az üzemanyag fogyasztást és a gumikopást és nem húzom le 0-ra?
Csak mert így szeretem.
-
Egy gyors gondolat még az E92-höz, Totalcar tesztelte anno, 5:04-től van egy érdekes gondolat.
http://www.youtube.com/watch?v=2QpTYJ6Anao -
szerencsére a játék erősen a közösség igényeire épül, amit kérünk (reális keretek között) azt igyekeznek megcsinálni, csak sok-sok időbe telik :D -
szancsopanza #5418 Üdv!
Ez azért eléggé jól sikerült. :) Tud valaki róla mi lesz majd az online módban? Hogyan kell elképzelni egy online versenyt? Nézetek, segítségek szabályozva lesznek ugye? Ha valakinek van infója róla kérem ossza meg! A Lotus 49 irányítható, mármint nagyon barátságos más simekhez képest. Abból is van 1 a garázsban? :) Én azért szívesen látnék pl.: egy "Auto Union" jellegű dolgot a Lotus mellé illetve w125-ös Mercit ilyesmi autókat is. -
Lenyegeben az is bug, ha egy autot a valos hatarain tul lehet be/elallitani:) Nincs azzal gond. -
Most olvasom ,ezt megoldja Aris: nem lehet majd ilyen puhára venni :)))))) -
Mé nem hotlapoztok akkor? :P
Egyedül körözgetni... legalább a hotlapon ott vagy a másik magaddal. :D
Sőt ha töltötök fel ghost-ot még más is használhatja. :P Máris ketten vagyunk a pályán. :D -
Igazad van, most teszteltem, és csak hotlapban van ghost. Bár nekem ott sincs bekapcsolva mégis elmenti a legeslegjobb köröm nem az aktuális aznapit hanem a legjobbat.
Viszont minden módban (practice, hotlap) a telemetriánál megtalálható a legjobb kör! Ez vezetett félre, gondoltam akkor azt le is játssza... :P -
Én is írtam, de kitöröltem :))))
Ez még egy 0.5-ás fizika maradjunk annyiban :))) -
Nem . -
Szerintem az mindenhol van nem? :) -
Nem ott van a bug, hogy megpattan esetleg oldalra dol, ezek eleg merevek, hanem ahogy irtam, a leerkezesnel van anomalia. -
Én csak practice módban megyek, ott nincs is ghost car. -
Meg valaki állandóan törli a megjegyzéseimet amiben a ghost linkjeim vannak. :@ -
Srácok ghostokat tegyetek már a táblázatba. Ez az egyetlen dolog amivel fel tudjuk dobni egymás játékát. :) Vagy mindenki kikapcsolja a ghost car-t? :)
Nem tudom rájöttetek-e de utólag (kilépés után) is el lehet menteni (meg lehet nézni) a legutóbbi replay-t. DokumentumokAssetto Corsa
eplay-ben van egy cr fájl, az a legutóbbi mentés, ezt átírva megjelenik a progiban is én onnantól be lehet tölteni aztán vágni/menteni. -
Feltoltottem az ASC-re a GT2-es festeseket, ha valakit erdekel.
Foleg igy (lenne) kelleme nyomulni veluk;P
-
Magione egyenesre kivezetőben is meg lehet ezt csinálni a kis formulával. Mókás. -
ezzel mondjuk nincs bajom, lehetőség szerint nem kell rámenni ezekre a batár nagy fekvőrendőrökre :))) -
0:50-nél figyeld, úgy tűnik élőben is bugos a felfüggesztés
-
Ezek közül az autók közül nagyjából mindegyiket ingyen licenszelhették, vagy eleve megvolt nekik. A BMW-k, a Lotusok, a Zonda, majd' mindegyik más progiban is benne van - gondolom ezek vannak ingyen. Nem baj, de ezzel óhatatlanul bevállalják az összehasonlítást. A Ferrarik, meg a kis Fiat pedig Kunos kiváltság. Ja meg kellett egy Formula autó is - az meg lent áll a garázsban.
-
Azzal nincs gond, hogy lesz Drift es Drag jatekmod, de a Demo/EarlyAccess elso fazisaban, en nem azokra vagyom;) Jobb lenne elotte "normalis" palya/verseny auto a hozzatartozo versenypalyakkal, es persze AI/online. Aztan johet a Drift meg a Drag. -
a sok Lotus-t majd le kell tesztelgetni aztán mehet velük handicap-es bajnokság :D -
Ez a bolygóműves karosszéria:DDDDD -
Persze, nincs is gond ezzel. Próbálom exceltáblába összepárosítani a kocsikat, amik mehetnének egymás ellen, de sokáig nem jutottam, mert ezt a sok kis lotust nem ismerem :D -
gondolom a Lotus adott ingyé' liszenszeket.. hülyék lettek volna nem elfogadni.. :) -
Acsívment alapján lesz benne driftmod, meg a drift pálya hozzá gondolom. Imolából nem tudom mit szeretnél még, oldalukon ez az egy van, tuti nem fognak olyat kiadni, ami nincs ott felsorolva. Szerintem ezek mellé még benyomnak valami Lotust, abból úgyis annyi van, mintha a Lotusnak készülne a játék. -
Most irta Kunos, hogy elkeszult a felfuggesztes serulessel. Nem lesz benne a kovetkezo update-ben, madj esetleg ha lesz melle meg tobb mechanikai serules is;)
Ez valszeg maj befolyasolja a felfuggesztes szamitast is, azok a brutal kerekvetos ugratasok megszunnek;) -
szeretném ! :) -
Jah, én nem kezdek semmit, csak már nem tudom mi a helyzet vele, lassan már elhiszem, hogy így jó :)))