43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-

sajna hasznavehetetlen vagyok, beteg vagyok mint a kutya, de azért majd kipróbálom.
(jelenleg az örök kedvenc lassan 20 éves Heroes of Might and Magic 2-t bírom tolni
) FFB-ről szó sem lehet..
-
Az appokat ti sem tudjátok a képernyő legtetejéig feltolni? Kb 3 centivel lejjebb rakja, és nem engedi feljebb. -
Nekem működik faszán. Annyi, hogy a legjobb köridőm telemetriája nem volt ott a boxban, törlődött, és most egy fél másodperccel lassabb köré van ott, mert csak azt tudtam most megfutni. -
neilszab #5509 Páran leteszteltük már és nem futottunk bele ilyen hibába. Kérlek a linkelt fórumon pontosan írd le a hibajelenséget, meg hogy milyen rendszert használsz és igyekszünk megoldani.
Kikapcsoló gomb egyelőre nincs, töröld a bemásolt fájlokat a mappából. -
Nálam még nem oké valami, ráadásul a bestemet azelőtt futottam, hogy megláttam volna a rankot. :)
Hát így futni kell egy jobbat. :P -
Legalább a felvezető körömet beírta, úgyhogy működik a cucc 1 körig. -
és nem lehet leállítani a folyamatot mert "hozzáférés megtagadva"
Nagyon fasza :D -
Mentem egy kört. Kör végén kifagyott a játék miután parancssorba valami lefutott
-
-
neilszab #5503 Felejtsétek el az online Excelt, beindult az:
Assetto Corsa Rank
minden offline futott idő feltöltésre kerül egy kis app segítségével...
-
precise #5502 nem tudom, tubeon találtam a vidit véletlenül. A youtube ajánlotta. -
Köszönöm! :) -
Persze, beállításoknál a pedál range ....Nullától száz százalékig a teljes pedál út, ha visszább veszed a végét , mondjuk 50 %-ra akkor félig lenyomott pedálnál maximálisan kinyomod a kuplungot. -
Be lehet valahogy állítani hogy ne csak tövig benyomott kuplungra vegye be a sebességet? -
szancsopanza #5498 Azért ha azt az 5-6 csúszkát 10 egységig lehet állítgatni az 50-60db verzió és még nem is kombináltad. Szóval ha már élethű szimulátorról van szó, minden beállítást tesztelsz is ugye, mert tudni kell melyik a jó neked. Legyen jobb esetben 5kör beállításonként akkor ez már mindjárt nem olyan kevés idő. Persze aki évek óta tolja és nem a 0ról kezdi annak ez sokkal egyszerűbb. Én úgy gondolom, ha egy tapasztaltabb ember megosztja a beállításait az nagyon jó irányadónak. És sokkal egyszerűbb "finomhangolni", mint 0ról belőni. Az ffb meg izlés kérdése. Ha valósághű kell oda állítod és izzadsz :) és vigyorogsz :) Mert nekem ez jó! :D -
Screenracer #5497 Szerintem nincs semmi olyan. Most, hogy ez is kint van már, igaz még koránt sincs készen, az LFS továbbra is etalon.
-
Jackal #5496 Ilyeneket honnan lehet letölteni? -
Azert nyugtasson meg valaki, hogy az lfs-ben nincsen, valami "titkos" kapcsolo amire nem emlekszem es veletlen bekapcsoltam, (bar direkt megneztem a leirasat, nem talaltam) ami egyszerre kapcsol be , abs-t, tc-t, best line-t, mindent ami egy jo arcade jatekban van, es azert ment olyan konnyen az uton tartas a tobbihez kepest, barmilyen autoval :)
-
Ha mar tenyleg kiprobaltam, az shift2-t eletemben eloszor, valami moddal, eloszedtem a jo oreg lfs-t, gt legends-et stb.
Arra jutottam, hogy messzemenokig a legegyszerubb iranyitani, uton tartani, barmi trukkot megcsinalni(pl drift) az lfs-sel lehet. Mar-mar olyan erzesem volt, a tobbi utan, annyira konnyu az uton tartani barmelyik autot benne, mintha valami vacak arcade jatekkal jatszanek. Persze nem attol jo valami, mert nehez iranyitani, mert pl shift2-ben egy normalis kanyart nem tudtam vegigdriftelni annyira eltosztk, de igen meglepeteskent ert, ez az lfs-es tapasztalat igy x ev kihagyas utan. -
tegnap vegigprobaltam jo par autos jatekot Ac-tol kezdve, egeszen a nfs shift 2-ig, mivel mindegyiket mas irta, teljesen mas visszajelzeseket ad. Persze talan, van egy-ket utmutatas amit erdemes figyelembe venni, de ahany ember annyifele beallitas, nincs olyan, hogy jo, meg tokeletes altalanosan, foleg nem minden jatekra egyszerre. Mindenki beallitja maganak a megfelelot, ami lehet, hogy ket nap mulva, mert erte mas inger, total elallitja az addig "tokeletesnek" hitt beallitasat.
Nem ertem ezeket a mi a jo beallitas ehhez meg ahhoz kerdeseket. Van kb legjobb esetben 5-6 csuszka, eltolod kiprobalod, nem jo arrebb tolod, ennyi, nem urhajos program ez.
Van egy ket nagy autos forum kormany ballitas magyar nyelven is pl prohardveren, ott is ellentmondd pl ossze-vissza maganak bizonyos esetekben az illeto.
Valakinek az jon be ha 0 az ffb ero, nem rantja ki a kezebol, valaki meg szeret vert izzadni kormany tekerni es body terembe jarni egyidoben stb stb.
-
Jackal #5492 Nemtom ki panaszkodott itt, hogy nem indul el az assetto, de nekem intel HD 3000-el (DX9 is elindult :) ) -
szancsopanza #5491
Egy kis aprót adhatott volna az ablakmosó srácoknak a boxban :D Elég maszatos :) -
endy papp #5490 -
endy papp #5489 -
precise #5488 -
Belegondolva , mi iszonyatos munka volt ez attól a pár embertől !!!
Ha csak 11 ilyen pályát ( bár nem egy orgia egyik sem, de teljesen rendben van ...), plusz még a sok autót kellene egy egy moddercsapatnak megcsinálni, az hány év(tized :)) lenne ! És akkor a fizika, és maga a játék motor sehol nincs ......

.
Eret is vágnék magamon, ha minden nap úgy telne 5 évig, hogy egy kis kódolás, pályaépítés, textura gyártás, hang piszkálás, normálmap gyártás, majd megint egy kis kódolás .....
-
De ez meg a korabbi Abarth, raadasul a verseny valtozat: versenyre epitett fajta, versney felfuggesztessel (merevebb), erosebb es konnyebb.
Ami az AC-ben van, az az uj, igazabol "utcai", csak egyszeruen eros.
Attol fuggetlenul, azert meg felborulhatna;D
-
Pedig fel kellett volna borulnia
Kipróbáltam a játékban, de nem hiszem, hogy több kört meg fogok vele tenni :D Annyi elég volt, hogy bementem 2:20 alá imolán. -
Mert odaig tart a rugo. Elsore azert ment lejjebb, mert elotte csutkan bent volt, es erosen kirugta magat
-
fiat 500-nál nekem úgy tűnik mintha beragadna a , nem lógja k imagát másodszorra ... -
-
Nem volt semmi frissites, a hiba az on keszulekeben van:) -
Biztos hogy nem az, eppen az a lenyege, hogy ezek az APP-os ECU-lehetosegek autospecifikusak. Olyan mint az iR-ben az onboard lehetosegek, csak itt sokkal kevesebb van es nem lehet gombokhoz rendelni. -
MauroN #5479 Köszi. -
wright #5478 Sziasztok.
Volt valami frissítés tegnap óta,ami miatt felére esett az fps a játékban?Steam profilnál nem látom. -
Akkor ez nem is az a TC, mint amit segítségként be lehet állítani a menüben? Megnézted azt is? Nagy poén lenne. -
szancsopanza #5476 Túlvezérlés, mint az "erősítőnél" csak itt nem tudod szét*ni az előerősítőt. :) -
Solt #5475 Az első hozzászólás beállításai közt én nem láttam sebességfüggő kormányzást! :) A többit meg próbáld ki... én is pesszimista voltam, de bizony nem rossz! :) -
A driver es a jatek FFB ero allitas mas. A driverben 100% felett mar csak tulvezerles van. -
Ott a beallitasok kozott van egy-ket erdekes: sebesegfuggo kormayzas, allando kozepre huzas stb. Nem biztos hogy kovetni kellene;)