43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Megvan. Tűzfal kikapcs és mukodj!
Viszont az app-ot átengedtem a tűzfalon, de az nem elég neki. (AVG) -
Jaa, arról nem tudok. -
cstibikeee #5590 Nekem is azt írja. Ha a gépen a böngészőbe beírom a valós ip-t (http://192.168.1.100:9090/) akkor betölti. A telefon nem. :( -
Valakinek sikerült életre kelteni ezt a dashboardot?
Én elindítom az appot, majd start és nem IP cím jelenik meg hanem számok meg betűk különös keveréke. :)
Nem tudom mi az de hogy nem IP cím az tuti. -
Tartalmakkal nincs gond azt toljak gyorsan. -
-
nem is feltétlen a munkatempóval vannak a gondok, inkább a létszámmal :D
Dashboard Ver. 0.05 Beta -
Screenracer #5585 Csak évek kérdése és már tolhatod is a Nordon, Kunosék munkatempóját figyelembe véve.
-
Ha nem lett volna egyértelmű: én az igazi pályáról kérdezek... mi van most vele? -
Jól gondolom, hogy a kicsi kép alsó részén azok a közúti szerpentinek lehetnek a GP pálya körül??? 
Alex...más színben látom a világot, mióta ez a kép itt díszeleg.
-
Az csak ebből komoly vasat lehet venni:D -
:)
Nincs itt gond. Nekem a problémám az hogy én nem vagyok GTR Masters tag, be lett linkelve ide, és teljes meglepetésként ért hogy polgári névvel kell futnom mert a GTR Masters...
Hiszek az emberekben, és hiszek a bizalomban (és hiszek a súly:erő arányban
)..én 12 éves nagyon jól működő vállalkozásom buktam el emberi rosszakarat miatt, ráadásul személyes okból, lakás, Chrysler PT, pár milla tartalék ami elment a kötbérre.
...azóta egy gyárban dolgozom 3 műszakban. :) Akik meg akarnak ismerni, meg tudnak ismerni...de próbálom irányítani.
A Hotlap témára meg, nekem azért jó, mert nagyjából segít belőni a határokat. -
Savethering.org -
-
Ha a Zonda is balettcipőcskékben lépked, én eret vágok magamon ! :)))
Gondolok itt arra, amit nem mondok ki soha többet :))) -
ha már Nurb lesz, akkor remélhetőleg átengedték őket a Nordra is.. viszont ha jön a P4/5.. akkor jöhetne a Nurb is.. :D
-
Soha nem is volt bejelentve, hogy benne lesz, csak mindenki álmodozik róla. -
Én nem követtem annyira az eseményeket... de tényleg ott tart a dolog, hogy eltolják a pályát?
-
Azt nem hiszem;)
Igazabol nem olvastam utana a dolognak (AC vs. Nord), a keszitoktol igazi megerositesre sem emlekszem (nem a megjelenesrol, hanem egyaltalan a palya letezeserol), igy lehet, hogy a kiallitason extra-teaser-kent kerult bele a menukep, a palya meg igazabol seholnincs:DDDD
-
Ha más nincs kiszivárog valami moddercsapathoz :)))) -
Monzából lehet bekerülne az ovál is? Az jó lenne, széthullik rajta az autó ugyan, de móka. -
Kesobb valszeg benne lesz, csak kerdes mikor es hogyan.
Ha megis ledozerolnak az allatok, legalabb Kunosek scanneltek es megvan nekik. -

-
Volt egy videó, amiben ugyebár ott volt a pályalistában. De most az oldalukon nincsen semmi róla. Sőt, én úgy emlékszem volt egy hillclimb autó is, olyasmi mint az osella az nKp-ben, csak komolyabb, de az sincsen felsorolva a kocsik között. Sajnálnám ha kihagynák belőle, mert az biztosan nagyon jó lenne. -
Kivancsi leszek mi lesz Nord-dal (igazabol es az AC-ben). Talan kesobb DLC-nek kiadjak, max valami fantazia neven. -
Na, ez kell ide. -
Itt olyan állítás nincs, hogy a játék kormánya ugyanannyit forogjon mint az enyém ? Átállítottam 600 fokra, de úgy látom annyit forog amennyi az eredeti autóban van, azt jónapot ... :) -
wright #5565 Na igen :) Az időponttal tisztában voltam.Csak olyan nehéz kivárni
-
első három kép olyan mintha valami kis makett autók lennének a földön -
Felreolvasta, nincs azzal gond, de igy legalabb az idopontot is biztosra tudod:) -
jól vann na!!

-
Ezek az autos megjelenesek azert jok, plusz hogy a palyak nagyreszenek van tobb nyomvonala, mert ha valami nagyon nem akar mukodni (erdemi patch vagy funkciok megjelentetese [online/AI]), honapokig el lehet huzni Kunos-teaser-rel es ezek megjelentetesevel;) -
wright #5560 Ó köszi :) -
wright #5559 Azt hittem érthető a kérdés ;) -
Ez a 3 auto (elvileg), a tobbi szupertitkos:DD
Assetto Corsa update cars revealed? -
Az "mik" volt es nem "mikor" :)
-
pénteken elvileg :DD
-
wright #5555 Lehet tudni mik jönnek a következő update-el? -
Elég ütős?
-
Nekem csak a cf 290+3moncsi+valami ütős kormány kell:D