43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
900 fok alatt a driftnek pont semmi értelme. :) -
Solt #5793 Nem kapnék idegbajt az ilyen videóktól! :D
Nekem eszembe nem jutna módosítani a gyári értékeket... akkora kormányszöggel szeretem használni, ami a valóságban is van! :)
Most beugrott a megoldás... aki módosítja, annak egy rózsaszín hello kitty-s figurát akasztanék a tükörre, hogy ott himbálózzon az orra előtt!! :DD -
Hegyipapa #5792 Nem is tud annyit a kormányom, így is leszakad a kezem :D -
És az mire lenne jó ? :) Ezt a lehetőséget nem csak extra módon lehet használni, pl driftre 200 fokkal, hanem értelmesen is .....Egyszerű komfort dolog, de pl a ferrari is sokkal normálisabb ( nekem ...) 700 fokon .... -
Solt #5790 Nem... leprogramoznám, hogy a vezérlő driveréből olvassa ki a maximális gyári értéket, és azt ne engedje utána módosítani! :) -
Hát van még mit gyakorolnom... :O :D -
Ha csak ezt a videót látnám , tuti nem venném meg ! :) -
Meg vennél új kormányt akinek nincs 900 fokos ? :))) -
Mekkora kormányszöggel mész?
Gondolom nem 900 fok :D -
A Zonda jó, tetszik, végre valami virgonc vas :))) Az XBow még jobb lett az új gumikkal. Fékerő állítás nekem továbbra is nagyon hiányzik néhány autóhoz :( -
Solt #5784 Rajtam múlna tuti letiltanám a kormányszög átállításának lehetőségét... -
A múlt héthez képest nem. De ha 0 az érték, tuti több az FPS, a -1 hez képest... nálam sokat számít. -
Hegyipapa #5782 DRIFT Pálya gyakorlás :
-
Engem a drift nem erdekel, de azert megoldhatak volna ezeket a tunningolt autokat kulturaltabban is, mert igy pl. a E92-bol, ami ~180MByte, most van 3 darab (Base, S1, Drift). Persze ma mar elfer a vinyon, de akkoris:P -
Eza Time Attach teljesen jo;) Kicsit konzolos hangulatu a chechpoint-os, visszaszamlasos, csipogos dologgal, de azert ezzel a progival, es persze a Lotus49/Monza kombon teljesen mas vilag:P -
Gondolom aki pillangóval driftel az biztos nem használ 300 foknál nagyobb kormányszöget. Nyilván ennek lehetnek vezérlőből adódó korlátai is, bár párhuzamosan H váltót említve... Amúgy a drithez milyen az ideális kormányszög? -
Igen FFB izgibb lett, de a gumiknak is nagyon kellett ez a frissítés , főleg azoknak kellett . -
Csak dolgozgattak ezek 2 hétig. :)
Az FFB nekem már először is jó volt, de most még királyabb. A kocsik nagyon jók, a pályák szintén. Ez a P4/5 vagy mifene nekem NAGY kedvencem lesz úgy érzem. Végre van az általam úgy hiányolt drift beállítás is, így már van értelme driftelni. Bár a bömi még mindig alkalmatlan rá. :)
Áhh...az FFB-n most nagyon sokat javítottak, az autók érezhetőbbek, megfoghatóbbak. Grat Kunos!
(aki ilyet mond, hogy megvette, de már bánja az egy nagy...hihetetlen)
-
swadawa senpai #5776 értem, most hogy visszaállitottam ugye nem vesztettem semmi fps-t? -
GPx8 #5775 Nálam nem. Furcsa, mert Lotus 49 -ban "T-CAM" nézetből lehet, belülről meg nem. De a kasznis autókban sem. -
Ezt a fícsört most vettem észre csak, majd holnap kipróbálom. -
A frissítéssel lett új a dx11.ini - most néztem.
Innen ered a +15 FPS is. Eredetileg -1 volt. -
Pedig azzal könnyebb csapatni :)
Az előbb körbe drifeteltem az összes nyomvonalat a drift pályán. -
Én pillangóval váltottam, de semmi driftes változatot nem állítottam be. -
E92-es BMW Driftes változatába neked, hogy kell váltani?
Nekem a pillangóval nem vált, csak a H váltóval. -
Lehet. -
swadawa senpai #5768 Ok, megodlódott, most már szinte túl éles 

0-án volt, azt nem értem hogy tette át magát rá? -
Nem próbáltam ki.
Jó ez a drift mód, eljutottam lvl 10-ig, aztán visszanéztem, és amit belülről tök menőnek éreztem, ilyen langyi megcsúszások csak. -
Még egy ötlet: a x:SteamSteamAppscommonassettocorsasystemcfg
mappában van egy dx11.ini fájl. A MIP_LOD_BIAS értékkel lehet állítani az élességet. Azt hiszem alapból -1 -
Blurr effekt?
-
swadawa senpai #5764 Ugyan ugy mosott ! :( hiába , -
Az FSAA csinálhat ilyet. Picit bemossa a képet. Nézd meg, hogy be van-e kapcsolva! -
Debilon #5762 nekem nem homályos, igaz nálam HDR off van -
swadawa senpai #5761 Egyébként, ez egy fontos kérdés lenne, nálatok nem lett homályos a müszerfal pl? Mert nekem az lett, ferrari, bmw, és hiába teszek csutkára mindent (ami -5 fps-t eredményez) , ugyan ugy homáylos? -
Gondolom, kerékvető, út és megcsúszás effekt. -
MauroN #5759 melyik mire való? -
FFB beállításoknál megjelnt 3 csúszka, kerb, road, slip effect. -
Féktáv előtt pont el lehet érni a 300-at úgy, hogy be is tudsz fordulni :) -
Kapd be jó, kapd be 
Nekem is csak Monzában jött össze még. -
Istenem de jó ez...
Nekem tetszik a kormány visszajelzés, rezeg mikor darál a gumi, rázókő is tetszik nekem.