43023
  • bardocz
    Én komolyan nem értem, nekem a ferrari tolja az orrát folyamatosan, inkább azzal szenvedek.
  • NIBI
    Igen direktnek igen, 900 fokon driverben és progiban is.
    Én se értem mert a videóban nem az látszik amit én szenvedek vele. :D Jó persze ő se egyből futotta meg, meg látszik hogy itt-ott ő is alulkormányzott kicsit, de ehhez képest én nagyon, nem véletlen ratyibb az időm. :D Az nem lehet hogy túltekerem, mert nem az a stílusú vagyok aki ledarálja az első gumikat. :P
    Rejtély... :)
  • NIBI
    Másik gépre is feltoltam az AC-t, ott azóta se lett frissítve és bizony ott még benne van a replay.ini fájl! Szóval nem mondtam hülyeséget, csak már nincs olyan. :D
  • lac coo
    Én nem értem a Zonda miért olyan nálad... Nincs túl gyorsra állítva a kormányod és alátekered a kereket kanyar előtt???Annak 900 fokon is elég direkt a kormánya ....
  • NIBI
    Hát én sem találom már. :D Pedig leírtam direkt miben mit változtattam, de most nincs az a replay fájl. :D

Toltam most az F458-assal Mugelloban és az az autó fantasztikus. Mindent érzek rajta. Ehhez képest a Pagani egy ócskavas, túrja az orrát (ahogy itt szokás mondani :D), és semmit nem érzek rajta...
    Pedig hát pont annak kéne jól fordulnia, ha már annyi world rekordot tartanak vele...
    Totál nem ezt vártam ettől az autótól. :( Igaz a P4/5-től se, de az egy kicsivel jobb. :P Lotustól 2-11-től legalább nem vártam semmit, ahhoz képest jó. :D
  • lac coo
    video iniben mi az a FPS_CAP=0 ?
  • bardocz
    Hát ez marha jó :DDDD Lehet újra kéne rakni, de nincs hozzá kedvem.
  • endy papp
    Nem vagy vele egyedül nekem sincs ilyen ....
    Nibinek más játék jutott.....
  • lac coo
    Csak látom .
  • bardocz
    Nekem csak replay_steer_driver van ott. Hmhm, komolyan nem találom abban a mappában :DD
  • NIBI
    Bazz nem írja az r betűt. :D Szóval replay ini.
  • NIBI
    SteamSteamAppscommonassettocorsasystemcfg
    eplay.ini
  • NIBI
    SteamSteamAppscommonassettocorsasystemcfg
    eplay.ini
    MAX_SIZE_MB= amennyi jólesik :P
  • bardocz
    Replay hosszát hogyan tudnám megnövelni?
  • Alexease
    Es persze, ahogy irtam, a hatterben futo programoknal mindent erdemes leloni. A torrent egyertelmu (:P), de a Chrome-ot (vagy barmelyik bongeszot) is! Rengeteg memoriat zabal, folyamatoan piszkalja a vinyot es a procit (foleg a forum, chat vagy flash banner).
  • bardocz
    Nézd meg jobb oldalt, ahol ki vannak írva az értékek mi mennyi. Nekem asszem -15 és -2 van a csúszkán belőve, de így adja ki a két első kerékre a -0,09-et.
  • Alexease
    Az input lagot erzed is vagy csak latod (az erzeshez azert mar durva lag kellene). Lehet grafikai bug/lassulas/lemaradas. Probald ki az AA es tarsait OFF-on, a tukrozodest minimumon.
  • Ginger17
    Ezt mondjuk érezni.
  • Ginger17
    Tudja vki, hogy azt hol lehet? Driveres vSync nVidia kártyánál.
  • lac coo
    Máshol nekem sincs ...:)

Vagy ne szívjak annyit...? :)
  • Alexease
    Nekem nincs lag, de nem csak itt, seholsem;)
    Probalj masik USB csatit, hatter programokat leloni (tuzfal, virusirto), nemtommegmi.
  • lac coo
    hogyhogy ?
  • bardocz
    Amúgy pont azért van féloldalasra állítva, hogy szimmetrikus legyen a végeredmény.
  • bardocz
    Fórumon azt írták, hogy a grafika meg fizika így nem függ össze, és hiába van késés a monitoron(nálam is van), elvileg a kormány attól még jól működik.
  • lac coo
    Nekem mindenhogy van egy pici lagg, ötlet ? :)))
  • lac coo
    Egyedül ezzel az istenverte fékpedállal nem vagyok kibékülve , finomabb lenne, ha hosszabb úton lehetne használni .
  • Alexease
    Az nem biztos hogy jo, inkabb a driverben probald fixalni, foleg ha van Adaptive lehetoseg.
  • lac coo
    Lassú részeken is virgonc, jó az :)
  • Ginger17
    Lehet, hogy hülyeség, de Mugello a Zondának sztem "kicsi"... azt érzem, hogy a lendületes kanyarok nagyon fekszenek ennek az autónak - ott jön ki a progiban a finomság - nem a csiki-csukis részeken. Lehet, hogy majd Spa lesz neki az igazi. De ezt csak úgy mondom...
  • lac coo
    Náéha pattog, bökdösi felfelé a felfüggesztés a kasztnit, más baja nincs :) Talán néhol túlzottak a súlypont áthelyeződések...

Igazából a legtöbb nekem is tetszik, de alapjában véve jobb szeretem a nem túl gyenge nem túl erős kis utcai autókat. Valami erősebb elsőkerekes jöhetne még ....
  • Ginger17
    Progiban.
  • Alexease
    Nekem spec mindegyik auto tetszik, foleg egymashoz viszonyitva oket, bar vannak neha erdekessegek a felkesz/bugos felfuggesztes, es a kiserleti stadiumban levo gumifizika miatt:)
  • TeeBeee
    Az M3GT2-t és a P4/5-öt úgy látom egymásnak lehet majd ereszteni online. Mugellóban mindkettővel 1:46:2xx-re voltam képes. Tudom, távol áll még a jó időtől, de na.
    Én már nagyon várom az online-t, jó kis multi class versenyek, márka kupák stb stb.
    Amúgy a gumi is valóban sokkal jobb lett.
  • Alexease
    Amig 2 hetente valtozik a program, nem sok ertelme van globalisan koridoket tarolni es hasonlitani;) Foleg nem, amig nem automatra a feltoltes, ami kijelzi a programhasznalatot is: kameranezet, segitsegek, kontroller stb.
  • Alexease
    Ja es persze, a hasonlitgatasoknal es egy-egy auto megitelesenel, nem azt kell figyelembe venni, hogy ki hogyan szeretne menni az autoval, mit var el tole, neki hogyan lenne elvezetes, hanem a valos dolgokat;)))

Teszteles elott, erdemes korbenezni, es ahhoz hasonlitani:
    - valos videon, ugyanazon a palyan, onboard-bol a kezeles miatt
    - a tajekoztato korido miatt (+- 2-3 sec)

Es persze teljesen alap, hogy minden autot, ugy is kell kezelnimint igazabol;)
    Mert egy 3 pedalos, HPattern-es, kuplungozos cuccot pillangoval es ketpedallal tolni nem sok ertelme van, teljesen mas visszajelzest ad.
  • lac coo
    Az nekem is bejövős autó. Olyan autós ..:)))
    A Zonda az már nem nekem való, az is tuti, de ott már csőlátásom van akkora tempónál :))
  • bardocz
    Akkor törölhetem a köreimet :)
  • Alexease
    Mivel valtozott a gumi es meg nehany dolog;)
  • Alexease
    Az a "szappantarto" Lotus igazabol teljesen jo:) A valosagban is nagyon hasonlo lehet. Konnyu, eros, nyomatekos, rovid tengelytavval (!), tapados gumikkal, aero-val.

A default setup-ok az autoknal kicsit "mindenkinek" van, mindenkeppen allitani kell. Ha lejjebb veszed a hatszoszarnyat es/vagy lazabbra az elso merevitest, akkor "jobb" lesz.

De a rovid tengelytav, a gumik es az aero miatt, ez az auto egyszerre tud alul- es tulkormanyzott lenni;)

De Aris mar tobb autonal is irta, hogy sok auto, olyanok is amelyek mar megjelentek, meg nincsenek kesz. Hianyos a setup, nem minden allitas munodik vagy meg nem ugy ahogy kellene, hangolni, allitani, piszkalni kell ami ido.

De a valos adatokhoz merten, 90%-ban valszeg mar eleg jok.

De azt is figyelembe kell meg venni, hogy a program is folyamatosan valtozni fog. Ez mar most is, az elso update-nel is erezheto, foleg a gumiknal.
  • Hegyipapa