43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Mindig is hittem benne, hogy a szimezés segíti a valós versenyzést, mert 'tanulékony' leszel, egy pálya általában hogy épül fel, hamarabb felépíted a ritmust.
Az autó kezelését csak alapvető szinten segíti, hiszen az autó viselkedésének, pláne kezelésének szimulálása nem igazán tökéletes, az FFB is élményszerű, a hajtáslánc kezelése (váltás/kuplungolás, nyomatékváltás) is inkább élményszerű. A setup rész segít megérteni az alapokat.
..de sztem ez semmivel sem több mint amit egy induló/kezdő valós versenyző ne sajátítana el egy év alatt, jobban.
..ha mondani kellene valamit akkor mindenképpen a ritmust mondanám, rengeteg pályán lehet szimezni, és ezáltal fejlődik egy képesség a ritmusra, a ritmusváltásra...és a fenntartható koncentrációra.
Az autó kezelésében én nem látok előnyt egy valós versenyző fejlődését, és egy szimes fejlődését összehasonlítva.
Bizonyos dolgokat nem lehet megcsinálni a valóságban, amit a szim nem büntet. -
ebben egészen biztos hogy nincs igazad :D
alapvető hibák vannak egy gyors szimes körben, általában kanyarbemenetnél.
még ha nem is esel le a pályáról, az autó károsodik.
-
Szerintem inkább csak vezetési stílus. Aki így megy, a valóságban is így menne, viszont aki ahogy te mondod "szimesen vezet", az a valóságban is úgy fog menni és gyorsabb is lesz sokkal :) -
volt egy videó...itt is van: [URL=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1324301258&no=5455] #5455[/URL]
Lehet hogy ez a srác nem megy űridőket, de 'autósan' vezet.
Még a végén, a gyors körén is látszik, nem csinál akkora hibákat mint egy gyors 'szimes' kör, ahol kanyaríveken van visszaváltás, és ahogy írod 'berántás'...ahol érződik az autón hogy ha eldobom, majd újrakezdem.
A féktávokon törekszik arra hogy lehetőleg egyensúlyban maradjon az autó, és nem vált fel a még kicsikarható tizedért, hanem hagyja lepörögni.
Jó nézni, ha valaki ennyire jól vezet szimben.
-
Amúgy nem ... Ha 500 fokos a kormányod akkor a 900 fokos autóknál már skálázni kell neki ... -
Nem. Sőt eddig kezelhetetlen volt a Ferrari 900 fokon, vissza is vettem jócskán, de még úgy se volt igazi, most viszont 900-on is isteni !Határozottan, bátran tudok most menni vele, mert végre hajszálra az történik amit én akarok .
ahogy te mondod lassú voltam hozzá. Most megy ahogy kell, sőt az ffb-ből nagyrészt eltűnt az elég kemény ellentartás visszakormányzáskor. Ebből gondolom, hogy csúnya késések voltak a játékban hozzám képest.
Érteni én sem értem, de most nagyon jó !!! végigpróbáltam sok autót most, és mindegyik nagyságrendekkel jobb lett. -
Biztos nem a kormányzáson állítottál? Én totál így vagyok a Lotus 2-11-el, először szar volt majd megtalálva a jó szöget állati jól tudtam kezelni.
Sajna a P4/5-el képtelen vagyok jó beállítást találni vagy hihetetlenül érzékeny a kormány vagy alig bírok befordulni amivel 5-6 mp-el megyek lassabban. :O Tehát nem kicsi a különbség, ha érzékeny akkor fosok mert mindenhol előbb fordulok és csúszkálok mert úgy "berántom", ha meg nem fordul akkor mondjuk nem fosok csak lazán bazi lassú vagyok. :D
Kajak nem értem ezt a kormány beállítás csúszkát, de kezdem úgy érezni ez rosszabb mint a steering lock-ozás.
Ha a kormányt 500 fokra állítom, és az AC-ben is 500-ra akkor elvileg az ugyanolyan mint ha 900/900 lenne beállítva nem? Legalábbis az elfordítás arányainak nem kéne változnia, mégis brutálisan más a két beállítás. De vannak ennél furábbak is, mégis azok a kellemesek. Nem értem én ezt...
Ha valaki érti magyarázza el részletesen. :) -
sokat mentem lagolva, nem volt olyan vészes de azért volt... És most biztosra mondom, hogy ez simán nem csak látvány volt, benne volt ez az irányításban is !!! sokkal sokkal jobb lett így az egész, amit eddig eldobtam mert lekéstem róla az most mind megvan ....Sőt ha hiszitek ha nem még az ffb-ben is benne volt ez a késés !!! Most az is teljesen realtime a régihez képest, sokkal biztosabban vezetek bármit .....
Igazi barkács ...:))
A formula abarht pl mintha más autó lenne, eddig az volt a bajom, hogy ilyen öregasszonyos , úszkálós, most meg gyors virgonc tele apró korrigálásokkal . -
Namiost ezt én is így tudtam, de nálam pl. pont fordítva működik. A TP alatt nem így volt, de most így van. lacooo módszerét még nem próbáltam. -
Nekem mindenhogy laggolt eddig vsync-el, anélkül, mindegy. Fps jó volt azzal nincs gond. Most így teljesen jó lett, nem értem igazából, de lényeg, hogy jó :)) -
Solt #5904 Az nem biztos, hogy jó ötlet... nekem is darabos, ha nincs vsync.
Az a lényeg, hogy úgy állítsd be a grafikát, hogy minden helyzetben meglegyen a 60 FPS. Ha nem tapasztalsz input lagot, akkor használj vsync-et, ha tapasztalsz, akkor ne használd, viszont akkor fixáld 60-ra az FPS-t.
Én vsync mellett még az FPS-t is fixálom, azért amit lentebb írtam. -
M2, Top Gear Zonda R teszt most :) -
Hát az volt az. :D -
De vsync-et nem is használtam ... -
Solt #5900 Ez azért lehet, mert szarul van leprogramozva a vsync... azzal, hogy fixálod az FPS-t, kivéded ezt. Sok játékban még a CPU kihasználtság is megnő ezután. -
Nem tudom, low grafon stabi lfps mellett is volt lagom ...
Van az fps meter app, azon is szép egyenes volt, nem ugrált ... -
Akkor lehet hogy azért volt az a lag mert 60 felett ugrált az fpsed. (mert pl ha 80ról leesik az fps 60ra akkor hiába magas az fps ugyanúgy belassulásnak tűnik) -
Beállítottam próbaképp ezt az fps limitet ( 60-ra) és eltűnt a laggom !!! 
-
GPx8 #5896 Szerintem meg nem. Tolja az orrát mint az állat. Vagy nagyon szar az alap setup...? -
Jaaaaj tényleg. :) Ha így írta volna beugrik, már hogy abban van. :)
Köszi. :) -
Van egy olyan app, hogy Onboard settings
Ott tudod állítani a kamera helyzetét dőlését, fov-ot stb. -
A szem magasságot tudom állítani valahol? A frissítésben említ valami app-ot erről, de nem jöttem rá hol van.
Vagy hogy is lehet konzolba? -
Következő frissítés Dec. 6.
-
Csak jöhetne valami AI, mert ez így elég unalmas :)))) Kicsit játékra is jó lenne már használni ....:) -
Ezt most vettem fel. Eddig is csinálta szóval nem lett semmi sem csinálva :( -
A Lotus 49-et nagyon eltalálták, határozottan tetszik :)
-
Olvastam errol multkor az AC forumon, masnal is volt ilyen, nem tudom mi tortent azota a hibaval. -
neilszab #5887 Frissült az Assetto Corsa Rank!
- bekerültek az új pályák és tartalmak
- A legjobb köridő csak a szimuláció bezárásakor kerül frissítésre, így gyakorlatilag nullára redukálja a CPU terhelést.
- egyéb optimalizációk
Eddigi Köridők -
Bizonyára valamilyen bug okozza. -
Valakinek ötlet mitől lehet ez? -
Aris nagyon realtime-online van, mar ki is tolta FB-re es Twitterre:P -
Kereken 1:00-nál mi az atyaúristenfülétcsinál???? -
Wow, ez ötletes.
Találtam egy CARS-os összehasonlítót:
Nincs mit hozzáfűznöm.
-
Tök fura, mert nálam a Zonda a lassú kanyarokban nagyon túlkormányozott. Fura is kicsit... a gyorsakban - ebből a játékban nics sok - viszont szenzációs. Silvwrstoneban az egyenes végi hosszú jobbos, a balos kivetetéssel... ááá nagyon baró! >:) -
-
Jah, vágom .. -
Solt #5878 A max FPS-t tudod beállítani vele... játékon belül is lehet. -
Nem az a gondom (feltétlenül :D) hogy lassú vagyok vagy gyors (bár ez sosem gond :D), hanem hogy nem érzem és nem kellemes vezetni. :(
Niebel gyerek vagyok ja. :)
Na mindegy megtolom a másik 2 újat. :P -
endy papp #5876 Nem mondta senki ,főleg nem én.....
De attól még nincs...., gondolom megváltozott az update-val.
Nekem sincs Zondával bajom sőt igazából egyikkel sem ,ha azt veszem nem sokat gurultam a játékkal se.....
Pár kört minden kocsival pár pályán azt csókolom.
Majd ha 1.0 fázisba érkezik ez a béta állapot,akkor talán már érdemesebb lesz több időt rááldozni...
Egyenlőre parkoló pálya. -
Sőt, ha jól sejtem ki vagy a gtr masterses köridőknél, akkor még jobbat is futottál nálam :DD