43023
  • antiqueA
    Jobb volna, ha nem a licenszeket hajtanák első sorban, hanem valami életet lehelnének a pályákba és javítanák a fizikát.
  • antiqueA
    Nekem speciel iszonyatosan tetszik ez a rozsda szín/minta. Még igaziban is elfogadnám. Természetesen cápafogak nélkül.
  • Szabi #6075
    "felolem egy rozsdas taligat is rajzolhatnanak barmelyik auto helyere" :D
  • alma2
    azert mindennek van hatara, meg nalam is :)
    Mondjuk siman indulnek ilyennel online versenyen, polgarpukkasztas celjabol :)
  • Szabi #6073
  • Szabi #6072
  • lac coo
  • Tomsteel
    Valahol írták, hogy elégedettek a számokkal, jönnek az új licenszek.
  • Norbi1990
    Valószínű nem.
  • lac coo
    Azt nem lehet megnezni steamen vagy valahol, hogy mennyit sikerult nekik eladiuk a jatekbol ?
  • lac coo
  • Alexease
    Nem en csinaltam, csak betettem peldanak;)
  • alma2
    Szep, szep, akkor te a raerosebbek koze tartozol :)

Nekem amugy annyira nincs autofetisem, gondolom a kisebbsegbe tartozom, hogy felolem egy rozsdas taligat is rajzolhatnanak barmelyik auto helyere. Sose szoktam nezegetni, motorhaztetorol meg ugysem latszik. Nem hogy showroom-ot elinditani es gyonyorkodni:)

• Alexease
  • alma2
    ac
  • alma2
    Aki olyan elvetemult min en, es motorhazteto nezetbol tolja, de borszasztoan zavarja, mondjuk a rikito szine pl a bmw m3 gt2-nek, a virtualis muszerek sem latszanak a feher teton, vagy csak szeret gyonyorkodni mas szinekben akkor siman barmelyik auto skin mapajat ide-oda masolhatja. A raerosebbek kicserelhetik a elolnezet kepeket is, igy a jatek kocsivalaszto menujeben is a megfelelo szinu stb autot fogja mutatni, akermennyi konyvtarat letrehozhatunk, be fogja olvasni.

Vagy akit csak az erdekel mint engem, az felulirja a nem tetszo skin-t a megfelelore, igy betoltve a palyat, mar a szamara kivanatos osszetetelben fog pompazni az auto.

pl a fent emlitett autonal a lenti file-t kell felulirni, barmelyik masik auto skin konyvtarabol.
    assettocorsacontentcarsmw_m3_gt2skinsRacing_Greenmetal_detail.dds

• Ginger17
    Ha úgy belegondolok majd' mindenkinek van egy ilyen, vagy ehhez hasonló sztorija... Magyarország - én így szeretlek.
  • Debilon
    mindig van viszonyítási pont, nem kell véletlenszerűen kanyarodni ha épp meglátod :D

ez a national verzió amúgy is szög egyszerű
  • Jacek
    Gondolom azt hitte én vagyok a sátán mert ilyeneket mondtam "törvény" meg "ügyvéd":DDDD
  • Jacek
    Azért kezdett fojtogatni mert annyit mondtam hogy 5 napon belül ki kell fizetnie a törvény szerint:D Ez valamiért nem tetszett neki...
    Jött ilyen szöveggel hogy ez egy project cég és majd ha lejár a project akkor fizet, mondom és tegnap amikor az M3-as BMW vetted 11-ert akkor éppen lejárt valami project?:DDDDDD
    Igazi szarjankó 120 ember dolgozik neki akik után 25 eurót fizetnek ő meg 6-ot az embereknek.... no komment és szarozik..

Nem csaptam le de próbáltam neki elmagyarázni a magyar törvényeket gondolom ilyen fura madárral még nem találkozott, és annyira beszart hogy a eurós fekete pénzemet felbruttósítva fizették ki:DDD aznapi utalással:) komolyan:) na off vége..
  • lac coo
    Jah, utolsó senki mindig mindenki, addig a mondatig, hogy OK, holnaptól nem jövök :DDDD
  • Alexease
  • Jacek
    Nálam az a slágergyanús amikor azt mondtam hogy kilépek a cégtől, erre elkezdett fojtogatni a tulajdonos:DDDDD ültem egy székben 191 centi 100 kiló a fazon meg 165/65 kb:DDDDDDD röhögtem:D
  • lac coo
    A főnököm általában megkérdezi ilyenkor, hogy mi tart ezen ilyen sokáig ! :DD
    Mondjuk pár napja ő is besokalt, felbontott egy szerződést, mert szokás szerint nem biztosítottak nekünk területet a munkához.... a fickó nyakán maradt néhány ( tíz? ) milliós kötbér, csak mert hozzászokott, hogy mindent megoldunk tized annyi idő alatt, csak mert ő kényelmes volt :DDD
  • Jacek
    Annyira szeretem ezeket az igazi magyar vállalkozásokat...
  • lac coo
    De mit várnak ????? :DD Én ezt nem értem soha ....
  • Alexease
    Mindig, mindenhol ez van;) Most valszeg csak azert irtak bele, mert amikor az ertekezlet volt, kiemeltem hogy ezzel 8-10 nap munkam lesz. Es mivel mar csak 2 van hatra, igy ezt jelezniuk kellett, talan elfelejtettem:D
  • lac coo

Nálunk minden pénteken ez van :)))
  • Alexease
    Extra OFF, de ez tetszik;)
    A mai munka levelezesbol, 2 honapja kitalalt anyaghoz, ami dec. 1-re kell, 2 hete varom az anyagokat hozza, ami majd holnap jon, de elozetesbe hozza a level:
    "Kérem jelezzétek, hogy így - természetesen megfeszített munkával ugyanazért a pénzért... - mikorra, hogyan tudunk elkészülni, hogy tudjunk ütemezni."
  • alma2
    ez a silverstone palya mindig emlekeztet arra, miert nem szeretem ezeket a zart palyas versenyeket. Mintha a repteren fel lenne festve egy palya, total vizszintes, semmi viszonyitasi alap, csak bamulok a nagy semmibe a bazi szeles uton es varom a kanyarokat, ha epp meglatom :)
    F1-ben is ezert mentem mindig anno monte carloban.

• Jacek
    Nem akkora off:)
    Simán beírod a típust meg mögé hogy input lag 99% dob valahol egy testet ahol mérték ezt is, mert ez nagyon számít van olyan tv amin 100 fölött van:D

Samsung UE40EH5000 ennek nézz utána magadtól:) hinni senkinek nem kell, ez 20 alatt van ami TV-nél már faca és árban sem rossz 100k körül van újonnan.Ha monitornak kell az ilyen 200 meg 800hz el kell felejteni mert lényegtelen mert ha moncsinak használod minden képjavító cumot ki kell kapcsolni vagy a game mód kikapcsolja:) off vége
  • GPx8
    Ghost-okat le lehet tölteni valahonnan?
  • szancsopanza
    Köszi a tippet, megnézem ott! Igazából én is használok 1 régi plazmat, de csak filmnézésre. Túl nehéz ide, ezért is kellene vmi könnyebb. Na de nem offolok tovább :)
  • alma2
    Csak most volt lehetosegem kiprobalni az utolso patcchel a jatekot. minden "kamu" ffb effect nullan, gain 100 korul, erezni amikor megcsuszik, csokken a tapadas, raz a legtobb razokoven stb. Nem szakad le a karom feleslegesen. Ettol tobbet jobbat, nem varok el egy autos jatektol, bar az igenyeim nem magasak :)
  • alma2
    Jellemzoen a tv-kben jobb panel (ips) van, mint a monitorokban, nagyobb betekintesi szoggel es nagyobb szinkep visszaadassal. Minel nagyobb kategorias, annal jobban figyelnek erre egy szintig. Viszont picit nagyobb a kesleltetesuk, mint a monitoroknak.
    Ezt leszamitva szerintem mindegyik tv tudja az ugynevezett game uzemmodot, ami arra hivatott, hogy minel hamarabb lasd amit latni kell, ezzel csokkentve a kesleltetesi idoket. Mindenfele kepjavitokat letilt/kihagy ilyenkor, amire amugy sincs szukseg gep eseten.

Gyakorlatilag sokan 5 eve mar tv-t hasznalnak direktbe rakotve a gepre. Nekem ket tv is ra van kotve, plusz egy monitor. (samsung, lg) az egyik kb 5 eves mind a ketto megfelelo hozza. Az lg tavalyi, de jellemzoen sokkal jobban engedi ez a marka, hogy allitgasd a parametereket, ha ez szamit neked. Nagyon nem lehet mellenyulni, 100 alatti soha nem halott gyartok tevejerol nem tudok nyilatkozni, a panel viszont azokban is 50% samsung vagy lg jellemzoen.

Prohardveren nezz utana a kerdesnek, de altalaban ott mindenki ossze-vissza beszel, mint itt, ahogy az ffb-rol szoktak egyesek.
  • lac coo
    Lehet gyorsabb lesz a tukrozodes, valljuk be az most eleg otvar...
    Marpedig ezzel a sebesseggel kar is multiti kiadni, alig tudna valaki hasznalni.
  • szancsopanza
    mere=merre
  • szancsopanza
    Sziasztok! Tudom off, de biztosan tud valaki segíteni. 40" fölött szeretnék vmi 'kijelzőt' a monitorom helyett. led tvre gondoltam. Van valakinek tapasztalata, ötlete? Esetleg mere érdeklődjek? Ami topicot találtam azok halottak voltak az ügyben.
  • Szabi #6039
  • Alexease
    Hat ez engem sem erdekel;) raadasul, meg felek is tole, mert ha valoban at all fix DX11-re, akkor mar el sem fog indulni;)
    De AI es online majd talan egy ev mulva;)