43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Hát feltölti az időket, aztán hasonlíthatod azt is a többiekéhez, rendkívül izgalmas lenne :DDDD -
Drag módban Hotlapozni...?
-
Na ez abszolút jogos. Úgy max a hotlapozás mehetne, mint most, aztán böngészőben nézni kinél jobb az ember, meg mennyit lehet javítani. -
Na de mi értelme van a dragnak egyedül, ahhoz minimum AI kell. -
Mennyivel jobb lenne, ha hozzá se tudnánk nyúlni, hanem majd jövőre nyáron nyomhatnánk először.
Amúgy szerintem előbb jön majd a drag mód, az nem hiszem, hogy egy túl nagy munka lenne megcsinálni. -
GPx8 #6192 Ha nem lesz idén Ai, vagy legalább multi az nagyon gáz... -
Nem tudom, ilyen infót nem kaptam. Viszont szerintem az RSR-nél nem lesz patchenként törölve az idő, legalábbis nem volt róla szó. -
Ez egyben azt is jelenti, hogy saját eredmény listával ők nem foglalkoznak? Tehát marad a "minden patchnél töröljük az időket" megoldás egy külsős gárda gondozásában? Ez így már a TP-nál is kiverte a biztit nálam. -
Az Evora SR lesz. http://www.assettocorsa.net/lotus-evora-sr/
Talán hétvégén elkészül az RSR Livetiming, elég ütős lesz :)
Amúgy meg tök jó, hogy Aristotelis is teszteli a programot, bekerülnek az adatbázisba erősen spoiler szagú dolgok is (sajnos konkrétabbat nem mondhatok, mert leszedik a fejem :) ). -
megkapták az engedélyt a GT2/3 autókhoz, de gondolom a simához is, így akkor már megcsinálják azokat is, én nagyon örülök neki hogy az utcai autókat is megcsinálják :)
remélem, hogy mivel lesz 599XX EVO, megcsinálják az 599XX-et és az 599GTO-t is majd egyszer :D
McLaren MP4-12C GT3
-
GPx8 #6187 Én annyira nem örülök a széria szupersport autóknak. Sokkal jobbak a kőkemény pályaautók. -
Ez a showroom eddig a kedvenc(elhagyatott hangár fíling), fasza képeket lehet majd csinálni.
Jó lenne AI-t is kapni pénteken... -
-
Asszem megvan a következő autó.
-
-
Akkor fail :)))) De jo otlet lett volna :)))) -
Ez video editor volt;) -
NKP-ban még gyalog volt a pályabejárás :))))
Amúgy aranyos ötlet ! Gondolom a csík fölött megy szép lassan végig, gyak egy kamera, de ötletes, főleg, hogy a kanyarok nevét is írja . :)
Úgy látom lesz lensflare is :))) -
endy papp #6179 Aztaaaaa...
Ilyet is lehet vezetni a játékba....
Nem lenne rossz egy kopter versenyDDD.
-
cstibikeee #6178 Már megszeretem. -
cstibikeee #6177 Sziasztok!
Egy assetto_corsa.ini -t tudna nekem valaki küldeni?
cstibikeee kukac hotmail.com -ra
Köszi! :)
-
én meg azt hittem 200dollárért g27 mekkora üzlet -
Úgy rémlik nekem is. -
Elvileg most pénteken megint jön egy update, vagy tévedek ? -
ááá fekete péntek amcsiban:Thrustmaster T500RS Racing Wheel: 149.99 dollár...
olyan 33ezer forint nem rossz ár...már vége és helyben lehetett átvenni, ne is fájdítsa fejét senki miatta, csak úgy szép volt, 450 dollárt minuszoltak rajta. -
Skin manager -
Semmi extrát látok rajtuk .....Jó pályák, persze, meg szép is, de szerintem átlagos modder csapatnak nem egy nagy kihívás .Egy rF-es VirtuaLM pálya szerintem nagyobb meló volt .Most a skennelést nyilván hagyjuk :) -
Azért az alap pályák elég magasra tették a lécet. Van olyan szimes ismerősöm aki azt vallja, hogy neki elég 2 párhuzamosan futó kanyargós vonal és kész is a pálya... azért szvsz ez nem így van.
-
Hát azért van rF-hez elég sok jó pálya .... Főként a maga idejében jónak számító Simbin cuccok vannak elég szép számmal, de egyedi készítésű is volt azért. Gondolom itt is lesz, a pályák nem olyan veszett vad dolgok, szépek, de semmi extra .... -
Timbu #6168 Szerintem - mivel moddolható - nem az autók, hanem a pályák fogják a szűk keresztmetszetet jelenteni. Járművekből az rFactorhoz is viszonylag sok igényes mod készült, viszont nem konvertált jó minőségű pályából nincs olyan sok. -
Kamu...Email gyujtes ! :)))) -
Drift pályáról nem is beszélve. -
Hát igen, ahhoz sok mindent kéne csinálniuk, erőforrás meg nincs, BRZ viszont pont jó lenne a mostani pályákhoz/fizikához. -
Hillclimb lesz, de egy magione jellegű kis pályán is bőven el lehetne lenni, kézifékkel fordulva minden kanyarban. -
GPx8 #6163 Ha készítenek hozzá megfelelő pályákat is. -
Impreza WRC, Group A. Én ezekből válogatnék. -
Én is Subarura szavaztam, viszont sajnos olyan sok szavazatot nem kapott, remélem azért majd valamikor bekerül pár Subaru.(BRZ GT300 jó lenne) -
Ezmiez ? Kis adatgyujtes... ? -
Solt #6159 Ennyi... :D Persze, ha a Lancia alatt a Delta HF Integrale-t is értik, akkor már kérdéses a dolog! :D -
Én is gondolkodtam, hogy honda, toyota, vannak jó kocsijaik, aztán észrevettem, hogy ott a listában a Subaru, szóval vége a gondolkozásnak :D