43023
  • Tyuki80
  • lac coo
    Nincs jelszo...
  • Tyuki80
    Jaja!13 fok,szikrázó napsütés.Kösz a szerót.Meghirdetem facebookon is,hátha leszünk páran.Jelszó nincs ugye?
  • lac coo
    Nálatok is tavasz van ? :))
  • b-type
    passz :( rokonlátogatáson vagyok
  • Tyuki80
    SRÁCOK!!!

Laccoo kolléga ahogy látom,volt oly kedves és beállított egy ünnepi Ferarri 488 -Mugello 6 körös versenyt.
    Este 19:30-20:00 körül szervezzünk már össze egy jó kis karácsonyi közös csapatást!
    Régebben olyan jókat mentünk együtt,élesszük fel ezt a dolgot!
    Este 20:00 körül Laccoo 488 as szervere!!!
    Gyertek sokan!
    Ki jön?

Laccoo!A practice nem kell sztem,4 perces kvali viszont igen,annyi elég is.Átállítod?
    Jelszó van?Sztem egyelőre nem kell..
  • Jackal
    Boldog karácsonyt mindenkinek.
    Végre megjavult a pillangós váltóm, visszatérek ingyen frag-nek. :)
    Viszont most hogy frissítettem az rsrlive-ot, a vírusirtó kémprogramként megfogta a benne lévő exe-t. (eddig ilyet nem csinált a régiekkel)
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.12.25. 20:45:02
  • macleody
    Aha.
  • lac coo
    Ma este moziba viszem a fiamat, most mar marad ez, de amugy az leszamire jonnek a nepek.... nekem nyoc.:)
  • Tyuki80
    Laccoo!
    Ma estére avagy holnap estére nem szervezünk össze egy funt?
    A kérésem persze csak ha lehet, egy mugello - ferrari 488 lenne.Azért is,mert online valahogy teljesen el van feledve ez a gép!Amióta a porschék megjelentek,azóta az a sláger.Én speciel még egy versenyt sem mentem vele online.Offline mentem egy Nürt vele,tetszett!
    Meg pl amit nagyon elfeledtünk és az ünnepek alatt sztem telitalálat lehet,akár cupos.porschékkel vagy gt4 es osztállyal,az a Buthurst!Emlékszem régebben pikk pakk megtelt a szeró!
    Vélemények?
    Az biztos,valami funt össze kéne rántani!Nem?
  • lac coo
    Marmint kell ele egy per ?
  • macleody
    Azt hiszem csetbe, /admin jelszó.
  • lac coo
    admin jelszót hová, hogyan kell beírni ???
  • TG Gida
    Szevasztok!
    Ma megvettem az AC-t, próbálgatom az egyik kedvencemet, a 155-ös Alfát. Látom, hogy valami nem jó, csak hátul hajt, amikor tudom, hogy egy régebbi verzióban hajtott elöl is. Ennek mi az oka, bug, vagy szándékosan vették ki belőle?
    Köszi!
  • lac coo
    Jo az, bizony .
    Foleg, hogy a tapadas nem 100-as, nem az a sinauto , de hajtani kell , hogy legyen guminyomas....
    De majd korbe nezek milyen Sebring van....;)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.12.25. 12:58:12
  • Alexease
    Amugy nekem a 911 vs. Imola szimpi, tuti kiprobalom.
  • Alexease
    Atirtam, elvileg mukodik:)

A baloldali 2db fix szerverbol valaszt (GTRM, VSR; bovitheto); ha valamelyiken vannak emberek, akkor azt teszi ki; ha egyiken sincs senki, akkor random valamelyik mukodo szerverbol, ha egyik sem megy, akkor "nincs szerver":)

A jobboldali maradt a fix egyszerveres beallitason, most a tied;)
  • lac coo
    Akkor hajrá ! :)
  • Alexease
    Van fent 2 fun szerver, de nem art ha van valasztas is (bar sokszor a tulkinalat oli meg a dolgokat:P).

De elobbat kell kicsit irogatni itt is a programot. Az rF2-nel most ugy mukodik, hogy a baloldali mindig egy mukodo (vannak rajta emberek) szervert tesz ki, es ha valamelyik elorebeallitott "ismert" szerveren van valaki, akkor azt. A jobboldali meg az elore beallitott szerverekbol veletlenszeruen valaszt, ha van rajta valaki, ha nincs.
    Ide is valami hasonlo kelllene.
  • lac coo
    Rakd ki enyémet is, most, hogy ( remélem...) sikerült rendberaknom a gépet, inditok én is remélem minden nap... az nem járja, hogy nincs funszerver ....
  • lac coo
    Aztarohadt...ezek meg mindig itt tartanak !?!? :))
    Szerk..tovabb olvastam , most mar tetszik neki :))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.12.24. 22:49:51
  • goldboy
    Boldog Karácsonyt mindenkinek ;)
  • lac coo
    Szerver Managerben hogy lehet fixed setupot beállítani ?
    Bárhogy kattintok rá, üres rublika van csak ....Van mentve setup az adott autóval adott pályához ....
  • goldboy
    v1.11.3
    - Fixed new damage formulas not considering wings with negative cl
    - Fixed damage wrong influence on drag
    - Fixed damage wrong influence on vertical wings (fins)
    - Corrected driver model on Porsche 911R
  • Alexease
    Az unnepi idoszak alkalmabol, nem irtam ujra (:P) de visszapakoltam a szerver info reszt a banner ala. Fun szerverek, talan lesz forgalom.
  • alma2
    van probaverzio, szoval ki tudod probalni. Jo parszor nekifutottam, de a gyomrom nem tudja befogani, hiaba fejlettebb egy ket dologban, az osszkep nagyon nem jo, de hat kinek mi.
    Mindenestre online mokat nem nagyon talalni benne.
  • corsa78
    Az AC mellett akkor ezek szerint van létjogosultsága az RF2-nek? Miben jobb/rosszabb az AC-nél? Csak mert én az AC-t az én igényeimnek maximálisan megfelelőnek tartom, és nem tudom, hogy kiadjak-e még néhány eurót a féláras RF2-ért.
  • tobias88
    Örökre szól. Gtr masters-en kb lavinát indított el, vagy 10en vettük meg csak ma
  • b-type
  • tbazsi95
    Assetto Corsa | Porsche 918 Spyder | Trento Bondone Winter

Utoljára szerkesztette: tbazsi95, 2016.12.23. 19:09:32
  • bardocz
    Cserébe valószínű kevésbé merev mint ez (mozog jobbra-balra a kormány állványa), és egy igazi szenvedés állítani rajta bármit is :) Nameg élőben jóval igénytelenebb a kinézete mint képen, az apró dolgok ott nem látszanak.
  • alma2
    hat ennel sokkal szebb a te fa cockpited, ha az emlekeim nem csalnak, mint amit ebbol ki lehetne hozni valaha:)
  • bardocz
    Már nem előfizetéses.
  • Jackal
    Féloff: van steamen most rf2 akciósan 15 euroért(illetve lenne ha nem döglődne). Még mindig csak 1 évre szól és előfizu, vagy már ezt feloldották?
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.12.23. 18:42:10
  • Morgolodo
    Mert ugyan azok a majmok támadták meg most is, mint tavaly. Marhára ráérnek.
  • bardocz
    Enyém a fa cockpit :) Ha tehetem majd lecserélem erre.
    A pedálhoz fb linket tudok adni, nem akarom szétspemmelni a fórumot a képekkel. Én a rusnyább prototípust használom még, arról inkább nem csinálok videókat :)
  • alma2
    hm ennyi bla bla utan, behalt a steam? nem tud csatlakozni, ilyet sem lattam meg. eljen a winter sale
  • alma2
    Ha valamelyik elkeszul es mukodik is, akkor nyugodtan tedd kozszemlere video formajaban.
    csak valami fabol fabrikalt cockpitre emlekszem amit betettel, ha te voltal egyaltalan?. Az egy gyerek szobaba elmegy, de egy nappaliba nem nyero. Fugg ki Hol hasznalja majd es ez a pedal valto stb eszkozokre is igaz szerintem. Bar latni eleg vad megoldasokat a neten (kulsosegek szempontjabol), de nem mindenkinek fogad be mindent a szeperzeke :)

• Jackal
    Hmm, zondával végigküldeni nyél gázon :)
  • bardocz
    Pedált én is csináltam, de eléggé drága sajnos. Még van egy mód, hogy olcsóbb legyen, de úgy se hiszem, hogy 80k alá tudnék menni. Nameg mire megjön minden amit nem itthon veszek hozzá...egy loadcell egy hónapja érkezik már kb. Pedig ennyi hiányzik egy teljes szett összerakásához, meg valami felületkezelés kéne rá, de az is esélytelen a két ünnep között. Addig kéziféket se tudok mókolni belőle. Szekvenciális váltót is terveztem egyik este, ahhoz meg a rugókat nem fogom tudni megvenni a két ünnep között, minden zárva :D