43023
  • Firerock
    Lenne egy amatőr kérdésem.
    Igazából 99%-ban open wheeler autókkal megyek minden játékban,viszont most az Assettoban kipróbálnám a kuplungos H váltós autókat. Viszont egyáltalán nem tudom hogy a nagy féktávokon hogy kell engedni a kuplungot meg ilyenek,ezt el tudná magyarázni nekem valaki?
    G27-em van.
  • Jackal
    off:
  • Dietrich
    itt megnézheted :)
  • precise
    off

xbox one-ra gyűjtesz ?
  • unrealnoise
    A linket "elb*sztam", szóval:
    Logitech Driving Force GT + igény esetén Wheel Stand Pro
  • unrealnoise
    Sorry srácok, (tudom OFF) de eladó lett az alábbi cucc, meglehetősen jó áron: (hátha érdekel valakit, ilyenkor, mikor már alig kapni ezt a remek kormányt!)
    http://hardverapro.hu/apro/logitech_driving_force_gt_66/
  • lac coo
  • Alexease
    Kiprobaltam, 5,5 masodpercet kapok, nem is olyan veszes:)
  • lac coo
    Igen ,az a másik módszerem, hogy ne legyek tök utolsó ! :D
  • Jacek
    Nekem még időm sem volt menni:)
  • lac coo
    Neked fogható ! :)

Én örülök ha nem vagyok tök utolsó :DDD
  • Tomsteel
    Ez aztán értelmes mondatom volt. :)

Szóval komolyabb idő ráfordítással, beállítás tökéletesítésével fogható az illető. Szerintem egyébként óriási élmény ez a hotlapozás is, ne becsüljük le és ne tüntessük fel negatív kontextusban azokat, akik jól szerepelnek ezeken. Jó móka, és megmutat olyan dolgokat is a pilótákról, amik egy hosszadalmas, nagy fizikai igénybevételű versenyen esetleg nem jelentkezik.
  • Tomsteel
    Ügyes a srác, de ha ráfekszik az ember, akkor fogható. 2 tizedre vagyok tőle Silverstoneban Zondával, egy tökéletes körrel fogható.

Silverstone - Zonda R
  • Alexease
    Ezek a hotlap-mumusok csak az olyan programokban bosszantoak, ahol tetje is van a dolognak. Pl. az SRW-ben, ami tartalom-fizetos, de hotlapppal nyerni is lehet(ne). De van termeszetesen 1 tucat (az elso 10 nyer:DDD) ember, akik evek ota mindent visznek, akar havi tobb 100$-os tetelt, nekik minden ingyen van, a felhasznalok 99.9%-a pedig csak korozget es fizet a programert;D

Ezek a hotlapok akkor kezdenek ertelmesek is lenni, amikor mar lehet orszag szerint es barat/ismeros alapjan szurni/listaztatni.
    Aztan be lehet jelolni innen a forumbol egy tucat embert, csak azokhoz viszonyitani, azokkal foglalkozni stb.
  • Alexease
    Ezert irtam multkor, hogy ilyen profi-kockak mindenhol vannak es lesznek is. Es ez nem mindig jelent csalast vagy sok segitseget, altalaban csak auto-idegen kezelest/vezetest. Zsigerbol raereznek a dolgokra, gyorsan alkalmazkodnak. Ezek egy resze lehet, hogy az "adottsaga" miatt igazabol is jol tudna menni - persze nem ilyen vezetesi stilussal, mert gyorsan meghalna:DDDD

Vagyis a Hotlapnal felesleges az ilyeneken bosszankodni:P
  • GPx8
    Ja. Közben már láttm én is.
    Mondjuk én pl. lökhárító nézetből sokkal gyorsabb vagyok, de belső nézetből élvezetesebb.
  • Alexease
    Cockpitbol;)
    Persze nem ugy ahogy kellene (valtas, pedalok), de az most mindegy.
    Ranezesre eleg kocka, jo refexe van, ugyes, gyors, ilyennel felesleges versenyezni:D
  • Screenracer #6540
    Itt van a YT csatornája.

http://www.youtube.com/channel/UCkRkwCyVAS1Xej8aF9oYkRw
  • bardocz
    iRacingben a Corvettehez töltöttem le beállítást, amivel a sajátomhoz képest súlyos másodperceket kaptam, sokat, na most azzal végigmenni nem tudtam, a difi valami kegyetlenre volt állítva :D Abban a 45°-os már majdhogynem folyton zár, de valami 25-re volt állítva, motorfék meg 90fok körül, tehát nyitott :D
  • Norbi1990
    A setup nem minden.

Én is megkaptam valami élmenő setjét és 1mp-et kaptam ha végigtudtam menni a pályán :D

@GPx8
    Gyanítom belsőbe, mint minden szimulátort.
  • GPx8
    Jó lenne látni, hogy milyen nézetben vezet.
  • TeeBeee
    Őőő..most már mindent értek. :)
    de azért a setupját elkérném tőle, hogy legalább az 1:58-at elérjem, akkor már nem fájna hogy 1mp-vel jobb.
  • GPx8
    Az a helyzet szerintem, hogy Kunos a réteg Nkp után akart egy népszerű csili-vili szimulátort készíteni, de mivel nem volt ilyen tapasztalata, ezért a "fényes" dolgokkal rengeteg ideje ment el.
  • lac coo
    Igen, en is abban voltam, hogy a tartalmak mar regen kesz vannak, de nem :)
    Valojaban modell hang kesz van, de finoman beallitva meg nincs a fizika, valszeg sokkal tobb munka volt ebben az elmult egy evben, mint gondoltuk.
    Visszavaltas nekem is fura volt, azert kiserleteztem auto blippel.....De legalabb erezni a loeroket benne, , Ferrari nekem nehakicsit erotlennek tunik........
  • bardocz
    Imola-GT3 köre alapján csak profi.
  • Norbi1990
    Ha valamire rákockul akkor ott nagyon jó sajnos :D
  • bigiboi
    Ha a google-ba beütöd a nevet már ha ő az akkor szerintem valami profi:D
  • TeeBeee
    Ez az ember ekkora cheater, vagy ilyen profi?
    M3GT2@Silverstone-ba beleöltem nem kevés időt, végre bemegyek 2 perc alá, erre jön és nyom egy egy 1:57-et. Már ez egy kicsit gyanús volt (nem nagyképűségből, hanem mert egyszerűen szerintem nincs benne 2 mp), mire megnézem az adatlapját és mindenhol ő vezet.
  • Tomsteel
    Ez a Mclaren mekkora egy orbitális szarkupac lett. Ha már kész van az összes nyomorult tartalom fél évre előre, akkor legalább menjenek már egy istenverte kört vele mielőtt kiadják, ennyire bugos szart nem szabad publikálni.

Mi ez a visszaváltás? Mit művel a diffi? Nem létezne ilyen cég ha tényleg ilyet gyártanának. Fújjj!! Ferrarihoz még csak hasonlítani sem lehet.
  • Screenracer #6528
    Ez sok mindent megmagyaráz, hogy miért az 500-as Fiat a legjobb modell a játékban. :DDD
  • Jackal
    Köszi a válaszokat, akkor ezek szerint ehhez kell a heel and toe
  • Alexease
    Visszavaltasnal gazfroccs, hogy a motorfek ne fogja meg tul hirtelen a hajtast (ne blokkoljanak a kerekek).
    A sport autoknal alap: foleg automata/felautomata valtosok es/vagy a paddle (pillango) valtosoknal (de a padlo/botvaltosoknal is van).
    A natur utcai vagy versenyautoknal manualisan kell blippelni (osszes H-Pattern es egyszerubb szekvencia valtok), visszavaltas kozben, feken allva kuplung es gazfroccs;)
  • bardocz
    Vagy te adsz egy gázfröccsöt visszaváltásnál, hogy már fordulaton legyen a motor, mikor beveszi a kisebb fokozatot.
  • endy papp
    Ha jól tudom ,automatikusan ad gázfröccsöt a motornak így könnyebb és simább a váltás,de ha rosszul tudom akkor sorry.
  • Jackal
    Valaki elárulhatná már végre mi az a blippelés :)
  • Alexease
    Egy lenyeges dolog volt csak benne, hogy jovo nyar elott, minnel hamarabb megakarjak jelentetni az 1.0-t. Ami persze csuszhat is, mert hat a bugok kiszamithatatlanok;DDDD
    A lenyeges kerdesek nem szerepeltek benne: mikor lesz (napok, hetek, honapok) AI es online.
  • Alexease
    Kunos interju
  • Tomsteel
    Jött egy ilyen:

Early Access 0.3.2
    - Fixed lingering launcher process under certain exiting conditions
    - More descriptive launcher startup problem descriptions when setting up user folders
    - Added a check for restoring fullscreen launcher windows on triple screen setups on session end

• Alexease
    Ennek ket oka is van. Egyreszt ez (meg) nem a nagykozonseg jateka (felkesz, beta, erosen korlatozott tartalommal es szolgaltatasssal), masreszt szinte az osszes auto tele van amugy is "segitsegekkel":)
  • lac coo
    Mondjuk az elejen leszogezte, hogy sokkal lassabb lesz aki valami segitseget hasznal....En pl nem szeretem a g27 gyerekjatek valtojat, meg a pedal se az igazi, blipeles kozben bele tolok a fekbe is, amiatt meg szinte csak pillangoval megyek, de pl Fiat 500 nal nagyonhosszu a valtas ido, egy kor alatt siman osszejon 5-10 mp amig nem nyomom a gazt.....