43023
  • zimapeti
    Sziasztok. Úgy látom sok bennfentes van itt, esetleg lehet azt tudni mennyien töltötték már le az AC-t, és ebből mennyi a Magyar? A Rankot nézegetve, sok iR-es pro emberke se sajnálta rá a jurót
    Szerintem, ha itt megállna a fejlesztés akkor is megérdemlik, nagyon jó beta állapotában is.
  • Alexease
    Itt le is lehet zarni (a tobbit torlom:P), szerintem senkit nem erdekel, ki mivel magyaraza hogy INGYEN hasznal valamit. THX!
  • Solt
    Másképpen látod, nincs ezzel gond. Legalábbis addig amíg normális stílusban adod elő a véleményed... :)
  • Danecay
    Két dologban tévedsz! Nem hülyéztelek le, és nem várok olyan fanatikus módon a játékra mint Te, max ha van rá módom, kipróbálom a legutolsó elérhető verziót!
  • Solt
    Fizetek is, mert átlátom, hogy ez közös érdek... arról nem is beszélve, hogy, ha a hozzám hasonló "hülyék" nem perkálnának, akkor nem valószínű, hogy lenne mire kivárnod...
  • lac coo
    Akkor már drágább lesz, mi kamatra adtuk előre a pénzt, azt meg ti fizetitek meg ! :DDD
  • Norbi1990
    Amikor eljön az ideje már drágább lesz mint most.
    Jól gondold meg.
  • Danecay
    Gondolom, most nem vagyok túl SIM-patikus! :)
  • Solt
    Nem, nem ugyanaz. :) Mócsingból készült hústermékből van bőven választék, normális kinézetű autószimulátorból ennyiért nem igazán. Aki ilyen rétegjátékokkal játszik, az kénytelen benyelni ezeket a békákat, különben mehet bohóckodni az arcade vackokkal... ha nem megyünk bele a "játékba", akkor egyszer azon kapjuk magunkat, hogy egy értelmes szimulátor nem lesz a piacon.

Nagy fejlesztő csapat, nagy kiadó nem fog réteg játékot csinálni...
  • Danecay
    Fietek én, ha eljött az ideje! Addig fizess Te és a hozzád hasonlóak! :)
  • Danecay
    Említs légyszíves egy momentumot amikor én bárkit arra buzdítottam, hogy ne vegye meg! Azon túl, hogy ki mit csinál, pedig mindenkinek a saját dolga :) Van egy csomó mócsingom, csinálok belőle felvágottat! Ha kérsz belőle fizess előre, hogy elő tudjam állítani. Ez ugyan az a kategória!
  • Solt
    Ne fizess. Elmondtad, megértettük, remélem lezártuk.

Ez nem jóhiszeműség, hanem ok-okozati kapcsolat, de mondhatnám úgy is, hogy valamit valamiért. A két kezemet összeteszem, hogy egy ilyen szimet letett ez a megszállott olasz az orrunk elé. Egy NKP, egy FVA és a korai verzió után ennyi csípőből jár neki...

Ha ez egy nagy cég lenne, vagy állna a hátuk mögött valami nagy kiadó, akkor egy fillért nem fizettem volna előre...
  • Danecay
    Ezt most tényleg nem rosszmájúan mondom, de erre példát akkor is tudnék mondani, ha csak ismerősi körömön belül gondolkodnék! De, hogy témán belül maradjak, gondolj,csak az rF2-re, vagy a pCARS-ra!
  • bardocz
    Az meg hogy használsz valamit és nem fizetsz érte a te dolgod, és senki sem kíváncsi rá.
  • Danecay
    Bizony nem bonyolult, ezért nem fizetek! Sajnos ezzel a jóhiszemű mentalitással érhetnek még komoly csalódások az éleben!
  • Solt
    Ha lennél... én például az vagyok, és meg sem mozdulok amíg a megrendelt szolgáltatás 50%-t ki nem perkálják előre.

A sztori meg elég egyszerű... Réteg játék + kis "csapat" fejleszti + nincs mögöttük óriás kiadó = valamiből finanszírozni kell ezt az egészet, erre pedig ez a módszer kiváló.

Megérted, elfogadod, fizetsz. Nem érted meg, nem fogadod el, nem fizetsz. Nem olyan bonyolult ez.
  • Danecay
    Szerintem, ha megvetted akkor az legyen a Te dolgod!
  • Danecay
    Neked legyen igazad! Nekem ez a játékosok jóhiszeműségére támaszkodó üzletpolitika nem nyerő! Mai napig áldom az eszem pl., hogy egy fillért sem adtam az rF2-ért, pedig szándékom volt megvenni az első újabb generációs SIM-ek között! Szerintem ez a fejlesztési metódus is egy átmeneti forma, amíg a fizetős játszani vágyók meg nem elégelik!
  • lac coo
    Én mindig kérek előleget :D

De itt nincs para, ez már most jól áll, ha így marad és megkapom az összes tartalmat, plusz egy DLC-t már azt mondom, rablás volt megvenni :)

Ez annyira speciális műfaj, hogy itt valóban támogatni kell őket, hogy legyen végre valami új szimulátor . Néha megszívom, CARS kidobott pénz volt, egyelőre rF2 is, ez úgy tűnik telitalálat.És hál istennek ,nekem úgy tűnik, hogy dolgozik rajta , javítja, fejleszti, befejezi ....
  • bardocz
    Szerintem győzködd erről az embereket máshol.
  • Danecay
    Csak tudod, hogy ha én egy vállalkozó lennék, nekem sem fizetnének egy félkész árúért, amivel ráadásul többszöri alkalommal megcsúsznék. Persze lehet ábrándozni, hiú reményeket fűzni, reménykedni, de a mai világ és üzletpolitika jellemzően nem erről szól, főleg az után, hogy kifogynak a hozzád hasonló felfogású emberekből!
  • Danecay
    Egészségedre!
  • lac coo
    Ha nincs pénzük ,nem lesz belőle sose kész, normális játék, az meg az én dolgom, szóval én megvettem, nem is volt kérdés :)
  • Danecay
    Majd ha hónapokig nem történik ismét semmi említésre méltó, lehet meg lehet majd ismét venni olyan 3K Ft körül :) Persze én tartom magam addig is ahhoz, hogy amíg a végleges verzió meg nem jelenik, addig egy fillért nem adok érte! Az, hogy így nincs elég pénzük a fejlesztésre az legyen az ő dolgok, nem én nyitottam vállalkozást! Fordított esetben sem hiszem, hogy másként történne! Addig is WAREZ RULEZ! Valahogy én nem vagyok híve ennek a végelátattlan fejlesztésnek, ami mostanában trendi és amivel be lehet etetni egy csomó embert és pénzt lehet kicsalni, és ami mögé be lehet magyarázni mindent!
  • Tomsteel
    Én úgy tudom, hogy 5-ért már nem nagyon lehet venni sehol. Inkább 7 körül alakul mostanában.
  • CamelX
    Én tegnap 7800ért vettem egy általam előítéletből lehurrogott, majd többetektől ajánlott oldalról
    Ott is mondjuk előtte egy órával 6500-ért volt, de állítólag nagyon fogy a cuccos, alternatív forrásokból legalábbis relatív gyorsan :DD
  • VDomino
    Azt hallottam,csak még nem találtam meg,akkor ez lesz.
  • Bughead123
    Nektek megy rendesen a jatek ?En mikor rakom hogy start engine akkor meghujul az egesz, nem tudok kilepni belole a feladatkezelovel sem es neha bejon az hogy az acs.exe mukodese leallt.
  • Fehercsoki
    PH-n van 5k körül.
  • VDomino
    Hali!

Tervezgetem a vételt,arról érdeklődnék,hogy lehet-e kulcsot jobb áron venni valahol,vagy marad a Gőz?
  • Alexease
    Es ennel a videonal nem csak az az "erdekesseg", hogy sokan az ilyen autokat ketpedal-pillangozzak (+ automata kuplung, blip es lift), de a legtobb programban a gazpedal messze nem igy mukodik, vagy nem igy hasznaljak a user-ek, hanem lenyegeben digitalisan (ON-OFF);)
    De ma mar vannak azert "normalisabb" programok, amiben nem lehet mindent digitalisan hasznalni;P
  • Firerock
    Milyen kormány? Nekem a g27-nek bőven elég kemény a fék :)
  • bardocz
    Én meg elemelem a lábam a fékről olyankor.
  • lac coo
    Nekem az a bajomilyenkor, hogy vazfroccs kozben beletolok a fekbe is, gyakorlatilag nulla ellenallasa van , nem tudok ratamaszkodni mint igazi autonal....
    Majd egyszer kiprobalok valami gumit a pedal ala....
  • Firerock
    Áháá! Akkor ez lesz a probléma :)
  • bardocz
    6-4-2, én így csinálom. Ha tudok akkor duplát váltok mindig, de többet egyszerre nem.
  • Firerock
    MErt az a problémám,hogy rögtön kidobja a seggét,ahogy visszateszem 2.-ba
  • Firerock
    És ha pl 2-es az ideális a kanyarra,és a 6.ban vagyok,akkor rögtön vissza 2-be?
  • bardocz
    A kuplungot meg csak rúgod igazából, és kurvagyorsan váltasz. Időzítésről szól az egész.
  • bardocz
    Jobb lábbal nyomod a féket. Amikor váltasz, akkor a kuplungolás közben a jobb lábaddal átnyúlsz a gázra, és adsz egy kis gázfröccsöt. #6555-ben jól látszik a videón, gyakorlatilag azt kell csinálnod.