43023
  • GPx8
    El sem tudnék képzelni egy vérbeli szimulátort ilyenek nélkül...!
  • Tomsteel
    Akár egy Street View integrációt is el tudnék képzelni.
  • Tomsteel
    Egyébként ebben a képből épített showroomban van még potenciál, manapság már nagyon egyszerű egy panoráma képet készíteni, nem tartom kizártnak, hogy a házunk udvarán forgathatjuk majd a kamerát hamarosan. Tükröződéseket is dinamikusan kezeli a program, egész élethűen meg lehetne oldani viszonylag kis ráfordítással.
  • Tomsteel
    Karácsony elég jó apropó lenne pl egy multihoz, ennél jobb időszak nem létezik arra, hogy a lehető legtöbben tudják minimális idő alatt küldeni a visszajelzéseket.

Addig örüljünk, amíg F40 + showroom a következő frissítés legnagyobb dobása, mert akkor a háttérben komoly munkák folynak.
  • bardocz
    Tuti kiadják előbb, hogy tesztelhessék sok emberrel, sok konfiguráción.
  • GPx8
    Ha belegondolsz, igazuk is van.
    Pl. itt is a vevők nagy része elalél, ha kap két hetente egy új utcai autót, meg hozzá egy szép showroom-ot... :)
  • Alexease
    Es az nagy elony, hogy "hasznalni" is lehet a programot;) Ennel lehet hogy az 1.0-ig elhuzzak az AI-t es az online-t (nincs kesz, nem muxik, rossz, felnek a wareztol stb.).
  • Alexease
    Ez egy uj showroom:/ Inkabb palyakat csinalnanak, mert az eleg szegenyes, meg ha nem is scan-es. Portolhatnak az nKP palyakat vagy hasonlo.
    Nalam amugy csak az eredeti showroom megy, a tobbi mar fake, gondolom nem szereti a DX10.0-at;) Bar nem is hianyzik...
  • GPx8
    Azért az rF2-ben amikor megvettem, már volt multi és AI is.
    Igaz, hogy baromi lassan készül...
  • Szabi #6628
    az F40-es képen 90%, hogy egy új "bemutatóterem" látszik, ahol fénykép a talaj és fénykép körbe minden :D
  • TeeBeee
    Trento értelmes lépés lenne, mert ott tényleg csak a mért idő a fontos. Megy majd a harc, hogy melyik kocsival lehet a leg gyorsabban feljutni.
    Személy szerint az E30 Group A-nak örülnék még nagyon.
  • Dietrich
    Gyakorlatilag már minden játék így kerül ki nem csak az ilyen amit 1-2 ember bütyköl. Kiadják fél készen majd 1-2 hónapon belül több giga patchnek álcázva a játék többi részét.
    Ahol becsapva érzem magam az a rf2..2 éve beta csak.
  • mester1987
    A fák egyenesen élethűek képekről, agyam eldobom :D
  • mester1987
    Gyönyörű ez a game gyerekek...amint kiforr vezetek.
    De komolyan amilyen eszméletlenek ezek a képek amiket itt linkeltek...
  • Tomsteel
    ...de aztán lehet, hogy csak egy újabb showroom. :)
  • Tomsteel
    Trento Bondone hill climb lesz a pálya a hegyekből ítélve.
  • Alexease
  • Tomsteel
    Lehet itt vitatkozni, hogy mennyire etikus dolog félkész termékért, illetve ígéretekért pénzt kérni, stb... Mikor felkúrod a grafikát fullra, elindítod valamelyik autóval a showroomot, majd miután 3x elcsöppentél a gyönyörtől rádöbbensz, hogy "ja wazzeg, ezt vezetni is lehet". Ezután nekiállsz körözni a létező egyik legtermészetesebb környezetben lézerszkennelt pályákon, fülig vigyorral.

Már most megvan benne az amitől beindul a nyálelválasztásom, amiért azt mondom, hogy letojom a pCarsra és az összes élőhalottra kidobott pénzt.
    Ahogy fejtegettétek Ti is, örülni kell, hogy vannak akik árral szembe mennek értünk.
    A konkurencia harc meg egyébként is a legjobb dolog ami velünk történhet.

Az én szememben azok a pénzek arra a majdani helyre lettek elkönyvelve, ami végül kiköpi magából azt a tökéletes valamit, ami nagy meglepetésemre úgy tűnik, hogy a világvége előtt megszületni látszik.

(belegondolva, hogy pár éve milyen kilátásaink voltak, meglehetősen rövidtávú befektetés volt)
  • Jackal
    Tudom, csak ami nincs szem előtt, azt lehet az egyszerű ember keresgéli percekig... (nem vagyok retardált, de nekem is fennakadást okozott mire először megtaláltam hol is lehet ténylegesen leszedni. Ez ilyen ergonómiai izé )
  • bigiboi
    Jövö péntekre megint várható valami frissítés ?
  • raczger
    Nincs az annyira lent, kb 0.05 másodperc alatt az oldal alján lehet lenni :)
  • Dietrich
    Alig vánszorog le nekem steamen most.
    Na majd holnap kipróbálom :)
  • Jackal
    Azt a Download gombot nem tudnátok felrakni az oldal tetejére, a kutya nem akar végigszánkázni lefele 2 kilómétert :)
    Amúgy remek ötlet, tök jó lett, a végleges játékba is bele kéne rakni egy az egyben.
  • Bughead123
    Nekem tegnap ota nem megy a jatek :(
  • B0GE5z
    remélem minél előbb bekerül az alfa 155 DTM
  • Screenracer #6612
    http://www.drivingbox.at/

Egy-két próbakör ha már unjuk a virtuális világot. :DDD
  • Bughead123
    Volt frissites a jatekhoz tegnap ?
  • raczger
    Livetiminghoz jött frissítés: RSR LiveTiming 2.0.004
  • CamelX
    Egyefene, nem privátkodok, egyszer már úgyis belinkeltem: Még1x

Ha zavaró, akkor kéretik törölni :)
    Örülök amúgy hogy viszik rendesen. Remélem a befolyó pénzből azért vesznek fel még 1-2 jómunkásembört :D
  • B0GE5z
    melyik lenne az a lehurrogott oldal? lehet én is meglepem magam vele :D
  • Dietrich
    1 hete 4800 volt nála..nagy lett a kereslet ;)
  • Dietrich
    ez egy 2006-os felvétel egy Holden V8 supercarsból amikor még ők is H váltót használtak.
    Szóval elvileg lehetne PC-s játékban is ha úgy írják a programot, de már ők is szekvenciális váltót használnak 2007 óta, de a kuplung maradt mert azért 5 literes motorhoz már csak az élmény miatt is dukál :)
  • zimapeti
    Ezt néztem, köszi. Gondoltam hátha van pontosabb is. Nem értem miért titok, de biztos oka van.
  • TeJ2107
    Szerintem az árát így is bőven megéri, főleg hogy a megjelenés óta volt már 2 nagyobb update is. Kicsi cég, nyilván szükségük van a támogatásra, hogy 1-ről a 2-re jussanak. Legalább ennyit is le tettek az asztalra, és nem úgy készül mint az LFS S3. Szerintem így is bőven előrébb járnak, mint ahogy mi gondoljuk, karácsony körül szerintem ismét jöhet 1-2 autó 1-2 pályával, esetleg aktív lesz az Online mod :P
  • Alexease
    A vasarlasi adatok nem nyilvanosak.
    A Steam csak az aktiv jatekosokrol tesz kozze napi statisztikat, de csak az elso 100-rol.
    Az AC 3 napig volt benne az elso 100-ban ~1500 emberrel (ennyien hasznaltak 1 nap alatt maximum). Vagyis 1500-an biztos megvettek;)

Steam Napi Statisztika

Steam 100-as stitisztika archive (Ac vs. F1 2013)
  • hezi
    Nyilván senkit nem akarsz befolyásolni, ezért hajtogatod a magadét már fél oldalon keresztül. Mindenki azt csinál a pénzével, amit akar, nem kell aggódnod mások pénzéért. Ha meg mégsem úgy alakul, ahogy kunos ígérte, hát az a mi bajunk lesz :) Sokunkat nem érne meglepetésként az sem Scawen óta :P
  • Danecay
    Miért kell törölni ALEX? Nekem nem lehet véleményem? A hozzászólásaimmal nem buzdítottam senkit a warezolásra! A leírtak csupán a saját meglátásaim! Nem kell követni, nem is azért íródtak! És még cssk nem is kizárólak az AC ellen szólnak!
  • Solt
    A szimes világ ilyen... benne van a pakliban a zsákutca, viszont, ha nem perkálunk, nincs kereslet, akkor még ennyi próbálkozás sem lesz...

Repszimes szempontból tudnék példákat mondani... első napos vétel és nagy reménykedés után pofára esés. Ilyen ez a pop szakma, ez van.
  • lac coo
    Hát ha nem fizetünk, akkor ezt soha nem tudjuk meg, nem igaz ? :DD
  • Danecay
    Szerintem ezzel nincs gond! Te fizetsz érte, én nem, Te elmondtad az érveidet és én is. Én sem meggyőzni sem befolyásolni nem akarok senkit, csak próbálom alátámasztani az általam elmondottakat. Csak aztán egy égy év múlva nehogy Ti is nehezteljetek itt a fórum berkein belül, mert nem úgy alakultak a dolgok ahogy a KUNOS ígérte!