43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
mikor érkezik majd a frissítés? -
Dupla tartalomhoz két pálya járna :) Szóval jöhet Spa is egészen nyugodtan ! :DD -
GPx8 #6755 Szériát! :) -
Lehet hogy dupla mennyisegu cucc lesz, mert a ket unnep kozott kimarad a frissites.
Vagy csak kodosit, felcsigazza az embereket, bemutat 4-6 tuti autot, aztan kapunk 2 masikat (pl. 2 Lotus-t):DDD -
Solt #6753 De az egyik ez legyen, ugyanilyen hangokkal! 
-
úgy tűnik, eddig 2 olasz és 2 német járgány, illetve 1 olasz pálya.. szóval most kéne kiadnia zöld pokolt, úgyis toronymagasan vezet a szavazáson :D -
F40, 599 meg két bmw? -
-
Imáim meghallgatásra találtak.
Én őszintén szólva kicsit csalódtam az utcai verzsönben..erősebbre, fürgébbre számítottam. Na majd ez remélem kárpótol.
Tomsteel: ez valszeg tényleg pattogni fog.
-
Nekem bejön a Meki, érzem hogy feszes, jó a balansz, és piszok gyors. Még mindig a kedvenc "mostani" szuperautóm:)
-
-
Vegyél fel fejhallgatót :D -
Mar kulon ember csinalja a palyakat, igaz, csak 1db:) -
gyors vagy :D -
Jön az 599XX is.
-
Jatszoteri rugos hintalo ! :) Remelem ez nem olyan lesz :)))) -

-
Zsoltee_a_bator #6740 Sorry az OFF-ert, de valaki tud modszert ra, hogy lehet a Fanatec CSR paddle shifterjet halkitani? Eleg zavaro a kattogasa. -
Egy újabb bakkecske.
-

-
-
Lehetne ez forditva is : amig nincs ai, tores stb, addig se auto, se palya se jatek ......Akkor mar inkabb ez, nem ? :) -
Timbu #6735 Már annyiszor le volt írva, hogy nem ugyanaz az ember írja a kódot, mint aki a modelleket keszíti. -
GPx8 #6734 Ai, multi, mechanikai sérülések, kerékcsere stb. kellene előbb, nem még több pálya amin egyedül lehet körözgetni, mindenféle kopás, sérülés nélkül... -
biztos nem, ennyi pálya, főleg a tengerentúliak biztos nincsenek lézerezve :/ -
lehet igazságod és most megszavaztatja melyik 3 jelenjen meg dec. 25-re? -
cstibikeee #6731 Hungaroring alap. Laguna Seca szerintem nagyon jó. Harmadiknak pedig az összes többit bejelölném. -
swadawa senpai #6730 Amúgy ez a pálya választás menü elárulja, hogy kb. mindegyik tervbe van /kilátásba van helyezve a jövöben, most csak felméri, inkább melyekre van nagyobb igény, én nem is tudok választani, mindkell!!! -
Reverse verziók nem lesznek ? :P
-
De azt meglepetésként :DD -
Poen lenne, ha Monzabol csak a Juniort adnak oda:) 
-
+ Indyt+Bathurst :) -
Debilon #6725 bathurst+nord+le mans :) -
Ja, nekem is sikerült végül. -
Nekem 3 is be van pipálva! -
Csak egyre tudsz, ha változtatod, előzőről leveszi a szavazatod :) -
Screenracer #6721 Nord+Le Mans+Hungaroring :)))) -
pedig van alul Change Vote gomb :D -
Már nem engedi változtatni, pedig Suzukára is dobnék egyet. -
Ja hogy ja