43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Timbu #6797 Steamen jóárasították Karácsony alkalmából.
-
Csak piszkalom Kunoseket, az utobbi 1 ev miatt, de ahogy egyre tobbminden jon a progihoz, egyre kevesbe:)
AI kellene nagyon, aztan a tobbivel elbarkacsolhatnak felolem barmeddig. -
Ha a GT3-as audi meg nissan is bekerülne, akkor már egészen jó GT3-as bajnokságokat lehetne csinálni. -
A ruf meg lett szavazva, sőt, választani is lehet melyik kerüljön a játékba, szóval szerintem megpróbálkoznak vele mindenképpen. Mint ahogy az audival, astonnal, alfával és nissannal is. -
Kicsit OFF, de peldaul bejelentesnek, uj licensznek a Ruf sem lenne rossz, hasonloan az iR-hez, legalabb 4 darabbal:) De mig az iR-be "csak" az RT12 van ("alap" Porsche 911, abbol az utcai RWD, ADW, a Porsche Cup es a GT3), addig az AC-be hozhatnak mind a 6 darab Ruf alaptipust, esetleg 1-2-ot RWD/AWD opcioval, es az RT verziobol hasonloan johetne a Cup/GT3 :)
-
GPx8 #6792
-
Akkor lesz AI, de csak 1 es csak a drag palyan:)
-
cstibikeee #6790 Szerintem valamilyen AI lesz ,mert steamen az achievements közt olyanok vannak, hogy:
McLaren MP4 (P) VS Ferrari 458 (AI): Drag
Lotus Evorsa (P) VS M3 E92 (AI): Drag
stb, stb -
Nem baj az, remélem valami nem várt dolgot jelentenek be :) -
Most olvastam el amit posztoltak az FB-re, es nem azt irtak, hogy karacsonykor valami fontosat ADNAK, hanem hogy BEJELENTENEK valamit:) Az nagy kulonbseg:P -
Kiszamithatatlanok, vagyis majd kiderul;)
Ha mar igy mutogattak az AI-t, remelem az lesz benne, annak ertelme is lenne. Max korlatozzak 4-8 AI-ra, ha nagyon nem birna a gep vagy bugos lenne (szet utik egymast):)
Vagy Nord, meglepetesnek:D -
Vagy online-t adnak, de ahogy multkor irtam, csak 2 szemelyeset, korlatozva a gyorsulasi palyara:D -
Duster is jó lenne. Mármint a jégrally Alain Prostos autó :D -
a skandináv V6-osnak még örülnék is :D
-
GPx8 #6783 Valaki azt írta az FB-n, hogy Dacia Logan bejelentés lesz... :D -
GPx8 #6782 Drag race egyedül? Hurrá, nyerni fogok, érzem! :D -
Kunos Simulazioni is pleased to announce the KTM X-BOW R as official licensed content for his new racing game “Assetto Corsa”. -.- -
The fourth release of Assetto Corsa will be available for free on the 20h December. The new version includes 4 new cars, 2 new tracks, more than sixty new achievements, a new achievement system, a new environment for showroom mode and several new features, including the Drag race mode and much more! -
Screenracer #6779 Boldog Karácsonyt fognak kívánni.
-
Valszeg AI-t kapunk majd. -
Assetto Corsa
KUNOS Simulazioni will make an important announcement on December 24th, 2013. Stay tuned. -
24.én nagy bejelentés jön.. :D
A negyedik frissítésben ami holnap jön, 4új autó lesz (e30 a-csoportos, z4 gt3, F40, 59XX EVO) és 2pálya (Monza, Gyorsulási pálya)
Jön a gyorsulási verseny játékmód (Ai nélkül vicces lenne, szóóóóval..) , lesznek hozzá új steam küldetések is, új bemutatóterem stb... :)
-
GPx8 #6775 Ott van mit optimizálni még... De hát nincs készen, mint tudjuk. Innen ismerszik meg a szimulátor! :D -
Palyafuggo,a normalisabb Silverstonon tuti nem :) -
-
GPx8 #6772 rF2 -ben simán versenyzek 22 Ai ellen. -
24 az itt álom lesz :))
Mondjuk annak idején rF-nél is az volt :) -
Jackal #6770 Szivesen megnéznék egy 24 autós rajtot is, hogy ott hogy viselkednek a kocsik. (meg a proci) -
Nem tunik rossznak.
-
GPx8 #6768 Zsír! Mondjuk én szívesen tesztelném már most is. -
AI testing, pénteki frissítésben nem lesz benne, de azért jó látni mozgást a pályán.
-
még mindig nem értem, hogy a csodaszép 599XX-helyett miért ez a förmedvény került be :-(
-
Screenracer #6765 Hacsak úgy nem. :))GT symphony. :DD -
Gondolom fuldugoval es sisakkal kibirhato.
Mar csak egy kompresszor kellene ra, az ugyan ilyen "vonalvezetessel" tolna ra a kiseretet:D -
Screenracer #6763 Ez borzasztó. Ezt nem lehetne hosszútávon bírni.
-
Screenracer #6762 Erre a Nobel-díjat érdemlő felfedezésre egyedül jöttél rá, hogy az AC FFB-je jobb? Az AC vagy nKP FFB-je mindegyik szimnél jobb. Kunoséknak sikerült az FFB-vel nagyon belenyúlniuk a tutiba. Ez eddig se volt titok. :DDD
Az is igaz, hogy neked az F1 2013 FFB-je is tetszett.
Na mindegy, úgyse lehet téged komolyan venni.
-
Kipróbáltam ma a C betűset, hát ....még többre értékelem az AC nagyszerű ffb-jét!!!! :D -
Zsoltee_a_bator #6760 2 unnep kozott nem fog multi bugokat javitgatni, szoval az nem valoszinu, hogy jon.. -
Pénteken. -
Multit kérunkmászépen, nem kell pálya meg autó mert egyedül hamar ráununk.