43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Hol találod ezeket az infókat?
-
-
Valamit piszkált a fékeknél is ? Határozottan nem olyan harapós, sokkal hosszabb pedálút van pedig semmit nem állítgattam ....
Ez is szuper ! :) -
Szuper ! :) -
0.4.1
- Fixed rear ARB setup screen for BMW M3 E30 Group A
LAC: - Modified FFB values for F40 (fixes steer oscillation on straight line) :)
- Fixed hotlap penalties
- Fixed steam interface interaction with mouse hiding
- Fixed Drag Race car moving ahead on restart
- Fixed crash after loading car for players with long nickNames -
Akkor elotte archivalok:D -
endy papp #6951 Most töltődött egy 9.3 mb-os update.... 
-
Ha az iR-be raknanak AI es "ingyen" elerheto szerver inditasi lehetoseget, akkor a tobbieknek kicsit reszelnenek:)
Igy durvan lekorlatozzak magukat egy kisebb retegre, ez a tobbiek szerencseje (persze a tartalom is "draga", az is korlatozo tenyezo:P). -
LESCO #6949 Kösz.
Kikapcsoltam mindent, de maradt a problém. Marad az ápgréd. Valamikor.
Különben is a pályát kell nézni, nem a fákat... :)
Amúgy a program ígéretesen alakul. Sokat Iraceingeztem előtte, de a netkar fizikája mindig is agyonverte. Csak hát ugye az sok mindenre nem volt jó az önfeledt timetrialon kívül... Az IR nagy fegyvere a 24/7 versenyek és a szervezettség, ami mögötte van. Ha a kettős sikerülne ötvözni valahogy, akkor valami nagyon jó dolog is kisülhetne belőle. -
Beallitasaim, nekem igy tokeletes. A Showroom-ok nem mennek, vagyis nincs hatter, de az kutyat-macskat-egyeb-haziallatot-sem:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
A driver csere csak a kotelezo elso lepes, de ritkan segit;)
En az elelmosos dolgokra tippelnek, azt meg azok is szeretik bekapcsolgatni, akiknek lassu/regi a gepe, mert szurja a szemuket a pixel:D -
Ha jól tudom a driver csere nem segített, a többiről nincs infóm, de ha lesz megoldás azért majd írjátok be légyszi! -
Nem tudom, hogy mi okozza, de a haver is biztos örülne ha lenne rá megoldás mert nála is ugyan ez a helyzet, és úgy tudom, hogy neki is 9800-asa van. -
Nem kompatibilis. Az enyem is hasonlo mint a tied (annak az occse:P), de ez is mar 5 eves:) Hiaba a DX10.0 atallitas, az nem garantalja hogy hiba nelkul megy. Kunos irta is, hogy lehetnek gondok, foleg ilyen atlatszosag problemak.
Ennel a proginal azert lehet gond vele, mert mig a tobbi (nem tudom milyen programokat hasznalsz) DX9-es vagy arra is optimalizaljak, addig ezt kifejezetten DX11-re gyartotta. Az hogy megy DX10.0-an is, az csak azert van, mert nem hasznalta ki teljesen (szerencsere:P) a DX11-et.
Frissitsd a drivert, es kapcsolj ki MINDEN elsimitast a driverben es a jatekban is. -
LESCO #6943 Sziasztok!
Van ötletetek, hogy miért nem látom a fák alfáját? Nem átlátszó a szélük, hanem egy szép négyzet van helyettük. Azt írják máshol, hogy gyenge a videókártyám. Nem egy mai darab az biztos, egy 9800GT, de azért ez nem az a fícsör, ami más játékban hol probléma lenne.
Átírtam a dx10 támogatást is, ahogy lejjebb volt róla szó. Levettem a csillogást, meg minden parasztvakítást. Szóval megy a játék faszán, csak ez az egy baj van vele. Nem varez verzió, mielőtt valaki megkérdezné.
Előre is köszönöm. -
összes Ferrari DLC-nek ? hol lehet fizetni ?
[url=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1324301258&no=6937]#6937[/url]: én STCC-nek örülnék nagyon -
Meg egy kis off, mert ez annyira tetszik:)
-
Lehet hogy komolyabb Ferrari licenszes, csak olyan programhoz adjak, ami csak Ferrari:) -
Jah, az nekem is eszembe jutott minap... Pedig az jó pálya, van is szinte kész cucca hozzá, hazai Ferraris pálya nem értem miért nincs .. -
Fiorano-rol nincs hir?! Pedig az alap lenne:/ -
GPx8 #6937 Mondjuk egy BTCC kaliberű dolog nem lenne rossz... -
-
Valoszinuleg nem kapunk semmit, inakabb nagyobb licensz (marka, konszern, sorozat) vagy ceggel kapcsolatos dolog lesz. -
-
GPx8 #6933 A bejelentés biztos, hogy nem fícsör, hanem valami licenc dolog lesz. -
Ilyened már van, minek még egy ? :) -
En ilyet akarok ide is:) Annyira jo a felfuggesztese, es olyan tutin erezni minden aprobb allitast, hogy ezzel meg egyedul is orakat el lehet kororzgetni.
-
Screenracer #6930 Ha már ennyi időt és energiát ráfordított nem is értem, hogy miért nem három monitorral csinálta. Talán nem volt rá pénze?
-
Ezzel a felfuggesztessel? Akkor inkabb bigfoot ugralas roncsautokon:D -
Offroad ? :) -
Megkaptak az osszes Ferrari licenszet, es jon majd DLC-nek;P
Vagy eleg penz jott ossze az AC-bol, kiszall, es elmegy gitarozni:D -
Hát kíváncsi vagyok, mi az a nagy dolog, amit így cicomáznak ...:))) -
-
Szvsz ennek semmi értelme így, sima 3 monitoros megoldás jobb. -
szegény Astra F :D
-
Screenracer #6922 Csak úgy. :)))
Ezt nem hiszem el. :DDD -
GPx8 #6921 Sajna... -
GPx8 #6920 Sajan nem. -
komorszabi #6919 Köszi :) -
Hali! Kuplungot nem lehet valahogy beállítani egy gombra?