43023
  • lac coo
    Én első körben annak örülnék ha a felfüggesztést helyreraknák :)
    Vagy az AI-val együtt ...:)

Hogy mi ez a nagy cécó, mit jelent be , tippem sincs :) Vagy szívatás, csalódás lesz, vagy tényleg valami nagy dolog, de megöl a kíváncsiság ! :DDD
  • Alexease
    Jo ez a progi, kivancsileszek a bejelentesre, de a keszultsegi foka es az autok stilusa miatt jo lenne hozza minnel elobb (honapokon belul:D) AI. Egyedul nem az igazi.
    Ha egyedul akarok menni, autot piszkalni, setup-olni, akkor inkabb ezt a becsovezett badogdobozt valasztom:P

• lac coo
    Pedig fogsz, mint a kisangyal ! :DDD Jön majd a sok jó DLC ....
  • lac coo
    Bazzeg... Ötször olvastam el, hogy hogy jön ide a jó tampon!
  • Solt
    Ez egész jó... no meg gondolom jó páran vannak úgy mint én, hogy napokig, hetekig a játék felé sem tudnak nézni... :(
  • Alexease
    A felhasznalok alapjan neha nem all olyan rosszul. Bar a Steam napi szinten csak az elso 100-at engedi listazni, ahova ~1000 felhasznalo kornyeken lehet bejutni. A mostani (~1800 user) es az egyik elozo (~1500 user) update-tel.

• GPx8
    Köszi.
  • Solt
    Úgy-úgy... jó lenne, ha sikerrel járna! :)
  • Alexease
  • Alexease
    A Steam kliensben, a View All Achievements menunel. A sok AC logos ikonka alatt:)
    Es azon belul: View global achievement stats
  • GPx8
    Ezt hol lehet látni?
  • Alexease
    Talan meg az Achievements is jo tampont, mennyien hasznalhatjak komolyan a Steam vasarlok kozul. Talan a vasarlok fele/negyede?!

Pl. ha valaki a 100/200km/h-at nem erte el egy autoval, az valszeg nem sok energiat fektetett a propgramba:) Vagy a 300km/h-at, alig 40%.
    De a tobbin is latszik, hogy a vasarloknak csak a negyede volt kepes tiszta kort menni vagy 10 kort folyamatosan valahol.
  • Alexease
    A megjelenes elott, es valszeg meg most is, Kunosek valoban a Steam-ben biznak, azzal sok embert elernek "ingyen", az EA-kozosseg folyamatosan "promozza", a sok szep kep talan becsabit olyanokat is, akiknek goze sincs ki az a Kunos vagy az nKP. A Steam-rol "egyszeru" vasarolni, nyugaton 30-40EUR nem penz, ha hirtelen elcsabul az ember;)
  • Alexease
    Ez most valami nagyon fontos lesz vagy valami hatalmas szivatas:D
    Vagy szamukra fontos, de nekunk meg egyertelmu:P
  • Szabi #6983
  • Norbi1990
    ha trollok akarnak lenni akkor az lesz a bejelentés, hogy boldog karácsonyt kívánnak mindenkinek
  • Solt
    Egyetértek... manapság az ilyen rétegjátékok szerintem is csak akkor életképesek, ha folyamatosan csöpög befelé a lóvé. (Ezért váltottak a RoF esetében is)

Egyébként a steam szerintem sokat fog dobni a dolgon... ETS2 esetében is nem várt eladásokat hozott. Tegnap még az első 40-ben volt az eladások között az AC, ami ilyen leértékelések közepette azért nem rossz. :)
  • Alexease
    Senki se kenyszerit hogy megvedd, fizess erte es hasznald;) Ott a Codies F1, evente kiadjak "ugyanazt" 40-50$-ert;) Az mennyivel korrektebb? Kunosek 4-5 evet dolgoztak ezert, amit egyszer adnak el, amiert sokan a 25EUR-t is sokaljak. OK, itthon ez "nagy" penz, de kint vicc kategoria;)

Amugy modolasra ma mar nem nagyon szamits, a 8 evvel ezelotti rF1/GTR/GTR2/GTL/RACE07 es hasonlo dompinget felejtsd el.
    Nincs mibol gyorsan es egyszeruen konvertalni (mas engine-ek vagy egyszeruen regi "szarok"), es elfogytak a modderek (az SRW, SimBin, CARS es AC felemesztette oket fizetos allaskent:P).

Persze biztos lesznek hozza cuccok, nem sok, talan meg jok is. De arra alapozni nem sok ertelme van, aztan kiserletezni az alpha/beta/gamma verziokkal, amit otthon hegesztett fejbol az user. Ugy, hogy kozben Kunosek 5-10EUR-ert majd toljak a minosegi es megbizhato gyari cuccokat.
  • Jackal
    Az kéne még csak, hogy minden kis szutyokért fizessünk...
    Jó ez így ahogy van, csak készljön el, engedjék rá a sok moddert a pályákra kocsikra, aztán befuthat egy szép kis race07 és társai karriert. Szerintem Kunoséknak már megvan egy elég jó fizu az eddig eltöltött pár év fejlesztéshez. Ha nem cseszik el, egyikük se fog szűkölködni még pár évig.

A nagy bejelntésre még van egy tippem, ha nem multi vagy ai, akkor elképzelhető hogy 1-2 hétig ingyé kipróbálható lesz a mostani mézesmadzagnak.
  • Alexease
    Nem tudni mennyit adtak el az AC-bol, de tippem szerint, hosszutavon tuti jobban jartak volna, ha tartalomfizetos lett volna a progi.
    Persze kisulhet ebbol meg valami jo, de erosen ketlem, hogy elfogadhato idon belul, ebbol osszeall egy olyan program, amibol a vegleges megjelenesekor meghatarozo mennyiseget lehetne eladni. Szep es tartalmas, de ez akkor is kicsit barkacs szimes cucc marad;)

A jelenlegi arazas alapjan (25-35 EUR), ha a palyakat ingyenesnek vesszuk, a vegleges alapjan 1 EUR/auto lesz a vege. Ha az akciokat is beleszamoljuk (az Ukran lehetoseget mar ne:P), akkor meg olcsobb.

Ha az elejen kiadta volna az alap programot 10 EUR-ert, hozza az osszes palyat es mondjuk 4 alap autot, utana 2 hetente csak 1-1 autot darabjat 2 EUR-ert (plusz update/build), valszeg megvettek volna az emberek, es jobban meg is becsulnek a tartalmakat.

Persze a taratalomvasarlas kicsit elremiszto, de ezt a progit nagyreszt csak olyanok veszik, akkik kicsit megszallottak.

Igy aki sporolosabb, annak csalogato a 10 EUR-os alapjatek, es az, hogy csak azt vesz meg, es "olcson", ami biztos kell neki. Hosszutavon, amire amugy is megjelenne a program (valszeg min. 5-6 honap), ugyis elkoltene 20-25 EUR-t:)

Aki meg mindent megvesz, annak meg fel ev alatt belefer a 80 EUR tizensok reszletben:P
    Ez a plusz osszeg valszeg fedezne azokat, akik teljesen kimaradtak a tartalomvasarlas miatt.

De ez igy utolag, teljesentokmindegy:D
  • lac coo
    Hát én nem tankolnék egy F40-est, bír kajálni ! :D
  • Solt
    A RoF-ban eljátszották ezt! :D 1-2 évig után ingyenes lett az egyébként nem olcsó alapjáték, és a tartalmakért kell fizetni! :D
  • Alexease
    Vagy ingyenes lesz a progi, de ezentul a tartalmakert kell fizetni:)
  • Toby0501
    Azért számolnak most vissza, mert holnaptól féláron lesz.
  • Dietrich
    Később drágább lesz mint most.
  • El Gigante
    Értem, amúgy tetszik, de várok még szerintem vele, meg kormányom sincs még.
  • Alexease
    Mint manapsag a legtobb kiskoltsegvetesu program, ez is Steam Early Acces-ben jelent meg. Vagyis felkesz, beta:) Folyamatosan tovabbfejlesztik, befejezik. Ehhez 2 hetente jon uj build/update, uj finkciokkal, tartalommal, javitasokkal.
  • GPx8
    Igen.
  • Alexease
    Mielott valaki varna valami megjelenest holnapra.

Kunos: "NO.. we're done for software releases for this year. I think next update is going to be mid january."
  • El Gigante
    Néha olvasgatom a topikot, most ezt félkészen lehet megvásárolni?
  • Zsoltee_a_bator
    Valaki le tudna irni, hogy kell belepiszkalni az AI-t? Vagy egy linket, ahol olvashato. (az itt elozoleg belinkelt oldal mar nem el)
  • lac coo
    Nekem gyanus, hogy szinte minden auto bugosan, latszolad teszteles nelkul jelenik meg, bagatel hibakkal, pedig nem uj szerzemeny :) Biztos valami modon dolgozik, segit Aris a hatterben :) Vagy csak ismet almodik a nyomor :)
  • Norbi1990
    Jön a Trabant!

Nem hallottad még?
  • lac coo
    -1 ! Lehet valami mod lesz ? :)
  • Dietrich
    nálam az a "csokpit" visz mindent amit pár éve láttam yt-on. egy távkapcsolóval a padló alól hoztak elő, majd oda rejtették a játék végén.
    azóta nem találom yt-on a videót. abban is minden fázis benne volt hogyan építették.
  • Alexease
    Mukodik.
    De csak 4 auto megy, mint eddig is: Ferrari 458 es 599, Lotus 49 es a Tatuus.
    Ha nem is lesz meg hivatalos AI honapokig, remelem azert kozben majd frissitgeti maguknak az autokat, es egyre tobb fog mukodni egyre jobban:D
  • swadawa senpai
    Nálatok müködik még az AI? Nálam most már csak egyenesbe begyorsit majd vége
  • lac coo
    A fék nálatok is változott ?

Én most update után elindítottam, nem működött a kormány, csak bőgött a motor, újraindítottam és most teljesen más érzés lett ...De mindegy, mert így sokkal jobb :)
  • Alexease
    Elszamoltak magukat vagy reggel ota eltelt egy nap?:)
  • Skypack
    A facebook oldalukon mindent megtalálsz