43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Ez varhato volt, de azert jo hir. Persze nem tunik akkora durranasnak, mert eddig "mindenben" volt/van Nord, hivatalosan vagy mod-kent, de eddig csak szemre, videora, Google-ra es egyebre modellezve, es nem scannelve. Es foleg nem ilyen kis csapattol.
Rendesen osszerakni, ugy hogy fusson is, 1 palyakeszitovel, nem keves ido. Az iRacing-nek 2 ev volt Bathurst, ami sokkal egyszerubb.
Az is varhato volt, hogy az alapcsomagba nem lesz benne. Logikus, ezert a penzert, meg ha mar most kesz lenne, akor sem adnak oda. Nem is kell, boven megeri a kulon penzt.
A 2014. szeptember durvan viccesnek hangzik, foleg hogy hamarosan mar elorendelheto (+10 autoval), de ha ugy nezzuk, hogy meg kesz sincs a program, meg legalabb 3 de inkabb 6 honap, akkor mar nem olyan veszes.
Raadasul, ha jol emlekszem, a mostani Early Access-hez eleve jar majd ingyen az elso DLC, amiben Spa lesz benne es meg nehany auto.
Vagyis nem a mostani allapothoz es datumhoz kell viszonyitani a dolgokat, hanem majd ahhoz, amikor hivatalosan megjelenik, teljes tartalommal, mukodo dolgokkal (AI, online, karrier).
Az hogy elore beszedik a penzt, az sem kulonleges. Ekkkora cegnel ez forditva mukodik, ez nem EA, Codies es a nagy konzolosokat ne is emlitsuk, ahol 50-100 millios koltsegvetesbol gazdalkodnak, es millios eladasokat varnak.
Ahogy multkor szamolgattuk, ennel a programnal az 5-10000-es vasarlotabor is mar jonak szamit.
Ennel elore kell kifizetni a fejlesztest es a tartalmat, de talan van valami beleszolas a fejlesztesbe is.
Akinek nem tetszik, semmi sem kotelezo, hasznalja a EA/Codies cuccait, evi 50-100EUR-ert, vagy menjen konzolozni. -
szinte mindegy, amíg Steam-es addig úgyis lesz jóáras verzió :D
#7035: szerintem azokat a liszenszeket kapták meg amire szavazni lehet.. így amit megszavaztunk az jön az álomlistás dlc-be, minden más meg csak úgy simán olcsóbban :'DDD -
Az szerintem kamu szavazás volt, olyan jól egy játékfejlesztő sem áll a világon, hogy ami kell kisújjból berakja :)))) Főleg egy ilyen garázs csapat nem ....Én már akkor azt mondtam email, FB fiók gyűjtés, nem is szavaztam semmire .... -
Viszont ha a szavazás alapján kerülnek be az autók, akkor van esély B csoportos Quattrora. Az sem volt még egy játékban sem normálisan belerakva. -
15-20 Euro max, szerintem .... -
Mondjuk én Kunos helyében simán nem írné ki semmit, már jön a sok gyökér, hogy még 1.0 sincs és DLC ről beszélnek, viccelnek :))))
Nem is értem szerintük hol nem fér meg a jelenlegi fejlesztés egy majd egy év múlva megjelenő dlc-vel .... -
Kíváncsi vagyok mennyibe fog kerülni. -
Mi bűzlik ebben, kell a pénz a fejlesztésre, szkennelni kell, lehet multkor még nem volt licensz rá , stb .... támogatod őket, aztán ennyi, nem kötelező persze, de most féláron a tiéd lehet ! :) -
akkor is az xd -
Nem. Oda van írva:
This license underpins the ambition of the Assetto Corsa team and we will be shortly beholding a survey to gather your thoughts with a view to releasing the track in September 2014. -
2014. Szeptember, nem ? :))) -
szeptember 14 ez valami vicc? -
Hát sokaknak biztos nagyon nagy hír, végül is valamennyire nekem, is, bár jobban örültem volna, 5 "rendes" pályának ez helyett :)))
Viszont lézeres lesz ,ami nagy szó, régóta várunk egy ilyen zöld pokolra !!4 :) -
Csak nekem bűzlik ez nagyon? -
Még kint sincs a végleges verzió, de máris preorder lesz a DLC-re, hmm nem szaroznak. -
Majd meg lehet vásárolni Dreampack DLC-ként Szeptember 14-én 10 autóval amit a közösség szavaz majd meg.
cikk -
http://www.assettocorsa.net/nurburgring-news-en/ -
Én örülök nagyon, csomó hely felszabadul ha törlöm az összes többi pályát.
-
hát ennél valami nagyobb durranásra számítottam -
Lehet, de attól még a hiszem ha látom dolog :DD -
Na ne már, ez nyílt titok volt, hogy jön. -
:oooooo -
NORDSCHLEIFEEEEE...yeee :) -
Your Racing Simulator ....
Attól, hogy kicsit lazább, néhol akár engedékenyebb az egész ( mint pl LFS ...csak nem annyira ...), még soha az életben nem fog árkád, simkád cuccot csinálni ... :)) -
swadawa senpai #7013 Hát nem sok rá az esély de minden meglehet,
ebből még NFS : Corsa is lehet, előre bejelentett Skin dlc-kel ! -
remélem Kunos a PC-s GTAV-öt jelenti be
-
Én megvettem volna 90 -ért is ! :DDDD -
Gerdai #7010 Tetszik sok embernek ez az árkád utcai autós játék?
-
A vége felé tök jó volt, csak a legkisebb ütközésre is kihalt a futómű. -
45-ért még soha nem kínálták, esélye se volt senkinek megvenni :D
Szerintem nincs baj az árazásával, ennyit bőven megér és talán még a kevésbé szimes játékot keresőknek se túl drága, főleg ha a codis F1-ek árát nézzük. -
De nem is volt a legjobb a nkp netkódja, az ütközés elég érdekes volt, azt inkább ne is tegyék bele. Meg azért nem úgy működnek ezek a dolgok, hogy átírok két sort és már jó is a nkp multi része az ac-be. -
Jackal #7006 Viszont amit nem értek, volt ugyebár nekik egy működőképes nkp-jük multival. Azt a fejlesztést hogy a francba nem tudták eddig belepakolni az ac-be kis átalakítással? A hálós rész vajmi keveset változik az évek alatt. -
Ezert irtam, mert tippeltem, hogy meg a "rendes" arat sem fizetted ki erte, igy felesleges a 45 miatt panaszkodni;)
Ez olyan mint a boltban a learazas, hiaba huzzak at a regi arat, lehet neki orulni, hogy az uj olcso vagy a regi draga, de sose volt igazabol annyi:D -
En is annyiert vettem meg, sot eleg sokan, akiket valoban erdekelt, de afolott meg senki;) Hiaba erne meg a 45-ot is, a nagykozonseg nem fog annyit kifizetni erte. Ezt tudjak, ezert is az elnyujtott beta-ar es a folyamatos akciok. -
Őőő én voltam olyan balga, hogy a megjelenés napján, vagy talán utána egy nappal 34,99€-ért vettem meg...
Amúgy a bejelentésre tippelek egyet én is, Fanatec cuccokat használnak ugye, támogatják is a szoftvert, szerintem a nagy bejelentés az lesz, hogy az AC tulajoknak lesz valami külön akció :) -
Jackal #7002 Én akciósan vettem, 45-öt kétszer is meggondoltam volna :) -
A tartalom volt kesz, amit beterveztek az 1.0-ba, de a program akkor sem volt meg. Az meg 3-6 honap, nincs itt semmi csuszas;)
45EUR korrekt ar egy ilyen programert, egy ilyen cegtol. De ez csak tajekoztato ar, ember nem lesz, aki ennyiert veszi meg:P
Mutass 1 valakit, aki 35EUR felett vette meg a programot:) Sot a legtobben 20-30 kozott fizettek erte.
Te mennyiert vetted?
Az R3E-nek is korrekt lenne az arazasa (2-3 EUR/auto), de annak harom baja van: elgagyiztak hogy kamu autokat es palyakat raktak bele; hasonloan ehhez nem mukodik a program (se online se AI); 10 eves alapokra epul. -
Jackal #7000 Na jó azé mentegetni se kell őket, ha késnek pakoljanak bele annyit amennyit csak tudnak. "Elvileg má minden kész volt szeptemberben csak a bürokrácia így meg úgy"
45 euro szép summa egy játékért. Ha mohók lesznek úgy járnak mint az RRRE, a kutya se játszik vele, pedig "ingyenes". -
Az alapjatekba, ezert a penzert ennel tobbet mar nem erdemes belerakni. Igy is legalabb ketszer annyi auto van benne, mint a korabbi "dobozos" szimes jatekokban (rF, GTR, GTL, GTR2). A konzolos cuccokkal, es igy a CARS-szal sem erdemes osszehasonlitani.
Ha licensz bejelentes, talan az autoknal jobban orulnek (bar lenne azert auto is boven:P) palyak bejelentesenek, azokbol keves van.
Pl. az MSV palyak (Brands, Cadwell, Oulton, Snetterton) tobb programban is benne vannak vagy lesznek (iR, CARS), valszeg egyszeru es olcso licenszelni oket, es ezek igazi, tuti, klasszikus versenyezheto palyak.
Aki sir a DLC ara miatt, az mindenert sir;) A twitteren olyan valaki is volt, aki azt irta Kunosnak, legyen INGYENES az egesz program:D
Ezeket az embereket nem is ertem. Mit gondolnak, hogy a jatekfejlesztok igazabol kolostorban elnek, es a biblia olvasasa mellett hobby-bol jatekot fejlesztenek evekig?:D -
Timbu #6998 Mintha a Ferrari licenszet tavaly karácsonykor jelentették volna be...
Ha tényleg licenszről van szó, azt kell eldönteniük, hogy azzal járnak jobban ha berakják az alapjátékba és ezzel új vevőket szereznek (nem hinném; aki akarta, már megvette), vagy DLC-ként adják ki. Viszont ha DLC-ként adják ki, én a helyükben nem jelenteném most be. Jön majd a sok kommentelő, hogy én fizzettem érte, mi az hogy DLC, meg egyébként is miért nem ingyenes minden, nekem minden jár.