43023
  • Totti5

• raczger
    Monza @ E30 Group A
    1:58.296

Fel akartam volna tenni youtube-ra de a gépem tiltakozik ellene, sehogy sem akar 15 fps felett videót felvenni... Sose rakjatok fel win 7 home premiumot, inkább visszateszem a professional-t.
  • bigiboi
    Nállam sehol nem jó! Max az első kanyarig
  • GPx8
    Nektek megy imolában az AI? Nálam most nem jó.
  • bardocz
    Nincsenek ravasz kanyarok :"D szerintem sem.
  • lac coo
    Kurva jó a hangja ! :D
  • lac coo
    Unalmas, nincsenek sikánok, ravasz kanyarok .... De kinek mi, ezen ne vitatkozzunk ....
  • Alexease
    Ez meg OFF, de ha mar ezt is feltoltottem
    Amugy ez eppen az ellenkezoje, mig az AC gumi oldalra tart es "alulkormanyzott", addig ez semeresem tart es mndenfele kormanyzott;D

• bardocz
    Hegyi szakaszon nem? :D
  • Alexease
    Nem. A driverben beallitod arra a fordulatra amit fizikalisan tud (pl. 900 fok), ugy hagyod, a jatek majd annyit hasznal, amennyi kell neki.
    900-as kormanynal max az afolottieknel van gond (1-2 utcai auto). De ott is csak vizualisan, a elfordulast aranyosan elosztja a tiedre.
  • Alexease
    Azt meg nem figyeltem:) Szerintem, egyelore orul az engine, ha kitolja magabol ami van (ami nem rossz, sot eleg jo), extra-pozicionalt dolgokat talan majd kesobb a fejlesztesi kivansaglistaban:)
  • Firerock
    Tehát ha pl a játékon belül váltok a Lotusról a Taatusra akkor ki kell lépnem és át kell állítanom a profilerben? Ez így elég gáz...
  • Fox44
    Fov állításkor a hangok nem változnak?
  • lac coo
    Én szándékosan túlerőltetett kört rakok majd, fel ott aztán van hűbazzegazanyádcsáját... :)))

Csa kse videovágó se semmi :))
  • LESCO
    Nagyon jó a fíling... :)
  • Alexease
    65/60:P
    Gazfroccs nelkul hattal erkezem meg a kanyarba:)
  • TeJ2107
    Jah de volt gázfröccs :D kicsit elnéztem :D
  • TeJ2107
    Állat :D A Diffi mennyire van vissza véve, hogy gázfröccs nélkül nem áll keresztbe a hátulja ? :O
  • Alexease
    Mivel tetszett a dolog, igy megorokitettem egy kort:P
    Sok ertelme nincs, mert mindenki ezt latja, csak gyorsabban es szebben:D

Ez van normalis kezelessel, ECU ABS nelkul; kicsit lassabb a dolog mert realtime felvetel, igy kicsit szaggatott, plusz probaltam a kerekvetokon ugralni, hogy mennyire pattog. De nem nagyon lehet, mert elege leultettem, igy vagy keresztbe all vagy felakad es felborul:DDD

• lac coo
    azokat jobban szeretem, mindig lehet jobban csinálni egy kanyart :)

Nem minden hegyi pálya uncsi de a legtöbb az .
  • bardocz
    Ha a hegyi palya unalmas, akkor a rendes versenypalyak mik?
  • lac coo
    Véletlen vagy ne, jó idő az, én pillangóval elmaradok tőle jócskán ( mondjuk én mindennel mindenhol elmaradok ...), de a setupom is szokásos érdekes lehet, féktávon alig tudom az úton tartani, meg kicsit alulkormányzott kanyarban ...:)) De mindegy, engem sem érdekel igazán hol vagyok azon a tabellán ..
  • Alexease
    Az valszeg veletlen volt, talan 3 kort mentem ossz-vissz:)
    Raadasul, mentem meg nehany kort az allitgatasok tesztelese miatt, es most vettem eszre, hogy elozoleg nem kapcsoltam ki az ECU ABS-t (gyari autoban levo). Anelkul +1sec. Persze az hozzatartozik az autohoz, de akkoris.
  • Alexease
    En nem gyors akarok lenni, hanem elvezni akarom a vezetest, igy nalam mindig kotelezo a normalis autokezeles:)
  • raczger
    A H-váltó eleve időt vesz el, meg a 3 pedál is, szóval értelmetlen használni, ha gyors akarsz lenni, ha élvezkedni akkor pedig kötelező :) .

Én sima pillangóváltóval mentem múltkor, úgy a hatodik helyre lett elég az időm.

Régebben LFS-ben mentem egy kis időszakban sokat H-váltóval, akkor egy kombóra nagyon rágyakoroltam, ott egy körön +2 tized volt a különbség.
  • lac coo
    Miről beszélsz, rohadt nagy időt mentél , Grat ! Főleg a macskafarok váltóval ! :DDD

Az tetszik nagyon, hogy nem sima a pálya !!!!! És érezni is lehet, hatása is van a hupliknak .
  • lac coo
    Miről beszélsz, rohadt nagy időt mentél , Grat ! Főleg a macskafarok váltóval ! :DDD
  • lac coo
    Én is pillangóval mentem :DDDDD

Jah, ezek a hegyi pályák valahogy unalmasak mindig ..... Kanyar-kanyar-kanyar ....
  • Alexease
    Ez ami nagyon nem izgat, a drifttel egyutt:)
  • Alexease
    Az a BMW teljesen jo, a pattogas is tokeletes:) Ez ilyen felfuggesztes;P
    Annyi trukk van, hogy minden auto kicsit driftesebbre van allitva, "egyszerubb" legyen, nyalcsogatosabb, valszeg a gumik is kicsit oldaltartosabbak mint amennyire kellene.

Ha a pattogast a rugozo-pattogasra erted, akkor noved a lengescsillapitokat (foleg rebump) es engedd lejebb az autot. Akkor is pattog, de mar csak egyet, nyikkanassal es femes hanggal kiserve:D

Mentem en is egyet hotlapon, ha mar igy alakult, de az elso 10 mar kicsit az ertelmetlen kategoria.
    Eleve csak 6 sebessegesre allitva jo (gyorsitas, fekezes, motorfek), ugy meg sokat kell kapkodni, pedalozni, bunteti a hibat es kapkodast (nem valt be, recseg).
    Jo lenne, ha azt is tudna mutatni, ki milyen valtoval es pedalozassal megy.

Igaz nem nagyon erdekel, mert ugyesebbek mindig vannak, akik hatrafele is gyorsabbak mint en;D
  • TeeBeee
    Nekem is az az aktuális kedvenc. Bírja, sőt szereti a keményebb vezetést.

Az 599xx nagyon nem tetszett az első körökben, de jól setupolható és most már nagyon tetszik az is. (túlkormányzott gyárilag, ami szerencsére kiküszöbölhető)
  • lac coo
    Nekem nagyon bejön az BMW M3 GRA ..... Ha ezt a hülye pattogást megcsinálják ( bár ez speciel nem olyan vészes most ...), 10-ből 10 lesz simán. Elég jól adja a határon autózást .....sikerült első oldalra felküzdenem magam a hotlap vackon, ami tőlem már már földöntúli teljesítmény :))))
  • Szabi #7205
    10 alá sikerült már valakinek bemenni ? :D
  • Alexease
    Megtalaltam az iR-es videot, amiben a Kanadai palyat szkennelik.

Versenyhetvegen csinaltak, 1 ejszaka alatt, mert amugy nincs versenypalyanak hasznalva, es a nyomvonalon kivul eleg szegenyes lett volna az informacio/kornyezet.
    Bar a nyomvonal a lenyeg, az meg fix, de hat akkor is sokat szamit egy korbe keritesezett, epitett, lelatozott verenypalya, ami pontos, es nem kepek es video alapjan modellezik korbe.

5:30-tol.
  • Alexease
    Nem tudok rola hogy megvettek volna oket. Az iR-nek sajat gepe van sajat emberekkel.
  • Alexease
    Meg senki nem modolt semmit, o az egyetlen, aki betett 2-3 palyat (programozo). Vagyis nincs agyonmodolva;)

Az autokat (elvileg) eleg jol levedtek (valami specifikus data kodolas, ami csak azzal az autoval mukodik). Nem lesz egyszeru szetpiszkalni valamit.
    A meglevo gyari autokhoz, nem lehet majd hivatalosan hozzanyulni. A modolasnak mindig meglesz az elony melle a hatranya is.

Ha lesznek is hozza modolt autok (valszeg nem sok), szerencsere van/lesz boven gyari auto, igy nem szukseges azokkal kinlodni.
    A palyakal fontosabb a modolas, mert abbol eleg rosszul allnak:/

Csalok meg mindig lesznek, azt ugy sem lehet kiszurni.
    De az ooflien AI-val nem szamit, a hotlapozas csalok nelkul is vicces, a free szerveres futamok altalaban nelkuluk is gazosak;)
  • Dietrich
    Szó volt korábban a lézer szkennelt pályákról, hogy ezt cégek végzik el.
    rf-ben van 2db ilyen ausztrál pálya az Eastern Creek és Oran Park.
    Úgy tudom a készítőket az IR "meg is vette" vagy nem?
  • LESCO
    Kövezzetek meg, de ez a agyonmodolás a fejlesztési fázis kellős közepén nekem kicsit erős. Mi lesz ebből, mire kijön az 1.0? Meg ha ennyire modbarát a dolog, mi a garancia arra, hogy nem lesz "hengerfelfúró app" meg "nitro app", és az egész elmegy egy gagyi, online versenyzésre alkalmatlan irányba, már ha az egyenlő feltételekre gondolok.
    Tényleg nem értek hozzá ilyen szinten, ezért ha van megnyugtató megoldás, akkor ok, csak csalók és csíterek még ott is vannak, ahol erre nagyon vigyáznak a fejlesztők, de itt úgy látom bedobták a lovak közé a gyeplőt.
  • Alexease
    Lehet. O mar egy honapja Trento-t is megcsinalta;)
  • Szabi #7198