43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Azért az impreza szebben fordul a hajtűben :D -
És hol az ajándék ??? :DDD -
Azt a penteket majd a honap kozepere vard, legalabbis Kunos azt irta, januar kozepen lesz az elso update. -
Egyrészt ACt 4k körül is be lehet(ett) szerezni, másrészt meg BF4 nem top játék, egy hypeolt bugos szar. -
jól beszélsz :D ezek a laferrarik, mclarenek nem hoznak lázba
-
LOL drágább egy alfa állapotú játék, mint egy kész TOP játék :p
Assetto Corsa, autoverseny 7200
Battlefield 4 (ORIGIN), fps 5800 -
Valami F40LM vagy F355, Alfa 155 DTM kéne :D -
A GT-k eddig elég szarok ,szerintem .... -
Kapsz egy cillivilli , méregdrága Huayrát ! :DDD
Azt sem tudom milyen autók vannak még hátra :)))
A kis Lotusokat kiszórhatnák, azok rendkívül jók !!! :))) -
Azért remélem pénteken GT autót is kapunk. -
Nem a kedvenc műfajom az ilyen autó, de elég kemény presztízs értéke van, hogy kaptak rá liszencet ....
Remélem vannak annyira jóban a Ferrarival, hogy izgalmasabb autók is bekerülnek majd .... -
Timbu #7346 VirtualR-en már tényként írják, hogy a La Ferrari a bejelentés. Ha lenne egy kis érzékük a reklámhoz (ami nincs), akkor most már igazán megcsinálhatnák a Test Drive: Ferrari szellemi utódját... -
-
TeJ2107 #7344 Vagy bejelentenek egy olyan DLC-t, amit már az early access-hez is meg lehet vásárolni 
-
cstibikeee #7343
Ez az új AC borítókép a FB-on. :) -
-
A Karacsonyi "meglepetesuk" utan ("majd 1 ev mulva megvehetsz valamit":P) teljesen jo ajandek:D
-
Az a legcikibb ajándék, mikor "majd kapsz valamit" ....:))) -
Marco "ajandekrol" irt, Kunos "bejelentesrol". Mind a ketto igaz lehet;) Pl. ha bejelentenek egy uj autot/palyat, es azt hozzacsapjak a veglegeshez, az bejelentes es egyben ajandek is:D -
Akkor megint semmi érdemleges letölthetőség ?? csak valami bejelentés megint?! kár pedig bíztam hogy ha már a szilveszteri buli kimarad akkor majd legalább körözgetünk valami új járgánnyal új pályákon!:D
/ Amúgy meg! boldog új évet mindenkinek!!/ -
:)) -
En vegig olvastam (kiveve a konzolos reszt), nem olyan szar, de ertelme igazabol nulla:) -
Vidd innen a szarodat ! :D -
fcbdavid #7334 Szimulátorozás PC-n, autóversenyzés II. rész -
Körödet elnézve ebben bőven maradt alap hangon 3 mp de 2 biztosan , de gondolom a többiek setupolnak még mellé. -
el nemtudom képzelni hogy mennek itt 1:50es időket
-
Én imádom, mindig dudálok a pályabíróknak ! :DDD -
az a kurva duda a legfontosabb az rf modokban is hogy elsőre kész legyen
-
A legjobb amikor kikapcsolom a gyári ABS-t és bevágja R-be :)) -
Beallitani semmit, de a CTRL-H mukodik (es kozben meg dudal is):P -
Timbu #7327 Azt egyébként be lehet állítani, hogy egy gombbal a teljes HUD ki-/bekapcsolható legyen? -
Screenracer #7326 Nem akartam neki rossz reklámot kelteni.
-
Kicsillagoztad a MarioKart-ot?! Miert?:)
-
Screenracer #7324 Te meg mehetsz vissza *******. :DDD -
Nem volt szó róla .... -
Ezzel én is egyetértek, egyedül annyira nem mókás körözgetni én is inkább multiban nyomnám már, ai annyira nem érdekel. Szó volt róla, hogy idén jön az ai és/vagy a multi, hát kaptunk egy drages ai-t... Nem az igazi, de remélem nem kell sokat várni jövőre a multira. -
Én nem értem miért károgsz ezen folyton ?! :D
Megmondták még nem lesz, majd ha lesz, lesz .... Nehéz képlet!? :D
Ha nem jó így neked minek vetted meg , ráértél volna .... -
GPx8 #7320 Mindjárt eljuttok oda, hogy ez annyira marha jó, hogy multi sem kell bele... :) -
Oké mehetsz is vissza CARSozni... -
Ha tudtam volna pár éve, hogy a lengéscsillapító állítása annyi, hogy mindent nagyobbra veszek, és jobb lesz...