43023
  • Szabi #7477
    nem dobunk nekik össze egy kis pénzt a Fraps-ra ? :DDDDDDD
  • lac coo
    Nekem tetszik, mar a rajt utan uti-vagja egymast az AI, nem vonatozgatnak.
  • lac coo
  • lac coo
    Bár az új abroncs modellt úgy is lehet érteni, hogy új fajta gumi készül, mondták, hogy van már működőképes offroados cucc is , föld ,kavics ....
  • Dietrich
    Ennel naprol-napra no a nepszeruseg, ahogy egyre tobb divatos auto kerul bele, meg tobb palya, de foleg az AI es az online fogja felturbozni.

szerintem meg az ISI faszsága miatt ;)
  • lac coo
    Az egyertelmu, hogy nem vegleges, csodalnam ha Kunos megelegedne ennyivel.....
  • Alexease
    De most penzert dolgozik, szo szerint. Az nKP-nel demoralizao lehetett, hogy nem fogyott belole "semmi", de attol fuggetlenul tolni kellett, foglalkozni vele. Igaz, azokbol a tapasztalatokbol epitette ezt.

Ennel naprol-napra no a nepszeruseg, ahogy egyre tobb divatos auto kerul bele, meg tobb palya, de foleg az AI es az online fogja felturbozni.
  • Alexease
    Ebben semmi sem vegleges;)
    Tartalomban, szolgaltatasban, funkciokban talan ha 20%-os lehet.
  • Tomsteel
    Aris is érdekes dolgot írt:

"hihihi @KunosStefano is having progress on AI… I'll just change the tyre model I've been working on holidays so I'll screw everything up!"

Tehát a gumifizika még nem végleges.
  • lac coo
    Ez a szegény ez dolgozik, éjjel nappal, hétfőtől vasárnapig ! :)
  • lac coo
    Kunos twitter:

WIll try to upload some AI movies later today
  • lac coo
    A vb második helyért is jár egy ??? :)
  • Tomsteel
    Ugyan, hiszen már van egy 500-as Fiat.
  • lac coo
    A muris az, hogy sorbaállás van, nem akárki vehet ilyent ha van pénze akkor sem :)

aki ennyi pénzt ad egy ilyenért, az már elvárja, hogy egyedi legyen, illetve ezért is lehet ilyen horror pénzt kérni érte mert limitált ...

És azért ha bejön az üzlet, a kereskedő se jár rosszul 300 millát keres, egész életére megvan a pénze :)))

Pedig egyszer de kipróbálnék egy pillangóváltós autót :DDD De nem ez lesz az, gyanítom ....
  • Szabi #7463
    mert az 500-ast Raikkönen kapja év égén :D
  • lac coo
    Így szokták ....mindegy nekik, darab darab, majd 500.-nak eladnak valami más vasat ....
  • Fehercsoki
    Miért csak 499t csinálnak? Ha 500at csinálnának akkor 1.3 millió euróval többet keresnének ami nem kevés pénz.
  • lac coo
    Aki akar már vehet magának egyet :))))

Egy híján ötszáz darab készül a Ferrari 963 lóerős hibrid szuperautójából, a LaFerrariból, de már az összes példány elkelt. Eredetileg 1,3 millió eurót (388 millió forintot) kértek az autóért, egy német kereskedésben azonban ennél sokkal drágábban bukkant fel az első eladó darab.A SEMCO 2,38 millió eurót (710 millió forintot) kér egy 200 kilométert futott LaFerrariért, amely valóban elég különleges. A széria első darabjaként készült el - legalábbis a kereskedés fotói erről árulkodnak.

• Jackal
    Az olaszok nem fognak szívrohamot kapni a nagy siettségmiatt, nem olyan fajták :) Ez csak akkor működött volna, ha már rég össze van készítve az update-hez való pakk.
  • lac coo
    FB-n most 17.-et irtak......
  • Dietrich
    én meg a Benetton F1 B188-01-el :)
  • Tomsteel
    Igen, arra én is akkorát nyomtam, hogy beszakadt az egér gombja, de Nismo-ról szó se volt.

Twitteren írták, hogy elképzelhető, hogy már 10.-én megkapjuk a következő frissítést, ha jó ütemben haladnak.
  • tbazsi95
    SLOWMOTION | Assetto Corsa

Assetto Corsa - BMW M3 E92 - Magione - Hotlap
  • bardocz
    Csak nem szándékozik félrevezetni minket :DD
  • lac coo
    Pletyka :) A locenszes ember rakta ki a kepet,Marco ....
  • bardocz
    Ez még meg lett szavazva ha jól emlékszem a GT3-as változatával együtt.
  • Tomsteel
    Ezt most csak úgy linkelted, vagy bejelentették?
  • Screenracer #7450
    Na, egy normális autó.
  • Alexease
  • Alexease
    En is, de hat nem lehet telhetetlennek lenni, mar a Ferrari is nagydolog.
  • Norbi1990
    Vagy Lotus, abból úgy is van pár utcai, akkor a híresebb VB F1-es autóti is megcsinálhatnák :)
  • Alexease
    Valszeg "sok" Ferrari lesz, de majd csak szep sorban;)
  • Norbi1990
    Williamsekkel, vagy régi Brabhamekkel is elégedett lennék :D
  • Szabi #7444
    először még kapjuk meg őt.. aztán majd utána még hátha jön a többi is.. :)

ez is fél éves kép.. egyszer csak kiadják.. :D

ez 2012es kép :)
  • Alexease
    Ebbol a sorbol el tudnam viselni (akar Ferrariban [is]) a 73/77/88-at;)
  • Alexease
    Elobb utobb valszeg bekerulnek modern Ferrari F1-es cuccok is. F1-re tuti igeny van;) Amugy a McLaren F1 is bekerulhetne, nem tudom mennyire macera a licensz, de az SRW-ben minden evben benne van a legfrissebb.

• tonio2006
    Ferrari Virtual Academys F1eseket elnézegetném ebben a simben.
  • lac coo
    Asszem nem ...
  • atiwrc
    Az EDL-t nem lehet kikapcsolni?
  • atiwrc
    Meglehetett oldani, de tán akkor is voltak gondok bizonyos kocsiknál hogyha mögötte volt valami( ahogy átláttál az üvege) másik alfával rendelkező cucc(pl fa), akkor nem mutatta normálisan. Nem emlékszem már csak arra hogy a HPT-ben tanakodtunk róla a clio mod készülésekor.