43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
nem dobunk nekik össze egy kis pénzt a Fraps-ra ? :DDDDDDD -
Nekem tetszik, mar a rajt utan uti-vagja egymast az AI, nem vonatozgatnak. -
-
Bár az új abroncs modellt úgy is lehet érteni, hogy új fajta gumi készül, mondták, hogy van már működőképes offroados cucc is , föld ,kavics .... -
Ennel naprol-napra no a nepszeruseg, ahogy egyre tobb divatos auto kerul bele, meg tobb palya, de foleg az AI es az online fogja felturbozni.
szerintem meg az ISI faszsága miatt ;) -
Az egyertelmu, hogy nem vegleges, csodalnam ha Kunos megelegedne ennyivel..... -
De most penzert dolgozik, szo szerint. Az nKP-nel demoralizao lehetett, hogy nem fogyott belole "semmi", de attol fuggetlenul tolni kellett, foglalkozni vele. Igaz, azokbol a tapasztalatokbol epitette ezt.
Ennel naprol-napra no a nepszeruseg, ahogy egyre tobb divatos auto kerul bele, meg tobb palya, de foleg az AI es az online fogja felturbozni. -
Ebben semmi sem vegleges;)
Tartalomban, szolgaltatasban, funkciokban talan ha 20%-os lehet. -
Aris is érdekes dolgot írt:
"hihihi @KunosStefano is having progress on AI… I'll just change the tyre model I've been working on holidays so I'll screw everything up!"
Tehát a gumifizika még nem végleges. -
Ez a szegény ez dolgozik, éjjel nappal, hétfőtől vasárnapig ! :) -
Kunos twitter:
WIll try to upload some AI movies later today -
A vb második helyért is jár egy ??? :) -
Ugyan, hiszen már van egy 500-as Fiat.
-
A muris az, hogy sorbaállás van, nem akárki vehet ilyent ha van pénze akkor sem :)
aki ennyi pénzt ad egy ilyenért, az már elvárja, hogy egyedi legyen, illetve ezért is lehet ilyen horror pénzt kérni érte mert limitált ...
És azért ha bejön az üzlet, a kereskedő se jár rosszul 300 millát keres, egész életére megvan a pénze :)))
Pedig egyszer de kipróbálnék egy pillangóváltós autót :DDD De nem ez lesz az, gyanítom .... -
mert az 500-ast Raikkönen kapja év égén :D -
Így szokták ....mindegy nekik, darab darab, majd 500.-nak eladnak valami más vasat .... -
Miért csak 499t csinálnak? Ha 500at csinálnának akkor 1.3 millió euróval többet keresnének ami nem kevés pénz. -
Aki akar már vehet magának egyet :))))
Egy híján ötszáz darab készül a Ferrari 963 lóerős hibrid szuperautójából, a LaFerrariból, de már az összes példány elkelt. Eredetileg 1,3 millió eurót (388 millió forintot) kértek az autóért, egy német kereskedésben azonban ennél sokkal drágábban bukkant fel az első eladó darab.A SEMCO 2,38 millió eurót (710 millió forintot) kér egy 200 kilométert futott LaFerrariért, amely valóban elég különleges. A széria első darabjaként készült el - legalábbis a kereskedés fotói erről árulkodnak.
-
Jackal #7459 Az olaszok nem fognak szívrohamot kapni a nagy siettségmiatt, nem olyan fajták :) Ez csak akkor működött volna, ha már rég össze van készítve az update-hez való pakk. -
FB-n most 17.-et irtak...... -
én meg a Benetton F1 B188-01-el :) -
Igen, arra én is akkorát nyomtam, hogy beszakadt az egér gombja, de Nismo-ról szó se volt. 
Twitteren írták, hogy elképzelhető, hogy már 10.-én megkapjuk a következő frissítést, ha jó ütemben haladnak. -
tbazsi95 #7455 SLOWMOTION | Assetto Corsa
Assetto Corsa - BMW M3 E92 - Magione - Hotlap
-
Csak nem szándékozik félrevezetni minket :DD -
Pletyka :) A locenszes ember rakta ki a kepet,Marco .... -
Ez még meg lett szavazva ha jól emlékszem a GT3-as változatával együtt. -
Ezt most csak úgy linkelted, vagy bejelentették? -
Screenracer #7450 Na, egy normális autó.
-
-
En is, de hat nem lehet telhetetlennek lenni, mar a Ferrari is nagydolog. -
Vagy Lotus, abból úgy is van pár utcai, akkor a híresebb VB F1-es autóti is megcsinálhatnák :) -
Valszeg "sok" Ferrari lesz, de majd csak szep sorban;) -
Williamsekkel, vagy régi Brabhamekkel is elégedett lennék :D -
először még kapjuk meg őt.. aztán majd utána még hátha jön a többi is.. :)
ez is fél éves kép.. egyszer csak kiadják.. :D
ez 2012es kép :)
-
Ebbol a sorbol el tudnam viselni (akar Ferrariban [is]) a 73/77/88-at;) -
Elobb utobb valszeg bekerulnek modern Ferrari F1-es cuccok is. F1-re tuti igeny van;) Amugy a McLaren F1 is bekerulhetne, nem tudom mennyire macera a licensz, de az SRW-ben minden evben benne van a legfrissebb.
-
Ferrari Virtual Academys F1eseket elnézegetném ebben a simben. -
Asszem nem ... -
atiwrc #7439 Az EDL-t nem lehet kikapcsolni? -
atiwrc #7438 Meglehetett oldani, de tán akkor is voltak gondok bizonyos kocsiknál hogyha mögötte volt valami( ahogy átláttál az üvege) másik alfával rendelkező cucc(pl fa), akkor nem mutatta normálisan. Nem emlékszem már csak arra hogy a HPT-ben tanakodtunk róla a clio mod készülésekor.