43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
-

-
(Felirat bekapcs)
Az ott leírtakat annyival egészíteném ki, hogy numpad "+" és "-" billel még fov-ot is tudsz állítani, így nagyon fasza kamerákat készíthetsz.
Ami viszont érdekelne, hogy el lehet e menteni egy adott kameranézetet? -
Hogy lehet így állítgatni a kamerát ? Van a sima F4, aztán jóccaka :)
-
Ja, biztos be lehet állítani. De annyira nem érdekel..:D Úgyse használom. -
Ez legyen a legkisebb baja :) Ha nagyon kell valakinek 1 perc alatt megoldja .:)
Talán AC2-höz már lesz elég pénz, több ember, ez most ilyen, lehetőségekhez képest semmi bajom vele . -
Szo szerint, "tulragoztam" a dolgot:D -
Minden megoldhato, de 2014-ben, egy "nextgen"-nek keszulo valamiben, az iR lehetosegeinek arnyekaban, ez azert eleg nagy ganyolas;D -
Sokminden jo lenne, de en mar nem varok benne extras doolgokat, foleg nem iR-szintut, az ehhez kepest urtechnika:D
Sajnos Kunosnal, a program technika miatt, a GUI es a futtato resz teljesen kulonallo egyseg. Ezert sincs Options menu sem a mar a jatekban (autos resz: hang, grafika, kontroller, AI allitas).
Ezek a reszek Phyton-nal vannak megoldva, ami kicsit barkacs, de az egyszeruseg es a modolas miatt szukseges volt. -
G25_27 re tuti ki lehet rakni, csak egy makro kerdese az egesz. -
LESCO #7669 Nem vagyok nyelvtannáci, de "homologizált" elég lesz. :)
Amúgy remélem, azért az online része kicsit jobb lesz, mint a NKPro volt, mert az nagyjából semmire nem volt jó, még egy értelmes versenyt sem lehetett vele megrendezni. Ha olyan lesz, akkor nem is értem, miért küszködnek vele, a semmire jó volt az NKPro is.
Az AI jó lehet arra, hogy az ember ne unatkozzon, ha fél órát körözgetni támad kedve, de még mindig az a hitvallásom, hogy a szoftvert az online közösség tartja életben. Ahhoz pedig jó netkód és korrekt keretrendszer kell. -
Pedig tök menő lenne ha lehetne rendes gombra rakni, és verseny közben állítgatni a tc-t. -
swadawa senpai #7667 Nagyon jó oldal, nem is gondoltam volna ott keresni, bár angol, nem mintha bajom lenne/kéne lennie vele, aki emelt angolt akar rakni xp :) -
GT3-ban pont idén tiltják be ezek szerint a kipörgésgátlót, illetve az ABS szelepek számát is korlátozzák. -
De ha nagyon bele akarsz merulni, en ezt az oldalt ajanlom;)))
Homologenizalt josagok (feltrillio auto, csoportok, szabalyok, technika stb.): FIA Homologation
Szabalyzatok (sorozatok, technikai szabalyok, palyak, alkatreszek stb.): FIA Regulations
Pl.: GT3 Technikai cuccai
-
swadawa senpai #7664 Ja értem már, köszi! -
a GT2-es gépeken komoly szélesítés van és szinte nincs az utcai verzióval egyező alkatrész/elem (gyakran csak a lámpaburák :D)
(nagy leszorító erő, erősebb motor)
a GT3asok sok alkatrészben/elemben hasonlítanak az utcai testvéreikre
(lényegesen kevesebb leszorító erő, és gyengébb motor) -
swadawa senpai #7662 Azt eltudnátok mondani hogy a Gt2-Gt3- class-ok között mik a föbb külömbségek -
Inkább autónként menthető FFb kellene :)))) -
Az auto reszet kepezo "segitsegeket" (ECU, ABS, TC) tuti nem lehet majd fomenubol allitgatni. Nincsenek hozza dedikalt beallitasok (ezert sem lehet sajat gombokat rendelni hozzajuk, foleg nem autonkent:P), es Kunos korabban irta, hogy nem is szeretne vele foglalkozni:)
De ezekkel nincs is gond, amelyik autoban gyarilag (vagy a szabaly alapjan, pl. GT3) van, az OK.
Az egyeb segitsegeket meg lehet allitgatni, majd a kotelezo cockpit (vagy legalabb onboard) lesz kerdeses...
-
endy papp #7659 Szerintem azt várhatod ,mert tuti nem fogják ennyire részletesen megcsinálni,az online szerver részét.
netkar pro-hoz hasonló valamit tudok elképzelni,de semmi extrát
-
nortsen #7658 Mivel az menet közben bármikor kikapcsolható, így nem sok értelme van a dolognak. Mellesleg nem is tudja visszajelezni jelenleg a progi a külső appoknak.
Egyébként én azt várom, hogy dedikált szerver oldalon beállítható legyen a használata, kikényszerítve a működést, vagy nem működést, ki ahogy akarja.
-
Jelzi:) ABS nem de a TC igen. -
Persze én sem tartom annak, de van aki igen. Pedig valljuk meg ezek lemodellezett "segítségek", nem pedig a régi szimekben F1-től F8 billentyűig található valamik, amik minden autón ugyanazt csinálják. Nem hiába van, hogy az RSR Hotlap sem jelzi bekapcsolásukat. -
Nem is értem miért lenne az cheater, aki használja az autóban alapból benne lévő segítségeket. Én csak az abs-t használom, de ha valaki egy versenyen használná a tc-t is, egy szavam nem lenne, én is bekapcsolhatnám ha akarnám. -
Kicsit off: de ez a videó nagyon érdekes.
(az angol feliratot kapcsold be)
Hihetetlen, hogy milyen nagy szerepe van az elektronikának (abs, tc, tps) ezeken a "hosszú táv" versenyeken. Ebből a szemszögből nézve akkor nem is cheater az aki az AC-ban is használja majd mondjuk egy 1 órás GT versenyen. Ha jól megcsinálják a gumifizikát, akkor komoly stratégiai harcok lesznek itt kérem szépen. -
jól hangzik 
én amúgy erre gondoltam
-
A tavalyi már kinek kell ?! :) Az idei kell, most! :DD -
-
Valszeg benne lesz a tavalyi ferka.
(Ezt légy szíves sehova máshová ne írjátok le, különösen angol fórumokra ne!) -
A McLaren licenz valszeg egyszeru (ahogy korabban az SRW-vel peldaloztam), igy az valszeg csak akaras kerdese:)
Es valszeg belefer majd egy frissebb Ferrari is.
Palya kellene, mert az eleg karcsu, es meg bejelentes sincs (Spa-n es Nord-on kivul). -
Aristotelis :
Did that AI in front of me just mistaken his braking zone and spun out on his own?…white smoke from tyres and everything. Nice -
-

remélem kaptak F1 liszenszt is
-
assetto-corsa-mclaren-p1-coming -
Ugy tudom (bar egy ideje nem olvastam utana), hogy 17-re sem igerte hogy lesz AI. Ne keszuljon ra senki;) Az hogy mutogatja, az egy dolog;P
Az a biztos, hogy nem varjuk es meglepeteskent esetleg megkapjuk.
Legalabb az online-nal mar nincs ez a bizonytalansag, mert az tuti, hogy csak az AI utan jon valamikor (hetek, honapok). -
Következő Assetto Corsa Update: 2014. január 17 most nézem a facsén :(
Jó let volna pedig holnapra az a tökéletesitett AI!:D
-
Nem hiszem hogy túlzottan fejlesztgetni fogja a készítője :S -
Addig biztosan nem lesz benne, amíg nem csinálják meg rajta a normális időmérést. Meg egyébként is jóban vannak a fejlesztőkkel, lehet hogy annyival is támogatják majd őket, hogy a fejlesztők által nem engedélyezett modot az RSR-ben sem engedélyezik.
Én max akkor engedélyezném, ha legalább az időmérés meglenne oldva rajta. (Ha így lesz, akkor javaslom nekik, hogy engedélyezzük.) -
Igen igen azt tudom :)