43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Volt 0.5.2 is, abban is a hangokat allitottak. -
GPx8 #7798 Sérülés (nem látható) nincs még, ugye? -
Changelog Early Access 0.5.1
opponents engine volume tuned
fixed Golden Glory achievements
fixed replay race loading
-
Volt valami javítás megint, mit piszkáltak ? mondjuk most nincs hangzavar a rajtnál ... -
endy papp #7795 Lassan már hasonlít az iRacingre ott repkednek így a kocsik
.....no meg a pCars se kutya ilyen szempontból
-
Jackal #7794 Ilyet én is csináltam ma, de nekem nem sikerült a dupla szaltó :) -
ajaj 
-
Ezzel tisztaban vagyok, voltam, de attol meg mokas jeleneteket lathat az ember, ha akar :) -
Jah, hát azért rossz, nincs meg mindegyikhez minden cucc, a legtöbb az első kanyarig tud elmenni .....Nyilván az semmit nem jelent! :) -
Gondolom nincsen. De az erdeklodok ki tudjak probalni alexease altalal belinkelt apro modositassal, barmelyik autot, palyat. -
Van benne hivatalos F40 AI ??? -
Igen jatekon belul le van irva, meg lehet nezni, 3 apro dolgot javitottak.
Ami zavar, hogy az ai tul hangos, nem hallom rendesen a sajat automat, gumit stb-t. Kulon ezt nem lehet allitani. (3 dologbol amugy pont ez az egyik amin allitottak valamit)
Erdemes megnezni az f40-es ai-t, 5 metert nem tudnak menni, a jatek belassul, igazi roncsderbi :)
-
jött megint valami 9.5 mb-s frissités! -
Acsívmentnél igazán megcsinálhatták volna, hogy ha megnyerek valami mediumon, akkor az easy acsívmentjét is adja ide. Ez még a Halo3-ban is működött, pedig az nem most volt :D -
a Fiat 500as verseny meglepően hangulatos, nagyon szemetek az AI-k :D
az fps meglepően jó, még rajtnál is elfogadható értéken marad, csak a füst mennyisége ellet túlozva... az első 2 körben semmit nem látni a kanyarokban :DD
viszont a negyedik kör vége felé stabil 40fps-nél szaggat a kép o.0 -
Meidumon nekem 98%-volt, Alienen meg 100%. Amúgy szerintem jó móka, csak silverstone helyett lehetne máshol. Ha ez még fejlődni fog, akkor simán jó lesz ilyen 5-10 perces mókázásra, ha nem lesz olyan szerver, mint az altbiersbude volt gtl-nél. -
Most mukodik az AI erosseg allitas, legalabbis az Eventeknel tuti (88-100%). A QuickEace-nel nem probaltam. De az Event beallitasabol is latszik, hogy a 88% a leggyengebb, 100% a legerosebb, igy 50% alatt valoban hasznalhatatlan;P -
Alien szinten a supercaros challenge érezhetően nehezebb. Mediumon megnyertem, de úgy még nem sikerült. -
De legalabb a mar mukodo autokkal lehet versenyt menni, nem kell 1db AI-t ovatosan kovetni;) Mar ez is hatalmas fejlodes! -
Megneztem egy Lotus mezonyt is, sajnos nem sok elte tul az elso nehany kanyart:D A Scura es 49 korbe ment, a tobbi crash utan "ment" a pit-be;P
-
Az AI erosseg (vagy tudas) beallitasa amugy is erdekes. Meg az elozo verzional irogattam at (a menuallitas nem mukodott), es a lassabb AI nem azt jelentette, hogy lassabban megy es/vagy benazik, hanem nem mer/tud gyorsan menni. Pl. 10%-on nem jutottak el a 2. sebessegfokozatig, mert egy-egy gyorsitas utan, azonnal nyomtak egy padlofeket:DD -
Abarth formulával mentem párat, nem olyan rossz, tükörrel vigyázni kell mert csal, sokkal távolibbnak mutatja pedig szinte összeér velem .... Ha korán fékezek akkor általában belém jönnek, hogy ez jó vagy rossz mindenki döntse el. Igaziból szint mindenki seggen csókolja a másikat, ha hirtelen előbb fékez, 2 méteres követési távolságnál :) -
Mar tobbszor belinkeltem, de most ujra, de uj nevvel;)
Assetto Corsa Early Access Quick Race with AI -
Köszi, megtaláltam. Nem értem miért nem lehet "simán" beállítani. -
Ennel az eresztesnel, a 9 AI-bol 5db korrektul ment, a maradek 4 (a 2 GT BMW, a Pagani es a P4/5) az elso kanyart vegig benaztak, aztan a kovetkezo 2-3-ban elhalaloztak:D De legalabb mar ha elveszik a fonalat, betolja oket a progi a pitba;D
-
Special eventsnél próbálkozz, ott találod:) -
Nálam a quick race gomb nem működik!
-
Megoldhato barmilyen auto/palya/kombo, de nem mindegyik fog rendesesen mukodni. Eddig csak 3 autoval probaltam: a Tatuus, az eddig is ment, a GT3 az fake, az uj BMW mukodik. De csak Maggionen, valszeg palya fuggo is. -
Akkor meg nem tudom turkalassal sem megoldani, barmelyik autoval barmelyik palyan versenyezni ai-val? -
Csak nehany kort mentem tesztnek, de elso probalkozasra jonak tunik.
A BMW sem rossz, ronda de finom:P Es meg AI-val is megy, nem ugy mint a Z4 GT3, abban egyelore csak mongoloid-idiota-latasserult pilotak vannak, legalabbbis Maggionen;D -
Sebességgel nincs nagy gond, ha nem túl sok fajta autó van, szépen fut...
Az AI néha érdekes, néha jó, első próbálkozásnak nem rossz .... Az új BMW nagyon jó lett, igazi autós érzés :) -
Meg kell nezzem mit csinaltak:) Es mivel a ~6500 file-bol ~500 ujdonsag/piszkalt van, kicsit tovabb tartott;)
Furcsa, de nem tiltotta le (szerencsere) a RACE lehetoseget sem az addon palyat:)
De meg mindig tobb AI-nal es kulonfele autoknal vannak anomaliak boven, valszeg sokminden hianyos es/vagy nincs osszzelove. De a lenyeg hogy megyeget.
Ami pozitiv, bar csak 2-3 autoval probaltam, talan gyorsult (fps) valamit a progi, 5 autoval stabil, de meg 10 autoval is alig megy 60fps ala (sajat geppel, sajat beallitassal:P).
-

-
Igen F11. -
Talan az F11 vagy F9 vagy hasonlo, meg a file-okat turom, most nem tudom elinditani:DDDD -
Virtuális tükröket be lehet valahogyan kapcsolni mint pl rfactorba? -
neilszab #7763 Nem kell Facebook account-odnak lenni ahhoz, hogy el tudd olvasni a közzétett infókat. A Fész sima hírfolyamként funkcionál, bárki olvashatja reg nélkül is: ;)
Hivatalos Assetto Corsa oldal
www.facebook.com/Assetto.Corsa
Magyar Assetto Corsa oldal:
www.facebook.com/AssettoCorsaHungary -
Jackal #7762 Easy-n most sikerült a bmw-vel H váltóval egy második hely, de akárhogy vigyáztam, most is kilöktek egyszer. Mázlim volt hogy jó irányban állt meg a kocsi orra és cak pár mp-et vesztettem. -
LESCO #7761 Dehogy zavar... :) -
Ne zavarjon, hogy egyedul te nem tudtal rola :))