43023
  • Alexease
    Nem. Most kerult bele az utkozesi resznek az elso teszt-valtozata, a tores, serules es egyebek kesobb jonnek.

Ha komolyan gondoljak az 1.0-at, nem lesz valami okossag (tizedes verzioszamok+betujelzesek:P vagy "Most kesz van, de meg csinaljuk!" stb.), akkor meg 4 update lesz, meg 2 honap.

Igy a 4 nagy update-re el lehet osztani a fontosabb dolgok megjelenteteset es teszteleset: serules modell, online, karrier.

Karrier talan a v0.9-ben, egy darab, valami egyszerubb sorozattal.
  • GPx8
    Az új verzióban sérül már az autó? (Márint a fődarabok, nem a karosszéria).
  • lac coo
    Ki az aki ilyenre ennyit költ?! :D
    Ugyanezt látom egy tablet+telefon cuccon, sőt még többet .... Pluszban van még live telemetria is . Fillérekből ....
  • Screenracer #8116

• endy papp
    Azért ha a 26 helyről indulnál már nem lenne ennyire egyszerű a dolgod megnyugtatlak,mert mire sikerül felvergődnöd magad a 7-8 hely környékére az 1.-2. kör végére ,már az eleje kb fél körrel előtted járna.
    Az imént próbáltam különböző pályákon kocsikkal.
    Persze semmi sem lehetetlen......
    Nagyon félkész még a játék,ezért messze menő következtetéseket nem érdemes még levonni,alakul,készül szépül és idővel minden a helyére kerül remélhetőleg még az idén....
  • endy papp
    Megy az ....hasonló a forgató könyv mint legutóbb.
    Még 1-2 ilyen update mint a mai és ép oly szépen hasít max AI-val is mint legutóbb 11-el
    Már most is használható,csak ne érezném magam dodzsem pályán,hogy mindenki engem akar kilökni még a pályán kívül is...de majd kialakul ez is idővel,mint a többi.
  • bardocz
    20 év múlva mindenki historic-ot fog nyomni :DD
  • lac coo
    Mi meg kikapcsoljuk az abs-t is !
    Husz ev mulva annyi lesz autoszimulator, hogy kagtintasz egy GO gombra es hatradolsz nezni.... :))
  • Dietrich
    most láttam másutt..kurva jól megcsinálták! Mintha egy videójáték lenne :)
  • Alexease
    A valodi NFS auto (automata gaz, fek, kormany, drift):)
  • lac coo
  • Alexease
    Uccso (egerrel piszkalos):P
  • Hegyipapa
    BMW M3 E30 (DTM) ellenfelek : F458, F40, KTM XBow. Kis pályán meglepő milyen autókat lehet alázni, még úgy is hogy én se a legtökéletesebben gyűröm a köröket.
    Assetto Corsa Quick Race
  • lac coo
    0.6.1
    - Look back fixed for some cars
    - Removed time parameter in replay.ini
    - No more need to attach race.ini or race_out.json since they are printed in log
    - Improved collisions with ground
    - Small optimizations in collision boxes on some cars
    - LOD fixes for Ferrari F40 to improve framerates
  • Debilon
    jött valami kis 30MB -os peccs az előbb steam-en
  • Totti5
    Free race AI most elég funny az ütközés miatt. Volt olyan hogy San Marino 1. kanyar után a 15 helyről a 2. lettem, mert minden eltünk előlem az őrületben:DDD

Peccseli, javítja majd holnap vagy 1 hét múlva, a visszajelzések alapján ahogy eddig is, mert ő fogja, nem úgy mint a csiga szarik bele ISI vagy a egyhelyben toporgó CARS.
  • lac coo
    De ha nem használod, akkor miért baj, hogy nem megy ultrán ? :DD
  • endy papp
    Ebben igazad van.....vagyis lenne ha lenne mit használni.
    Az AI nem érdekel ahogy eddig se nagyon, max ha "működő képesebb" lesz,azon kívül meg az időt kergessem,körről körre?
    Igazából nem nagyon izgat, eddig se sok időt feccöltem bele,mivel nagyon fél kész még.
    Többek között ezért is nem húzogatom ide-oda a csúszkákat,stb,stb...
    Megvárom míg lehetőleg minden a helyére kerül,leginkább az online belekerül addig meg rá rá nézek minden update után.

• attila46
    köszönöm
  • alma2
    persze, miutan kikiserletezi az ember maganak az osszes autonal, JATEK KOZBEN, neki hol a legjobb a kamera, termeszetesen ki lehet irni fileba, lehet szerkezteni ott is, ezt nem vontam ketsegbe :)
  • Alexease
    De, nem egyszerubb minden autonal egyszer beallitani, aztan minden indulasnal magatol betolti?:) Persze ha fejbol meg tudsz jegyezni majd 30-40 autot, akkor nem szoltam:D
  • alma2
    De, ha jatek kozben irogatod, egybol latod, hova teszi a kamerat!
  • alma2
    haha nagyon vicces, a best line a kezdetek ota be van kapcsolva, valahogy megszoktam, gondoltam ugysem nezem, nem vezet meg, neha nem is jo helyen van lathatoan, de megsem olyan egyhangu az aszfalt stb. (ctrl + i) lehet kapcsolgatni.
    Na most fogtam kikapcsoltam es az elso kor amit nelkule mentem egybol javitottam 1 masodpercet a magione ktm parossal.Sot mar a belso nezetet is megszoktam.

• Alexease
    Majd egyszer lesz ebben ilyen is:)
  • Alexease
    Ezt egyszerubb autonkent es file-bol megcsinalni, es akkor nem kell mindig konzolozni.
  • Alexease
    Eppen addig kellene lejebb huzgalni ezt-azt a grafikan, amig nincs kesz a program es nincs minden rendesen optimalizalva - azert, hogy addig is tudd hasnalni:P
  • alma2
    Akinek nem eleg azok a nezet allitasok amelyeket a bejovo jobb menuben tud allitani fejlesztoi modban, onboard settings menuben es pl szeretne a belso hangot hallani, barhonnan az szabadon tudja mozgatni a kamerat minden iranyba ezzel a paranncsal, gyakorlatilag barhova elhelyezve. Tort ertekeket is figyeli.
    home gomb majd
    pl
    set driverEye.z 0.2
    set driverEye.x 0.2
    set driverEye.y 1

stb egy csom okossagot lehet itt olvasni.
    http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?faq/
  • endy papp
    Tudom hogy ront, főleg ha nem is 1080-ban van....
  • endy papp
    Az a helyzet hiába veszek apróságokat lejjebb ha a játék nincs rendesen optimalizálva.
    Erre nagyon jó példa a legutóbbi (2 héttel ezelőtti)nagy update.
    Akkor is így akadozott a 12 AI-nál először, majd pár nap alatt jött vagy 3 kisebb update és láss csodát semmit nem kellet lejjebb vennem ,ugyan azokkal a (full)beállításokkal ment rendesen.
    Nem fogok lejjebb venni semmit addig míg a játék készítők azt nem mondják a játékra hogy kész....de addig asszem még sok update lesz...no meg a Karácsony is el jő...
    Ha neked szar a pCars mért foglalkozol vele annyit és miért emlegeted mindig?
    Töröld a gépedről és csak az AC-val toljad.
    Ha itt és máshol is hétről-hétre elmondod ugyan ezt attól semmi nem fog változni, az AC sem lesz jobb de a pCars sem rosszabb.....
  • bardocz
    Én itt ég nem mentem, csak más pályákon, de máshol eddig nem történt ilyen. Majd megyek pár kört a többin is, hátha csak itt van.
  • TeeBeee
    No problem.

Bardocz #8080:
    Én többnyire a GT autókkal megyek csak, és ezt a bugot már jó pár hete tapasztaltam. Szerintem ez inkább pálya bug, csak ez az autó hülyén reagál rá. De persze nem értek hozzá
  • lac coo
    De gondolom meghalnál ha valami apróságot lejjebb vennél ......
    Ott a PCars, az szép, jól fut csak szar ! :)
  • bardocz
    A videó nem keveset ront a valódi látványon...
  • endy papp
    Nagy valószínűséggel nem ugyan azon graf beállításokkal és felbontásban használjuk a játékot.....
    A videód alapján biztos nem....
  • endy papp
    Bocs akkor rosszul olvastam ezt.
    "Az AI egy fokkal talán tényleg jobb lett. A kikapcsolható kormány és hogy végre GT autókkal tudok versenyezni a legnagyobb öröm ebben az update-ben.
    A "hangzavaron" is csiszoltak, és a gumifizika is jobb lett szerintem. A szuperlágyat érezhetően megviseli egy 10 körös verseny (GT), szóval vigyázni kell a hőmérsékletére.
    Meg vagyok elégedve... "
    Ebből én azt olvastam ki hogy jobb lett az AI......de ezen nem veszünk össze,(no meg a többin se ,mivel mindenkinek mások az igényei elvárásai),te már így is meg vagy elégedve ,nekem meg ez kevés....ennyi
  • lac coo
    Azért akkora gáz nincs,én pl még semmi rendelleneset nem láttam AC-ban.
  • Alexease
    Egyelore meg csak most "kapcsoltak" be az utkozes modell ezen reszet, varjuk meg a veget. Elvileg ODE lesz/van benne, ami alapbol nem rossz.
    Bar a CARS-ban meg PhysX van, mar eleg regen, es meg midig gazos a helyzet:D
  • Tomsteel
    Tiszta ISI......sajnos egyre több szempontból.
  • Alexease
    Gondolom ez is az "uj" utkozesmodell-teszt miatt van. Vagy lez hozza 1-2 kisebb patch a hetvegen es/vagy egy nagyobb ket het mulva.
  • bardocz

Na, akkor gt autóval már hotlapozni sem lehet akárhol.