43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Nem tudok mást mondani, ha alacsony annyira, hogy beakad, ez történhet, mindenhol ! :) Biztos javítja majd, valszeg nem lesz ennyire érzékeny, pontos a számítás, belemegy a betonba és megy tovább, ne idegeld magad, majd jó lesz ! :)
rF2 -ben ez így néz ki ilyenkor :
-
Screenracer #8198 Tényleg? Oszd meg velem is! Mindig is kiváncsi voltam rá, hogy miért is vagyok CARS fan. -
:DDDDd Hát persze, ennyire azért ne legyünk már szemellenzősek. rF-ben ligáztam 3-4 évet, nKp-be belevertem több száz órát, iRacingben volt előfizetésem évekig, és folyamatosan minden nap versenyeztem benne, és ilyen SEHOL sem volt. Olyan volt max, hogy tróger rF-es pályán volt egy lyuk a kerékvető helyett, és iR-ben Spa sikán mögötti részről nem tudtam visszamenni, mert a fűben volt valami, ami megfogta a kocsit. De nem a pálya közepén! -
precise #8196 Már értem miért vagy Cars fan... -
Ez minden játékban előfordul, ez ilyen ....
sok megoldás van, legtöbbször egyszerűen figyelmen kívül hagyja a játék, belehatol a földbe aztán nem történik semmi ... Ha számolja van, hogy ez a vége ... Pl RF1 :
-
Megnézted? Szerintem nem. Nem, ilyen nincsen, max itt. -
Beütött az alja, beakadt, van ilyen :)))) -
http://data.hu/get/7377619/bmw_m3_gt2_imola_2-2-2014-22-12-12wwwwww
Na ezt nézzétek meg. Akartam hotlapozni, de ezután inkább bezártam a játékot. Imola, gyors jobbos az emelkedő előtt, a kocsi beleáll a földbe. És ne jöjjön senki azzal, hogy alacsony a kocsi, mert nem az, ez a patch eléggé el lett kúrva. -
Screenracer #8191
-
Feladtam :DDD -
Screenracer #8189 Azt nem méri a Steam, de szerintem abba jóval többet beletettem már. Mellesleg, ha nem lett volna a netKar és az FVA, akkor azt se tudná senki, hogy ki az a Kunos. Tehát nincs egyik a másik nélkül. :) -
Ha NKP jobb lenne, abba raknál bele 100 órát , nem pedig ebbe .... -
Screenracer #8187 De nem az a szándékom, hogy alázzam az AC-t, csak mint tényt említettem. Én is beletettem már közel száz órát és nem azért mert ez annyira rossz, hanem mert tetszik, csak még nem igazán érte el a Kunostól elvárható szintet. ;) -
Screenracer #8186 Én még mindig csak két játékról beszélek, ráadásul kettő olyanról, amit ugyanaz készített. Az igaziakat csak azért linkeltem, hogy lehesen látni, ezek nem sima utcai autók, csak rendelkeznek forgalmiengedéllyel.
De igazából összehasonlíthatnám az LFS-sel is és az iR-rel is, akkor is csúnyán vesztésre állna az AC. Már ami a vezetési élményt illeti. :))) -
Lehet, de MINEK ? :D -
Screenracer #8184 Elvileg igen, de nincs értelme, mert az F1CH csak F1-el foglalkozott, az rF2-ben nincs F1. Komolyra fordítva azért vannak újabb és újabb verziói egy "motornak" mert menetközben derül ki, hogy a régi motor nem felel meg a mai,a mostani követelményeknek. Ezt hívják fejlődésnek, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy már semmi nincs a régiből. -
Azért ott ne tartsunk már, hogy ne lehessen összehasonlítani két játékot
-
Értem a gondolatmenetedet. Ezek szerint a valóságban összehasonlítva vezetési élményre egy ladát meg egy vfts-t, a vfts lenne a nagyobb élmény. Ugyene igaz lenne a már említett swift sportot vs kupás swiftre. Vagy az ac-ben pl. a z4 vs z4 gt3. -
Vagyis a kettőt joggal lehet összehasonlítani ??!! -
Leszámítva, hogy néha bugos a lengéscsillapítás, szerintem NKP ezt a súlypont áthelyeződést nem tudná így megcsinálni, mint AC ...
OK, hogy NKP az alap, meg ezt talán lazábbra fogta, bár én nem érzem laza autósjátéknak, de azért csak fejlődött, sok mindent másképp csinált benne .... -
Screenracer #8179 Ez így van. Gmotor1 van az F1CH-ban, aminek a gmotor2 a továbbfejlesztett verziója. :) -
RF2-nek meg F1c az alapja ..... -
Screenracer #8177 Ha esetleg garantálni tudod, hogy százszázalékig megfelel a lemodellezés az Nk-ban és az AC-ban is a valódi autókkal, akkor azt mondom, hogy igazad van. De gyanítom, hogy se az Nk se az AC nem százszázalékos, tehát fenntartom, hogy simán összehasonlíthatók a két játékban lemodellezett autók. Amúgy is csak a vezetési élményről volt szó, nem arról, hogy melyik gyorsabb. :)
Ja, igen. Az AC-ban is pályára tervezett autók vannak, legalábbis nem látom, hogy készülnének országúti szakaszok vagy mik. ;) -
Pedig az a lenyeg;)
Az egyik utcai auto (AC) a masik palyara epitett (nKP). Meg ha ugyanolyan erosek lennenek, akkor sem lehetne osszehasonlitani.
Az nKP-t HC szimnek tervezte, 5-6 evnyi kiforrott alapokra epult.
Az AC kicsit mindenkinek jellegu, raadasul meg csak most keszul;P -
Solt #8175 Ne haragudj, a mobil így dobálja a szavakat... :)
Csavarhatod még, de ettől objektíven akkor sem lesz összehasonlítható... -
Screenracer #8174 A főokost egybe írjuk. :)) Amúgy meg ugyan az az alapja minkettőnek. Most ha azt vesszük, hogy nem az igazi autókat kellene összehasonlítani, csak azt amit a Kunos lemodellezett két külömböző játékban, akkor simán jobban sikerült neki a NetKar féle verzió. Ennyi. -
Solt #8173 Ennyi, de ennek a fő okosnak úgysem számít! :D A tények mellékesek, úgyis a Cars a király... majd nyom egy mínuszt bosszúból, oszt csókolom... :D -
Screenracer #8172 Húúúú! Ez komoly érv.
-
Hát a futóműről ne is beszéljünk ,egyik egy utcai autó másik meg kupás ,pályára való... -
Meg azért sem hasonlítható össze, mert az NKP ez meg AC, és bár az alap az NKP, erősen nem sok köze van már ahhoz ... -
Solt #8169 Nem, nem hasonlítható össze!
NK Pro: 190 bhp@5250rpm, weight: 970 kg
AC: 160 bhp, 1025kg
-
Screenracer #8168 Olvassál! Nem fog megártani. -
Hát kb annyira egyezik meg vele, mint a Suzuki kupás autó a bolti suzuki Sporttal :DDD -
Screenracer #8166 Csak a pontosság kedvéért. Ez nem sima utcai verzió, hanem egy limitált szériás Abarth tuning kiadás. Ami nagyjából megegyezik az nKPro féle modellel, legfeljebb ez egy újabb kiadás.
http://www.netkar-pro.com/main/index.php?option=com_content&view=article&id=97&Itemid=226&lang=en
http://totalcar.hu/magazin/hirek/2013/09/03/meregeros_fiat_500_abarth_frankfurtra/
Tehát bőven összehasonlítható. -
Ugyan már 1 hónapja nem játszottam AC-vel, így nem tudom, hogy mennyit változott a Fiat500, de azt ne felejtsd el, hogy nkpro-ban nem ez az utcai verzió van. -
wow, pont tegnap olvasgattam, hogy semmi extra nincs ebben a formatumban amit hasznal Kunos.
Kiprobaltam be is tudta tolteni a magione palyat, nem is gondoltam volna, hogy google map terkepekre pakoljak ra oket.
Sajna palya export nem ment, pedig beletettem egy gombot, probakent :) -
Nem tudtam elocsalni:)
De az elozo "tores" az valoban gumi, talan deffekt vagy bug.
-
De nem mindig csinálja :) -
Ezt kiprobalom:D
-
Ha úgy lépsz be a játékba, hogy el van tekerve a kormány, akkor is van hogy keresztbe fordul a kerék :)