43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
LFS-ben sérül a futómű, de máshol még én sem tapasztaltam. Ahogy az működik az szerintem teljesen jó, legalábbis ez a része. -
Akkor ott legyen úgy, de egy Lotus mondjuk szakadjon ketté :)
Legnagyobb lámaság jelenlegi szimekben, hogy a legtöbben át lehet mindenen ugratni, ha nem dobjuk el ,nem sérül semmi ....
De mondjuk kegy leérés, meg odavágás között azért van már különbség :) -
Egy leérés azért nem a világ vége, hogy 30%-os sérülés legyen tőle. DTM-ben, V8-ban úgy mennek át a rázón, hogy egy utcai autó kettészakadna, azok meg nyomnak még nem tudom hány kört a verseny végéig ugyan így gyilkolva. -
A jó az lenne, ha nem akadna meg ha úgy leér, hanem menne tovább valahogy , de jelezne rögtön egy 30 %-os sérülést . -
Az új ütközésmodell miatt lett elkúrva, hotlapozni sem lehet így normálisan. Remélem gyorsan javítják. -
Tyuki80 #8234 Sziasztok!
Kérdésem a következő lenne attól aki szokott menni a jeux plane pályán:Csak nálam lett bugos?vagy más is tapasztalta már,hogy a fennsík után nem sokkal,ahol visszavált az aszfalt a fényesebb fajtára egy nagyon tempós lefelé jobb kanyar után,mintha egy fekvőrendőr lenne a pályán ami gyakorlatilag lehajít a pályáról ez kb a pálya 1/3 -ánál van.Eddig minden gond nélkül áttempóztam ott,most ez lehetetlen.Csak azért idegesít mert a frissítés előtt mentem egy egész jó kört a ktm -el(5:59.675)és most annyira el kell vennem,hogy mindig benne marad 4 mp e miatt,így nagyon nagy időt kell menni,hogy javítsak. -
Remélem a driftelős kormányszöget is látjátok, 120fokban még simán befordítható így az autó csúszás közben
-
Szalagkorlát, repülés, top sebesség 398 volt, aztán kifagyott a játék valami hibával. Ami eddig működött, az már nem. -
Solt #8231 :D -
Ne etessétek zuzut akkor mehet tovább nyugalomban a topic:D -
Tyuki80 #8229 Igazad van!A lényeg,hogy meghallod amit mások mondanak!:) -
Screenracer #8228 Én is ezt mondtam korábban. :) #8201 -
Jackal #8227 Monták, hogy a befoglaló kocskát alacsonyabbra vették 1-2 kocsinál, de lehet nem számoltak azzal, hogy valaki fejreállítja... :D
Majd biztos kijavítják, nem nagy cucc. -
Screenracer #8226 Azért a nagy betüket a mondat elején(nem kötőjeleket)és a szóközöket használhatnád. Na nem baj, így legalább én is jót nevettem rajtad. 1:1. :) -
Screenracer #8225 Ha a játékról szeretnél hallani, akkor miért velem foglalkozol? És ha jókat röhögsz rajtam, akkor meg miért zavar, hogy mit írok?
És ha esetleg nem vetted volna észre vagy csak a túl sok infó miatt kimaradt volna, akkor elmondom, hogy én is megvettem az AC-t és egyáltalán nem mondtam egy szóval se, hogy szar, de nem fogok úgy tenni, mintha hibátlan lenne.
A különbözővel, igazad van. :)
-
Tyuki80 #8224 Már ne haragudj de te mi vagy...?olyan szabadságharcos,vagy mi fene?-olyan jókat röhögök rajtad!csak így tovább!- hozzátenném ez egy tök jó topic szerintem,de erre a fröcsögésre senki nem vevő.Szeretném és (szerintem sokan vagyunk úgy vele),hogy hasznos tanácsokat,tippeket,beállításokat,a játékhoz kapcsolódó érdekes dolgokat olvashatnék- olvashatnánk.
-ehelyett mint minden fórumon,jön valaki aki elkezdi osztani az észt és mindenáron be akarja bizonyítani játékostársainak,hogy amivel játszanak az egy nagy rakat sz@r s mindent megtesz azért hogy igazságot találjon.Majd a végén már a helyesírásba is beleköt stb...(itt jegyezném meg a külömböző-t nem m betűvel hanem n-el különböző-nek írjuk,ha már ott tartunk,hogy kiszúrtad a fő okos vagy főokos problémát 8174 hsz.)
Ez egy jelenség!
rossz jelenség -
Screenracer #8223 Ha kevesebbet foglalkoznának néhányan a személyemmel és többet hozzátennének a témához, akkor biztos nem lenne hasonló megnyilvánulás részemről. Az meg nem igazán hat meg, hogy néhány gyökérnek CARS fóbiája van és rajtam akarja levezetni. Biztos lehetsz benne, hogy nem fogok velük udvarias társalgásba kezdeni és ők is biztosak lehetnek benne, hogy azt kapják, amit. Sorry. :) -
Igen, ez az AC topic, nem kellene ezt is szetbarmolni... -
Screenracer #8221
Látod, ez ide tartozik és olyan friss, hogy szinte meleg. :DDDD -
Screenracer #8220 Ez AC topik, el vagy tévedve kicsit. Ráadásul ez 2012-es videó. 2014-et írunk. Nagy voltál öcsém.
-
:D
Erről EZ jut eszembe. -
-
Screenracer #8217 
-
Screenracer #8216 Te el is olvastad, amit írtam vagy csak írtál valamit? Pont erre utaltam, hogy nem százas egyik se, így tehát mint játék, simán összehasonlítható a kettő. Főleg mivel Kunos csinálta mindkettőt. Máskor is lefordítom, ha nem tudod értelmezni.
-
pff küzdötök zuzupetaz-al? teljesen felesleges mint egy papagáj.... -
Az rF Pro sem tud 100%-os szimulációt adni, tehát a posztod több sebből vérzik.
A BMW M3 E92 GT2 témára rátérve pedig, én már a 0.2-es update óta tartom ahhoz magam, hogy valami nem kóser a kocsival:
Egyébként pedig, ahogy a repülőszimulátoroknál is, egy adott, alap fizikai motor nem tudja kielégíteni minden típusú repülő modellezését. Most autóknál nyilván a futóműre gondolok, több fajta futómű kialakítás van (főleg versenyautókra gondolok itt), most ha mindegyiket közel hűen akarnák modellezni, akkor valószínűleg még most jelenne meg kb. a 3. autó a játékhoz. -
Screenracer #8213 Ez mind, amit hozzá tudsz tenni, hogy engem idézel? Azt se teljesen pontosan. Rajtad is látszik, hogy csak egy buszsofőr vagy. 
Neked is, ez a válaszom. #8209 -
precise #8212 "De gyanítom, hogy se az Nk se az AC nem százszázalékos, tehát fenntartom, hogy simán összehasonlíthatók a két játékban lemodellezett autók. Amúgy is csak a vezetési élményről volt szó, nem arról, hogy melyik gyorsabb. :)
Ja, igen. Az AC-ban is pályára tervezett autók vannak, legalábbis nem látom, hogy készülnének országúti szakaszok vagy mik."
-
Screenracer #8211 Ja, bocs.
-
Mi itt nem vicceskedünk. -
Screenracer #8209 Gondolom, azt a kis kacsintó jelet, nem igazán tudtad értelmezni a mondat végén.
-
Na látod, nem egy új dolog ez ... :) -
nKp-ben elég gyakori a katapultálás a szalagkorláttal való találkánál. -
Kis stresszoldás:
-
Azért ezt kiemelném, most láttam csak, mesteri logika :)))))
"Ja, igen. Az AC-ban is pályára tervezett autók vannak, legalábbis nem látom, hogy készülnének országúti szakaszok vagy mik. ;)"
Vagyis mivel nincs utcai szakasz, pálya akármi benne, ebből következik, hogy itt minden pályaautó !!! Amindenit .... Tényleg feladtam !
-
Megnéztem !
Szokásos gyerekbetegség, nekem se mond már, láttam nem egy játékban már :)Majd finomodik ...Addig meg emeld feljebb , mit lehet tenni .
anno IR-ben nem megállt, hanem katapultálta az autót az égbe :)
Az sokkal rosszabb lenne ha megmaradna a sima dobozos ütközésnél, ez meg bonyolult dolog, mindenki elszórakozott vele egy darabig . :) -
Na, ebből a második. -
Háde nézd már meg! :) MSI afterburnert nem rakom vissza, mert csak kékhalálzozik tőle a gép. És nem jelzett sérülést. Amikor a kerékvetőn átdobom, na akkor néha szokott ugyan ott, de nem áll meg. -
Screenracer #8201 Nem értem miért nem lehet elismerni, hogy bugos a játék. Nincs még kész. Majd javítva lesz.
-
Nem tudok mást mondani, ha alacsony annyira, hogy beakad, ez történhet, mindenhol ! :) Biztos javítja majd, valszeg nem lesz ennyire érzékeny, pontos a számítás, belemegy a betonba és megy tovább, ne idegeld magad, majd jó lesz ! :) Amúgy ha működne a sérülés, gyanítom olyan szinten verted oda a kasztnit, hogy mindenképp lőttek a körödnek, gondolom, villogott is a törésjelző szép pirosan ...:)
rF2 -ben ez így néz ki ilyenkor :