43023
  • lac coo
    Hol kell ezt nézni ? :)
  • Alexease
    Ez a "Steam friends leaderboard & Friends Leaderboard app for hotlap, drift & time attack" dolog mennyire mukodik? Mar az is pozotiv, hogy egyaltalan van:)

Steam-es statisztika olvaso resz mar az elozo update-nel is volt (valszeg onnantol teszteltek a zart beta-n), nem tudom mennyire mukodik.

Ment mar valaki hotlapot akinel bevagyunk jelolve a Steam-en baratnak? Hol es mivel? Kivancsi vagyok listaz-e valami idot. (McLaren GT3-mal mentem most egyet Silverstone GP-n - ha valaki megis...:P)

Csak elinditott/lathato APP-pal tolti az idot (nem hinnem)?

Ha ez a Steam-hotlap-adatbazis mukodne, meg is jo is lehetne. Nincs benne boldog-boldogtalan, raadasul ha valami fontos valtozas van, rendszeresen torolhetik.

Bar itt semmi egyeb adatbazis info nincs (tablazat, talan kesobb?!), igy barki barmilyen "stilusban" mehet:) De ha "baratok", azokban jobban megbizunk:P
  • lac coo
    Én meg még sehol :) Igaz nem 10 mm-en megyek ....
    Az tény , hogy bug, félkész, ezt mondta is Kunos, sőt megkért mindenkit, aki annyira alacsonyan megy, hogy be-be akad, az emeljen kicsit rajta .

Nem is, hazudok ,formulával már akadtam fel úgy hogy se előre se hátra, keresztben rácsúsztam a fekvőrendőrre.

Meg leve másként állok én ehhez a legyenmár1pontnulla dologhoz ...:) Nem sírok. Sokkal több a nagyon jó dolog benne mint a félkész, bugos, hiányos. Ez már most is iszonyat jó játék !
  • bardocz
    Én meg gyorskörön, aszfalton, a rázótól messze akadtam már fel...
  • lac coo
    Én egyszer nem akadtam még fenn :) McLaren is 50 mm magas elől, simán átmegy a kerékvetőn még vadkan módra is :) Annál lejjebb minek ?
    Szóval nem tudom ,engem ez a dolog elkerül :)
    azt látom ,hogy sokan fennakadnak, nyilván nem atomfizika, és így nem állna meg nullára a valóságban, de én örülök, hogy nem lehet földig engedve árkon-bokron ugratni vele ...
  • bardocz
    Attól még ez bug. És kurva zavaró.
  • lac coo
    Hát mert kerékvetőt kerékkel kell támadni , nem alvázzal :)
  • Jackal
    Nam azzal van baja, hogy lették a kocsi alját és kocka ütközésként számolja a csúszást?
    Én pl tegnap vagy 3x olyat szaltóztam amikor a rázókő sarkába akadt a kocsi, hogy örömn volt nézni...
    Az a baj, hogy ma is a patch felrakása után.
  • Alexease
    Igazabol MINDEN build-nel le lehetne nullazni MINDEN hotlapot;D
  • Alexease
    Vagy Kunosek szandekosan lottek ki es/vagy valtoztattak a file- kodolason (ezt nem hiszem) es/vagy a utkozes/AI beepites kavart be neki.
  • Alexease
    v0.65 :)
    Ennyit a megjelenes spekulaciokrol:DDDD Innentol mar kiszamithatatlan a dolog:)
  • lac coo
    Barkács pálya, notaepaddal bevarázsolva, csodát nem várok attól :)
  • lac coo
    Az új Evora az viszont tuti ! Csúszik izeg mozog a feneke, de jól lehet korrigálni. Jobb mint a Ferrari ! :D

McLaren: az zavar leginkább, hogy padlógázas a kigyorsítás :)
  • alma2
    Tudtommal az elozo patch ota rossz, amiota bekapcsolt valami "fizika" szamitast.
  • Tomsteel
    Egy pontig az, utána mocskosul csúszik, megfogni pedig horror, de ez így van jól, szerintem eltalálták.
  • lac coo
    Jó ez a McLaren GT :) Kicsit sínautó így hirtelen, bár tuti öregasszonyos tempót is mentem vele, de jó ! :)
  • endy papp
    Dehogynem.... jövő márciusig talán elkészül a végleges "kész" verzió.....
  • Tyuki80
    Miért csesződött el a joux plane pálya?valaki tudja?Mitől lett bugos?
  • alma2
    Ugy pattognak az autok, ha elemelkedik az elso kerekuk mint a pinp-pong labda. Sajna az rbr-es palyan tovabbra is elrepul az auto :(
  • Tomsteel
    Ezaz!! Kellett ez a patch mint egy falat kenyér, szerintem sokat javult az autók kezelhetősége. Amiről régebben panaszkodtam, hogy egyre kevésbé érezhetők a megcsúszások, na most ez megoldódni látszik.
  • lac coo
    Hat a valtot azt irja a logban ha jol latom. Igen, eleg vad motorfeket lehegett elocsalni belole :))))
  • bardocz
    Ha bekerül a váltó is, akkor le kéne nullázni minden hotlapot, mert valszeg az űridőknél hogyismondjam, nem túl valós a visszaváltás sebessége :D
  • lac coo
    Visszaváltásnál engine damage ? Király, remélem nem csak 30 000 -es fordulaton büntet :))
  • Unbaised
    aj aj, nem lesz ebből március végi 1.0 :/ lásd a 0.7 hiánya, ez már jelent valamit :D
  • lac coo
    Mondjuk látni is lehet ám mindent az autón ...Amúgy csökkenteni kell, nem ? :D
  • Szabi #8427
    Assetto Corsa v0.6.5 released

The cars

- McLaren MP4-12C GT3
    - Lotus Evora S Stage 2
    - BMW 1M Stage 3

Changelog Early Access 0.6.5

- Oculus Rift improvements
    - High fov on single screen (>80 degrees) rendering fix
    - Car physics & apps fixes
    - Balanced opponents volume
    - Some ranking fixes
    - Fixed closing AC while a replay was playing after a race
    - Replay performance improvements
    - Fixed real time position on restart
    - Best lap is kept when restarting session
    - Fixed look back on replay
    - Engine smoke when damaged
    - Engine damage (not balanced yet)
    - McLaren MP4-12C GT3
    - Upgrade BMW 1M Stage 3
    - Upgrade Lotus Evora Stage 2
    - Ferrari 599XX Aero center of pressure adjusted
    - Ferrari 599XX improved cockpit view and adjusted bonnet cam
    - Small aero improvements on BMW Z4 GT3, M3 GT2 and P4/5 Competizione
    - New overboost function BMW Z4 Drift (keys 1-0 for 10% to 100% turbo boost. 80% default)
    - Engine damage when turbo overboost is over 80% on cars that support it
    - Engine damage from overreving the enging (i.e. downshifts)
    - Steam friends leaderboard & Friends Leaderboard app for hotlap, drift & time attack
  • Jackal
    csorog a patch
  • alma2
    Most nezem a kollega azota mar, javitott egy masodpercet, de igy legalabb mar nem olyan hihetetlen idok ezek ->
    Tyukodi Laci 2:03.351 6. legjobb ido.
    Az en benazasommal is mar benne vagyok a legjobb 25-ben.

• alma2
    Igen negativ iranyba, a negativ gombbal, es jobb oldalt lathato, az aktualis erteke, illetve a gomb melletti ertek is amit ir, valos. Csak az a franya leiras zavart meg.

Mentem egy 2:05:3-mat jo kis valentin napi ajandek, es meg messze a vege, csak most nincs idom szorakozni vele. Sot most mar magamnak is bemagyaraztam a 7. kornel mar ugy elkopott a gumi, hogy kar volt eroltetni tovabb, pedig a type wear ki van kapcsolva :)
    De most legalabb erzem, hogy nem megyek a hataron, a masik setuppal meg vert izzadhattam volna.
  • Jackal
    Most akkor mit kell merre állítani hogy jobban kanyarodjon? A kerék dőlésszögeket negatív felé, nem?
  • alma2
    Ami meg feltunt, de ez kunos hulyesege, mert aki nem ert huzza total felreerti a leirast a chambert erinti. Nem is jo iranyba allitottam es oda is keveset :)

"lowering the value makes the wheel loose negativ chamber" Ha nem olvasom tovabb, akkor kattogtatom jobbra plusz gombbal. Mert pont az ellenkezojet akarom. Persze jobb oldalt lattam, hogy nem no jobban negativ tartomanyba, hanem csokken, de hat ki tudta, hogy minek higgyek. Igazabol meg nem probalgattam. De igy legalabb tiszta, es megvan a magyarazat is a nagyon jo kanyarodasra is.
  • alma2
    Koszi a setupot is. Ilyen tisztan meg nem ereztem, hogy egy csomot nott a kanyar stabilitasom, sokkal gyorsabban megyek be jovok ki belole, vegre nem az orrat tolja. Mar az elso kornel ereztem. Az elso teljes sikeres korom (ami harmadikra jott ossze) egybol 1 masodpercet javitottam az idomon igy mar 2:06:05-ot lett es meg kozel sem erzem a veget hiszen meg szoknom kell.

Most ertelmezem a setupodat mit modositottal. Ami feltuno volt, hogy te sokkal kemenyebb gumival mesz, ami jot tesz az egyenesekben a sebessegnek biztosan.
  • lac coo
    Allitgatni,vezetni,versenyezni. :) Nincs ezzel baj...
  • TeeBeee
    Ááá alig várom hogy hajtsam ezt a verdát. Egyik személyesen kedvenc.
    Többször olvastam itt a driving game kifejezést, pedig micsoda racing game lesz ez kérem szépen. :D
  • GPx8
  • Tyuki80
    Szia!Mondj egy címet hova és rögtön küldöm.Remélem tudok vele segíteni:)
  • alma2
    Elkuldened a ghostcar-odat a mugello ktm parosbol?
    Talan be lehe tolteni jatek kozbe es akkor meg grafikonban is meg lehet nezni a tempot. feket, gazt stb. Ha mar egy replay keves nekem ehhez :)

Itt talalod:
    "C:UsersFelhasznalo nevedDocumentsAssetto CorsaGhostCarmugello"
    Valami ilyesmi nevvel -> GHOST_CAR_neved_ktm_xbow_r.ghost
    Tomoritve csak 10 mega.
    Koszi.
  • cselt
    Tudom, csak türelmetlen vagyok :)
  • lac coo
  • bardocz
    Ez szomorú, valaki addig átrakhatná a netkarból :D